- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.141
lelal geçmiş olsun canım...İnşallah önemli birşeyin yoktur...Kendine dikkat et...
hasta olan bebişlere ve annelere acil şifalar diliyorum...
tatile gidenlere iyi tatiller..bol bol dinlenin, eğlenin..:))
günaydın arkadaşlar..
zeynacım..çok geçmiş olsun canım..inşallah çabucak iyileşir..
dark-cagancuk evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun..a.s.bizimde ayın 9' nikahımız olmuştu bizde 2 bitirip 3 girdik...ama düğünğmüz 7 eylülde olmuştu..biz kutlama için 7 eylülü bekliyoz...:asigim:
lelalcim 9 aynız kutlu olsun nice aylara yıllara,a.s. şimdiden iyi tatiller diliyorum..nereye gidiyorsunuz bir turizmci olarak..fikir alalım sizden..
cagancuk ilk kelimenizde hayırlı olsun canım..damadım dillenmiş..darısı kızımın başına..:lepi:
denizannem gömmüşsünüz törenle göbek bağınızı hayırlı uğurlu olsun..bizimkide evde duruyo..bende inanmadığım için gömmemiştim ama gömsemmiki..ama muğlada öyle gömülecek bir yer yokki..bak şimdi dert oldu ne yapsam ki..saklayıp kızımamı versem ilerde..yoksa gömsemmi..fisfisfis
hilalcim ben hasta değilim tatlım. benim kuzenimin oğlu hastalandı. onu anlatmıştım..
canım bende yaklasık 1,5 aydır kaynatmadan veriyordum ki kuzenimde öle yapıyormuş. ama bunu duyduktan sonra ben tekrar kaynatmaya başladım. en azından yaz bitene kadar kaynatmaya devam edicem . malum sıcaklarda bakteri üremesi çok daha hızlı. havalar serinleyince normal kaynatmadan vermeye tekrar devam edicem.
cagancukk kızıma vermek bencede iyi fikir :lepi:ama birde söylenenler doğru ise kızım evde kalmasındelikafadulden.hani evde saklıyom ya o açıdan...gerçi sen alacan kızımıda..:):teytey:
slm kızlar
çağancım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm nice mutlu senlere
zeyna geçmiş olsun oğluşuna........
suyu bende hala kaynatarak veriyorum arada kaynatmadan verdiğimde oluyo
göbekbağını bende gömmedim gömmiycemde kızıma ait herşeyi saklıycam g.bağı, gebelik testi,ultrason fotoları,ilk saçı,ilk dişi vs.... kızım büyüynce hepsini güzel bir kutuya koyup vericem evlenirken verebilirim mesela klişe bir fikir belki ama güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?