2008 Kasım Anneleri

dilekcim hoş geldin canım
yerleşebilmene ve herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım

safişş dün gece rüyamda seni gördüm bende
baktım buradasın hemen yazayım dedim
sana gelioduk biz kızlar oynuyorlardı beraber ..
bu arada 03 eylul - 05 eylül de çeşmedeyim ona göre ayarlasana sen de :))

herkese merhaba
ben de dün temizlik yaptım,çok büyük bir temizlik olmasa da yoruldum.hala iyileşemedim,bu ialç hiç bişi yapmadı bana,boşa içtim bir kutu ilacı
oki de hala öksürüyor,bugün tedavinin 7. ve son günü.halsizlik ateş gibi şeyler yok çok şükür ama hafif burun akıntısı ve öksürük var hala geçemedi bir trlü perşembeyew kadra geçmezse tekrar götrcem doktora ama inşallah geçer.bu seferde başka ilaca başlıcaz diye korkuyom.çok ilaç içti yavrum yaa off.neyse içinizi karartmayım.
alttan iki dişi çıktığından beri göğsümün ucunu ısırıp duruyo delikafadulden ben hii deyincede kahkahalarla gülüyo naniknanik

krikçim çok yakınmışız cnm ya.bende küçükyalıda oturuyorum.mithatpaşa cd. sinde.pegasos veterineri biliyorsundur sanırım ya da büyük ptt yi onun onun karşısında oturuyorum.
evet kk da bluşmalar oluyor ama benim samimiyetim yok diye bide bebekle zor olur diye hiç gitmedim.pikniğe filan gittiler.bizim kasın annelerinde ise çok az izmirli var onlarda çok az giriyor.bir ben çok sık burdayım.o yüzden burdan hiç kimseyle buluşma olmadı.istanbuldaki arkadaşllkar çok güzel görüşüyorlar,bayılıyorum valla,çok özeniyorum.olmadı bende taşıncam istanbula
bişeyi 40 kere söyleyince olurmuş :sm_cool:

aaaa hayır olsun lelalcim
valla ne güzel olur,inşallah ayarlayabiliriz,şimdiden bişi diyemiyorum tabi,nasip ama bende ağırlamak isterim cnm arzu ederseniz buyrun

dilekçim evin hayırlı olsun,kocaman,bahçeli evin bayılırım öyle evlere,Kıbrısta hep öyleymiş evler dimi.ben hiç gitmedim kıbrısa bir trlü nasip olmadı.eşim çok gitmiş benden önce kumar oynamaya klava: beni daha götürmedi
bende oruç tutmuyorum cnm.tutanlarınkini Allah kabul etsin.bende emziriyorum hala ama benim komple bitti galiba kızlar ya.bu grip olayı bitirdi sanki off

dün akşam prenses tatlısı yaptım.hemen tarifini yazayım.şimdi bi parça koydum kendime,sizinde canınız çekerse yapıverin çok basit zaten

2 tepeleme yemek kaşığı nişasta,2 tepeleme yemek kaşığı un,1 yumurta sarısı,1 su bardağı şeker,1 litre sütle güzelce karıştırılıp ocağa konur.muhallebi olana kadar karıştırılarak pişirilir.altı kapatılınca 1 yemek kaşığı tereyağ ve 1 pk. vanilya konulur mikserle çırpılır.ıslatılmış borcama dökülür.üstüne çikolata sos hazırlanır döklür.buzdolabında bekletilir.afiyet olsun şekerler.

mükemmel duruyo şekerim bu tarif deeyeceğim inşallah kendimi bi bulayım toplayım
nası bi tepsiye koyacağız canım bunu

Mmmf memo da bırakmış memeyi öyle mi? Hadi sana da geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Laviş sana da kolay gelsin tatlım. Senin kız ne yapıyor emiyor mu?
julicim yağmur beni aslında 2 aylıkken falan bırakmıştı gündüz emmiyordu fakat gece emiyordu 2 ay önce o kadar zmaandan sonra tekrar emmeye başladı sağarak veririken iice azalmıştı çok üzülüyordum ama yağmur 5 ay sonra emmeye başladıı şuan tam bir meme delisi valla çok üzülüyordum allah gönlüme göre verdii canım sende pes etme ve yatarka emzirmeyi dene almazsa sağlık olsun bu kadar ay emdi azimle sabrettin canım sağlık olsun öpüyorummm banusuyuŞeniz
İyi akşamlar kızlar....Keyifsizim 2 gündür anneannem yoğun bakımda ve durumu hiç iyi seğil.bi bakayım dedim belki kafam dağılır
tatlım geçmiş olsun allah acil şifalar versinnnn
canım ishal en tehlikeli şeylerden biri bencede götür hemen serum falan takarlar belkiiiselam şkerlerrr
güne alıntılarla başladım ben daha yeni girebildim işler yoğun birazzzz
bu arada bi arkadaş oruç tutacakmısınız diye soruyordu ben bu sene düşünmüyorum emziriyorum çünkü kızımın rızkını elinden alamam bu sene böyle olacak ne yapalımmm

ya nasıl unuttum kızlar yarından itibaren evimi temizlemeye başlıyorum 15 günüdr kayınvalidemdeydik rahatım yerimde ama insan evini arıyor öğlen eve gittiğimde boyaya başlamış ustalar eve bi çıktım aman allahım kociş havana diye bir renk seçmiş tam bi felaket kopkoyu ağlayacaktım sinirden hmen aaradım eve geldi usta demez mi bi kat daha boyansın daha koyu olacak diye öldüm sinirimden gitti ıhlamur çiçeği aldı çok açık bir renk üstüne tekrar bu renkten geçeceklerrr umarım güzel olurrr aslında ben kum bejini çok beğeniyordumm inş. o renge benzerrr kocişde bi mahçup olduki sormayın 5 dk da aldı geldi boyayııı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…