2008 Kasım Anneleri

evet canım yiğidi yatırdık
bende babasıda buradayız büyük bi odamız var ve oda da net
yattığımızdan beri kusmadı 2 kez ishal yaptı ve en önemlisi 18 saat sonra 1 kase çorba içti

offffff kolay gelsin cnm yaa,zor,çok zor! ama atlatacaksınız,bu da geçicek,geçmek zorunda.yavaş yavaş yemeğe başlıyo bak,çabuk toparlıcak demekki.
bu arada sünneti ileri bir tarihe atmanız mümkün değil mi cnm ya?hem yiğit hem misafirler harran gürran çok zor olcak

günaydın kızlar...
zeyna oğluşunu çok merak ettim..Şimdi nasıl?Birazcık olsun düzeldimi?18 saat sonra bir kase çorba içti demişsin bak ne güzel..Yavaş yavaş düzelme var...Bizi lütfen haberdar et...

piraye, denizanası ve darkcığım saçlarınızı henüz göremedik ama güle güle kullanın..Eminim çok güzel olmuştur..
saphira canım sana ve bebişine çoookkk geçmiş olsun..Allahtan acil şifalar diliyorum..En kısa zamanda düzelirsiniz inşallah..
lelal sanada çok geçmiş olsun..Bencede bi doktora görünsen iyi olur..Acil şifalar diliyorum..

gunaydınnn
ben geldım de nasıl geldım bılmıyorum
aslında yatıp uyumak ıstıyorum neyseeee

zeynam tekrar gecmıs olsun canım
hastaneye yatması da ıyı bır gelısme sonucta elbettekı evde ıyı bakılır ama serum alması ıyılesmesını hızlandıracagından ıyı olmus
ayrıca yedıgı corbası da afıyet bal seker sıfa olsun yavruya
neden bılmem ama benım bogazıma bırsey dugumlendı senın yazını okuyunca
allah acıl sıfa versın canım

beyazmelek ne kadar guzel vakıt gecırmıssın
sevındım senın adına bu kıs gecırdıgın streslı gunlerın acısını cıkardın ne hoss

denızanası yenı sacların hayırlı olsun canım

Günaydın kızlar. Bu sabah ilk kez nasıl olduysa saat 8 buçukta kalkabildim de girebildim nete. Minnoşum uyuyor hala ama uyandı uyanacak...
Dark'cım, Denizana'cım; saçlar yapılmış, imajlar yenilenmiş sanırım. Güle güle kullanın canlarım. Yalnız nerde bu resimler, merak ettim ben de...
Lelal'cim, düşmüşsün sanırım. Çok geçmiş olsun canım. Umarım acısı uzun sürmeden geçer ayağın...
Zeyna'cım, tekrra geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur Yiğit.

kızlar günaydınlar..

zeynacım tekrar çok geçmiş olsun canım..
denizanası, piraye yeni saçlarınızı güle güle kullanın.opuyorumnanaktan
beyaz melek hoş geldin canım..ne güzel sorunsuz güzel keyifli bir tatil geçirmişsiniz..kaydirigubbakcemile2
lelal geçmiş olsun canım düşmüşsün..geçende kocişte kızımla birlikte düşmüştü 15 gün oldu daha ancak geçti ağrıları..seninkide ancak yeni yeni iyileşir canım..

Bize gelince hiç bu kadar uykusuz kalmamıştık 9 aylık olcaz bizim kızın bi gaz sorunu geçmedi bugün sabaha kadar ağladı..ne yaptıysam olmadı..klava:

bizde bugün adana yolcusuyuz..ama biraz endişeliyim inşallah sağ salim gider geliriz..eşimin ilk uzun yolculuğu.kafamçokkarıştı.15 gün yokum kaynanama gidiyorum..off hiç geçinemiyoz..bi oğluşunu paylaşamadık..:)delikafadulden 15 gün nasıl geçer bakalım..ama işim en güzel yanı..kızımla 15 günn..bu herşeye değer.:lepi::asigim:.

gülizgül sanada günaydın...
malesef bizim ufaklıkta aynı dertten muzdarip...Sabaha kadar mızır mızır.Ne doğru dürüst kendi uyuyor nede beni uyutuyor..Bi düzene giremedi..Adanaya gidiyormuşsun..İyi yolculuklar.Sağlıcakla sıhhatle gidip gelin inşallah..Bol bol dinlen...

herkeze gunaydin zemuszemusoglusum dun aksam ilk defa cok guzel uyudu ben hayret ettim valla gittim gittim kontrol ettim tatilden donenler umarim guzelce dinlenmissinizdir.ayyy kiskandim valla bize izmir sicaginda piselim kaydirigubbakcemile3

günaydın
oğlum daha iyi ama sabah kalktığımdan beri ben alttan ve üstten fena gittim
aşağıdan randevu aldım birazdan benide muayene edecekler
hastanenin yarısı kusma ishalden yatıyo aman kızlar siz siz olun bebeklere ve kendinize çok dikkat edin
ortalık salgından kırılıyor
hepinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel hihoyyyt

sevindim canım oğlunun daha iyi olmasına..

bu arada 9. ayınız kutlu olsun :)

zeynacım geçmiş olsun tatlım iyi haberlerini bekliyoruz hep.
evet bu aralar oldukça salgın var hastanede daha steril bir ortamda olmanız iyileşmesini hızlandırır tatlım bu açıdan düşün ne olur..

benim için geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim. bugün biraz daha iyi ayağım biraz ağrısı var ama zamanla geçer.

valla aynen salgın varmışş biz rota virüs aşısı yaptırmıştık yaa bizim bi arkadaşta aynısı olmuştu eğer aşıyı olmasaydınız hastanede yatardınız 1 hafta demiş. o daha hafif atlattı öfff allah şifa versin hepsinee

evet canım ya bi düzene giremedi bebişlerimiz 9 aylık bebeğin gazımı olur...oluyo işte..ayrıca güzel dileklerin için teşekkür ederim canım..kaydirigubbakcemile5

zeynacım bebişin iyi olmasına sevindim..aman kendinede dikkat et canım..çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…