2008 Kasım Anneleri

lavinya bilirim o şok anını..Aynı şey benim başımada geldi...Şampanya rengi istediğim bütün odalar yeşilimsi bi renk olmuştu..Allahtan senin düzeltebilme şansın varmış..Benim oda olmadı ve o yeşilimsi rengi hala kullanıyorum..:))

lavinyacım bende kum bejini severim,inşallah istediğin gibi olur evin
hilalcim tam denk geldi desene :)
afiyet bal şeker olsun herkese
yalnız ben bu şekilde ..h zayıflarım kaydirigubbakcemile3

slm kızlar.dün bütün gün temizlik vardı evde çağanı annanesine götürdüm bütün gün ordaydı bizde kadınla temizlik yaptık evde ama bittim.bugünde nette bi sorun vardı şimdi düzeldi daha yeni girebildim.çağan 12.30dan beri uyuyo.her an uyana bilir.ilk defa beşiğinde yatırdım sevdi galiba

canım iyiki çıkmışım eve yoksa ne yaprdım ya astarını vurmuşlardııı ve berbattı yaaa
lavinyacım bende kum bejini severim,inşallah istediğin gibi olur evin
hilalcim tam denk geldi desene :)
afiyet bal şeker olsun herkese
yalnız ben bu şekilde ..h zayıflarım kaydirigubbakcemile3

saphişcim al bendende o kadar bende zayıflayamam bu gidişleee

sağol cağancuk paşam daha iyi
lavinyacım hadi az kalmış evine kavuşacaksın renk konusuna gelince havana kötü biliyorum iyi zamanında yakalamışsın bende kum bejini beğeniyorum ve geçen sene öle boyatmıştım
güle güle oturun tertemiz evinizde

merhaba

çitoşcum eylulcum gecmış olsun

saphişcim gene dokturmussunnn ellerıne saglıkk cok gusel gorunuyor
aksam bende yapayımm

bendede unutkanlk basladı malesef
okudugum hıcbırsey kafamda kalmıyor

zeynacım oglusun duselmıs bıraz gozun aydın
temızlık yapanlar gule gule kırletsınler bızım evde kırlı kısmında temızlık daha goremedıı

oramazan da bende oruc tutmayı dusunuorum

çağancukçum büyük kare borcamda yapınca 16 parça çıkıyor.2 ölçü yapacaksan ya iki ayrı kapta yap ya da daha büyük bir tepside.mesela fırın tepsisinde olabilir.
yap ıcırcım valla,yiyelim güzelleşelim kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk kızlar...teşekkür ederim..
saphicim tarifini yazdım ..ama eksiğim var bugün olmaz ama h. sonuna eşime yapmak istiyorum..mersi canım.

akşama da belki msafirim gelecek..ama %80 ihtimalle..ne yapsam acaba diye düşünüyorum..

ya eylul melısın resımlerını nıye sıldınn
nazar deger dıyemııı
ben goremedımmm

sapıscım kılocuklar nasıl gıdıcek bılmıyorum amannn can bogazdan gelırmıs hahahah

dıloks evuınde hayırlı olsun hep bende bahcelı bır evım olsun ısterım
benım kardesımde kıbrısta cok merak edıyorum oraları hep cagırıyor bır turlu fırsat olmadııı gıdemedıkk

Son düzenleyen: Moderatör:
diloksçum eğer misafirin yemeğe gelecekse hemen gzel bir tarif yazayım sana şekerim.çok pratik.
kaç kişiyseniz ona göre kıymayla köfte hamuru yoğur.şekillendirmeden ,öylece yağlanmış borcama yay düzgün bir şekilde fırına ver.mümkün olduğunca kurutmadan pişir.benim tavsiyem üstüne alminyum folyo kapatman.
ayrı bir yerde patates püresi hazırla,pişen köftenin üstüne de püreyi yay,en üstede varsa kaşar rendesi serp,yoksa önemli değil.fırına bi daha ver biraz kızarsın.sonra kare kare keserek servis yap.yanına da pilav,makarna,salata,yoğurt,cacık,artık ne istersen.
afiyet olsun

yemeğe değil canım ama ben bu tarifini de kydettim..gerçekten güzel miş<<teşekkür ederim canım.

aslında benim 7-8 tane çok pratik klay vve az malzeelei çok lezzetli tariflerim vardı..sürekli gittiğim yere götürüyordum.
şimdi bulamıyorum.ona çok canım sıkıldı..tatlıydı hepsi..hem de ssütllüü

ıcır canımben de henüz gezemedim..arabamızı sattık buraya gelirken..yeni aldık ama h.sonu gelcek arabamız tr den..onu bkliyorum..burada araban yoksa işin çok zor..çünkü toplu taşıma yok..taksi deren çok pahalı...

ıcır kardeşin burada okuyor mu askermi

kalimero bence de hiç çaktırma sanki hiç gezmiyormuşsun gibi devam et sen kaydirigubbakcemile3

valla caktırmadan devam edıyorum
hatta artık ısı de asmaya basladım
ısyerınden 11 de bır cıktım cocuk bahane gezmek sahane oldu resmen

dılokscum hosgledın canım
yenı evın hayırlı olsun

eylul kucuk melıse gecmısler olsun

mutfaktan sorumlu devlet bakanı, gıda uzmanı saphıra
tarıflerın cok hosuma gıttı bu hafta ıftara alacagım arkadasıma senın tarıflerını yapacagım ınsa allah

ben bu sene de oruc tutamayanlardanım :sinifsinif:
allah affetsın cok uzuluyorum ama bende kalıcı rahatsızlık ve devam eden tedavım oldugundan son bırkac yıldır tutamıyorum
ama bol bol ıftara mısafır almayı dusunuyorum yaz menulerıyle (nasıl hamarat hıssettım kendımı anlatamam)

Saphıradan ıncılerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktan
cnm sen elindeki malzemeyi yaz o zaman,ona göre tarif verelim,ya da nettede oluyor kolay şeyler
:roflol::roflol:bakan he
inşallah afiyetle yersiniz cnm,hamarat arkadaşım benim

ben okinin öğle(!) yemeğini yedirip geleyim kaydirigubbakcemile3

selam kızlar sabahtan beri açık ama bi türlü yazamadım
artık eskisi gibi giremiyorum bu bebe bana rahat vermiyo hemde sıkılıyorum artık
pc nin başında oturmaktan
tatilden gelenler hoşgelmişler
eylülcüm bende resimleri görmedim ama neyse yinede güzeldir meliscikk
saphiracım tarifin için mersü bende en ısa zamanda yapıciim
cnm geçmiş olsun sana
güzellik sizede tekrar geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlar kuzuu
İyi akşamlar kızlar....Keyifsizim 2 gündür anneannem yoğun bakımda ve durumu hiç iyi seğil.bi bakayım dedim belki kafam dağılır
direk geçmiş olsnlarla başladım sizede geçmiş olsun allah acil şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…