2008 Kasım Anneleri

Kızlar dün eşim geldi.Bugün Mersine gidecektik 2 gün tatil yapalım dedik.Yolda araba bozulmuş.Allah korumuş yine.Bugün arabayla uğraşıyo eşim.Yarın gideriz artık tatile.

Geçmişe bakamadım.Hepinisi öpüyorum.

9.ayını kutlayan tum kuzulara maasallah dıyelım

lavınya barısmıs olmanıza cok sevındım canım

denızanası dune nıspeten daha ıyıyım tabıı ama kırıldıgım zamanlarda ozellıkle sozkonusu esımse hemen toparlanamıyorum ben
hassas bır yapım var maalesef

lelalcım gecmıs olsun canım ama bır doktora gorun ıstersen pek ıhmale gelmez bu ısler

dark gecmıs olsun allah korumus dıyelım esını

kız safiş banabak lmaz:gaza getirme beni zaten kız izmirli diye bozuldum biraz daha öncede vardı yanında bayn muavin bize yemeğe gelmişti tanışmıştık pekte kıskanılcak bikız değildi ama bunu bilemiyciim...
lavişim çok teşekkür ederim cnm benim sende çok güzelsin ayrıcaa.s. eşinle barışmanıza sevindim cnm çok ince davranmış doğrusu benimki odun mübarek:))

piroşum canım aslındaöyle şeyleri pek bilmez benim ki bide yağmur bu aralar çoık huzursuz iyice bunalmıştım sanırım kafam dağılsın diye düşündü ama iyi ki düşünmüş pek bi ii geldi canımopuyorumnanaktan

laviş kalimero teşekkür ederim kızlar

laviş kocan gönlünü almış ne güzel ..keşke hiç böle sinirimiz bozmasalarda sadece romatizm için iyi davranışlarda bulunsalar ne güzel olur.

güliz size de iyi yolculuklar .. dikkatli olun yollarda

darkcım herşeyde bir hayır vardır iyiki siz yola çıktığınızda olmamış bir gün geç olsun güç olmasın

bakalım bizim yolculuğumuz nasıl geçecek bizde araba ile gideceğiz eşimin uçak fobisi var çok zorda kalmadıkça binmiyor ..

Herkese iyi geceler şekerlerrrrrrr...2 gündür çok fena hastayım gastroenterit olmuşum çok fena durumdayım..Çok şükür oğluşum iyi ..

Oğluşum çarşamba günü ilk traşını oldu..ya hemen böyle erkeksi bşey oluverdi.keşke ettirmeseydim dedim ama iyi de oldu çok düzensiz ve çok uzundu saçları..

Geçmişe bi bakayım bakalım.

Zeynacım çok çok geçmiş olsun canım.En kısa zamanda toparlar yiğidin hiç merak etme..

Ben de şu an ishalim ve çok korkuyorum oğlumda olacak diye..allah hepimizin,herkesin bebeklerini korusun..

Canım İyİkİ seyİr halİnde bozulmamıŞ arabanız bu arada hayırlı yolculuklarrr İyİ tatİller canımmm
Canım seyir halindeydi eşim araba o zaman bozulmuş.Çok zorlanmış.allahtan halloldu.

Teşekkürler

darkçım geçmiş olsun cnm
Teşekkürler

KIZLAR BEN KAÇIYORUM ..HEPİnizi ve bebişlerinizi ayrı ayrı öpüyorum..bizim için dua edin kızlar yolculuğumuz iyi geçsin..
İyi yolculuklar

Biz olsaydık eşim çok panik olurdu sanırım.
İnş. iyi bir yolculuk geçirirsiniz canım

gunaydın kızlar
kasım annelerınde nazar mı var nedır
kımı hasta kımı esıyle kırgın

zeynacım oglusun nasıl oldu cok cok gecmıs olsun allahım ıyılıgını versın oglusuna

dun eylulde tutunarak kalkmaya calıstı tabı dustu ve agladı kızım

olsun duse kalka buyuecek yavru kuslar opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3günaydın..
c.tesi diye kimseler yok bu saatte..
bende işe geç kaldım.servis şöförünün tel.sesine oğlumla beraber uyandık.o biyandan ağlıyo ben biyandan tel.cevap vermeye çalışıyom.neyseki eşim bıraktı işe..
sabah sabah bi koşuşturmaca..
akşama arkadaşları yemeğe çağırdık.ramazan öncesi şöle bi terasta mangal sefası

biraz baktım geçmişe:
lavinya eşini bu ince davranışından dolayı tebrik ederim çok sevindim barışmanıza..
darkcım geçmiş olsun ve iyi yolculuklar..
güliz iyi yolculuklar canım..
çitos sanada geçmiş olsun.salgın varmış canım aman dikkat et hijyen olayına oğlunada bulaşmasın..

bugün juli de tatilden dönüyo.onada hayırlı yolculuklar diyelim.
zeynadan haber varmı?
nasıl oldu oğlu acaba?

piroşcum sen eşine güveniyosan mesele yok cnm.ama bi anımı anlatmadan geçemicem-tatlicadiarzu-

2 sene öncemi neydi bu MEB nın okullarda öğretmenler için açtığı ingilizce kursuna gidiyo eşim.soruyorum kurs nasıl gidiyo hocanız nasıl diye..iyi gidiyo ama hocanın dediğinden bişey anlamıyoz anlatamıyo falan diyo.aa dedim nasıl biri?
ya yaşlı emekli bi bayan hoca dedi..
neyse bi gün araba bende, iş çıkışı eşimi alıp biyere gidicez.okula almaya gittim.
okulun bahçesinde bekliyorum.
eşim geldi.
tam arabaya binecek yanımızdan 1 75 boylarında sarışın manken gibi fıstık bi hatun geçiyo.
eşim iyi akşamlar dedi.oda cevap verdi gitti.
bindik arabaya bu kim dedim.
İNGİLİZCE HOCAMIZ demezmi sırıtarak(
ay ne uyuz oldum.
hala aklımıza gelir güleriz bazen.
zavallı kociş ben çok kıskancım diye sölemeye korkmuş hocanın genç olduğunu..
ama ben il evlilik yıllarımda çok kıskançtım öle böle değil.
4 yıl bitti.hala eşimi çok seviyorum.
ama çocuktan sonra eski kıskançlığım kalmadı okadar.
şimdi o beni oğlumdan kıskanıyo

günaydın şekerlera.s.

her zamanki gibi kargalar kahvaltısını yapmadan kalktık:) benim kuzu kahvaltısını yemedi ortalıkta tepiniyor şimdi

dark geçmiş olsun canım ve iyi tatiller

çitoscum sanada geçmiş olsun

zeyna bugün hastaneden çıkacaktı, ve misafirleride gelmiş olacaktı herhalde uğrayamaz bugün, inşalah herşey yolundadır

ıcır tebrik ederim bebişini canım bir kez kalkınca gerisi çabuk geliyor seninkide yakında ilk adımlarını atar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…