2008 Kasım Anneleri

lelal geçmiş olsun canım...İnşallah önemli birşeyin yoktur...Kendine dikkat et...
hasta olan bebişlere ve annelere acil şifalar diliyorum...
tatile gidenlere iyi tatiller..bol bol dinlenin, eğlenin..:))

hilalcim ben hasta değilim tatlım. benim kuzenimin oğlu hastalandı. onu anlatmıştım..

canım bende yaklasık 1,5 aydır kaynatmadan veriyordum ki kuzenimde öle yapıyormuş. ama bunu duyduktan sonra ben tekrar kaynatmaya başladım. en azından yaz bitene kadar kaynatmaya devam edicem . malum sıcaklarda bakteri üremesi çok daha hızlı. havalar serinleyince normal kaynatmadan vermeye tekrar devam edicem.

sağol cnm saklayıp kızına vermekte iyi fikir aslında:lepi:iyiki yok göbek bağımız napıcamızı düşünmüyom bari

anladım canım ama cam şişede saklayıp şişenin terlemeyeceği bi ortamda tutulursa şişe bi problem olmaz..

sudada çünkü minareller var onlarında kaybolmasını istemiyorum ama içime kurt düştü..

cagancukk kızıma vermek bencede iyi fikir :lepi:ama birde söylenenler doğru ise kızım evde kalmasındelikafadulden.hani evde saklıyom ya o açıdan...gerçi sen alacan kızımıda..:):teytey:

bende suyu hep kaynatıpta verdim acaba bende arada kaynatmadan mı verseydim benimkisi hiç mineralli su içmedi o zaman kafam karıştı vallakafamçokkarıştı

zehırlı ıshal cok tehlıkelı
teshısı zor ama tedavısı ugraslı
annem ılk evlendıgı yıllarda dedemlerle koyde kaldıgı zaman teshıs ve tedavı edılemedıgı ıcın ılk cocugunu kaybetmıs bu hastalık sebebıyle
onun ıcın cocugun ıshal olması annem ıcın olaganustu hal ılan edılecek olaydır hep ve cok dıkkatlıdır sagolsun
bende suyu hıc kaynatmıyordum ama denızden enfeksıyon kaptıktan sonra doktora goturdugumde bır sure kaynatarak ver demıstı doktorumuz

bende bugune kadar hep şişe su verdim hatta yemeklerini bile onunla yapıyorum
hatta şöle söleyeyim Duru ya özel litrelik su alıyoruz damacanalardan vermiyorum . Damacana ile litrelik su arasında bile fark olabiliyor.
zehirli ishal gerçekten çok tehlikeli bir hastalık.
5 ayına kadar suyu kaynatarak verdım .5 ayından sonra normal kaynatmadan vermeye basladım. ama açıkcası içime kurt düşmesinden öle mi böle mi aman hasta mı olacak demektense şuanda kaynatıp veririm çok çok daha iyi. sudan alacağı mineralleri bir süreliğine ertelices artık.sonuçta ortalıkta dolaşan bir salgın var .

ŞİMDİ ALDIĞIM HABEREGÖRE İSHALDE BAŞLAMIŞ OĞLUMDA :çok üzgünüm:
BİZ BUNLARA ROTA VİRÜS YAPTIRDIK ZEHİRLİ İSHALE KARŞI KORUYACAKTIK HANİ YA PANİK OLDUM BEN ŞİMDİ İCE NAPCAM YAAA senağlama

slm kızlar
çağancım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm nice mutlu senlere
zeyna geçmiş olsun oğluşuna........
suyu bende hala kaynatarak veriyorum arada kaynatmadan verdiğimde oluyo
göbekbağını bende gömmedim gömmiycemde kızıma ait herşeyi saklıycam g.bağı, gebelik testi,ultrason fotoları,ilk saçı,ilk dişi vs.... kızım büyüynce hepsini güzel bir kutuya koyup vericem evlenirken verebilirim mesela klişe bir fikir belki ama güzel bence

kızlar yaa ben piraye yi evde zor tutyorum artık hep dışarı çıkmak istiyo,kapının yanına geldikmi uçucak sanki çığlıklar filan kapının yanına gidipte dışarı çıkmazsa ağlamaya başlıyo:) dün babası markete giderken onuda aldı kapıdan ben çağırıyorum gel diye içerdeyim ya nasıl babasına kaçıyo bide bana by by yapıyo cimcime:)) evde tutamıycaz artık bunları

sende benden sin pirayecim bende saklıyorum herşeyini gebelik testine kadat üzerine o günün tarihinide atmışımm.:dance: klkaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar gene bir uğrayayım dedim. ama gelip gidiyorum nedense kimseye rastlayamıyorum. hasa olanlara çok geçmiş olsun. biz de yeni kurtulduk hastalıktan allah kimseye vermesin çok zor. ama bizimkinin nedeni dişi sanırım 3. diş köpek dişi geldi. üs d,işler duruyor yanındaki çıktı. sanırım en zor onlar çıkarmış biz de çok zor atlattık.

Ya kızlar bu arada ben müjdeyi vermedim size kızım ilk kez adım attı. bir süre ayakta tutunmadan duruyor sonra bir adım atıyor ve pat yere düşüyor. Ama hala emeklemiyor ne komik dimi :) Sanırım biz 15 güne yürürüz :) bu arada bir de bayağı bilinçli anne demeye başladı. o bana bakıp anne dedikçe başta kocam ve tüm ailesi deli oluyor :))) baba baba baba deyip duruyorlar :))))

oglusumun yanından gelıyorum
yavrum benı kapıda gorunce agladı ılk kez nedense cok ozlemıs herhalde
hemen aldım kucagıma omzuma basını dayadı
annemın mısafırlerı cocugumu cok kotu etkıledı sanırım
bana karsı daha hassas davranmaya basladı kuzucum

zeyna gecmıs olsun yıgıt pasaya
havaların da etkısı var tabıı cocuklara bol bol su vermekte fayda var

julı ılk adımının hayılı olsun canım
ayrıca anne dıyen kızını op benım ve oglum ıcın

zeynacım panik yapma ama doktoruna sorup gerekıyorsa goturmeyı de ıhmal etme dıcem sen gıtmıssındır bıle belkıde ..

julıcım ılk adımınız hayırlı olsun tatlım .. hadı bakalım yurume haberlerını de beklıyoruz cımcımenın :))

kalimerocum evın kalabalıklıgı mutlaka çok etkiliyordur .. zaten erkek cocukları anneye daha bır duskun olurlar senınkı de ıyıce ozlemıstır.

safiş hoş geldin tatlım nerelerdesın sen bakem?

ben geldim.....
ohh kaynatmışınız gene bol bol
lelalşcim hadi gözün aydın cicim ohh git dolaş eğlennn
zeynam bayıldım sünnet kıyafetinize sana da pek yakışmış:)) ahmethana nasıl yakışır yavrum benim
julicim ohh adımları atmışsınız yağmurda 1 haftadır bir hareketlendiki yatağa tırmanmaya çaılışıyo şimdi babannemizdeyiz babannesi kızıma yer yatağı yaptı orda yatıyor sabah uyandığımda bi bakıyorum yağmur emekleyerek kapıya gelmiş bu sabah bi uyandım yatağa tutunup kalkmış sıpam benim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…