2008 Kasım Anneleri

yok daha bugün ilk gün sayılır.çünkü cumartesi günü doktora götürmüştük,iki kez o gün verdik,bir kezde pazar günü verdik sonra bir daha vermedik.ateşi bitmişti ve öksürüğü nerdeyse bitmişti.dediğim gibi bugn hortlayınca yeniden başladım.5 gn değil de en fazla 3 gün kullanırım,eğer gezmezse doktora götürürüm ki yarında aile hekimi görecek zaten.ama o öksürdükçe içim parçalanıyo offf

aynen cnm.o kadra düzgün beslemeye çalış,herşeyin doğalını,hormonsuzunu,organiğini bulup yedirmeye çalış.sonra pat bi hastalıkla kimyasalı elinle hemde zorla içir ( bende damlalıkla 3 defada içirebiliyorum.sanki işkence yapıyormuşum gibi oluyor (

hah burdan yazışalım bari :)))

Canım ben damlalıkla şöyle yapıyorum,önce damlalığın tadına baksın diye diline deydiriyorum.Ondan sonra ağzına sokup boşaltıyorum itiraz etmediği kadar.
ben özellikle biraz fazla almaya çalışıyorum damlalığa , bi kısmını diliyle çıkartıyo çünkü.

aynen cnm..bize önce çok lezzetli bişeymiş gibi,kendimizde içiyormuşuz gibi yapıyoruz.sonra oda açıyor ağzını ama çok kısa sürüyor tabi :) bende fazla alıyorum damlalığa.hani 1 ml. çizgisi varya oraya kadar değil de sonuna kadar çekiyorum.

Bende o kadar çekiyorum.

Çok fenalar ya numaralarımızı yemiyorlar dimi :))) Biz bunları zor kandırrız.

Ösledim bak kızımı.bugün annemle balkonda yatacaklar.Babam var yatak odasında uğrayamam da şimdi.

canım ben iyice kötledim galiba.artık yatayım.seninde uykun gelmiştir tahminimce.çok öpüyorum tatlım seni de cerenimide.gece sohbetin içiçn teşekkrler cnımcım opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.
dün net yoktu giremedim kk ya..
şöle bi baktım geçmişe..
hasta bebişlere çok geçmiş olsun.
julicim ilk adımınız ve çıkan dişleriniz hayırlı olsun..

bende dün regli oldum ve çok kötüyüm. felaket çok ve elim ayağım kalkmıyo..bugün nasıl akşam olur bilmem..
kaan da dün gece vara yoka kalktı zırt pırt.uykusuzlukda bi yandan yani..
bikaçgündür sabahları ben evden çıkmadan uyanıyo ve ayrılamıyoruz.kıyamet kopuyo arkamdan babaannesinin kucağında..
of çok zor bırakıp işe gelmesi, çok zoooooorrr..

gunaydın

azocum bılıırm o sabah ayrılmalarını
benım pasa her sabah uyanık oluyor ben gelırken ıse ama allahtan babama cok duskun
onu gorunce ve babam onunla oynasınca aglamıyor el sallayıp gonderıyor benı
ama yıne de ıcın cok kotu oluyor

saphıra gecmıs olsun canım sana ve kızına

zeyna dan haber varmı oglum hasta demıs cıkmıs ama gelısme yok sanırım

hayırdır herkesmı tatılde kımseler yazmaz oldu

günaydın kızlarrr

zeynayı bende merak ettim çok hasta demiş sonra anlatırım demiş ama yok.. inşallah hayırlı haberlerle gelir. ciddi bir durum yoktur.

elmalıcım teşekkür ederim canım .. darısı senin başına gerçekten de..

valla benim kıız beni gönderirken gayet sakin el sallıyor bir de arkamdan hadi sen git ben başımın çaresine bakarım gibilerinden :) ama bazen bir surat yapıyor, anneme resmen suratsız bir şekilde giriyormuş.güldürebilene aşk olsun diyor annem ..

günaydın
oğlum hala çok hasat ve dün saat 1'de yediği muhalebiden başka hiç bir şey yemedi
hemen doktora götürdüm kan tahlili falan aldı ama almadan dedi bu çocuk çok hasta çok mikrop kapmış dedi neyse yaptırdık tahlillerini ve büyük insanda sınır olan 10000 mikrop yavrumda 11 460 olarak çıktı doktor naptınız bu çocuğa dedi bi kızdı bizeee gelişim 5-6 ay arası kan eksik kemikler zar 20 günlük tedavi verdi ondan sonrada eksik olan şeyler için ilaç ve beslenme programı verdi ama dünden beri yaşıyormuyum ölümüyüm belli değil gözlerini açacak hali yok aslında yatırmam lazım hastaneye dedi ama hastane ortamı sıkar zor dedi o yüzden evde tedavi verdi
biliyorum benimde hatalarım vardır muhakkak ama kaynanam en büyük suçlu ne kadar rica ettiysek sölesekde hijyenine dikkat etmedi kaç kere o biberonlarını ben kaynattım yüzüne bakılacak gibi değildi kayınpederim duydu işte doktorun dediklerini direk diyemiyorda ben temzi bi kadın bulayım evde baksın çocuk falan dedi ama sesizimizide çıkaramadık yüzüne ama bakamıyor çocuğa ne yapacağımı şaşırdım doktor diyorki bu 2-3 günlük olay değil ayların birikimi Allah korusun bakmazsanız iyi ve kim bakıyorsa ben bile kurtaramam sizi dedi senağlama
ben hep dedim bu çocuk gelişmiyo zayıf ama çevremdeki kimse inanmadı bünye dedi ben anladım çocuğumuda yapamadım bişi çünki iştahı falan hep iyiydi bilemedim hepsi benim suçum ben annelik yapamadım
geçer değilmi kızlar geçecek iyi olacak oğlum senağlama

zeyna çok çok çok geçmiş olsun oğluşuna...
kendini bu kadar suçlama lütfen..Gerçekten çok üzüldüm...Tedavisine çok dikkat et ve göreceksin hemen toparlayacak kendini..Bebeklerin bünyeleri daha güçlü olur..Allahım acil şifalar versin...

zeynacım çok çok geçmiş olsun canım, neden iyileşmesin, bugünlerde biraz dikkat et, gerekli tedaviyi uygula gelişimini hızlandırırsın merak etme, kıyamam ya çok üzüldüm,
bak kendimi toparlayım senin için güzel bir beslenme ve egzersiz programıda hazırlarım tamammı canım

sen farkındaydın bencede hep söylüyordun ama bu kadar ciddi olduğunu nerden bilecektinki, birde senin farkettiğini aylık kontrolünü yapan dr neden farketmedi acaba? yani suçu sadece kendinde arama olurmu canım

yeme düzeni bozuk değildi harekleri iyiydi uykusu düzenliydi ama ne bilim zayıftı işte ama bende dedim artık bünyesi öle kabullendim keşke keşke başka yerlerede baktırsaydım ben anneyim benim bilmem lazımdı şimdi böle olmazdı acı çekmezdi bir damlacık kaldı bir günde gözlerinin feri bile gitti içim almıyo onu böle görünceson 2 aydır doktora da götürmedim yok dediler bişeyi gerek yok dediler babası da dedi sağlıklı hasta değil neden götürcen onu dinlememliydim işte bakın benim suçum işte

zeyna cok cok gecmıs olsun canım
oncelıkle kendını suclamaktan vazgec
evet cocuk rahatsız olabılır ama hangı anne yada anneanne babaanne ısterkı bır mınık evlat hasta olsun
kendınde hata arıyorsun ama denızanasının da soyledıgı gıbı duzenlı gıttıgın doktorda mı bunu farketmedı
ınsanların dırenc ve ıyısılesme surecının en yuksek oldugu donemın bebeklık donemı oldugunu hepımız bılıyoruz
doktorun tavsıyelerı tedavısı ve annelık sevgın ve sefkatınle yavrunu ıyılestıreceksın canım
ama yavruna faydalı olabılmen ıcın once senın ıyı olman gereklı
kendıne gel ne kendını ne de baskasını sucla daha beterınden korudugu ıcın allaha sukret ve cocugunla ılgılen lutfen

zeyna yapma böyle lütfen...Şimdi senin çookkkk iyi olman lazım ki bebişine iyi bakasın?Bu suçluluk duygusuyla kendini harap ederek sende hastalanırsın ve ikinizde ortada kalırsınız...Bu arada şunuda hatırlatıyım sen çok çok iyi bir annesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…