- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.161
Çok geçmiş olsun canım yaaaŞİMDİ ALDIĞIM HABEREGÖRE İSHALDE BAŞLAMIŞ OĞLUMDA :çok üzgünüm:
BİZ BUNLARA ROTA VİRÜS YAPTIRDIK ZEHİRLİ İSHALE KARŞI KORUYACAKTIK HANİ YA PANİK OLDUM BEN ŞİMDİ İCE NAPCAM YAAA senağlama
Saçını kestin mi Piroşun?slm kızlar
çağancım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm nice mutlu senlere
zeyna geçmiş olsun oğluşuna........
suyu bende hala kaynatarak veriyorum arada kaynatmadan verdiğimde oluyo
göbekbağını bende gömmedim gömmiycemde kızıma ait herşeyi saklıycam g.bağı, gebelik testi,ultrason fotoları,ilk saçı,ilk dişi vs.... kızım büyüynce hepsini güzel bir kutuya koyup vericem evlenirken verebilirim mesela klişe bir fikir belki ama güzel bence
Ben hergün çıkarıyorum ya markete ya aşağı çocukların yanına ya parkakızlar yaa ben piraye yi evde zor tutyorum artık hep dışarı çıkmak istiyo,kapının yanına geldikmi uçucak sanki çığlıklar filan kapının yanına gidipte dışarı çıkmazsa ağlamaya başlıyo:) dün babası markete giderken onuda aldı kapıdan ben çağırıyorum gel diye içerdeyim ya nasıl babasına kaçıyo bide bana by by yapıyo cimcime:)) evde tutamıycaz artık bunları
Hadi canım inş. yürür banusuYa kızlar bu arada ben müjdeyi vermedim size kızım ilk kez adım attı. bir süre ayakta tutunmadan duruyor sonra bir adım atıyor ve pat yere düşüyor. Ama hala emeklemiyor ne komik dimi :) Sanırım biz 15 güne yürürüz :) bu arada bir de bayağı bilinçli anne demeye başladı. o bana bakıp anne dedikçe başta kocam ve tüm ailesi deli oluyor :))) baba baba baba deyip duruyorlar :))))
Artık vermiyor sağlık ocakları rapor felan nedenseselam kızlar,
zeyna, geçmiş olsun şimdi nasıl acaba haber varmı?
juli gözün aydın canım:)) bizimki tutunup sıralıyo ama henüz tek başına adım atmadı
kalimero yazık kuzuya, uzak kalınca denizde çok özlüyor beni
lelal şimdi nasılsın canım ?
gelelim bize, öğleye doğru okula gittim sevk için perşembe cuma için yalovada seminer çıkmıştı denizi bırakamayacağım için rapor aldım, sağlık ocağında vermediler 3 günlük rapor ya, medipole gittim bende :)
Canım ya çok geçmiş olsunoğlum hastaymış çok hasta sonra anlatırım detayları çok yorgunum ve mutsuzum
görüşürüz
Geçmiş olsun canım ya Allah korumuş yavruyu.zeynacım geçmiş olsun tatlım ..
kızlar bu arada unutmadan söleyeyim. ortalıkta çok ciddi zehirli ishal dolaşıyormuş. dün kuzenimin eşi ile konuştum.14 aylık oğlu var onunda. çocukta 2-3 gündür sebepsiz ateş kusma ve ishal vardı ama bişey bulamamışlardı tam olarak. ateş çıkıyor hastaneye gidiliyor serum falan veriliyor geri gönderiliyor .. dün ateşi 41 i görmüş allahtan havale falan geçirmemiş çocuk bir sürü test tekrar yapılmış idrar testi temizmiş ama kaka testinde enfeksiyon görülmüş.
sizler zaten bu konuda titiz davranıyorsunuz da ben yine de söleyeyim bu aralar kaynamamış su vermeyin ve sebze meyvelerini iyi yıkayın kızlar. hatta sebzelerini sirkeli sularda veya su bitkisel temizleyiciler varya onlarla iyice temizleyin.
allah hepimizin bebeğini korusun
Sağol canım.Sizin nişan yıldönümünüz de kutlu olsungünaydın arkadaşlar..
zeynacım..çok geçmiş olsun canım..inşallah çabucak iyileşir..
dark-cagancuk evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun..a.s.bizimde ayın 9' nikahımız olmuştu bizde 2 bitirip 3 girdik...ama düğünğmüz 7 eylülde olmuştu..biz kutlama için 7 eylülü bekliyoz...:asigim:
lelalcim 9 aynız kutlu olsun nice aylara yıllara,a.s. şimdiden iyi tatiller diliyorum..nereye gidiyorsunuz bir turizmci olarak..fikir alalım sizden..
cagancuk ilk kelimenizde hayırlı olsun canım..damadım dillenmiş..darısı kızımın başına..:lepi:
denizannem gömmüşsünüz törenle göbek bağınızı hayırlı uğurlu olsun..bizimkide evde duruyo..bende inanmadığım için gömmemiştim ama gömsemmiki..ama muğlada öyle gömülecek bir yer yokki..bak şimdi dert oldu ne yapsam ki..saklayıp kızımamı versem ilerde..yoksa gömsemmi..fisfisfis
Bi süre almasınlar estelcim mineral.hasta olmalarındansa bu daha göze alınabilir bir risk sanırımanladım canım ama cam şişede saklayıp şişenin terlemeyeceği bi ortamda tutulursa şişe bi problem olmaz..
sudada çünkü minareller var onlarında kaybolmasını istemiyorum ama içime kurt düştü..
İyi Yolculuklar Çağancukcummm İnşallah çağan seni yormaz.
benim kız başka eve gittimi sağa sola bakcam die uyumaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?