- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.301
:roflol::roflol::roflol:kız safiş banabaklmaz:gaza getirme beni zaten kız izmirli diye bozuldum biraz daha öncede vardı yanında bayn muavin bize yemeğe gelmişti tanışmıştık pekte kıskanılcak bikız değildi ama bunu bilemiyciim...
lavişim çok teşekkür ederim cnm benim sende çok güzelsin ayrıcaa.s. eşinle barışmanıza sevindim cnm çok ince davranmış doğrusu benimki odun mübarek:))
iyi yolculuklar cnm :Saruboceq:KIZLAR BEN KAÇIYORUM ..HEPİnizi ve bebişlerinizi ayrı ayrı öpüyorum..bizim için dua edin kızlar yolculuğumuz iyi geçsin..
çok geçmiş olsun canımm ve sıhatler olsun minik adama opuyorumnanaktanHerkese iyi geceler şekerlerrrrrrr...2 gündür çok fena hastayım gastroenterit olmuşum çok fena durumdayım..Çok şükür oğluşum iyi ..
Oğluşum çarşamba günü ilk traşını oldu..ya hemen böyle erkeksi bşey oluverdi.keşke ettirmeseydim dedim ama iyi de oldu çok düzensiz ve çok uzundu saçları..
Geçmişe bi bakayım bakalım.
ohh ne güzel daha rahat çiğner artık çağanımız yerimsenibengünaydın kızlar.2 gündür yoktuk teyzeme gitmiştik çağanla.çok şükür sorunsuz geri geldik.2 tane daha diş çıkardık orda.ne ateşimiz nede ishal olmadı allahtan hasta olsaydık eşim bi daha göndermek istemezdi.şöyle bi geçmiş okuyayım bakalım neler kaçırmışım
yawww mmf'ı hıc gormuyorum hayırdır benım bılmedıgım bır durum mu var acaba
meraba kızlar ,bizde geldik ,çok güzel bir tatil geçirdik ..
kızım denizi çok sevdi ,hiç çıkmak istemedi ,fotoları yarın eklerim..
herkes iyi sanırım ,bi yaramazlık yok..
iyi akşamlar kızlar çok yoğun bir gün geçiriyoruuummm
iyi akşamlar kızlar çok yoğun bir gün geçiriyoruuummm
hatunlar selam ben geldim sersem gibiyim valla
biz çok iyiyiz çok güzel bir tatil daha geçirerek bu seneye noktayı koydum
mikroskobiğim gittiğimiz gün yani geçen cts ilk dişini patlattı sabah kahvaltısını ettirirken bişey yoktu 12 de yalovada meyve yediriyodum bi baktım çıtçıtı çıkmış çok sevindik 10 ayına 2 gün kala patlattı tembel oğlum benim çok afacan bişey oldu gözleri sürekli yaramazlık arıyo peşinde koşturup duruyorum valla sizlerden ne var ne yok çok özledim yauw sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?