- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.361
sağol canım geçecek iyeleşeceğiz hep birliktezeynam gerçekten hem mutluluk hem üzüntü bir arada. çok geçmiş olsun. Yiğit'in hastalandığını bilmiyordum. Yedir canım zorla da olsa yedir bir şeyler bolca su içir. Bir de ağızdan verilen serum var g-oral diye. Ben su yerine durmadan ondan veriyordum. Doktor vermişti. Bir sürea sonra eski iştahı geliyor merak etme geçecek bugünleri de. Bu arada sen rota virüsü aşısı yaptırmış mıydın? çok geçmiş olsun annene ve eşine de.
Mmmf gacusu sana da geçmiş olsun. Kızım sana ne oldu hastanelik olmuşsun. Ya bu salgın mı acaba. Hepimizin başında var bir ishal salgını.
Dark size de geçmiş olsun canım arabanız bozulmuş ama inşallah güzel geçmiştir tatil. Ben koyamasam da sizden foto bekliyorum haberin olsun. Ben kabloyu kaybettim bulunca kayseri günlüğü yapıcam size :)
yasmin canım sana özel mesaj gönderdim haberin ola.
Lelal kuşu sen de hiç konuşma bence bir süre uzak durun birbirinizden. Bak biz öyle yapıyoruz. Ev arkadaşı gibi zorunlu haller dışında 2 gündür konuşmuyoruz. Beni sinir ediyor. Hiç bu kadar çok küs kalmamıştık(
benimkid öle yasmincim merak etme acıksada ağlamıyor sürekli uyku modundakızlar bişi soracağım.benim yavru dün akşam 10da yattı.sabah 8 gibi kalktı.gece kalkmadı.ya sizinkilerde mi böyle.yoksa iştahsızlıktan mı karnı acıkıyo ama ağlamıyo?
sağol canım teşekkür edrimzeynacım tatildeydim ve olanlardan haberim yoktu ,çok geçmiş olsun canım ,sünnetinizde hayırlı olsun ..
Mmmf arkadaşım sanada geçmiş olsun canım...
Kızlar bişi soracağım.Benim yavru dün akşam 10da yattı.Sabah 8 gibi kalktı.Gece kalkmadı.Ya sizinkilerde mi böyle.Yoksa iştahsızlıktan mı karnı acıkıyo ama ağlamıyo?
ay kızlr ne çok özlemişim buraları
yasmin maşallah süphanallah oğluşuna...Ben daha kızımın bırak böyle sabaha kadar yattığını bir saat deriksiz uyuduğunu bilmiyorum..Ay ben bi yerde yanlışmı yapıyorum acaba senağlama
bak buda olabilir :lepi:kalimero çay toplamaya rizeye gitti sanırım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?