2008 Kasım Anneleri

Zeyna geçmiş olsun canım.Bu arada sünnetinizde hayırlı olsun.Allah damatlığını da göstersin inşallah. Benimkinde de ishal kusma iştahsızlık vardı.ıshal ve iştahsızlık devam ediyo.Kusması durdu.Eğer bugünde geşmzese götüreyim diyorum.Tüm süt dişleri çıkmak üzere.Belki ondandır.

Mmmf sanada geçmiş olsun canım.Gerçekten kasım annelerine ve bebeklerine nazar mı değdi ne?

Lelal yalnız değilsin canım, benim de koca kaşınıyo bazen.Valla bağırıp çağırıyorum artık.Derler ya çok verme hırsız olur, çok söyleme arsız olur diye.Böyle çenesinden bıkınca artık bağırıp çağırıyorum.ınsan nasıl yaşlanacak di mi?Böyle böyle zaman geçiyo.

Zeynam gerçekten hem mutluluk hem üzüntü bir arada. Çok geçmiş olsun. Yiğit'in hastalandığını bilmiyordum. Yedir canım zorla da olsa yedir bir şeyler bolca su içir. Bir de ağızdan verilen serum var g-oral diye. ben su yerine durmadan ondan veriyordum. doktor vermişti. Bir sürea sonra eski iştahı geliyor merak etme geçecek bugünleri de. Bu arada sen rota virüsü aşısı yaptırmış mıydın? çok geçmiş olsun annene ve eşine de.

Mmmf gacusu sana da geçmiş olsun. Kızım sana ne oldu hastanelik olmuşsun. Ya bu salgın mı acaba. Hepimizin başında var bir ishal salgını.

Dark size de geçmiş olsun canım arabanız bozulmuş ama inşallah güzel geçmiştir tatil. Ben koyamasam da sizden foto bekliyorum haberin olsun. Ben kabloyu kaybettim bulunca kayseri günlüğü yapıcam size :)

Yasmin canım sana özel mesaj gönderdim haberin ola.

Lelal kuşu sen de hiç konuşma bence bir süre uzak durun birbirinizden. Bak biz öyle yapıyoruz. Ev arkadaşı gibi zorunlu haller dışında 2 gündür konuşmuyoruz. Beni sinir ediyor. Hiç bu kadar çok küs kalmamıştık (

sağolun kızlar
kuzenimiizn 15 yaşındajki kızıda son gün kusmayla açtı gözünü bende ertesi gün abimle konuştum az öncede deniz anasımı daldı dedi gerçekten bazen denizde çok denizanası oluyodu değiyodu sağımıza solumuza acaba ondanmı dedim şimdi
bide akşamları çok serindi çaybahçesine çıktık baya üşüdük belkide üşütmüşümdür

Kızlar bişi soracağım.Benim yavru dün akşam 10da yattı.Sabah 8 gibi kalktı.Gece kalkmadı.Ya sizinkilerde mi böyle.Yoksa iştahsızlıktan mı karnı acıkıyo ama ağlamıyo?

sağol canım geçecek iyeleşeceğiz hep birlikte
evet rota virüs aşısı yaptırdım onun için kaka tahlilleri temiz amageçmeyen bi ishal allahtan kötüye çevirmiyor koruyor

kızlar bu arada ben dişimiz çıkmıyor diye yakınırken akşam eve gitim bir baktım
bizimkinin alttan iki dişi çıkmış
hemen ısırmaya başladı minik sıpa testere gibi vallahi

zeynacım tatildeydim ve olanlardan haberim yoktu ,çok geçmiş olsun canım ,sünnetinizde hayırlı olsun ..

mmmf arkadaşım sanada geçmiş olsun canım...

zeynacım ıyı olmanıza sevındım allah bırdaha gostermesın hayırlı olsun kınanızda
mmfcım gecmıs olsun hayatım
hılal75 sanada gecmıs olsun kocısle tartısmıssın

Kızlar bişi soracağım.Benim yavru dün akşam 10da yattı.Sabah 8 gibi kalktı.Gece kalkmadı.Ya sizinkilerde mi böyle.Yoksa iştahsızlıktan mı karnı acıkıyo ama ağlamıyo?

yasmin maşallah süphanallah oğluşuna...Ben daha kızımın bırak böyle sabaha kadar yattığını bir saat deriksiz uyuduğunu bilmiyorum..Ay ben bi yerde yanlışmı yapıyorum acaba senağlama

yasmin maşallah süphanallah oğluşuna...Ben daha kızımın bırak böyle sabaha kadar yattığını bir saat deriksiz uyuduğunu bilmiyorum..Ay ben bi yerde yanlışmı yapıyorum acaba senağlama

Canım belki iştahsızlıktan ağlamıyo.Bilmiyorum ama birkaç gündür uyuydası ayrı mı fıstığın?

sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
bu arada memonun odasını ayırdım törenlerle
gerçi2 odada da beşikl var abisnin karşısına kurdum yayla gibi oyun oynuyo genelde içinde oturup ben yokken eşim kurmuş alışamazsa diye bizim odadakide duruyo fatih tvfalan seyrederken yatak odassına yatırıyorum ama alışınca kaldırıcam bizim odadakini hem fatihte okulda olucak tam gün sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…