2008 Kasım Anneleri

kalimerocum teşekkür ederim kuşum gözümden kaçmıyo sende az gezenti deelsin hani:))

yerimseniben evet bu sene bıraz gezentı oldum
cocuk sebebıyle uzun surelı tatıle cıkamayınca boyle oluyor
hafta sonu kacamagıyla ıdare edıyoruz ıste
en uzun tatılım 1 hafta oldu ama nerdeee o eskı tatıllerımız

nasıl oldun sımdı daha ıyısın ınsa allah
sen yokken ben senı cok merak ettım ve sordum bılıyormusunnnnn :kedi:

yasmin sanada geçmiş olsun cnm.
diş çıkarıyosa ve sıcaklardan iştah ve uykusuzluk,ishal oluyo çocuklar.ama tabi götür yinede..

hilalcim bizimkinin geçen ay bronşiti çok uzadığı için alerji ve kan değerlerine ,bağışıklık sistemine bakmışlardı.şükür bişey çıkmamıştı.ferrum veriyomusun? çok önemli..
bide biz kahvaltıda anne sütü içine peynir,yumurta sarısı,pekmez ve şu 8 tahıllı ballı milupa dan koyup veriyoduk oğluma.ama pekmezi bunlara karıştırmamak gerekiyomuş.süt ve süt ürünlerinden en az yarım saat önce veya sonra kan ilacı ve pekmez verilmeliymiş.

günaydın güzeller
biz bu gece 1kez uyandık hala şoktayım :1shok: hatta bi ara ben uyandım baktım neden uyanmıyo bu dana diye halbuki açtıda ama bir kez uyandı ve tek su içti
dün akşam bir kustu aman Allahım oluk gibi odasının halısı yatak örtüsü hiç bir yer kalmadı ve anladımki hala yağlı yememesi lazım biraz daha pirinç unu ve yoğurt çorbasına devam hoş onlarıda çok iştahla yemiyor tamamen kesildi iştahı yavrumun

çitoscum eylülüm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

canım benim becede bir an önce doktora götür normalde 3 günde ishalin yoluna girmesi lazım iştahıda yok diyorsun bünyesi zayıf düşer allah korusun benimkinin ishal günde 2 kez yapıyo ama dediğin gibi iştahsızlık tavan yaptı açılacak inş.
ya sana inanamıyorum benim yanıma gelmişsin benim yolumdan bahçeciğe girmişsin sadece 2 dakka ama biz görüşemedik gene gelsenize sık sık gelsenize valla toprağım bi tel verelim birbirimize valla olmadı böle

canım o taraflarda oldugunu hatırlıyordum ama net bılmıyordum
hatta esımle de konustuk bugun kına var keske numarası olsa gıderdım cok sevınırdı hemde cocugu hastaydı dedım
senı okuldan arkadasım zannettı ben tanıyormuyum dedı
hayır kk dan dedım guldu ıstersen senı bırakırım dedı ama numaran yoktu
bır daha ne zaman gelebılırız bılmıyorum ama ramazan ayında gıdelım dedı abımler falan
o zaman bır surprız olabılır hem de cok super olur

günaydın kızlar

yasmin geçmiş olsun, mutlaka götür dr. a 6 gün çok olmuş, bizimde geçenlerde ishal oldu hemen gittik dra 3 günde falan bitti, birde muz seviyorsa muz verseniz çok iyi geliyor, yazık kuzuya, izin alamazsanda akşam acile götür derim,

lelal nerelerde dünde görünmedi fazla

günaydın kızlar

lelal nerelerde dünde görünmedi fazla

işte gedim burdayım ben bu işte ustayım opuyorumnanaktan:lepi:

günaydın kızlarrrr
dün fazla kalamadım kk da malum pazartesi ve bayram öncesi yoğunluk var .
bir de tam bayram öncesi ben izne çıkmaya kalkınca iş kamasın diye şimdiden toparlamalar başladı .

çitos ve eylül geçmiş olsun kızlar annanelerinize .. çitoscum çok da üzmeyin kendinizi vakti gelen gidiyor bir şekilde bak sen de diyorsun yaşı da varmış. allah acı çektirmeden hayırlı ölümler versin .

kalimero valla bu aralar pek bir gezenti gördüm seni.:lepi:
bende hayatımın en sıradan yazını yaşıyorum hiçbiryeer gidemedim kışın bile daha çok gezmiştim ufacık kızla. bahara açılırız heralde .

daha bişiler vardı unuttum:kedi:

denızanası canım tsk ederım
sımdı ıyı zaten cok sert vurmamıstı ama aglayınca annem de bana kızıyor tabıı
dayanamıyor cocugun aglamasına
ben aksama kadar gık dedırtmıyorum aksam 2 saat ıcınde aglatıyorsun cocugu dıyor

lelalcım evet bıraz gzentı olur gıbı oldum (yalnız hala gezentı degılmısım gıbı davranıyorum)
tatıle gıdemedık yazlıklar arası gıdıp gelıyoruz ıste

ya bırde devremulk ısımız var bızım
ramazana denk gelıyor ama belkı gıderız
1-15 eylulde gıtme planı yapıyoruz ama net degıl henuz

günaydın kızlar ,
dün melisin fotolarını koymuştum buraya ve face e ,ama kızıma nazar değdi ,gece yataktan düştü ..çok korktum ,gece sildim tüm resimleri ,ben inanırım nazara ..

bugün büyük temizlik var evde kadın saat 9 da gelirim dedi bu saat oldu gelmedi daha ,kıl oldum klava:..bekliyorum bakalım ,bugün pek buralarda olamam heralde ..

daha iyiyim canım hatta düne göre bomba gibiyim öğleden sonra çıkıcam biraz banka muhtar kuaför alışveriş işlerim var o kadarda ters yönlerdeki baya bi vesait yapıcam of puff

geçmiş olsun cnımm yaa kıyamam o güzelliğe
bende çok inanırım nazara bazen heveslenip facaye bende koyuyorum resim ama mutlaka bişey oluyo Allah korusun yavrularımızı inşallah

günaydın kızlar..eveett sonunda bağlandım..evime yerleştim (sayılır)

kıbrıtayım..bahçeli kocaman evimde oradan oraya koşturuyorum..çççk yorucu günler geçirdim...eşim burada çok mesai yapıyor pek yardımcı olamıyor ama keyifli bir yer..lojman..yeni komşular güzel..falan ....sık sık paylaşırım yine sizlerle..artık buralarda yım...ama tuna beni öyle yoruyor ki 3-4 gün oldu int. bağlayalı aca bugün yazıyorm...kafası nın çarpmadığı yer yok.

bir kaç güzel foto ekip 1-2- güne koyacağım ben de..

ayyy uyurken yazdım iyi oldu..herkesi çok zledim...hadi rastgele

yaaa bu arada çok merak ediyorum..oruç tutacakmısınız kızlar..ben emziriyorum hala..ama sayısı azaldı tabi..beni emzirmek deği de yemek yedirirken verdiğim çaba yoracak gibi geliyor..çok zor yiyoruz...

ayy eylül çok geçmiş olsunn .ben de çok korkuyorum düşmekten yaa.nazara da inanıyorum aslında ama resimden değmez diye avutuyorum kendimi.Nazar gözden çıkan bi ışınmış yaa insanı etkiliyo ama resimden bişey olurmu bilmem kii?

hoşgeldin dilekcim, güle güle otur evinde:))

eylül geçmiş olsun, nazara bende inanırım (hatta denizde çok nazar alıyor renkli göz açık tene daha çok değer diyorlar) ama buradan nazar değeceğini sanmıyorum canım facei bilmem, burada hepimiz kendi yavrumuz gibi bakıyoruz o resimlere:) içini ferah tut canım

dilekcim ben oruç tutmuyorum canım

h.g diloks valla bügün aklima geldin hic görükmüyo yazacaktim sen yazdin
ben oruc tutmayi düsünüyorum ben baya emziriyom ama olsun rabbim yardim eder mecbur degiliz tabide sonra nasil tutacagiz benim bir ay borcum var arkasindanda onlari tutuyum diyom ya bakalim burda günlerde cok uzun ya taaa 9 da oranin 10 nu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…