- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.641
:roflol::roflolKızlaaaaaaar, ben geldim doktordan. Allaha şükür hiçbir şeyi yokmuş kızımın :)) Doktor tek bacağımı kaldırırken falan olmasından biraz endilendi. Özellikle sordu,bileklerin dışında bacakların şişiyor mu diye. Dedim ayak ve el şişiyor ama bacaklarım şişmiyor. Sanırım preeklamsi (doğru yazdım sanırım) den şüphelendi ama tansiyonum da düşük çıktı. Bebeğin kafası tam sancı oluyor dediğin yerde. Onun hareketini sancı gibi de hissediyor olabilirsin dedi. Daha da rahatlıyım diye kalp atışlarını dinletti. Bugün ilk kez, kalp atışlarını hem gördüm, hem dinledim hem de hissettim. Mucize... Detaylı yazdım çünkü ağrıları olan arkadaşlar vardı. Belki içleri rahatlar diye.
Dark bu arada bulunduğu yer, hafreketini hissettiğin yer gayet normal, nereden çıkardın aşağıda diye dedi doktor.
İyi ki gitmişim çünkü uçağa binebilir raporu verdi dr. Yoksa yoldan geri dönebilirdim yarın.
Fotoğraf konusunda haklısınız. Bu yazılar üye olmayanlar da görebiliyor. Kimin ne niyette olduğunu bilemeyiz... Bu arada bizim evin milli meselesi bikini aldım :) Siyah beyaz sade bişey. Ama bebeği rahatsız etmiyor. Dark etekli de denedim ama en iyi duran şey bikini oldu. Hatta deniz şortu bile denedim ama dediğim gibi şu an en iyisi oydu...
brooke canım geçmiş olsun baya olaylar atlatmışsın
Allah beterlerinden korusun
sonunda yeni evine taşınmana sevindim canım
bebeğine gelince bence telaşlanmana gerek yok
kendini biraz fazla yormuşsun neyseki işler düzene girmiş
işende ayrıldığına göre bundan sonra ayaklarını uzata uzata yat canım
geçen kontrolde dr.um banada bebek aşağıda biraz yat dinlen dedi
eğer çok telaş edilecek birşey olsa daha farklı önlem alırdı herhalde
bu nedenle sende çok kafana takma canım arkadaşların çoğuda henüz kasıklarda hissediyormuş bebişlerini
nasılsa ayrıntılı ultrasona girecekmişsin bebeğinin iyi olduğunu göreceksin canım
ama bundan sonra yorma artık kendini evinin ve hamileliğinin tadını çıkarmaya bak
canım ya bişey soracam yeni üye oldumda msj.nasıl yazacam herkesin görebileceği şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?