2008 Kasım Anneleri

msn e kızması normal canım o özel bişey ama avatar fotolarını kimse çalamaz küçücük zaten yinede siz bilirsiniz ben bir ara koymuştum hatta

kızlar resim işi banada pek hoş gelmiyor hani koyup hemen silersek ama yinede düşündürücü ..benim profil resmimde var sadece düğün resmimiz oda minicik sizde görebilirsiniz yani..hiç bişey anlaşılmıyor...

bu foto konusu hassas bir konu arkadaşlar
valla benim kociş göbeğimin fotosunu koymama bile izin vermedi
ben anca oğluma aldığım cicilerin resimlerini ekleyebiliyorum
ne olur ne olmaz

Kızlaaaaaaar, ben geldim doktordan. Allaha şükür hiçbir şeyi yokmuş kızımın :)) Doktor tek bacağımı kaldırırken falan olmasından biraz endilendi. Özellikle sordu,bileklerin dışında bacakların şişiyor mu diye. Dedim ayak ve el şişiyor ama bacaklarım şişmiyor. Sanırım preeklamsi (doğru yazdım sanırım) den şüphelendi ama tansiyonum da düşük çıktı. Bebeğin kafası tam sancı oluyor dediğin yerde. Onun hareketini sancı gibi de hissediyor olabilirsin dedi. Daha da rahatlıyım diye kalp atışlarını dinletti. Bugün ilk kez, kalp atışlarını hem gördüm, hem dinledim hem de hissettim. Mucize... Detaylı yazdım çünkü ağrıları olan arkadaşlar vardı. Belki içleri rahatlar diye.

Dark bu arada bulunduğu yer, hafreketini hissettiğin yer gayet normal, nereden çıkardın aşağıda diye dedi doktor.

İyi ki gitmişim çünkü uçağa binebilir raporu verdi dr. Yoksa yoldan geri dönebilirdim yarın.

Fotoğraf konusunda haklısınız. Bu yazılar üye olmayanlar da görebiliyor. Kimin ne niyette olduğunu bilemeyiz... Bu arada bizim evin milli meselesi bikini aldım :) Siyah beyaz sade bişey. Ama bebeği rahatsız etmiyor. Dark etekli de denedim ama en iyi duran şey bikini oldu. Hatta deniz şortu bile denedim ama dediğim gibi şu an en iyisi oydu...

Derin canım kabızlık benim de çok büyük sorunumdu. Haklısın gaz yapıyor ama bunun en iyi doğal yolu kayısı yemek. Yaş kayısı çıkınca ben rahata kavuştum. Kayısının ardından ılık su içmeyi de unutma...

juliannecim çok sevindim senin ve kızının iyi olmasına
ne güzel prensesini gördün geldin
bende pazartesi oğlumu görücem inşallah
ayrıntılı ultrasona giricem
iki hafta önce dr. bebek aşağıda yat dinlen demişti
bakalım bu sefer ne diyecek gerçi ben pek yattım sayılmaz
tam tersine temizlik yapıp misafir ağırladım inşallah bebeğim iyidir

:roflol::rofloloktor amcadan azar da yedin demek neresi aşağı die :))) bende gidince bi sorayım bakim ne diyecek.Ama benimki bi ara gittiğimde gerçekten bebeği daha aşağıdan gördü ultrasonla.Pantolonumu biraz daha sıyırmak zorunda kalmıştım.Doktor da biraz aşağıda demişti ama çok da önemsememişti.

Doğrudur doktorun dediği biz sanırım sadece başını yada ayaklarını hissediyoruzdur aşağıda.Yoksa benimki dün iyiydi yeri.
belkide geniş buldular alanı Gezip duruyolardır :)) Şaka bi yana çok sevindim iyi olmanıza.Bebeğin yerinin iyi olmasına.

Bikininde hayırlı olsun.En iyisini aldığına eminim hiç şüphem yok zaten

kızlar meraba. çok uzun zaman dır giremiyordum nete. tam size bebeğinin aşağıda olduğundan şüphelenip telaşlanan var mı diye soracaktım ki o konu hakkında konuşuyormuşsunuz. bu aralar kendimim çok zorladım. o kadar çok şeyle uğraştık ki bebişimi düşünmeden çok yıprattım sanki kendimi. anlatacak ööle çok şey var ki. bu arada taşındık da başımıza neler geldi neler. bayadır taşınmak için ev arıyorduk. eşimin tez yazma zamanı falan derken tutalım artık diye bi ev tuttuk. tuttuğumuz ev hiç içime sinmemişti, taşınmak için temizliğe gittik, biz temizlik yaparken banyodan su fışkırmaya başladı, usta geldi yaptı derken mutfak dolaplarınının altında su fışkırmaya başladı. anlayacağınız tesisat bozukmuş. sıfır evin kapıları pencereleri kırılmış, parkeler kabarmış yağmur suyundan falan derken bıraktık geldik. e tutarken görmdiniz mi diyceksiniz ama artık çok bunalmıştık aramaktan . neyse tekrar ev aradık, tabi bu arada annem kayınvalidem annem falan gelmişlerdi memleketten yardıma. kayınvalidem de gelmeden bize kiraz toplıycam derken merdivenden düşmüş, yüzü gözü şiş mor geldi o halde. sonra çok güzel bi ev bulduk,. güle oynaya temizledik, ertesi gün nakliyeciler geldi evi topladık yola çıktık. önden eşimle ben arabayla gidiyoruz, arkadan annemler, onun arkasından nakliye kamyonu neyse. tam yeni evin oraya geldik geldik kavşaktan dönecez. bizim arabaya eskişehir yolundan gelen, kırmızıyı görünce hızından dolayı duramayan 2 zibidi çarptı. tam daa bemintarafa. yepyeni arabamızın sağ önü gitti. hala serviste. ban de cama şarptım tokam falan kırılmış. kendimi iyi hissettiğim için dra gitmedim haftaya randevum var inşallah bişey olmamıştır bebişime. gerçi şimdi size yazarken falan tekmeliyo ama. inşallah yanlış hissetmiyorumdur. o gün nasıl taşındığımızı düşünün artık.eşim arabanın peşinde. biz adamların başında. neyse şimdi evimden çok memnunum. tabi taşınma sırasında bana ne kadar sen otur deseler de çok yordum kendimi. tam yerleştim ev işleri bitti, bu sefer de işten ayrılmıştım geçen hafta, onun kapatma işleri, bağkur vergi dairesi falan. dün akşama kadar bi o bina bi bu bina günaşin altında ayaktaydım. bizzat bulunmam gereken işlemler olduğu için başkasına da yaptıramıyorum. daha da bitmiş diil.dün artık eve dönüşte resmen ağladım. artık beynim de bedenim de çok yoruldu. evimde huzur içinde geçirmek istiyorum geri kalan zamanlarımı. iş yerindeki stres yüzünden bıraktım işi,zaten bi iki sene ara verecektim de biraz erken bıraktım. yeni de eve geçtim oh rahat ediyim diye ama, aksilikler bırakmadı. neyse gelelim bebişlere.20. haftaya kadar .okadar net hissetmiyodum bebişimi ama şimdi net hissediyorum. bana da baya aşağıda geldi. ben de dedim acaba ben de mi sorun var diye. hani şu tüylenmenin başladığı yer var ya, oranın üstünde 4 parmağımın kapladığı alanda hissediyorum hep. siz de de öyle mi. hiç öyle karın gibi değil. daha çok kasığa yakın sanki.çarşamba ayrıntılıya girecem . iple çekiyorum o günü. inşallah kazadan etkilenmemiştir bebeğim. bu günümüze Allaha çok şükür. daha kötüsü de olabilirdi.bol bol okuyup üfleyelim kendimize ve bebeğimize. bi de sadaka verelim kızlar. her an herşey olabiliyo. hadi kendinize ii bakın

brooke canım geçmiş olsun baya olaylar atlatmışsın
Allah beterlerinden korusun
sonunda yeni evine taşınmana sevindim canım
bebeğine gelince bence telaşlanmana gerek yok
kendini biraz fazla yormuşsun neyseki işler düzene girmiş
işende ayrıldığına göre bundan sonra ayaklarını uzata uzata yat canım
geçen kontrolde dr.um banada bebek aşağıda biraz yat dinlen dedi
eğer çok telaş edilecek birşey olsa daha farklı önlem alırdı herhalde
bu nedenle sende çok kafana takma canım arkadaşların çoğuda henüz kasıklarda hissediyormuş bebişlerini
nasılsa ayrıntılı ultrasona girecekmişsin bebeğinin iyi olduğunu göreceksin canım
ama bundan sonra yorma artık kendini evinin ve hamileliğinin tadını çıkarmaya bak

sağol canım ben de öyle olmasını umuyorum.çok şükür ki hissediyorum hareketlerini. içim rahatlıyo.artık daha dikkatli davranıcam inşallah

slm kizlar nasilsiniz bakem neyse ben konuma gecem erkek anneleri bebisler nerde oynuyor karninizda benim iki kizimda kasiklarimda hisediyodum sanki bu sefer göbegimin oralarda annem erek cocuklari göbekde oynar diyor dogrumu acaba yaaaa

Brooke geçmiş olsun canım,yeni evinde güle güle otur.
İnşallah bebeğin iyidir.Bizde öyle aşağıda hissettik.Neyseki benimki dün daha iyi bi yerde oynuyordu.İnşallah seninkide yerine çıkmıştır.

Brooke, geçmiş olsun gerçekten ne kadar çok talihsizlik yaşamışsınız öyle. Neyse ki şu an her şey yolundaymış. Olan arabaya olsun boşver hiç üzülme, ya sana bir şey olsaydı....
Bebeğin yeri konusunda bence endişelenme. Ben de hem onun için hem de kasığımdaki sancı için dr. a gittim. Fakat dr. yeri dahil her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Telaş yapma... Çarşamba günü dr. un da sana aynılarını söyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…