2008 Kasım Anneleri

gunaydınlar hanımlar

oglusumun burnu akıyor
huysuzlugu vardı dun aksam erkenden eve gectık dus aldırdım falan ama
mutlu edemedım strese gırdı cocugum kac gundur annemdekı yatılı mısafır trafıgınden
gece de burnu akmaya basladı
pedıtus verdım ama bakalım bugun nasıl olacak durumu

lelal 9.ayınız ve tatılınız hayırlı olsun canım

maasallah gobek bagı gomme torenlerı falan ne guzel olmus
bızım gobegımız hala duruyor
ne yapsak bılemedık saklıyoruz

Herkese günaydın şekerler....çok yorgun ve uykusuzum ben yaa.iki görümcem de burada gerçi kayınvalidemdeler ama biz de hergün gitmek zorunda kalıyoruz oraya ve düzenimiz kaçtı.evde yemek yemiyoruz hiç.çok yoğunnnnn..

9.Aylık olanları kutluyorum ..darısı başımıza diyorum..

LELALcim tatile gidiyormuşsun gözünaydın canım..ne tarafa yolculuk..

DENİZANASI törenle gömmüşsünğz göbeği hayırlı olsun.ben de istanbula geldiğimde getirseydim keşke diye düşünmüştüm.bakalım hala duruyor evde..

günaydın kızlar
sabah sabah başımda bişeyler var ama nedir bilmiyorum. işe gelirken yolda otobüs duragının oradan geçiyorum bir anda başım döndü ayağım burkuldu ve kendımı yerde buldum .. allahtan önemli bişey yok ama sağ ayağım epey bir çizilmiş şimdi sızlamaya başladı .
sonra iş yerinin oraya geldim marketten sigara aldım çıkıyorum bir anda cüzdanı bir çevirdim şangur şungur herşey yerde fermuarını çekmeyi unutmuşum .. allahım küçük küçük bir sürü para küpe cüzdanda ne ararsan hepsi yerde. ay çıldırdım resmen ..
var bişeyler ama hayırlısı dedim.

kalimerocum teşekkür ederim tatlım kutlamaların için ..
biz göbek bağımızı göbeğimiz düşer düşmez yani doğumunun ilk haftası gömdük. 5. günü göbeği düştü cimcimenin 7. günü dayımız kendi çapındaki ufak bir törenle gömdü.

canım teşekkür ederim. evet sonunda tatile bende çıkabiliyorum. kısmetse önce Bodruma gidiyoruz oradan da 2 günlüğüne çeşmeye geçicez. program bu şekilde şimdilik.yani bizim klasiğimize kızımızı da alıştırıcaz. inşallah rahat geçer.

günaydın
kızlar bebeğim hasta oldu gece saat 2'de kusmaya bir başladı sabah 4'e kadar yavrum nası üşüttüyse gece gece eltimlerden bi emedur fitl buldum onu attım 10 dakka sonra rahatladı bu seferdeuyumak istedi dalamadı bizde 4:30'da çıktık araba ile dolşatırırken uyuutuk saat 5'i geçiyordu yattık ama ne kadar uyuduk derseniz malesef pek bişi değil
şimdi bıraktım babaannesine doktoru muayenehanesini kapatmıştı şimdi doktor arayışındayımki randevu alayım çünki sabah az ateşi vardı ötürmeden olmaz
bizden böle kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum ama olsun oğlum iyi olsun

bi göbek muhabbeti dönmüş bende katılayım barime
bizimde göbeğimiz evde duruyo bizde şöle kallavi bi üniversite yakınlarına gitmeyi bekliyoruz ki gömelim babası marmara üniversitesi mezunu orayı istiyor bakalım

göbek bağlarından bahsediyosunuz ne güzel.benim oğlumun göbek bağı yok.:1no2:sarılık olmuştu 4 günlükken kanı değişti göbeğinden dr kesmiş ondan göbek bağını ee atmışlardır tabi.senağlamao üzüntüle sormak aklımıza gelmedi hiç.aman oğlumiyi olduya olmasada olur napalım.ölücek diye çok korkmuştum o zaman.belki dr olur benimkide hastanede kaldıya göbek bağı:dance:

geçmiş olsun cnm çabucak iyileşir inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlar

9 aylık olanları tebrik ediyorum

hasta olan bebişlere geçmiş olsun
nedir bu salgın hastalık nereden geliyor acaba

biz de göbek bağını mimar sinan'ın bahçesine gömdük
hem denize yakın bir yer olsun hem üniversite olsun istedim ben
bir taşla iki kuş olayı

sağol cnma.s.

n,ce yıllara canım..

dünde bizim evlilik yıldönümümüzdü.eşim burda değiş,çaşılıyo

maşallah

hahahhaha çok güldüm

bizim göbek bağımız hala duruyor napsam ki???

sağol cnm.sizde bi dahaki seneye beraber olursunuz inşallh.önemli olan kalplarin beraber olması hayatım.sizinkide kutlu olsun cnm nice senelere inşallaha.s.

zeynacım geçmiş olsun tatlım ..

kızlar bu arada unutmadan söleyeyim. ortalıkta çok ciddi zehirli ishal dolaşıyormuş. dün kuzenimin eşi ile konuştum.14 aylık oğlu var onunda. çocukta 2-3 gündür sebepsiz ateş kusma ve ishal vardı ama bişey bulamamışlardı tam olarak. ateş çıkıyor hastaneye gidiliyor serum falan veriliyor geri gönderiliyor .. dün ateşi 41 i görmüş allahtan havale falan geçirmemiş çocuk bir sürü test tekrar yapılmış idrar testi temizmiş ama kaka testinde enfeksiyon görülmüş.
sizler zaten bu konuda titiz davranıyorsunuz da ben yine de söleyeyim bu aralar kaynamamış su vermeyin ve sebze meyvelerini iyi yıkayın kızlar. hatta sebzelerini sirkeli sularda veya su bitkisel temizleyiciler varya onlarla iyice temizleyin.
allah hepimizin bebeğini korusun

lelal geçmiş olsun canım...İnşallah önemli birşeyin yoktur...Kendine dikkat et...
hasta olan bebişlere ve annelere acil şifalar diliyorum...
tatile gidenlere iyi tatiller..bol bol dinlenin, eğlenin..:))

günaydın arkadaşlar..

zeynacım..çok geçmiş olsun canım..inşallah çabucak iyileşir..
dark-cagancuk evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun..a.s.bizimde ayın 9' nikahımız olmuştu bizde 2 bitirip 3 girdik...ama düğünğmüz 7 eylülde olmuştu..biz kutlama için 7 eylülü bekliyoz...:asigim:

lelalcim 9 aynız kutlu olsun nice aylara yıllara,a.s. şimdiden iyi tatiller diliyorum..nereye gidiyorsunuz bir turizmci olarak..fikir alalım sizden..

cagancuk ilk kelimenizde hayırlı olsun canım..damadım dillenmiş..darısı kızımın başına..:lepi:

denizannem gömmüşsünüz törenle göbek bağınızı hayırlı uğurlu olsun..bizimkide evde duruyo..bende inanmadığım için gömmemiştim ama gömsemmiki..ama muğlada öyle gömülecek bir yer yokki..bak şimdi dert oldu ne yapsam ki..saklayıp kızımamı versem ilerde..yoksa gömsemmi..fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…