2008 Kasım Anneleri

ay canııııııııımmm alınırmışta..
canım iyi tatiller bol güneşler..
atlamışız beeee kızma hemen
güle güle gidin oynaya oynaya gelin:))))zemuszemus

:)) aman da amandoktorumuz alınmış

canım iyi tatiller, inşallah çok güzel bir tatil geçirirsiniz ama fotoğraf isteriz ona göre:)

amanın arada kaçmış gülüm beee..güle güle yolun açık olsun ..iyi eğlenceler..daha ne desemde affettirsekkk:kedi::asigim:

iyi tatiller eylülllllllllllllllllllllllllla.s.

eylullll hayırlı yolculuklar ıyı ve neselı tatıller canım
[saka bır yana bence gurur verıcı bırsey sunnet cocugunun annesı olarak ev sahıplıgı yapmak

seviyorum seni güle güle git güle güle gel bi kulaçda benim için at

hah şöyleeee ,işte benim kasım analarım ,artık gönül rahatlığı ile yola çıkabilirim

ayy selam kızlar nabersiniz geçmişi okumaya erindim valla herkes iyidir inşallah
biz çok iyiyiz bu yaramazla uğraşıyorum işte sıradan bir hafta sonu geçirmiştim zaten dünde
annemlere gittim anca bugün attım kendimi buraya poffff

selam asortik
nasılsın cnm?
kız koşmaya başladımı?
okula gidiyomu?kaydirigubbakcemile3
daha şimdiden şikayet şikayet..
ozaman görücem seni ben-tatlicadiarzu-

Merhaba kızlar.Herkes iyidir umarım.Ben yıllık izindeyim.Cadı kaynanam ve yedeğiyle Sakaryada nemli ve sivrisinekli bir hafta geçirdim.Hayatımda bu kadar iğrenç zaman geçirmemiştim.Neyseki eve geldik. Benim ufaklık çıldırdı kızlar ya.Bir dakika oturmak istemiyor.Resmen paçalarıma yapışıyor.Çok huysuz.Bir de kollarında bişiler çıktı.Doktora götürdüm.Deterjan alerjisi olabilir dedi.Bir jel kullanıyoruz.Öksürük de bayağı bunaltıyor.Kilosu 10.6 kg ,boyu 76 cm olmuş.Bu ay 300 gr almış.Üzülüyorum.Ben de regl oldum aylardan sonra.Regl olmamla sütüm azalmaya başladı.Sanırım kesiliyorum.Sizin yavruşlar nasıl?Geçmişi okuyamadım.Eylül tatile gidiyo sanırım, Zeyna da sünnet olmuş :))

Kızlar bu arada benim üşengeç oğlumda tek dişi hariç tık yok.Ayağa kalkmak bile istemiyo.Emeklemek yok, tutunmak yok.Ne yapacağımı bilmiyorum.Kollarından tutup biraz yürütüyorum, sıkılıyor, popoyu yere koymaya çalışıyor.Ama işi gücü kucak.Kucağıma alınca tırmanıyo resmen.Bebek arabasında gezmek istemiyo, kollarını uzatıyOOOF OF

canım hoşgeldin..neyse sağ salim atlatıp gelmişsin darısı benim başıma cumadan sonra 15 günde ben kaynanamlayım..bu arada geçmiş olsun canım..inşallah çabuk geçer alerjiniz.birde artık bebişlerimiz eskisi kadar kilo almıyorlar canım ..hem ben ne yapam benimki daha 9 kilo 72 cm onun için üzülme..bende doktorumuza hep söyleniyom kilo almıyo üzülüyom diyorumda en son bana kasaba et borcunmu var kızım senin çocuğun gelişimi gayet iyi dedi.regl olmuşsun hadi rahatlamışsındır canım..regl olmayınca insan çok gergin oluyor yalnız sütün regl le alakası yoktur herhalde bende hiç değişiklik olmamıştı..

oldu da bitti maşallah nazarda değmez inş. kestirdim gitti delikafadulden
yasemincim hoşgeldin tahmin edebiliyorum kaynana ve yedeği ile geçirilecek bir haftayı Allah bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…