- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.281
YİĞİT, EYLÜL VE İLKE DENİZ'İN 9 ayları kutlu olsun:sm_cool:zemuszemuskaydirigubbakcemile2hihoyyytalkisalkisalkis
kız safiş banabaklmaz:gaza getirme beni zaten kız izmirli diye bozuldum biraz daha öncede vardı yanında bayn muavin bize yemeğe gelmişti tanışmıştık pekte kıskanılcak bikız değildi ama bunu bilemiyciim...
lavişim çok teşekkür ederim cnm benim sende çok güzelsin ayrıcaa.s. eşinle barışmanıza sevindim cnm çok ince davranmış doğrusu benimki odun mübarek:))
Canım seyir halindeydi eşim araba o zaman bozulmuş.Çok zorlanmış.allahtan halloldu.Canım İyİkİ seyİr halİnde bozulmamıŞ arabanız bu arada hayırlı yolculuklarrr İyİ tatİller canımmm
Teşekkürler9.ayını kutlayan tum kuzulara maasallah dıyelım
lavınya barısmıs olmanıza cok sevındım canım
denızanası dune nıspeten daha ıyıyım tabıı ama kırıldıgım zamanlarda ozellıkle sozkonusu esımse hemen toparlanamıyorum ben
hassas bır yapım var maalesef
lelalcım gecmıs olsun canım ama bır doktora gorun ıstersen pek ıhmale gelmez bu ısler
dark gecmıs olsun allah korumus dıyelım esını
Teşekkürlerdarkçım geçmiş olsun cnm
İyi yolculuklarKIZLAR BEN KAÇIYORUM ..HEPİnizi ve bebişlerinizi ayrı ayrı öpüyorum..bizim için dua edin kızlar yolculuğumuz iyi geçsin..
Biz olsaydık eşim çok panik olurdu sanırım.laviş kalimero teşekkür ederim kızlar
laviş kocan gönlünü almış ne güzel ..keşke hiç böle sinirimiz bozmasalarda sadece romatizm için iyi davranışlarda bulunsalar ne güzel olur.
güliz size de iyi yolculuklar .. dikkatli olun yollarda
darkcım herşeyde bir hayır vardır iyiki siz yola çıktığınızda olmamış bir gün geç olsun güç olmasın
bakalım bizim yolculuğumuz nasıl geçecek bizde araba ile gideceğiz eşimin uçak fobisi var çok zorda kalmadıkça binmiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?