herkese selaaam ben geldim :sm_cool:
3günlük Bodrum ve 4günlük Didim tatilinden döndük sonunda, dershane hnüz başlamadı ama ben nete girmek için iki gündür geliyorum dün sitede bir sorun vardı yazdım çıkmadı bir türlü bugünde çok yavaş ilerliyor inşallah yazabilirim arkadaşlar çook güzel bir tatil geçirdim Eymen sağolsun pek dinlenemedim tabi ama olsun eğlendik,yüzdük,gezdik,tozduk vs...güzel geçti kısaca yani
öncelikle geçmişi okumam mümkün değil tabi maşallah 60 sayfa falan yazmışsınız tebrik ederim ama sizleri çoook özledim opuyorumnanaktan
gelişmeleri kısaca anlatayım sizlere, geçen hafta salı çıkacaktık yola buradan gittiğim akşam oğlum çok ateşlendi acile götürdük gece, soğuk duş,calpol ve en nihayetinde fitil vererek ancak düşürebildik ateşini sabaha kalktığında iyileşmişti yine de gözlem amaçlı bekledik o gün yola çıkmadık Allah'a şükür bir daha çıkmadı ateşi herhangi bir rahatsızlığı olmadı.
çarşamba günü çıktık yola ilk durak Bodrum oldu gittik otelimize yerleştik hemen havuza indik orada iki gün boyunca denize gitmedikhep havuza girdik Eymen bayıldı bayıldı resmen suya çok sevdi zorla çıkıyordu sudan,bütün otelin sevgilisi oldu resmen Eymen uyurken falan herkes onu bekliyordu havuzda çok tatlı geçti yaa son gün bitez'de plaja gittik orayı pek sevmedi suyu soğuktu çünkü ama kumda oynadı. Geceleri kattık arabasına Eymen'i gezik tozduk Allah'a şükür yavrum hiç sorun çıkarmadı. Oradan Didim'e geçtik 4gün de orada kaldık orada bir akrabamızın evinde kaldık orada da çok rahat ettik oranın denizi çok iyiydi Eymen'de çok sevdi sıcacıktı su, dışarısı biraz rüzgarlıydı ama sorun olmadı Allah'tan kızlar Eymen'in bir yüzüşü var görmeniz lazım ellerini ayaklarını öyle çırpıyor ki görenler şaşırıyor bu seneye yüzmeyi öğrenir diyorlar, elini suya batırıp batırıp yalıyor heralde çok sevi suyun tadını tuzlu tuzlu kaydirigubbakcemile3 orada da bütün sitenin sevgilisi oldu bir yaramazlaştı ki sormayın açık hava bol oksijen yaradı heralde yavruma,çünkü site çam ormanlarının içinde bir yerdizemuszemus ha bu arada diskoya bile girdi yaramaz oğluşum kaydirigubbakcemile2 didim merkezde bir disko var oraları bilenler bilir diskolar hepsi üstü açık bahçe gibi yani ses dışarı da geliyor ışıklar falan o kadar dikkatini çektiki atılıyor o tarafa doğru badyguardlar bile gülmeye başladı kuzenim de izin alıp soktu içeri nasıl heycanla bakıyor ışıklara görmelisiniz ama tabiki bu dedidiğim olay 15 saniyeyi geçmemiştir hemen çıkardık dışarı çünkü ses düzeyi çok yüksek kulaklarına zarar vermesini istemedik.
Eymen'deki gelişmelerden bahsedeyim, yürüme çalışmalarımız tam gaz devam ediyor emeklemeye de başladık gibi kendini dizlerinin üstünde iterek istediği yere gidiyor ama yine de emeklemeyi hiç sevmiyor hemen kalkmak istiyor. Ba-ba diyordu zaten sölemiştim şimdi be-be, de-de, ge-ge-ge, ble-ble gibi sesler çıkarıyor su isterken genellikle buuvv falan gibi bişey diyor ama tabi hala anne yok :bbo:
bir de acayip bir süperman taklidimiz var kızlar, oğlum süperman nasıl uçuyor veya süperman ol bakim bir falan dediniz mi hemen kolları yukarı kaldırıp uçuyor gibi yapıyor çok komik oluyor yaa sitedeki herkesi öldürdü gülmekten kaydirigubbakcemile3
anlayacağınız acayip fırlama bişey oldu, durduğu yerde durmuyor çok hareketli, iki dakka poposunuun üstüne oturmuyor yaa felaket bişey
gitmeden önce size sölemiştim oğlanın stüdyoda fotosunu çektiricem diye çektirdim ertesi gün aldık süper olmuş yaa bizim çektiklerimizden daha hş olmuş hatıra oldu oğluma işte, hattaa yürümeye başlayınca bir tane daha çektirebiliriz diye geçiyor içimden
haa bir de oğlum ateşlendi demiştim yaa o günün ertesine babamız dışarı ıktı ne almış gelmiş bilin bakalım hemen söyleyeyim playskool ilk arabam hihoyyyt çocuğa ve bize moral olsun diye iyileşmesinin şerefine alıvermiş babamız sağolsun ama benimki bayıldı ona bayıldı resmen her gittiğmiz yere yanımızda taşıyoruz sabah uyanınca bile direk onun olduğu yere gidiyor, bir sürü oyuncağı çıngırağı falan var oturup onlarla oynuyor bazen, bagajı bile var kaydirigubbakcemile3 orayada balık kraker falan koyuyorum açıp alı yiyor oradan, sonra kalkıp sürüyor ama düşüyor tabi çünkü çok hızlı sürüyor yürüteçteki gibi tabi hızını alamayınca araba fırlayıp gidiyor o yüzden sürekli arkasından takip eidyoruz mecburen ,bir de oturup sürmesini çok seviyor oturuyor üstüne ayaklarını topluyor şimdilik babası itiyor çok mutlu oluyor, ama ben çok bğendim herkese tavsiye ederim ama düşme tehlikesi var onu da gözardı edemeyiz iyice öğrenene kadar kontrollü olacağız artık
hepsinin fotolarını koyarım kızlar benden gelişmeler bu kadar şimdilik aklıma gelenler bunlar evde bir sürü iş beni bekliyor tabi çamaşır temizlik falan pufff neyse daha tatilim yaa yaparım artık
gelir gelmez kafanızı şişirdim dimi :kedi:
sizde herkes iyidir umarım küçük yavrucuklarım da iyi olsun yeter opuyorumnanaktan