- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.401
Benim oğluş 11,30-12,00 den önce uyumuyor ve sabah 8 den önce kalkmış oluyo.ayrıca gece de 2 kere falan uyanıyor.gündüzde toplam 2,5-3 saat ancak uyuyor . az değilmi ya.siiznkiler nasıl.?
Benimkide o kadar uyuyo canım.Az ama bunada şükür.benimki de gece de mutlaka 2 kere kalkıyor.Buna şükür ama çünkü çoook daha fazla kalkıyordu.bu arada ikinici dişimizde çıktı hihoyyyt
Geçmiş olsun canım ve hoşgeldin
bu arada memoda beni tamamen bıraktı sıpa
bugün bi ağzını açıp yaklaştı dudağı memeye deyince buruşturup çekti bende istemedim zaten bugün emsin hem ilaç içiyorum hemde röntgen çektirdim dün bu sütü sağıp dökmek lazım belki emer falan ama yaklaşık 2 haftadır ağzına sürmedi ben sağıp 5-10 cc verdim hep biberonuyla
Maşallah ömer Kaan a canım ya .selam kızlar.
iyi haftalar
mmf,
eylül,
ecemim
,yasmin,
juli
dark
,kalimero(kısada olasa hafta sonu kaçamağı..)
daha başka aklıma gelmeyen varsa hepiniz hoşgeldiniz.
julinin dediği gibi bütün tayfa toplanmış?
bizdede haftasonu arkadaşlar vardı.
bi koşturmaca bi telaş.
hepside çocuklu..
ay valla en sessiz bizimkisiydi.
yavrum kafayı çevirip bi ona,bi buna bakmaktan kendi yaramazlık yapamadı
ama nezaman bize misafir gelse yada biz biyerlere gitsek o gece sabah kadar canımı okuyo.
dün gecede 4 kez kalktı
şu gece bebişleri uyanmayanlara özeniyorum valla..
maşallah..
Sakin olun kızlar ya noldu cidden nazar değdi bizee.günaydın
gerilim dolu güne başladım yine .. sabah yol boyunca eşimle tartıştım. allah beni sınıyor sanırım nereye kadar sabredeceğim diye .. hayırlısı bakalım.
neyse ..
kalimerocum hoş geldin tatlım ne güzel gezmişsiniz iyi yapmışsınız temiz hava bol gıda :))
ve diğer gezginci kasım anneleri .. hadi bakalım tatil bitti dökülün buraya :)
Geçmiş olsun,sünnetinizde hayırlı olsun canım.günaydın canlarım
hepimiz yarımda olsa iyi olarak sağ salim her şeyi atlattık ve haftaya başladık
yiğidimi cuma akşamı hastaneden çıkardılar çıkarken ishalimiz devam ediyordu fakat doktor onunda 3-4 güne anca geçeceğini söyledi dün akşamdan beri pek bişi yok yani ishal konusunda ama iştah sıfır zorla yediriyoruz rica minnet yani
he bu arada perşembe akşamı annemde rahatsızlandı taaa c.tesi akşamı kınası yakılırken ahmedimin 2 kişi koluna girip getirebildi
dün gece akşam itibari ile kocamda hastalandı siz düşünün artık üzerimizde bişi var sanırım neden bmle olduk anlamadım bişiler okumlaı dağıtmalı anlamadım
gelelim oğluşumun bu karışıklıktaki sünnetine
her şey rüya gibiydi kına gecemiz mevlüdümüz konvoyumuz her şey hayallerimdeki gibiydi ve en önemlisi oğlumla gurur duydum Allahım bunu herkeze yaşatsın 2 gün boyunca mutluluktan güldüm ağladım ama bu gerçekten tarifi imkansız bi mutluluk
resimler fotografçıda biz kendi makinamızla hiç uğraşmadık onun için fotolar için az bekleyeceğiz
kalimerocum kocaelinin neresine geldiniz acaba doğa ile başbaşa olmaya dediğin gibi tel nolarımız olsaydı cemiyetimizde ağırlamak isterdim sizi
bu süre içinde yanımda olan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim varlığnızı bilmek desteğinizi hissetmek çok güzel a.s.
katılıyorumgeçmiş olsun mmfcim şu anda her yerde kusma ishal salgını var her şeye çok dikkat etmeliyiz herkezle tokalaşmamak öpüşmemek elleri sık sık yıkamalı çeşme slarına falan çok dikkat etmeliyiz arkadaşlar
Herkes kaşısın o zaman :)))Zeyna geçmiş olsun canım.Bu arada sünnetinizde hayırlı olsun.Allah damatlığını da göstersin inşallah. Benimkinde de ishal kusma iştahsızlık vardı.İshal ve iştahsızlık devam ediyo.Kusması durdu.Eğer bugünde geşmzese götüreyim diyorum.Tüm süt dişleri çıkmak üzere.Belki ondandır.
Mmmf sanada geçmiş olsun canım.Gerçekten kasım annelerine ve bebeklerine nazar mı değdi ne?
Lelal yalnız değilsin canım, benim de koca kaşınıyo bazen.Valla bağırıp çağırıyorum artık.Derler ya çok verme hırsız olur, çok söyleme arsız olur diye.Böyle çenesinden bıkınca artık bağırıp çağırıyorum.İnsan nasıl yaşlanacak di mi?Böyle böyle zaman geçiyo.
Koyarım inşallah canım.Hep ceple çektik ama makinada sorun vardı götüremedim.Zaten yeni bir makina alcam.Zeynam gerçekten hem mutluluk hem üzüntü bir arada. Çok geçmiş olsun. Yiğit'in hastalandığını bilmiyordum. Yedir canım zorla da olsa yedir bir şeyler bolca su içir. Bir de ağızdan verilen serum var g-oral diye. ben su yerine durmadan ondan veriyordum. doktor vermişti. Bir sürea sonra eski iştahı geliyor merak etme geçecek bugünleri de. Bu arada sen rota virüsü aşısı yaptırmış mıydın? çok geçmiş olsun annene ve eşine de.
Mmmf gacusu sana da geçmiş olsun. Kızım sana ne oldu hastanelik olmuşsun. Ya bu salgın mı acaba. Hepimizin başında var bir ishal salgını.
Dark size de geçmiş olsun canım arabanız bozulmuş ama inşallah güzel geçmiştir tatil. Ben koyamasam da sizden foto bekliyorum haberin olsun. Ben kabloyu kaybettim bulunca kayseri günlüğü yapıcam size :)
Yasmin canım sana özel mesaj gönderdim haberin ola.
Lelal kuşu sen de hiç konuşma bence bir süre uzak durun birbirinizden. Bak biz öyle yapıyoruz. Ev arkadaşı gibi zorunlu haller dışında 2 gündür konuşmuyoruz. Beni sinir ediyor. Hiç bu kadar çok küs kalmamıştık(
Bazen benimki yatar böle deliksiz.Kızlar bişi soracağım.Benim yavru dün akşam 10da yattı.Sabah 8 gibi kalktı.Gece kalkmadı.Ya sizinkilerde mi böyle.Yoksa iştahsızlıktan mı karnı acıkıyo ama ağlamıyo?
sabah kalimero bi çaY İçip ayılmaya gitmiş acaba hala ayılamadı mı ki?
Bizde hala beraberiz.belki ayırrım bu kış.yasmin henüz odamız ayrı değil hatta beraber yatıyoruz...
valla öyle kızlar yaa ,napim canım çocuğumuz var diye biz insan değilmiyiz ,eğlenemezmiyiz yani ,otelemi tıkılıp kalalım tatilde ,yok valla iyice gezdim eğlendim ,melisede iyi geldi temiz hava deniz havası aslında ..millet ne derse desin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?