2008 Kasım Anneleri

çitos geçmiş olsun canım ..allah şifa versin .benim anneannem de kalp krizi geçirdi iki gün önce ,hastanedeydi ,çıkmış bugün ..umarım seninkide iyileşir..

çitos geçmiş olsun canım ..allah şifa versin .benim anneannem de kalp krizi geçirdi iki gün önce ,hastanedeydi ,çıkmış bugün ..umarım seninkide iyileşir..

Sağol canım benim..yaşlı 82 yaşında anneannem ve şu an solunum cihazına bağlı..umarım toparlar ama çok ümitli değiliz açıkçası..Senin anneanneye de geçmiş olsun..

iyi akşamlar kızlar..
çitos geçmiş olsun cnm.
allah anneannene acil şifalar versin.

darkcım ben geldim ama sen kaçmışsın.
galiba geç geldim..
aslında gözümden uyku akıyoda..
oğlana saat biraz daha geçsin süt ısıtıp vericem.
sonra yatarım.
bide bizim sıpa chicco yarım damak kauçuk emzik emiyo sadece..
evde 2 tane var ve eskimişler.
2 haftadır bulamadım hiçbir yerde.
nette araştırıyorum alabileceğim bir yer varmı diye..

çitos ve eylül geçmiş olsun kızlar allah acil şifa versin

azocum benim bebek için alışveriş yaptığım siteye bir bakayım bulursam link veririm

Çitosum Eylülcüm anneannelerinize acil şifalar.
Çok geçmiş olsun.

Azocum ojelerimi sildim,kıza mama verdim altını dğiştim geldim.Duş alamadım.Duşda alcaktım.Annem Cereni banyoya yakın yatırmış,sesten uyanır die vazgeçtim.Kızı şimdi yatağına yatırdım.

Bizimki allahtan silikon damaklı kullanıyo.Wee aldım ben heryerde oluyo genelde.
ben temkinkiliyim 4 tane var evde :))

GeBeBe, Beslenme, Yalancı Emzikler

azocum baktınmı buraya bilmiyorum ama burada chicco kauçuk emzikler var ama yarım damak varmı bilmiyorum,
sağol canım buldum bi sitede verdim sipariş 2 tane gelir bikaç güne kadar..

Kıs Azo allah seni napmasın kız.Yarım damak ne oli ? İlk kez duydum bunu da
( ya şu yamuk bi tarafı olan varya ondan.anca ona alıştırabildik.
ilk başta sadece bakkal emziği emiyodu:bbo:

ha bu arada günaydın kızlaaaaaara.s.

Günaydın kızlar.

Çitos ve Eylül çok geçmiş olsun.Bugün bende yavruyu doktora götürecem.ızin alabilirsem tabi.Bir de randevu alabilirsem.ıshal 6.gününde.ıştahsızlıkta tavan yaptı.Dün oturdum sinirden ağladım.Aç yatıyo diye.Sonra uyku arası 5 ölçek sütü dayadım ağzına.Bakalım dr. ne diyecek?

gunaydın gunaydın gunaydın
dun pcde bır problem olustu ve cok yavasladı
sayfalar arası gıdemez oldu bende baska pcye gecmedım cunku esım geldı benı almaya
dısarı cıktık onun ıcın bır daha sıteye gıremedım
aksam evden gırdım tam okuyordum kı oglusum kafasını carptı cok agladı yavru kuzum
annemde bana kızdı oturdun bılgısayarın basına cocukla ılgınemıyorsun dıye
hıc sesımı cıkaramadan kapattım valla

sabah kalimero bi çaY İçip ayılmaya gitmiş acaba hala ayılamadı mı ki?

kalimero çay toplamaya rizeye gitti sanırım kaydirigubbakcemile3
evet ayılamamıstım ama sonrasında tam ayıldım ve gezmeye gıttım tekrar

zeyna sunnet kına ve mevlutunun guzel gecmesıne sevındım ama ben fotoları ısterım
bende hafta sonu bahcecıkteydım
cok buyuk bır bahcesı olan evde kaldık superdı oglumu cımenlerın uzerıne bıraktım ıstedıgı gıbı oynadı hatta yerden fındık bıle buldu
bol bol yedım sanırım hafta sonu kılo aldım
kocıs mangal yaptı oturdum yanına homını gırtlak yedım sonra heryerde maden suyu aradım
ama kalabalıktı oglusum asırı ılgıden sıkıldı evde de sımdı asırı yaramazlık yapıyor

eylul ben melısın fotolarını gormedım hemen kaldırmıssın
bızde merak edıyoruz oglumun arkadasını

uykusuz ve yorucu bir gecenin ardından herkese günaydın...
eylül ve çitos çok geçmiş olsun anneanelerinize..Allah acil şifalar versin inşallah...
yasmin tabiki götür doktora..En azından için rahat eder canım...
bende götüreceğim kızımı bu uykusuzluk sebebiyle...Dün bi tanıdığımız eğer çocukta kansızlık varsa uyuyamaz dedi..Sizler hiç kan tahlili yaptırdınızmı???

mmf gelmıs hosgelmıs ve hasta bıle olmus
canım gecmıs olsun

azocum chıcco emzıkler bazen sıtelerde yok gorunuyor ama chıcconun magazalarına gıdersen ellerınde oluyor genelde

bız hıc emzık kullanamadık avent almıstım ve alısması ıcın de caba sarfettım ama almadı benım kucuk kuzu

yasmıncım gecmıs olsun canım
cocuklar rahatsız olunca uzuluyoruz evet ama aglama her cocuk hasta olarak buyur

ben yarın uykusuzluk için değilde iştahsızlık için götürücem bakalım bişey mi eksik acaba diye..

zaten aylık kontrolü için gidecektik biraz erken gideyim tahlilde yaptırayım dedim..
inşallah sıcaklarla ve dişle alakalıdır iştahsızlığı

yasmin ilgin için çok sağol canım..
inşallah en kısa zamanda odasını ayırıp bide öyle deneyelim bakalım..Dediğin gibi kaybedecek bişeyim yok..Öylede olsa böylede olsa uykusuz kalıyorum..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…