2008 Kasım Anneleri

zeyna hayırlı olsun canım oldu da bıttı masallahın
senı oyle gorunce aklıma gelen ılk sey bazı erkek babaları cocukları sunnet olduktan sonra ac oglum amcalar gorsun der ya ne alakaysa onu dusunup guldum

bu arada yakısıklı oglunun sunnet kıyafetı cok guzel
gule gule gıysın ınsa allah

canım ben senın kadar uzun sure ayrılmadıgım halde zılı caldıgım an kapıya dogru ucuyor dıyor annem
kapıda benı gorur gormez cıglıkla karsılıyor benı yavrum
sımdı gıttım yavrum benı emerken uyudu kucuk kuzu
artık yatarken emzırebılıyorum cok basarılı degılım benım kolum cok agrıyor ama oglum rahat edıyor
kokladım ve geldım

yasmin hoşgeldin canım....
Neyseki atlatmışsın..Şu an evdesin..Evin tadını çıkarmaya bak...Bebişinede geçmiş olsun..En kısa zamanda düzelir inşallah..Benim küçük aşkım emeklemeyi baya ilerletti ve kanepedende tutunup kalkıyor..Amaaaaaa hala dişimiz yok..Kiloyuda az almış diye sakın üzülme sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar:)))

yasminciğim hoşgeldin

zeynam kestirmişsin canımdelikafadulden
kuğu gibi olmuşsun beyazlar içinde
EVET ŞAŞI KUĞU :icecream:
BEN GÖSTERTMEM KOCAM KIZIYO

EVET YA NE ALAKA AÇTA AMCANA GÖSTER NEDEN O AMCALARDA ONDAN YOKMU
İLK DEFAMI GÖRECEKLER
NEYE GÖRE DEĞERLENDİRECEKLER İYİ KÖTÜ HOŞ DEĞİL NE YANİ BAKINCA NE OLUYO
YADA ERKEK BABALARI HANGİ EGOLARINI TATMİN EDİYORLAR ÇOCUKLARININ ŞEYLERİ AÇILINCAAA

şimdi almanya'da yaşayan bir arkadaşımla görüştüm msn'den
4 aylık bir bebeği var
geçen hafta istanbul'daydılar
bebeğinde kusma ve ateş vardı beraber hemen doktora götürdük
antibiyotik augmentin ve ateş düşürücü calpol şurup verdi
almanya'ya dönünce doktora gitmişler doktor hemen antibiyotiği çöpe attırmış ve bu küçük beden için bir bomba gibi demiş
türkiye'de yüksek ateşi kusma ve bulantı olunca hemen antibiyotik veriyorlar
kim doğrusunu yapıyor acaba

agumentin ne alaka ateşve kusmayla anlamadım gerçekten yanlış verilmiş bencede ama.Çünkü bu bir salgın ve virüs olduğu için antibiyotikler etkili değil.Çok su içirerek patates prinçle zamanla geçiyor maaleseff( bi arkadaş ta oldu da bizim doktora gidiyo o da .ilaç vermemiş bunları söylemişşş

zeynam senınde dedıgın gıbı egolarını tatmın etme cabası belkı yaptıkları
bu tarz dusunenlerın kızlarına tavırları nasıl oluyor merak edıyorum

remedıos antıbıyotık gercekten tedavıde etkın cozum ama maaleesef kı bır yerı tedavı ederken cıgerlere cok buyuk zararlar verıyor
doktorlar bızden daha ıyısını bılır yada cozumu budur dıye dusunerek kullanıyoruz ama en aza ındırgemek lazım aslında

benim de içime sinmiyor
herhalde türkler herşey çok çabuk iyileşsin geçsin istediği için antibiyoktikler yaygın çünkü arkadaşımla konuştum bir hafta oldu daha bebeği iyileşmemiş onlara göre normal bu durum

yasmin hoşgeldin cnm.
tatilinin kötü geçmesine üzüldüm.
kız sünnet çocuğu zeyna ne bu hal..valla günün bombasını patlattın yinesırnaşık şey
pek yakışmış pek..
bende çok mecbur kalmadıkça antibiyotik kullanmama tarafıyım..

kızlar bugünde zaman geçmek bilmedi ya..her gün 15:30 da çıkıyodum bugün müdürün azizliğine uğradımm.bi türlü zaman geçmiyooooo..kızımı özledimmm

güliz biz 18:30'a kadar çalışıyoruz eve gitmemiz 19:15'i buluyor
sen şanslısın gene

haklısın da canımcımm...ama ne demişler alışmış kudurmuştan betermişş..delikafaduldenbeklemekten içime daral geldi..neyse hapis bitti özgürlük başladı..güliz kaçar..iyi akşamlar kızlarr.kaydirigubbakcemile5

valla bende 15:30-16:00 arası kaçanlardanım hatta şu an evdeyim çamaşır katladım kitap okuyacam yiğidi uyutmuşken gelemem o kadar uzun iş saatlerine beni isteyen böle sevsin

kızlar yaşasıınn sonunda bende tatile çıkabiliyorum :lepi:
izin dilekçem onaylanmış zaten eşimin iznide belliydi
rezervasyonumuzu da yaptım .. 30 agustostan sonra 1 hafta yokum inşallahh ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…