2008 Kasım Anneleri

ay ewt ya benim de gözüm saatte valla zamanda gecmek bilmiyo ki eve gidip dinlenmek istiyorum ya varya sıkıntıdan ve uyumamak için kendimi resmen yemeye içmeye verdim ben yedikçede bizim oglan sürekli tekme atıyo yeter mi diyo acaba anlamadım valla:roflol:

Azo uykunu açıyım mı seniiiin :) Hani sen boy boy foto koyacaktın, oğluşunla. Hadi geç bakayım kamera karşısına.

Kızlar Aralık annelerinin sayfalarına hiç baktınız mı? Gelinlik fotolarını falan eklemişler. Çok tatlı olmuşlar yaa :) Ben de hepinizi merak ediyorum mesela. Evet yüz foto buraya koyamayız ama göbüşle de olmas kiii

Bu arada kocişi bekliyorum saat 5'teydi randevu, bak geç kalacağız ((

ne randevusu kıjjjjjjj doktora mı gidicen yoksa

darkcım hoşgeldin....
azo canım sağol zaten bu temizlik bana epey gider ..:))eşim açıyordu hep makineyi ennem gelince duramaz ama yüzden aldırırm onada..
evet ya sıcaklardan banada geldi uyku ama ben şanslıyım saate bakmaya gerek yok gider uazanırm..:)) sonra yatıncada başı ağrıyor insanın..
birde şu aralık annelerinin syfasına bakım geleim ben merak ettim..

ewt bende tam onlara bakıyordum şimdi bencede çok şirin bizde mi yapsak ne:uhm:yüzümüzü kapatırız bizde olur yani degil mi hamişler:dance:

Juliancım inşallah bebğin sana şahane bir şov yapar canım ultrasonda.Ben geldim sen gidiyosun eeveeet nöbeti devralayım :)))

aralık anneleri daha bebeklerine bişey bilen almamışlar.Ben hep onları monotı,on buluyordum,laf aramızda :)) Gerçi aramızda aralık anneleride oluyo zaman zaman ama napim.Hep geziyorum kim ne hazırlık yapıyo diye.Onlar daha bi kaç gün önce oda dsadece biri bebeğine bişeyler almış.

Demek çok eğlenceli şeyler yapıyorlar haaaa hemen bi göz atalım bakalım çaktırmadan :)))))

hahahahahaaha kızlar bende Azonun karpuz yazısından sonra bugün karpuz aldırdım eşime :)) Normalde hergün oluyordu ama bi kaç gündür almamıştık.
Bugün ilk işim o olacak :) Daha yemeden wc yi aşındırmaya başladım ben.

Julicim bikini almadın madem bence eteklilere de bak.Onlar daha şirin oluyor.Belki bende yazın etekli bakarım.Gerçi bikinim daha yeni ama olsun :)

darkcım evet karpuz olayı çok fena ama güzel..yani gündüz yemek lazım.yatarken 9-10 gibi yiyince sabaha kadar wc nöbetçisi oluyoz:roflol:
julicim evet sana sözüm vardı..ama biliyonmu yine senin yüzünden caydım:1shok:
niye diye sorarsan..sen geçen demedinmi sapıklar varmış okuyolarmış,yazıyolarmış hamişlere diye..korktum valla.yoksa ben çok şeffaf biriyimdir.yapı olarakta bişeylerimi saklamam..herşeyim dilimde..
zaten resimimide koydum ondan buraya..
nasıl oluyo bilmiyom ama özel adresin varsa oraya atarım sana özel canımyerimseniben

darkcım ben daha alamadım kokuyu gıı bana geç geliyorrrr..:))
iyi alıştık bizlerde birbirimize bakıp bişeyler yapmaya valla karpuz dediniz soğuk soğuk çekti canım haa.. bizdede yeni bitti eşim o kadar şeyi taşıyamam diye almadı ama..
neyse gideyim dolaba bir bakayım serinleyim biraz..
bu arada benim dizi vardı yaa unuttum bizim evin halleri kanal1de..
görüşürüz kızlar...

Koymayalım Azocum resimlerimizi nolur nolur.Üye olmayanlar da görebiliyorlar.
Koyarsak da anlık koyalım hemen geri silinecek şekilde :) Benim eşim izin vermez gerçi baştan söleyeyim.

kızlar bi gaz şikayetim var anlatamam göbeğim patlayacak ne yapıyım ben ya. Kabızda oldum biraz delircem göbeğimin deliği çatladı valla gerilmekten karnım 9 aylık gibi şişti. Herşey dokunuyo bana ya. Sizde varmı böyle bişey. Doktor kontrolm pazartesi ilaç istiycem valla inş.verir .

ben istiyorum jeyyarjeyyar
Yok yok istemesssin :mymeka:klava:

Canım geçmiş olsun bol bol su iç,meyve tüket kabızlık için en doğal çözüm bu.Bana doktorum ilaç da vermişti osmolak şurup ama hiç içmeden meyvelerle hallettim.İnşallah sende iyi olursun.

Son düzenleme:
darkcım saol . bende meyve yiyorum baya hemde armut üzüm kayısı bunlar hazmı kolaylaştırıcı aslında ama nasıl gaz yapıyo ya anlatamam. Üşütttüm mü nedir anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…