2008 Kasım Anneleri

minikcim canım çocuklarımızın tam zor dönemleri şuan ve bu yüzden çok gerginiz üzerine de böyle patavatsız insanlar gelince hep sinirleniyoruz sakin olmamız lazımmm

kalimerocuğum çok kafaya takmamaya çalış
arada oluyor öyle kırgınlıklar
kuzucuklarımız 9 aylık olsalar da erkeklerin babalık sorumluluklarına alışması zaman alıyor gibi geliyor bana

aslında babalıkla alakalı bır durum degıl benı kırdı
ama yapacak bırsey de yok maalesef
ne kadar ozur dılesede ınsan bırını kırdıktan sonra ne kadar tamır edebılırkı

merhaba kızlar
en sonunda muhasebeyı bıtırdım ve sızlere kavustum

bızım gobek bagımızda evımızde duruyor hacettepe tıpa gomdurmek ıstıyorum bendeeee :))))

benım kız daha kıcını kaldıramıyor kasım bebeklerı yuruyor bu arada unuttum ısmını hayatım masallahhhhhhh subhannallah senın kızınaa

zeynacım cok cok gecmıs olsun ben eylul hastayken nedense kımselere guvenemıyorum ımkanın varsa oglusuna kendın baksan

kalımerocum ozel degılse ne oldu esın ağır bır sozmu soyledı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar noluyo herkesin canı sıkılıyo boşverin sıkmayın canınızı benim kocada çok sinir ediyo beni bu ara alcam bigün elime diycemde dana gibi 100 kiloluk adam
minikçim ben bile sinir oldum o kadına patavatsız ısrarla zile basanlara gıcık olurum
aman bee bu çamaşır hiç bitmiycekmi yıka,as, ütüle,yerleştir delilik valla keşke herşey tek kullanımlık olsa 1 kere giyip kirlenince atsak üşengeçlikte sınır tanımıyorum:)

miniğim bizde bozuğuz dün akşamdan beri hatta konuşmuyorum ben sadece ona karşı sorumlulukarımı yerine getiriyorum o kadar yemek vs..aslında çok da önemli bişey değil ama kırıldım desem yeridir asla küs kalmaya dayanamayan ben dün akşamdan beri konuşmuyorum öyle ki o da hiçbir tepki vermiyor olsun öyle böyle geçecekkkkkk
piroşum canım o rahatlığa alışanlardan biride benim 10 gündür kayınvalidemde kalıyoruz ne ütü ne toz ne çamaşır hiçbirşey yapmıyorum birtek yediğim yemeğin tabağını makineye atıyorum o kadar hepsini kayınvalidem yapmış oluyor iyice alıştım tembelliğe ben yaaaaa((
bu arada özeline mesaj atıyorum piroşum okuuuuu

herkese selaaam ben geldim :sm_cool:

3günlük Bodrum ve 4günlük Didim tatilinden döndük sonunda, dershane hnüz başlamadı ama ben nete girmek için iki gündür geliyorum dün sitede bir sorun vardı yazdım çıkmadı bir türlü bugünde çok yavaş ilerliyor inşallah yazabilirim arkadaşlar çook güzel bir tatil geçirdim Eymen sağolsun pek dinlenemedim tabi ama olsun eğlendik,yüzdük,gezdik,tozduk vs...güzel geçti kısaca yani

öncelikle geçmişi okumam mümkün değil tabi maşallah 60 sayfa falan yazmışsınız tebrik ederim ama sizleri çoook özledim opuyorumnanaktan

gelişmeleri kısaca anlatayım sizlere, geçen hafta salı çıkacaktık yola buradan gittiğim akşam oğlum çok ateşlendi acile götürdük gece, soğuk duş,calpol ve en nihayetinde fitil vererek ancak düşürebildik ateşini sabaha kalktığında iyileşmişti yine de gözlem amaçlı bekledik o gün yola çıkmadık Allah'a şükür bir daha çıkmadı ateşi herhangi bir rahatsızlığı olmadı.

çarşamba günü çıktık yola ilk durak Bodrum oldu gittik otelimize yerleştik hemen havuza indik orada iki gün boyunca denize gitmedikhep havuza girdik Eymen bayıldı bayıldı resmen suya çok sevdi zorla çıkıyordu sudan,bütün otelin sevgilisi oldu resmen Eymen uyurken falan herkes onu bekliyordu havuzda çok tatlı geçti yaa son gün bitez'de plaja gittik orayı pek sevmedi suyu soğuktu çünkü ama kumda oynadı. Geceleri kattık arabasına Eymen'i gezik tozduk Allah'a şükür yavrum hiç sorun çıkarmadı. Oradan Didim'e geçtik 4gün de orada kaldık orada bir akrabamızın evinde kaldık orada da çok rahat ettik oranın denizi çok iyiydi Eymen'de çok sevdi sıcacıktı su, dışarısı biraz rüzgarlıydı ama sorun olmadı Allah'tan kızlar Eymen'in bir yüzüşü var görmeniz lazım ellerini ayaklarını öyle çırpıyor ki görenler şaşırıyor bu seneye yüzmeyi öğrenir diyorlar, elini suya batırıp batırıp yalıyor heralde çok sevi suyun tadını tuzlu tuzlu kaydirigubbakcemile3 orada da bütün sitenin sevgilisi oldu bir yaramazlaştı ki sormayın açık hava bol oksijen yaradı heralde yavruma,çünkü site çam ormanlarının içinde bir yerdizemuszemus ha bu arada diskoya bile girdi yaramaz oğluşum kaydirigubbakcemile2 didim merkezde bir disko var oraları bilenler bilir diskolar hepsi üstü açık bahçe gibi yani ses dışarı da geliyor ışıklar falan o kadar dikkatini çektiki atılıyor o tarafa doğru badyguardlar bile gülmeye başladı kuzenim de izin alıp soktu içeri nasıl heycanla bakıyor ışıklara görmelisiniz ama tabiki bu dedidiğim olay 15 saniyeyi geçmemiştir hemen çıkardık dışarı çünkü ses düzeyi çok yüksek kulaklarına zarar vermesini istemedik.

Eymen'deki gelişmelerden bahsedeyim, yürüme çalışmalarımız tam gaz devam ediyor emeklemeye de başladık gibi kendini dizlerinin üstünde iterek istediği yere gidiyor ama yine de emeklemeyi hiç sevmiyor hemen kalkmak istiyor. Ba-ba diyordu zaten sölemiştim şimdi be-be, de-de, ge-ge-ge, ble-ble gibi sesler çıkarıyor su isterken genellikle buuvv falan gibi bişey diyor ama tabi hala anne yok :bbo:
bir de acayip bir süperman taklidimiz var kızlar, oğlum süperman nasıl uçuyor veya süperman ol bakim bir falan dediniz mi hemen kolları yukarı kaldırıp uçuyor gibi yapıyor çok komik oluyor yaa sitedeki herkesi öldürdü gülmekten kaydirigubbakcemile3
anlayacağınız acayip fırlama bişey oldu, durduğu yerde durmuyor çok hareketli, iki dakka poposunuun üstüne oturmuyor yaa felaket bişey

gitmeden önce size sölemiştim oğlanın stüdyoda fotosunu çektiricem diye çektirdim ertesi gün aldık süper olmuş yaa bizim çektiklerimizden daha hş olmuş hatıra oldu oğluma işte, hattaa yürümeye başlayınca bir tane daha çektirebiliriz diye geçiyor içimden

haa bir de oğlum ateşlendi demiştim yaa o günün ertesine babamız dışarı ıktı ne almış gelmiş bilin bakalım hemen söyleyeyim playskool ilk arabam hihoyyyt çocuğa ve bize moral olsun diye iyileşmesinin şerefine alıvermiş babamız sağolsun ama benimki bayıldı ona bayıldı resmen her gittiğmiz yere yanımızda taşıyoruz sabah uyanınca bile direk onun olduğu yere gidiyor, bir sürü oyuncağı çıngırağı falan var oturup onlarla oynuyor bazen, bagajı bile var kaydirigubbakcemile3 orayada balık kraker falan koyuyorum açıp alı yiyor oradan, sonra kalkıp sürüyor ama düşüyor tabi çünkü çok hızlı sürüyor yürüteçteki gibi tabi hızını alamayınca araba fırlayıp gidiyor o yüzden sürekli arkasından takip eidyoruz mecburen ,bir de oturup sürmesini çok seviyor oturuyor üstüne ayaklarını topluyor şimdilik babası itiyor çok mutlu oluyor, ama ben çok bğendim herkese tavsiye ederim ama düşme tehlikesi var onu da gözardı edemeyiz iyice öğrenene kadar kontrollü olacağız artık

hepsinin fotolarını koyarım kızlar benden gelişmeler bu kadar şimdilik aklıma gelenler bunlar evde bir sürü iş beni bekliyor tabi çamaşır temizlik falan pufff neyse daha tatilim yaa yaparım artık

gelir gelmez kafanızı şişirdim dimi :kedi:

sizde herkes iyidir umarım küçük yavrucuklarım da iyi olsun yeter opuyorumnanaktan

sağol remedioscum ama anladığım kadarıyla bizim kızlar pek mutlu değil bugünlerde kocalarıyla problemli olanlar var sanırım problemin nereden kaynaklandığını bilmiyorum ama inşallah kısa zamanda düzelir, zeynamın oğluşumu hasta canııım çok geçmiş olsun zeynacım senin oğlun hem yiğit hem efe ona hiç bişey olmaz sen hiç korkma annesi

şimdilik çıkıyorum kızlar yarın dershaneye gelecek olursam uğrarım mutlaka zaten dershaneye buraya uğramak için geliyorum bugünlerde kaydirigubbakcemile3

lavişim baktım yavrumopuyorumnanaktan
andinacım sanada yazcaktım özeldende piroş bırakmıyo tel.ine atçam canımcım
beyazım tatilinizin güzel geçmesine sevindim
neyse gidiyom dışarı çıkçaz akşama süslenelim kızımla,buarada saçlarımı siyaha boyadım dün gece kapkara oldum:))

şişşşttttt ne yazıyorsunuz bakalım özel özelkaydirigubbakcemile3

beyazmelekcim hoşgeldin tatilinin güzel geçmesine sevindim, fotoları bekliyorum en kısa zamanda

piraye güle güle kullan saçını, resimlerinden anladığım kadarıyla siyah saç sana yakışır
bende az önce boyadım dore kahve fena olmadı sanırım

zeynaaamm canım benimmm,üzüntünde yanındayız, güzel arkadaşım biliyorsun dimi.çok iyi anlıyorum seni.benimkide hafif bi soğuk algınlığı olmuş onda bile kendimi suçladım.senin böyle hissetmeni çok iyi anlıyorum ama napıcaksın canım ya,olmuş artık.şimdi kendini kahretmektense bundan sonra nasıl bir yöntem izleriz diye düşün bence.kendini suçlama çünkü sen çocukların için çalışıyorsun.kayınvalidene Allahtan biraz vicdan ve titizlik diliyorum ne diim.noolur kızma bana böyle yazdım diye ama herşeyi çok bildiğini iddaa edip çocukları hasta eden büyüklere çok kzıyorum.bence de izin alıp yiğiti şöyle bir toparlayıp kendine getirene kadar izin al canım sen.daha fazla da üzme kendini senin ikği tane yavrun var ikisininde sana ihtiyacı var.sen dimdik duracaksınki onlarda aslanlar gibi dimdik dursunlar.canımmm

herkese selam,geçmişe bakamadım ,sadece zeynanın yazısını gördüm ve hemen yazdım.bana da grip okyanustan geçmiş,bugün doktor öyle dedi.bende ilaca başladım.çocuk doktorumuzu da aradım,peditusa 5 gün devam et,gerekirse 7 güne kadar de3vam et dedi.yine geçmezse tekrar gel dedi.bakalım yarın 3. gün inşallah çabuk geçer.ben 3 günde biter diyodum ama yarına bitecfekmiş gibi durmuyo.hayırlısı diyoruz artık,Allah daha büyük hastalık vermesin.düşe kalka büyüyecekler.bu sayede biz de milli olduk hastalık konusunda

safişcim geçmiş olsun hem sana hem de oki ye .. yazında biraz zordur grip ama siz bunu da atlatırsınız. şöölee ikinizze de bol vitaminli meyve salatası yaptın mı iki güne toparlarsınız.

bu arada ben çok fena oldum ayaklarımın üstüne basamıyorum.dünkü düşmenin acısı bugün çıktı bende . ayağım şişmiş bükemioyorum merdiven inip çıkamıyorum çok canım yanıyor . anneme kontrol ettirdim kırık çıkık yok ama ezilme var epey zorlanmış diyor .

geçmişe bir ara bakmıştım pek bişey hatırlamıyorum ama aklımda kalan piroş ve denizanası saçlarını boyamışş. hadi bakalım yeni imaj resimlerini isteriz.

ayrıca diğer bölüme dark da resmini koymuştu şimdi diğer tarafa yazamicim darkcım ama saçların çok hoş olmuş ve oradaki kızların yorumlarına katılıyorum açık ve dalgalı hali sana gerçekten çok yakışmış tatlım.

Lelalcim sağol cnm,Atlatıcaz inşallah.sana da geçmiş olsun benim haberim yok düştüğünden.Ah be cnm azcık dikkat..yinede bi doktora göster istersen,ona göre krem verir,sarar ne bileyim bişeyler yaparlar.bazen kırık olmasada kısa süreli alçı da yapıyorlar

selam
saat 16 itibari ile hastaneye yattık şimdi daha iyi gibi gibi bide kolunda serum olduğunu farkk etsede dursa bebekle serum çok zormuş
cumartesi çıkartırım iyi olursa dedi doktor kına var o akşam akrabalar yarın iniş yapcak bize karmakarış kaldımmm
sağlık olsun be ben bunuda Allahın izni ile atlatacağım inş.
safişim yanımda olduğunuzu hissettiğim bildiğim için zaten her daim hep burdayım
iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…