2008 Kasım Anneleri

ay saolun kızlar. resmen içim içime sığmıyor .. izin vereceğini sanmıyordum çok kişi reddedildi ileri tarihe atıldı ama benim dilekçe ilk sunuşta onay buldu çok şükür :)))
bilseydim daha erken verirdim bu kadar karın ağrısı çekmezdim .
evet canım maalesef bu sefer ramazana denk gelıyor gecen sene ucundan yırtmıstık ama bu sene kacamadık .. daha ileri tarihe de atamadım, korktum Duru için zor olur biz yine yaparız bişeyler ama o yararlanamaz. o yüzden bu sene artık böle ..

selam kızlar

öğleden sonra denizin göbek bağını gömmek için Y.T.Ü davutpaşa kampüsüne gittik, eşimin öğretim görevlisi arkadaşlarını ziyaret ettik, törenlerle göbeğimizi gömdük, birazda çimlerde oturup geldik,

lelal gözün aydın canım, sonuna kadar hakettin valla şu günlerde çalışıyorsun,

zeyna maşallah sanada gözümden kaçmadı resmin:))

lelalcim 9.ayınız kutlu olsun

lelal 9.ayınızı kutlarıma.sa.s.a.s.

lelalcim tatile gidiyomuşsun hadi gözün aydın:)) duru nun 9.ayıda kutlu olsunopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederiz kızlar ..hem tatil hemde 9. ay tebriğiniz için.
Duru hanım bütün teyzelerini kocaman öpüyor opuyorumnanaktan

denizannem bizimkinin göbeğide ytü de ama bizimki beşiktaşta mimarlığın yanına gömülü dayımız davutpaşada okuyor utandı oraya götürüp gömmeye arkadaşlarıma madara mı edeceksiniz beni demişti kaydirigubbakcemile3

valla biz hiç utanmadan gömdük, hemde eşimin tüm arkadaşları oradaydı, hepside öğretim görevlisikaydirigubbakcemile3 hatta bir tanesi benim göbeğim beşiktaştaki kampüse gömülmüş halimi görüyorsnuz tekrar düşünün, yıllık iznimde bile buradayım dedi, ama vazgeçmedik tabi:))
kardeşin hangi bölümde?

iyi geceler kızlar bugün giremedim hiç ama aklım burdayda hep.sabahtan temizlik yaptım biraz öğleden sonrada ütü.işim çoktu yani.bideee bugün bizim evlilik yıldönümüzdü 2 sene bitti 3 e girdik yemeğe gittik akşam.kıyamadık çağanıda götürdük.hiç huysuzluk yapmadı çok şükür.sonra parkta oynattık biraz onu.eve gelirken arabada uyudu biraz sonrada evde uyutamadım yeni uyudu daha.bende girdim hemen.geçmişi okuycam şimdi biraz

bidee dün çağan ilk kelimesini söyledi dede dedi.babası bozuldu biraz ama dedesi çok mutlu oldu.bisiklet alıcak oğluşuma.bende ilk arabammı aldırsam diyorum ama karar veremedim deha

cağancım eşinle birlikte daha nice mutlu senelere canım.

denizannem iyi yapmışsınız valla.. törenle gömülmüş göbek bağı desene :))
kardeşim inşaat mühendisliğinde tatlım. davutpaşada yani kendisi :)) ee genç işte kendine göre arkadaşları dalga geçecek diye düşündü heralde ..
arkadaşarı : eee ne yapıyorsun olum burada toprağı kazmışsın?elindeki iğrenç gözüken şey ne ??
bizimki : şeyy .. yiğenimin göbek bağını gömüyorum. hani adettenmiş ya :))
arkadaşları :hehehehe ... ya olum bırak allahını seversen öle şey mi olur ..
diye araalrındaki konuşma ve gülüşme uzarr gider :)))

Son düzenleme:
n,ce yıllara canım..

dünde bizim evlilik yıldönümümüzdü.eşim burda değiş,çaşılıyo

bidee dün çağan ilk kelimesini söyledi dede dedi.babası bozuldu biraz ama dedesi çok mutlu oldu.bisiklet alıcak oğluşuma.bende ilk arabammı aldırsam diyorum ama karar veremedim deha
maşallah

hahahhaha çok güldüm

bizim göbek bağımız hala duruyor napsam ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…