- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.461
amerikan kollejinin oralarda oturuyorum cnm sen ne taraftasın izmirli anneler buluşmuyorlar mı kadınlar kulübünde? bu arada hastaymışınız analı kızlı çok çok geçmiş olsun kasın annerinede bebişlerinede nazar deymesin inşallah
gene babannesinde :çok üzgünüm: başka yok çarem :1no2:benimde yaa zeyna bebeğe kim bakıyo şimdi?
mükemmel duruyo şekerim bu tarif deeyeceğim inşallah kendimi bi bulayım toplayımdün akşam prenses tatlısı yaptım.hemen tarifini yazayım.şimdi bi parça koydum kendime,sizinde canınız çekerse yapıverin çok basit zaten
2 tepeleme yemek kaşığı nişasta,2 tepeleme yemek kaşığı un,1 yumurta sarısı,1 su bardağı şeker,1 litre sütle güzelce karıştırılıp ocağa konur.muhallebi olana kadar karıştırılarak pişirilir.altı kapatılınca 1 yemek kaşığı tereyağ ve 1 pk. vanilya konulur mikserle çırpılır.ıslatılmış borcama dökülür.üstüne çikolata sos hazırlanır döklür.buzdolabında bekletilir.afiyet olsun şekerler.
julicim yağmur beni aslında 2 aylıkken falan bırakmıştı gündüz emmiyordu fakat gece emiyordu 2 ay önce o kadar zmaandan sonra tekrar emmeye başladı sağarak veririken iice azalmıştı çok üzülüyordum ama yağmur 5 ay sonra emmeye başladıı şuan tam bir meme delisi valla çok üzülüyordum allah gönlüme göre verdii canım sende pes etme ve yatarka emzirmeyi dene almazsa sağlık olsun bu kadar ay emdi azimle sabrettin canım sağlık olsun öpüyorummm banusuyuŞenizMmmf memo da bırakmış memeyi öyle mi? Hadi sana da geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Laviş sana da kolay gelsin tatlım. Senin kız ne yapıyor emiyor mu?
tatlım geçmiş olsun allah acil şifalar versinnnnİyi akşamlar kızlar....Keyifsizim 2 gündür anneannem yoğun bakımda ve durumu hiç iyi seğil.bi bakayım dedim belki kafam dağılır
canım ishal en tehlikeli şeylerden biri bencede götür hemen serum falan takarlar belkiiiselam şkerlerrrGünaydın kızlar.
Çitos ve Eylül çok geçmiş olsun.Bugün bende yavruyu doktora götürecem.İzin alabilirsem tabi.Bir de randevu alabilirsem.İshal 6.gününde.İştahsızlıkta tavan yaptı.Dün oturdum sinirden ağladım.Aç yatıyo diye.Sonra uyku arası 5 ölçek sütü dayadım ağzına.Bakalım dr. ne diyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?