2008 Kasım Anneleri

lavinya hoş geldin canım.yağmur bebişte ayaklanmış..hadi baklım bugün yarın adımınıda atar inş..:lepi:

SAPHIRA nerdesin canım sen gerçekten..sensiz olmuyo kasım anaları..opuyorumnanaktan
Minik Kalimero gerçekten misafirler etkiliuo bebişleri eskiden kızım gündüzleri uyuyodu..geçende misafirlerimiz vardı 10 gün boyunca asla gündüz uyumak istemedi..

julianne dişlerinizde adımlarınızda hayırlı olsun canımm..

selam kızlar,

zeyna, geçmiş olsun şimdi nasıl acaba haber varmı?

juli gözün aydın canım:)) bizimki tutunup sıralıyo ama henüz tek başına adım atmadı

kalimero yazık kuzuya, uzak kalınca denizde çok özlüyor beni

lelal şimdi nasılsın canım ?

gelelim bize, öğleye doğru okula gittim sevk için perşembe cuma için yalovada seminer çıkmıştı denizi bırakamayacağım için rapor aldım, sağlık ocağında vermediler 3 günlük rapor ya, medipole gittim bende :)

biraz geçmişi okuyayım dedim ama pek başarılı olamadım.bu arada kıza çorba yaptım.ek gıdaya yazıcam şimdi tarifini.
dün çocukluk arkadaşım evlendi.canımın içi çok istiyordu yuvasını kurmayı sonunda oldu.şimdi Alanyada balayında.1 hafta önce kardeşi evlendi,kendisinki çok ani oldu aslında.neyse oldu ya önemlim olan o.dün o yüzden yoktum.gece alanyaya yolcu edene kadar onunlaydık.güzeller güzeli arkadaşım peri kızı gibiydi.inşallah çook mutlu olur.gerçi enişte fevkalde bir insan.yakın zamanda da bebişleri olur sanıırm çnk ikiside istekli. maşallah diyelim nazar değmewsin :))

bizde kızımla dışarı çıktık çocukları görünceçıldırıyo nasıl seviniyo
banusu nun ilk adımı hayılı olsun, piraye de tay tay dururken 1 adım atıyo donra babasının üstüne yıkılıyo:)
hala emeklemiyo emeklemiycekte sanırım ama her yerini dolaşıyo evin ya geri geri emekleyerek,ya poposunun üstünde hoplayarak,tutunarak kalkıyo koltuğun üstünde ne varsa kurcalıyo dün tv sehpasına tırmanmaya çalışıyodu:)
safiş hoşgeldin cnm arkadaşına mutluluklar

Selam herkese,
Göbek bağını biz de gömemedik bi türlü, yeğeniminkiyle Bengiş'inki çantamda geziyor kaç zamandır unutuyorum sürekli. Bu arada ben de Boğaziçi'ne gömücem göbüşleri. Hem eşim ordan mezun hem de bize çok yakın. Haftasonları çimlere yayılmaya gidiyoruz ama göbeği gömmeyi unutuyoruz...
Lelal'cim izini koparmışsın canım ne mutlu sana :) Darısı başıma inşallah...
Zeyna'cım ve Piraye'cim, geçmiş olsun sizlere de...
Juli'cim, ilk adımınız hayırlı olsun canım. Onun da darısı başımıza inşallah...
Şöyle böyle okuyabilldim geçmişi.. Atladıklarım lütfen gücenmesin...

Çok geçmiş olsun canım yaaa
Neden aşı olduğu halde bu kadar ağır hasta oldu pek anlayamadım?

Saçını kestin mi Piroşun?

Ben hergün çıkarıyorum ya markete ya aşağı çocukların yanına ya parka

Hadi canım inş. yürür banusu

Artık vermiyor sağlık ocakları rapor felan nedense

oğlum hastaymış çok hasta sonra anlatırım detayları çok yorgunum ve mutsuzum
görüşürüz
Canım ya çok geçmiş olsun

Bugün kızımla fotocuya gittik resimlerini çıkarttım biraz.ısteyenler oluyor akrabalardan.

Fotoları beklerken bi limonata içtik yandaki cafede.

Sonra markete uğrayı biraz alışveriş yaptık,parkada uğradık eve geldik.Yattı erkenden.gece beni dikecek yine.

Geçmiş olsun canım ya Allah korumuş yavruyu.
benim arkadaşın oğlunun da günlerce ateşi düşmemiş hastanede kalmış.

Cidden salgın var dikkat etmek lazım.

Bende genelde kaynatıyorum.arada kaynatmadan verdiğim hatta çeşme suyu verdiğimde oldu bu çok nadir de olsa.

Ama bundan sonra dikkat edeceğim.

Sağol canım.Sizin nişan yıldönümünüz de kutlu olsun

Bi süre almasınlar estelcim mineral.hasta olmalarındansa bu daha göze alınabilir bir risk sanırım

iyi geceeeler kızlar
zeynamm geçmiş olsun kuşuna canım yaa çok üzüldüm merak ettirme bizi
inşallah önemli bişe değildir rabbim dermansız dert vermesin kimsenin yavrusuna
diğer hasta olan bebişlerede geçmiş olsun
bizim göbek bağımızda evde duruyor daha odtü ye gömecez gidebilirsek bi o tarafa

iyi geceler kızlar bugün yoğundum yine giremedim pek fazla ama şöyle bi baktım.zeynacım geçmiş olsun cnm umarım önemli bişey değildir.yarın oğluşumla akhisara gidicez teyzemin yanına.bi gece kalıp dönücez.çağan ilk defa başka bi evde uyuyacak ve ilk defa yanımızda babamız olmycak.napıcaz bakalımbende ilk defa kocacığımdan ayrı yatıcam.

Zeynacım nooldu çok merak ettim kuzuyu
bu arada peditusu içemeyince benimki öksürük daha kötü bir şekilde bugn hortladı.iyice acıkmış durumdayken 3 kez verdim bugn.bu şekilde düzenli verirsek 2-3 günde geçer diye umuyorum ama bu seferki öksürük daha kötü ya.bakalım geçmezse tekrar götürücez doktora.günlerdir belirtilerini gösteren grip en sonunda bugün ortaya çıktı bende de!! sanırım yarına iyice kötülerim.yarın aile hekimine giderim artık,hem okiyede bi de o baksın bakalım.hem de boy kilo ölçümlerimizi yazdıralım,çünkü sağolsunlar çok ilgililer ve her ay mutlaka görmek istiyorlar okiyi.bu arada 3. doz tetanoz aşısı yaptıran oldu mu kendine? hani hamileyken 2 doz olduk,doğumdan 6 ay sonrada 3. doz,1 sene sonrada 4. doz vuruluyor.ben duru okyanus 6 aylıkken yaptırdım,bi de 1 ay önce filandı sanırım kızamıkçık aşısı mı ne yaptılar.18-35 yaş arası tüm kadınlara yapılıyordu.sadece izmire özg bir aşı furyası ı oldu acaba,bilgim yk bu konuda pek

ben tetanoz 3. dozu mayıs gibi oldum sanırım Saphiracım.
Başkada kızamıkçık felan olmadım..

Öksürük varsa Peditus yetmiyo canım benim.Mutlaka doktora git ve ilerlemeden antibiyotik yazsın.
Yoksa hemen bronşite çeviriyomuş bebeklerde çok dikkat etmek lazım.

Geçmiş olsun ikinizede.

sağol darkçım,canımcım ben doktora götürmüştüm zaten,öksürük ve ateşten dolayı,he bir de aylık kontrolüde gelmişti şansa.doktorumuz peditus verdi cnm.eğer o geçirmezse ibufen verdi,onu kullanacaksınız dedi.henüz ibufene geçmedik çok şükür.peditusu düzgün nkullanamadık cnm biz.çünkü ilacı alır almaz mideyi boşaltıyordu.benim kızım kusmanın ne demek olduğunu bu şurup sayesinde öğrendi ama napalım ki çok iyi bir ilaç.şimdi çok düzgün kullanıyorum.inşallah geçicek

durunun keyfi yerinde aslında,ama ilaç çok ciddi sersemlik yapıyor çocukta.sürekli bi uyku hali,halsizlik,gülmüyor ama sadece ilaç içtiği zaman.ilacın etkisi geçince eski haline geri dönüyor.ama napayım bugün öksürnce korktum hemen ilaca başladım.çünkü hem sayısı çoğalmış,hem daha bi kötüleşmiş,sanki ciğerle inmiş ya da inmek üzere gibiyken yakaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…