2008 Kasım Anneleri

merhaba kızlar
öncelikle hasta olanlara en kısa zamanda sağlık diliyorum
benim gibi tatilden dönenlerde hoş gelmişler
çok yorgunum teyzemin kızının düğünğ vardı çok güzel oldu ama çok yorulduk birazdan uyuyacağım yarın görüşürüz tüm kasım bebişlerini öpüyorum

haftanın ve gunun ılk gunaydını bende olsun
gunaydınnnnnnn

cok yorucu bır hafta sonu gecırdım
yıne sehır dısındaydık kısa bır hafta sonu kacamagı
dun gece 11'de geldık ve heryerım agrıyor
neden tatıl donuslerı cok yorucu olur kı
bu kez denıze gıtmedık dogayla basbasa basımızı dınleyelım dedık ama nufus olarak bayagı kalabalıktık
zeynanın numarası yoktu bende olsaydı kendısıne bır surprız yapmayı planlıyordum
zıra kocaelındeydık

nasıl gectı acaba haftasonu
yıgıt pasadan haberı olan varmı

tatılden gerı donenlerde hosgelmısler
baksa aklımda bısı kalmadı
bır cay ıcıp kendıme geleyım

günaydın herkese...
kızım yine gece hiç uyumadı delikafaduldendelikafadulden. Ne yapacağım bu kızı bilmiyorum..Allah buna uyu dememiş vallaha..Sabahı sabah ettim ve şuan kafam sepet gibi aaaaaaaaaaaaa..çıldıracak gibiyim:sm_cool:
Zeynadan haber alan yok galiba...Paşası nasıl oldu acaba? Ay inşallah düzelmiştir...

günaydın
gerilim dolu güne başladım yine .. sabah yol boyunca eşimle tartıştım. allah beni sınıyor sanırım nereye kadar sabredeceğim diye .. hayırlısı bakalım.
neyse ..
kalimerocum hoş geldin tatlım ne güzel gezmişsiniz iyi yapmışsınız temiz hava bol gıda :))

ve diğer gezginci kasım anneleri .. hadi bakalım tatil bitti dökülün buraya :)

lelal streslenme canım yaaaa..Ay bu kocalara ne oluyor böyle...Resmen evrim geçirmişler gibi..Bazen ki şu sıralar baya sık sık kocamı tanıyamıyorum...Amaaannn boş verin...Keyfinize bakın..

selam hatunlar
dün gcee hastanelik oldum akşam 8 den sonra şiddetli bulantı ve kusma
gece 12de hastaneye zor attık tahliller filmler en son bişeyemi sişnirlewndin sen bu ara diyo bişey bulamadıya
neyse serum takıldı 2 de evdeydik nispeten toparlanmıştım uyudum sabah kalktım ishal olmuşum
ayy çok fenaydı dün gece
ben şimdi zeynayı arııcm yazarım

günaydın canlarım
hepimiz yarımda olsa iyi olarak sağ salim her şeyi atlattık ve haftaya başladık
yiğidimi cuma akşamı hastaneden çıkardılar çıkarken ishalimiz devam ediyordu fakat doktor onunda 3-4 güne anca geçeceğini söyledi dün akşamdan beri pek bişi yok yani ishal konusunda ama iştah sıfır zorla yediriyoruz rica minnet yani
he bu arada perşembe akşamı annemde rahatsızlandı taaa c.tesi akşamı kınası yakılırken ahmedimin 2 kişi koluna girip getirebildi
dün gece akşam itibari ile kocamda hastalandı siz düşünün artık üzerimizde bişi var sanırım neden bmle olduk anlamadım bişiler okumlaı dağıtmalı anlamadım

gelelim oğluşumun bu karışıklıktaki sünnetine
her şey rüya gibiydi kına gecemiz mevlüdümüz konvoyumuz her şey hayallerimdeki gibiydi ve en önemlisi oğlumla gurur duydum Allahım bunu herkeze yaşatsın 2 gün boyunca mutluluktan güldüm ağladım ama bu gerçekten tarifi imkansız bi mutluluk
resimler fotografçıda biz kendi makinamızla hiç uğraşmadık onun için fotolar için az bekleyeceğiz

kalimerocum kocaelinin neresine geldiniz acaba doğa ile başbaşa olmaya dediğin gibi tel nolarımız olsaydı cemiyetimizde ağırlamak isterdim sizi

bu süre içinde yanımda olan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim varlığnızı bilmek desteğinizi hissetmek çok güzel a.s.

mmmf27 çok geçmiş olsun canım...Ay yok kesin bizlere nazar değdi..Ne bu böyle anneler hasta bebişler hasta..Babalar kafayı yemiş çatacak yer arıyorlar..Canım tekrar tekrar çok geçmiş olsun...

zeyna bebişinin biraz olsun düzelmesine çok sevindim..Allahım bidaha yaşatmasın...Sünnetinizde hayırlı uğurlu olsun..Allahım damatlığınıda göstersin inşallah..

zeynacigim cok gecmis olsun yigite ins bi daha olmaz
kinaninzda hayirli olsun Allah damatliginda göstersin ins
seni herkes cok merak etti yoklugun cok belli
canim belki nazar vardir üstünüzde okuyun ins gecer yada sadaka verin oda cok iyi geliyor

geçmiş olsun mmfcim şu anda her yerde kusma ishal salgını var her şeye çok dikkat etmeliyiz herkezle tokalaşmamak öpüşmemek elleri sık sık yıkamalı çeşme slarına falan çok dikkat etmeliyiz arkadaşlar

mmfcim geçmiş olsun tatlım. şimdi daha iyisin ama dimi ??

zeynacım hafta sonu hep düşündüm bu kız ne yaptı nasıl yiğit nasıl falan diye .. sünnetinizin güzel geçmesine ve yiğidonun da toparlanmasına sevindim canım. iştahı yavaş yavaş yerine gelecek üzülme şimdi o neler atlattı annesi anca toparlıcak kendini kolay mı?

günaydın herkese
geçmişi okudum geldim
zeynam yiğidin iyi olmasına ve sünnetinizin güzel geçmesine çok sevindim
mmmf canım sana da çok geçmiş olsun
kusma&ishal sadece bebeklerde değil herkeste salgın galiba
çok dikkatli olmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…