2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar.2 gündür yoktuk teyzeme gitmiştik çağanla.çok şükür sorunsuz geri geldik.2 tane daha diş çıkardık orda.ne ateşimiz nede ishal olmadı allahtan hasta olsaydık eşim bi daha göndermek istemezdi.şöyle bi geçmiş okuyayım bakalım neler kaçırmışım

hepsini okuyamadım ama şöyle bi baktım.zeynacım çok çok geçmiş olsun.allah beterinden saklasın.çabucak iyileşir umarım oğlun.:Saruboceq:
9.ayını dolduran tüm bebeişleride kutluyoruz hepinizi öpüyoruz kocamanzemuszemus

:roflol::roflol::roflol:
KIZLAR BEN KAÇIYORUM ..HEPİnizi ve bebişlerinizi ayrı ayrı öpüyorum..bizim için dua edin kızlar yolculuğumuz iyi geçsin..
iyi yolculuklar cnm :Saruboceq:
çok geçmiş olsun canımm ve sıhatler olsun minik adama opuyorumnanaktan
ohh ne güzel daha rahat çiğner artık çağanımız yerimseniben
benimki 31 temmuzda patlattığı alttan iki kesici dişleri büyütmekle meşgul,yenileri patlatmadı daha.sırayla çaıkrcak heralde.önce çıkanları byütçek sonra yenilerini patlatçak sırnaşık şey

hatunlar selam ben geldim sersem gibiyim valla
biz çok iyiyiz çok güzel bir tatil daha geçirerek bu seneye noktayı koydum
mikroskobiğim gittiğimiz gün yani geçen cts ilk dişini patlattı sabah kahvaltısını ettirirken bişey yoktu 12 de yalovada meyve yediriyodum bi baktım çıtçıtı çıkmış çok sevindik 10 ayına 2 gün kala patlattı tembel oğlum benim çok afacan bişey oldu gözleri sürekli yaramazlık arıyo peşinde koşturup duruyorum valla sizlerden ne var ne yok çok özledim yauw sizi

meraba kızlar ,bizde geldik ,çok güzel bir tatil geçirdik ..
kızım denizi çok sevdi ,hiç çıkmak istemedi ,fotoları yarın eklerim..

herkes iyi sanırım ,bi yaramazlık yok..

hoşgeldin dişleriniz hayırlı olsun cnm.bizde üst köpek dişlerimizi de çıkarttık hiç farketmeden.vampir gibi olck büyüyğnce.üst önler yok yanlar varsırnaşık şey

merhabalar arkadaşlar
bende geldim ve artık tatilimiz sona erdi artık ankaradayım o kadar gezdikki yeter artık ama çok güzeldi herşey
oğluşum denizin kumun tadını çıkardı ama çok yaramaz oldu durdurabilene aşkolsun bu arada banada çok alıştı ben yanında olmadımmı her odada beni arıyor en büyük sıkıntımız bu...
dişlerimiz 5 oldu biride gelmek üzere ...
çok yorgunum beynim durmuş vaziyette oğluşu uyuttum bi size bakayım dedim umarım herkes iyidir
yarın görüşürüz
tüm bebişleri kocaman öpüyoruz umarım herşey yolundadır ve herkes çok iyidir

iyi pazarlar kızlarr
malum hafta sonu kimsecikler olmaz bugün
bizde çıkacağız dışarı cimcimenin uaynmasını bekliyoruz
halamın oğlu bugün 2 yaşına bastı akşam onun doğumgünü partisi var ona gidicez oraya gitmeden de biraz gezinelim bakalım.

oo tatilciler dönmüş
kızlar hepiniz hoşgeldiniz ..iyi tatil geçirmenize sevindim en kısa zamanda resimlerinizi de bekliyoruz.

mmf cim ilk dişiniz hayırlı olsun tatlım

zeyna ne yaptı acaba hafta sonu hem düğün telaşesi hem hastane çıkışı ??

Merhaba kızlar.Geçen cumartesi girdim siteye, mrb dedim ama tekrar giremedim.Berbat bir tatilin ardından yarın işe başlıyorum.Oğlumun 1 alt ve 1 üstte olmak üzere 2 dişi çıktı.Üstten diğeri de damağı yarmış.ıştahımız kesik, ishal var , alerji var, sivrisinek ısırıkları var ve ben çıldırmak üzereyim.Doktora götürdüm deterjan alerjisi olabilir dedi ama alakası yok.Yumurta vermeyi kestim.Biraz düzeldi.Ama yüzünde sinek ısırığı kadar büyük kabarmalar var.Ne yapacam bilemiyorum.Belki alerji merkezine götürürüm haftaiçi.Bu arada ilk reglimi oldum.Sütüm hemen azaldı.Umarım kilo vermeye de başlarım.

Geçmişi okuyamadım ama tatilden gelenler hoşgeldi.

Mmmf ilk dişiniz hayırlı olsun.

Bizim kimse biten 9.ayımızı kutlamadı, aşkolsun.

Ben 9.ayı dolan tüm bebekleri ve anneleri kutluyorum.

Bu arada bizde emekleme ve yürüme yok.Dönmeye devam ediyoruz ve anne kucağına atlıyoruz.

Kimseler yok, sonra görüşürüz.Tüm bebişleri öpüyorum...

Merhaba kızlar,
Bütün kızlan toplandık durumu olmuş, herkes tatilden gelmiş. Biz de dün döndük ıstanbul'a ve bugün işe başladım. Yokluğumda size haberlerimi veren Azo'ma teşekkür ederim. Denizanası sen de sağol canım evet sağsalim gelebildik. Biraz zor oldu. 5 te yola çıktık ama kızım 8 de uyandı sonra da uyumadı, klima da açamayınca iyice mayıştı. Akşam 6 da bir yattı gece uykusuna sabah 8 de uyandı yavrum.

Banusu artık hiç emmediği için arada geceleri özellikle süt sağıyorum ama çıkmıyor ben de mama yapıyorum. Fakat mamayı soğutana kadar kızım çok ağlıyor. Mama veren arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz gece mama işini. Nasıl daha çabuk hazırlayabilirim acaba? Şu 1 yaş gelseydi inek sütüne geçseydik ne güzel olacaktı.

Durmadan süt sağmak giderek zorlaşıyor. Bugün de makinanın aparatını unutmuşum evde, sağamadım. En başından beri bebeğini sağarak besleyen arkadaşları takdir ettim. Sürekli elimde biberon, onları yıkıyorum, kaynatıyorum 3 saat sonra tekrar. Eşim isyan ediyor. Yeter artık diye. Ben de ona kızıyorum beni anlamıyorsun diye, aramız iyice bozuldu. Bakalım nereye kadar gidecek bu iş.

Bebeği hasta olanlara çok geçmiş olsun. Çok zor bir şey Allah yardımcınız olsun.

tatilden gelen herkes hoş gelmiş:))

zeyna ne yaptı acaba????

mmmf ilk dişiniz hayırlı olsun canım

juli ben çok ağlamasın diye suyu önceden kaynatıp cam şişeye koyup mama yapacağım zamanda hafifçe ısıtıyordum, daha pratik oluyordu, yada termosta uygun sıcaklıkta deneyebilirsin

lelal nereye gittiniz acaba bizde çıkıcazda nereye gitsek bilemedik, sizin gittiğiniz yere gelirdik

daha çok şey vardı ama acelem var, daha sonra yazarım atladıklarım kusuruma bakmasınlar

haa asorti ne yoğunluğuydu akşam akşam merak ettim

slm kizlar tailden gelenler hosgeldiniz 9 ayini dolduran bebisleride kutluyoruz herkes pazar günü gezer ben temizlik yaptim heryeri sildim camlar felan ramazana girmeden yapiyim dedim sonra orucluyken zor olur cok yoruldum

emziren anneler oruc tutacakmisiniz ben tutuyum diyorum oysa benim oglum cogunlukla beni emiyor ama yinede tutmayi düsünüyom artik ne cikarsa onu icer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…