2008 Kasım Anneleri

günaydın herkese
piroş dün gece 1 kere uyandı sadece ondada emdi uyudu oh negüzelmiş uyumak yaa
lelalcim geçmiş olsun cnm krem filan sürseydin iyi gelirdi belki
zeynacım tekrardan geçmiş olsun en kısa zamanda toparlar yiğit merak etme bebkler bizden daha güçlü
denizanası sende saçını güle güle kullan cnm:)

günaydın kızlar,
zeyna hastanede olmanız kızlarında dediği gibi iyileşmenizi hızlandıracağından daha olumlu, sanada yiğitede tekrar geçmiş olsun

lelal daha iyi olmana sevindim canım, aman dikkat et,

güliz iyi tatiller canım

kalimero bugün nasıl moralin? ben şimdi fena değilim ama ilerleyen saatlerde yine aynı duruma gelirim heralde

saçlarım için teşekkürler hepinize:))

piraye, derin hilal, estel sizleride öpüyoruz oğluşumla

ha saphirada hastaydı, nasıl oldunuz canım ana kız, inşallah daha iyisinizdir

birde bişii dicem bizler bu rotayı yaptırmasaydık daha ağır atlatacaktık diyorsunuz yani?

herkeze gunaydin zemuszemusoglusum dun aksam ilk defa cok guzel uyudu ben hayret ettim valla gittim gittim kontrol ettim tatilden donenler umarim guzelce dinlenmissinizdir.ayyy kiskandim valla bize izmir sicaginda piselim kaydirigubbakcemile3
Hakikaten pişiyoruz :bbo: Sen izmirin neresinde oturuyorsun krikçim opuyorumnanaktan
Zeynacım daha da iyi olacak ama sen kendine dikkat et,bak hasta oluverdin,bence fazla üzüntüden vücudun direnci düşüyor

denizannem sağol cnm,biz hala ilaç kullanıyoruz anne-kız,çocuk doktorumuz 5 gün kullan peditusu dedi,geçmezse 7 güne kadar kullan dedi.çok uzun bir süre gibi geliyor bana ama bugün 3. gün biizmkiş hala öksürüyo ama sayısı azaldı.çok uyutuyor ilaç,bu kadar kimyasal çok rahatsız ediyor beni.en başta sen,hepimiz doğal beslemeye çalışıyoruz biliyorsun,sonra elimle içiriyorum o ilacı :1ninca: napayım mecburen
neyse bu da geçicek er ya da geça.s

ben bu arada ne selam,ne sabah vermemişim
herkese günaydın,haftasonuna giriş yaptığımız bugünde çok mutlu olan ben hastalıktan dolayı o kadar da mutludeğilim poff neyse
bi de hayırlı cumalar diyim,pek adetim olmasada :)

safişim sana geçmiş olsun demyei unuttum sanırım çok geçmiş olsun cnm benim
off benimde cnm sıkılıyo kociş aradı şimdi ingilizce kursuna gitmek istiyomuş hafta sonları, dedim gitte bari h.içi akşam git zaten hergün yalnızım çocukla her istediğinde dışarıda çıkılmıyo bide h.sonu yalnız durursam patlarım hücreye kapatılmış gibi hissettim kendimi birden((
bide yanınada bayan yardımcı vermişler yemeğe filanda birlikte çıkıyolar hep birlikteler sinir oldum bekarmış izmirliymiş ama ist.da oturuyomuş güzelmi dedim ehh işte ortalama dedi benden güzelmi dedim hayır tabiki diyo dünya güzeli olsa bile aynı cevabı verir heralde bütün erkeklerD off çok sinir oldum bide şehir dışına teftişe gönderirlerse ozaman kudururum heralde

pirayecim teşekkür ederim cnm
eşinlede ilgili konuşur bir orta yol bulursunuz bence
yanındaki hanımı da takma bence kafana,bence eşin yan gözle bile bakmaz
hanımla ilgili bişey diyemicem çnk izmirli diyosun :roflol: izmirin havasına da kızlarına da güven olmaz diye bir laf vardır :roflol:
canımm tabiki şaka yapıyorum.normal bir hanım olduğuna ve evli çocuklu bir beye de asla bakmayacağına eminim ben a.s.

lelalcim bende kaçırmışım ayağına ne oldu geçmiş olsun..
sapiş siz atlattınızmı hastalığı size ve zeynanın kuzusunada allah acil şifalar versin.
9.aylar kutlu olsun

kızlar bizim oğlan dün akşam eve gittim tutuna tutuna yürümeye başlamış çok sevindim.
emekliyodu ve bayağı hızlanmıştı.akşam eve gidince eşim dedi bak napıcak şimdi diye..
cep tel hastası oğlum koltukran tutuna tutuna diğer uçtaki telefonu gitti aldı.ağladım valla sevinçten.hepisininde yürüdüklerinide görelim inş.

sorma azocum geçen gün sabah işe yetişeyim derken biranda başım döndü ayağım burkuldu ve kendimi yerde buldum .. ilk gün sıcağı sıcağına bişey hissetmedim ama iki gündür canım yanıyor ..

sıralamaya başlamışsınız sizde haydi gözünüz aydın azocum.insan nasıl heyecanlanıyor değilmi.

selamlarrrrdenizanası canım sana da yollarım cicim özelden bi mesajjj :) bu arada saçlarını güle güle kullan ama seni hala göremedik yaaa gizemli bayansengözlerimebaksanab
saphiş canım geçmiş olsun oki ve sana dikkat et tatlım öpüyorum sizi
zeynam bizde yaklaşık 20 gün önce yattık hasthanede ve yağmurda da aynı teşhis vardı mikrop kapmıştı sulara bağlamıştı dokotrumuz ve serum takmışlardı hemen ii olmuştu canımmminş. en yakın zmanda geçer sende dikkat et kendine canım
piroşum canım gitmez kocişin merak etme canım senin gibi eşi olan bi bayan kime bakar ben çok beğeniyorum valla seni masum bi güzelliğin var kocişin bunun farkındadır sen merak etmeeeezemuszemusopuyorumnanaktansaçlarınıda güle güle kullan canım
beyazmelekcim sende hoışgeldin ohh çok eğlenmişsiniz eymen beyde maşallah çok popüler olmuşkaydirigubbakcemile3
azo canım adımlar atılmaya başlamış maşallah ömer beyeeee

bu arada eşimle bozuktuk ya akşam eve gittim eşim erkne geçmişti eve halı saha maçına gidiyorum dedi giyinmeye çıktı yukarı bende sinirden ölüyorum tabiiÇok üzgünüm çoookbende aldım yağmuru attım bebek arabasına yürüyüşe çıktım sinirden ağlıcam resmen yanıma araba durdu baktım kociş:kedi:sevindim ama belli etmedim tabi:1 hadi hazırlan bi yere gidiyoruz dedi yağmuru bıraktık babannesine sahilde limana gittik çok hoş bi yer 2 kadeh şarap içtik yemek yedik geldik özür filan dilendi ama ilk özür dileyen ben oldum çünkü arada söylememem gereken bi laf söyledim
öyle böyle tatlıya bağlandıı ohh be küs klamka çok zormuş vallaaaaaa:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…