- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.621
Azo uykunu açıyım mı seniiiin :) Hani sen boy boy foto koyacaktın, oğluşunla. Hadi geç bakayım kamera karşısına.
Kızlar Aralık annelerinin sayfalarına hiç baktınız mı? Gelinlik fotolarını falan eklemişler. Çok tatlı olmuşlar yaa :) Ben de hepinizi merak ediyorum mesela. Evet yüz foto buraya koyamayız ama göbüşle de olmas kiii
Bu arada kocişi bekliyorum saat 5'teydi randevu, bak geç kalacağız((
Azo uykunu açıyım mı seniiiin :) Hani sen boy boy foto koyacaktın, oğluşunla. Hadi geç bakayım kamera karşısına.
Kızlar Aralık annelerinin sayfalarına hiç baktınız mı? Gelinlik fotolarını falan eklemişler. Çok tatlı olmuşlar yaa :) Ben de hepinizi merak ediyorum mesela. Evet yüz foto buraya koyamayız ama göbüşle de olmas kiii
Bu arada kocişi bekliyorum saat 5'teydi randevu, bak geç kalacağız((
Bu arada karpuzun tadi öyle kötü öyle kötü ki...Bi ısırık dahi istemezsiniz :)))
Yok yok istemesssin :mymeka:ben istiyorum jeyyarjeyyar
kızlar bi gaz şikayetim var anlatamam göbeğim patlayacak ne yapıyım ben ya. Kabızda oldum biraz delircemgöbeğimin deliği çatladı valla gerilmekten karnım 9 aylık gibi şişti. Herşey dokunuyo bana ya. Sizde varmı böyle bişey. Doktor kontrolm pazartesi ilaç istiycem valla inş.verir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?