2008 Kasım Anneleri

aaaaa
eylülllll
ben görmedim ama kızıı
derincim sizin dişte hayırlı olsun..
ben taktik geliştirdim kendimce.
bizim bey 9 30 da uyuyo.
gece 12 gibi ilk kalkma saati.
ben 11-11 30 gibi yatmadan 100-130 cc civarı sütü ısıtıp uyurken veriyorum ağzına.
böylece bikaç saat daha uyuyo.
gece kalkma sayısı azalıyo.
bunada şükür valla
allah başka dert vermesin.

Benim oğluş 11,30-12,00 den önce uyumuyor ve sabah 8 den önce kalkmış oluyo.ayrıca gece de 2 kere falan uyanıyor.gündüzde toplam 2,5-3 saat ancak uyuyor . az değilmi ya.siiznkiler nasıl.?

mmfcim geömiş olsun cnm,nedir bu ishal ve kusma salgını bu kadar hayret bişi.
zeynacım yiğit efenin hastane olayını ve ahmetin sünnetini hayırlısıyla atlatmanıza çok sevindim.darısı yiğit efemize ve tüm erkek bebişlere

benim kızda normalde 11.30 -12.00 gibi uyur sabah 11.00 e kadar hatta tatilde sahil şeridinde açık hava barları var biz hep dışarda oturduk ,hem fazla ses yok hem havadar ,meliste hoşlandı hiç huzursuzlanmadı ..bazı kişiler aralarında konuşuyorlardı aa kadına bak bu saat olmuş bebekle gelmiş diyolar..halbuki uyku saatini bilmiyolar ,mümkün değil o saatten önce uyumaz ,zaten uykusu gelince arabada gezdir hemen uyur,zaten öyle de yaptım..o uyudu biz eğlenceye devam..hihoyyyt

Banusu da gece geç uyurdu eskiden kızlar. Sonra ben onu alıştırdım 9 buçuk gibi uyuyor. Ama işe başladıktan sonra keşke daha geç uyusa diyorum. 9 9 buçuk gibi yatıyor sonra gece 2 de ya da 3 te kalkıyor. Bazen sabah 6 da bazen de 8 de uyanıp biraz daha süt içiyor sonra 9 gibi de uyanıyor. Bir ya da 2 kez kalkıyor ama kendi yatağına koyunca bu sayı 4 e 5 e çıkıyor. Dayanamıyorum işe gideceğim için yanıma alıyorum. Bu sefer de ona iyice alıştı. Tatilde de evimizde olmadığımız için düzen kuramadık. Ne yapacağım ben de şaşırdım. Yatağında yatırmaya nasıl alışacağım. Bir de ıKEA yatağı aldım. yanları çubuk çubuk tahta. Kızım çok geniş yatıyor. Geceleri ona elini kolunu vurup uyanıyor. Gerçi yanlarına karyola örtüsü var ya ondan taktım ama yine de uyanıyor.

bizde kşamları çay bahçesine indik nasıl esiyo biz donduk memoyuda sarıp sarmaslayıp arabasıyla götürdüm hemen dalıyordu uykuya temiz havaesinti iyi geldi oğlana görenler vicdansız der bebek arabada uyuyo annesi masada okey oynuyo ama valla temiz deniz havası iyi geldi eve geldğimiz gün ben erken yattım eşim uyutmakta baya zorklanmış serin hava arıyo diyo atsaydın balkona dedim:)))))

ay eylüüül
ben yerim bu fıstığııı..
maşallah canım yaaa çok tatlı..

julicim yanlarına korumalık bağlasan..
bizimkide çok deli yatıyo.
sabah kadar döne döne yatağın her bucağında..
korumalıklar kolunu bacağını çarpmasını engelliyo.
gerçi şimdide onlara tutunup ayağa kalkmaya başladı:bbo:

selam kızlar nasılsınız

Cereni ananeyle dedesi pazara götürdü.

bende bi bakim dedim.

beşikde koruma şart bizimki kalkmaya çalışırken kafasını yüzünü vuruyo die ttakmıştım ben çıkardığım korumayı.

sonrada azonun dediği gibi ona tutunup beşikte ayağa kalkıyorlar.

Bende bugün cereni tek elinden tutup gezdirdim evde:)))
az kaldı benim kız yürüyecek galiba

walla bizde mersinde akşam canlı müzik dinleyip bira içelim dedik.
Girdik ceren uyudu.

Bas bağıryo müzik ama bizimki tınlamadı.zaten saat 23.00 gibiydi.
Herkesde bebeğiyle çocuğuyla geziyordu Eylülcüm.
Kimse kimseye bişi demez bu durumda:))
Çoğunun bebeğide kucağında uyumuştu.

Bende ceren otelde uyursa daha dışarı çıkamayız die, dışarda takıldık iyice.

Benim oğluş 11,30-12,00 den önce uyumuyor ve sabah 8 den önce kalkmış oluyo.ayrıca gece de 2 kere falan uyanıyor.gündüzde toplam 2,5-3 saat ancak uyuyor . az değilmi ya.siiznkiler nasıl.?

benimki de gece de mutlaka 2 kere kalkıyor.Buna şükür ama çünkü çoook daha fazla kalkıyordu.bu arada ikinici dişimizde çıktı hihoyyyt
Benimkide o kadar uyuyo canım.Az ama bunada şükür.
daha büyükler bile gündüz daha çok uyuyor.

Dişiniz hayırlı olsun

Geçmiş olsun canım ve hoşgeldin

Maşallah ömer Kaan a canım ya .
hepimiz toplandık.Bundan sonra daha ateşli geçer topiğimiz inşallah

valla öyle kızlar yaa ,napim canım çocuğumuz var diye biz insan değilmiyiz ,eğlenemezmiyiz yani ,otelemi tıkılıp kalalım tatilde ,yok valla iyice gezdim eğlendim ,melisede iyi geldi temiz hava deniz havası aslında ..millet ne derse desin ..

Sakin olun kızlar ya noldu cidden nazar değdi bizee.

Geçmiş olsun,sünnetinizde hayırlı olsun canım.

katılıyorum

Herkes kaşısın o zaman :)))

Koyarım inşallah canım.Hep ceple çektik ama makinada sorun vardı götüremedim.Zaten yeni bir makina alcam.

Fotocu denizde 3ümüzü çekti.üçümüzün olduğu tek fotoyuda almayı unuttuk .(((
Koyarım bugün fotolardan

Kızlar bişi soracağım.Benim yavru dün akşam 10da yattı.Sabah 8 gibi kalktı.Gece kalkmadı.Ya sizinkilerde mi böyle.Yoksa iştahsızlıktan mı karnı acıkıyo ama ağlamıyo?
Bazen benimki yatar böle deliksiz.
Çok yorulduğu günler farketmiyordur acıktığını.
Bazen arada mıkır mıkır eder ama yinede uyanmaz.Ben hemen mama yapıp veririrm.bakarım ki kurt gibi acıkmış.
Bazende uykudan ayılamaz ve yemez.

sabah kalimero bi çaY İçip ayılmaya gitmiş acaba hala ayılamadı mı ki?

Kalimeroda hoşgelmiş ..Ohh kafa dinlemiş ne güzel doğayla başbaşa.

yasmin henüz odamız ayrı değil hatta beraber yatıyoruz...
Bizde hala beraberiz.belki ayırrım bu kış.

evimiz kaloriferli oldu artık.

Ohhh yarasın bebeğime.İkoncan olmuş maşallahh cidden :))
Keşke daha fazla yapsaydık bizde.2 gün planladık 1 gün yaptık.
3-4 gün olsa anca yetermiş bize :))

sen tadını çıkarmışsın ama ne güzel.

Biz de artık havuzlarla avuncaz.

QUOTE=SAPHIRA;8477633]Hakikaten pişiyoruz :bbo: Sen izmirin neresinde oturuyorsun krikçim opuyorumnanaktan
[/QUOTE]

amerikan kollejinin oralarda oturuyorum cnm sen ne taraftasın izmirli anneler buluşmuyorlar mı kadınlar kulübünde? bu arada hastaymışınız analı kızlı çok çok geçmiş olsun kasın annerinede bebişlerinede nazar deymesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…