2008 Kasım Anneleri

tatilden gelen herkes hoş gelmiş:))

lelal nereye gittiniz acaba bizde çıkıcazda nereye gitsek bilemedik, sizin gittiğiniz yere gelirdik

yok hayatım hiç bir yere gidemedik. annemlerdeydik dün akşam orada kalmıştık bugün için planlar yapıldı viaporta falan gidip oradan halama geçecektik yiğenimin doğum günü kutlamaasına ama tüm aile fertleri tembel olunca kocam da dahil bende sinirlendim aldım kızımı eve geldim hiç bir yere de çıkmıyorum bütün cinlerim tepeme çıktı resmen . bir hafta sonum var milletin nazı ile oynamaktan yoruldum resmen .

yasmin ecemim juli hoşgeldniz kızlar
julicim denizanası anlatmış mama için su olayını. bende aynen o şekilde önceden kaynatıp cam şişeye koyuyorum .küçük bir kahve makinem vardı elektrikli onu duruya ayırdım sadece onun suyunu kaynatıyorum onda . ihtiyacım olduğunda onun içine koyup çok az ısıtıp hemen veriyorum

Lelalcimi kim sinirlendirmiş öyle :)) sıkma tatlım canını sen, ben de anlamam onu. hafta içi çalış o kadar hem işte hem evde yine de hep tezcanlı olan biziz. bebeğimle bile bir yere gidilecekse ilk hazırlanan ben olurum nedense. Doğumgününe gitmeyecek misin?

Denizanası tavsiyen için sağol. Termosu deneyeyim bak hiç aklıma gelmemişti. Ilık suda çözülüyor değil mi mama?

Zeyna'ya ne oldukine bu arada?

yok tatlım protesto edıyorum cıkmıcam yıne evden .. 4 haftadır cıkmıyordum zaten yıne delırtmıstı kocam benı bu cumartesı ılk defa cıkmıstım ve hafta sonu ıcın planlar yapıldı ..
bundan sonra ben hıc bır yere gıtmıyorum dedım gıdene gule gule bensız yapın programlarınızı anlayana .. hedıyemı de verdım anneme benım adıma verırsın dedım ayıp olacak halama ama ne yapayım kımsenın suratını cekecek gücüm kalmadı artık ..

yıgıt efe hastalandı canım persembe aksamı hastaneye yatırdılar serum falan verildi .. cumartesı de ahmet in sünnet mevlüdü falan vardı . o kadar telaşenin içinde nasıl yaptı bu kız acaba .

hoşgeldin cnmmm ilk dişiniz hayırlı olsun güle güle büyütün ayrıca 10. aynız içinde tebrik ederim :))
meraba kızlar ,bizde geldik ,çok güzel bir tatil geçirdik ..
kızım denizi çok sevdi ,hiç çıkmak istemedi ,fotoları yarın eklerim..

herkes iyi sanırım ,bi yaramazlık yok..
sende hoşgeldin tatlım resimlerden çok iyi bir tatil geçirdiğiniz belli.Allah içinize sindirsin

biz haziran sonunda gitmiştik tatile,o yüzden sanki gitmemişiz gibi geliyo,çok geçti üstünden.bidaha tatil istiyom ben.ama kocişin tatile götürcek yerleri ağrıyor şimdilik.gerçi ramazanda fiyatlar çok düşüyor belki bi fırsatımnız olur

pooff kızlar merhabaaa nasılsınız dün çok yoğundum çünkü habersiz misafirim geldi yaa
deli olurum habersiz gelen misafire hemde temizlik üstünde gıcık oldum valla
zeynam ne yaptı acaba yaaa teli vardı bende ama ne olduysa bulamıyorum yaaa
sabahtan beri onu arıyorum valla işallah iyilerdir
mmmf bacum hoşgeldin dişlerinizde hayırlı olsun bu arada fıstığım

Juli ben de akşamdan kaynatıyorum suyu.Gece uyanınca ufaklık gözlerim yarı açık yarı kapalı mutfağa fırlıyorum.Küçük bir cezvede 5-6 ölçeklik kaynayıp soğuyan suyu biraz ısıtıyorum.Sonra ölçeğiyle mamasını koyup yavrumun odasına gidene kadar karıştırıyorum.Kolay oluyor.Zaten mama veriyosan geceleri bebeğin kaç gibi kalkacağını az çok bilirsin.Mırın kırın ederken kalkarsın.

Süt olayına gelince ben 5 aydır emzirmiyorum, sağarak veriyorum.Çok zor o kadar iş arasında sağım yapmak.Benimkide azaldı .Günde 1 öğün daha az veriyorum.450 cc falan çıkıyo.Sağlık olsun.Kocaman oldular zaten.

Kızlar benim ufaklık 3 gündür ishal.Ama ön dişlerinin tamamı çıkma aşamasında.2 Tanesi damak dışına çıkmış.ıshalin nedeni diş olur mu?Yoksa doktora mı götüreyim?

Zeynanın bebişe ne oldu, rahatsız mı?

lelalcim üzüldüm canım çıkmamana, bende geçen hafta sinirlenip çıkmamıştım, kaç haftadırda çıkmıyordum zaten, eşim adalara gidelim diye program yapmıştı ama nedense bir türlü bana biraz yardım edip çıkmak için çaba sarfetmemişti, bende hiç bir yere çıkmamıştım,
kaç gündür benimde aklımda viaport vardı ama artık bende senin gibi ben özel bir yer istemiyorum nereye istersen oraya diyorum, neyse kadıköye gidelim dedi eşim ama park yeri bulamadık natülüse gittik kendime zaradan etek aldım indirimden, spensırdanda oğluşuma tişört aldık bandanalı hemde:))

asorti habersiz misafire bende çokkk sinirlenirim haklısın bunalmakta

yasmin mutlaka dr a götür derim salgın var bugünlerde zeynanın yiğitte bu nedenle hastaneye yattı, gerçi onda kusma falanda vardı, geçmiş olsun kuzuya

eylülün resimler neredeymiş bir bakayım

denizanası iyi yapmışsınız tatlım çıkmakla
bizimde problem genel anlamda aynı
çıkalım tamam çıkalım ama zerre yardım yok
herşeyi hazırlıcam beyfendı kendısını sona saklıyor
bende ki de onda tepki, hazırlık görmeyince kızıyorum haliyle
bundan sonra çıkmak istoyorsa yapsın tüm hazırlığı kızı da hazırlasın kendıde hazırlansın ben hazırlanırım kendımı sona saklıcam bakalım nasıl oluyormus :)))

gerçi neyi protesto ediyorsam yıne olan bana oluyor evde kös kös oturuyorum

lelalcim aynı dert canım, ama arada tepki göstermek iyi oluyor, bu gün eşim bulaşıkları toparladı ben evi süpürürken, işimiz bitsin diye:))

Selam kızlar döndük 1 günlük tatilimizden

Yolda arabamız bozuldu.Gitmedende bozulmuştu ((

Tatile geç başladık.Dün akşam üzeri anca girebildik denize.
Bugünde öğleden sonra yola çıktık,allahtan dönüşte bişi olmadı.

Ceren hem korktu sudan hem sevdi.
Bi ara Foto eklerim.

Hoşbuldum Hilalcim teşekkürler.Yaa geçmişte çok şey olmuş.
Aklımda kalmadı.
Saat de geç.Affedin bu seferlik.

Zeynanın bebiş nasıl olmuş kızlar ya??? Haber var mı??

Tatilden gelenler hoşgeldi.

Hastalara geçmiş olsun.

Yeni ay kutlayanları tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…