- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.441
kalimerocum teşekkür ederim kuşum gözümden kaçmıyo sende az gezenti deelsin hani:))
canım benim becede bir an önce doktora götür normalde 3 günde ishalin yoluna girmesi lazım iştahıda yok diyorsun bünyesi zayıf düşer allah korusun benimkinin ishal günde 2 kez yapıyo ama dediğin gibi iştahsızlık tavan yaptı açılacak inş.Günaydın kızlar.
Çitos ve Eylül çok geçmiş olsun.Bugün bende yavruyu doktora götürecem.İzin alabilirsem tabi.Bir de randevu alabilirsem.İshal 6.gününde.İştahsızlıkta tavan yaptı.Dün oturdum sinirden ağladım.Aç yatıyo diye.Sonra uyku arası 5 ölçek sütü dayadım ağzına.Bakalım dr. ne diyecek?
ya sana inanamıyorum benim yanıma gelmişsin benim yolumdan bahçeciğe girmişsin sadece 2 dakka ama biz görüşemedik gene gelsenize sık sık gelsenize valla toprağım bi tel verelim birbirimize valla olmadı bölezeyna sunnet kına ve mevlutunun guzel gecmesıne sevındım ama ben fotoları ısterım
bende hafta sonu bahcecıkteydım
cok buyuk bır bahcesı olan evde kaldık superdı oglumu cımenlerın uzerıne bıraktım ıstedıgı gıbı oynadı hatta yerden fındık bıle buldu
bol bol yedım sanırım hafta sonu kılo aldım
kocıs mangal yaptı oturdum yanına homını gırtlak yedım sonra heryerde maden suyu aradım
ama kalabalıktı oglusum asırı ılgıden sıkıldı evde de sımdı asırı yaramazlık yapıyor
günaydın güzeller
ya sana inanamıyorum benim yanıma gelmişsin benim yolumdan bahçeciğe girmişsin sadece 2 dakka ama biz görüşemedik gene gelsenize sık sık gelsenize valla toprağım bi tel verelim birbirimize valla olmadı böle
günaydın kızlar
lelal nerelerde dünde görünmedi fazla
daha iyiyim canım hatta düne göre bomba gibiyim öğleden sonra çıkıcam biraz banka muhtar kuaför alışveriş işlerim var o kadarda ters yönlerdeki baya bi vesait yapıcam of puffyerimseniben evet bu sene bıraz gezentı oldum
cocuk sebebıyle uzun surelı tatıle cıkamayınca boyle oluyor
hafta sonu kacamagıyla ıdare edıyoruz ıste
en uzun tatılım 1 hafta oldu ama nerdeee o eskı tatıllerımız
nasıl oldun sımdı daha ıyısın ınsa allah
sen yokken ben senı cok merak ettım ve sordum bılıyormusunnnnn :kedi:
günaydın kızlar ,
dün melisin fotolarını koymuştum buraya ve face e ,ama kızıma nazar değdi ,gece yataktan düştü ..çok korktum ,gece sildim tüm resimleri ,ben inanırım nazara ..
bugün büyük temizlik var evde kadın saat 9 da gelirim dedi bu saat oldu gelmedi daha ,kıl oldumklava:..bekliyorum bakalım ,bugün pek buralarda olamam heralde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?