- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.481
canım iyiki çıkmışım eve yoksa ne yaprdım ya astarını vurmuşlardııı ve berbattı yaaalavinya bilirim o şok anını..Aynı şey benim başımada geldi...Şampanya rengi istediğim bütün odalar yeşilimsi bi renk olmuştu..Allahtan senin düzeltebilme şansın varmış..Benim oda olmadı ve o yeşilimsi rengi hala kullanıyorum..:))
lavinyacım bende kum bejini severim,inşallah istediğin gibi olur evin
hilalcim tam denk geldi desene :)
afiyet bal şeker olsun herkese
yalnız ben bu şekilde ..h zayıflarım kaydirigubbakcemile3
diloksçum eğer misafirin yemeğe gelecekse hemen gzel bir tarif yazayım sana şekerim.çok pratik.
kaç kişiyseniz ona göre kıymayla köfte hamuru yoğur.şekillendirmeden ,öylece yağlanmış borcama yay düzgün bir şekilde fırına ver.mümkün olduğunca kurutmadan pişir.benim tavsiyem üstüne alminyum folyo kapatman.
ayrı bir yerde patates püresi hazırla,pişen köftenin üstüne de püreyi yay,en üstede varsa kaşar rendesi serp,yoksa önemli değil.fırına bi daha ver biraz kızarsın.sonra kare kare keserek servis yap.yanına da pilav,makarna,salata,yoğurt,cacık,artık ne istersen.
afiyet olsun
kalimero bence de hiç çaktırma sanki hiç gezmiyormuşsun gibi devam et sen kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanSaphıradan ıncılerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm sen elindeki malzemeyi yaz o zaman,ona göre tarif verelim,ya da nettede oluyor kolay şeyleryemeğe değil canım ama ben bu tarifini de kydettim..gerçekten güzel miş<<teşekkür ederim canım.
aslında benim 7-8 tane çok pratik klay vve az malzeelei çok lezzetli tariflerim vardı..sürekli gittiğim yere götürüyordum.
şimdi bulamıyorum.ona çok canım sıkıldı..tatlıydı hepsi..hem de ssütllüü
:roflol::roflol:bakan hemutfaktan sorumlu devlet bakanı, gıda uzmanı saphıra
tarıflerın cok hosuma gıttı bu hafta ıftara alacagım arkadasıma senın tarıflerını yapacagım ınsa allah
ben bu sene de oruc tutamayanlardanım :sinifsinif:
allah affetsın cok uzuluyorum ama bende kalıcı rahatsızlık ve devam eden tedavım oldugundan son bırkac yıldır tutamıyorum
ama bol bol ıftara mısafır almayı dusunuyorum yaz menulerıyle (nasıl hamarat hıssettım kendımı anlatamam)
cnm geçmiş olsun sanaselam hatunlar
dün gcee hastanelik oldum akşam 8 den sonra şiddetli bulantı ve kusma
gece 12de hastaneye zor attık tahliller filmler en son bişeyemi sişnirlewndin sen bu ara diyo bişey bulamadıya
neyse serum takıldı 2 de evdeydik nispeten toparlanmıştım uyudum sabah kalktım ishal olmuşum
ayy çok fenaydı dün gece
ben şimdi zeynayı arııcm yazarım
güzellik sizede tekrar geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlar kuzuugünaydın canlarım
hepimiz yarımda olsa iyi olarak sağ salim her şeyi atlattık ve haftaya başladık
yiğidimi cuma akşamı hastaneden çıkardılar çıkarken ishalimiz devam ediyordu fakat doktor onunda 3-4 güne anca geçeceğini söyledi dün akşamdan beri pek bişi yok yani ishal konusunda ama iştah sıfır zorla yediriyoruz rica minnet yani
he bu arada perşembe akşamı annemde rahatsızlandı taaa c.tesi akşamı kınası yakılırken ahmedimin 2 kişi koluna girip getirebildi
dün gece akşam itibari ile kocamda hastalandı siz düşünün artık üzerimizde bişi var sanırım neden bmle olduk anlamadım bişiler okumlaı dağıtmalı anlamadım
gelelim oğluşumun bu karışıklıktaki sünnetine
her şey rüya gibiydi kına gecemiz mevlüdümüz konvoyumuz her şey hayallerimdeki gibiydi ve en önemlisi oğlumla gurur duydum Allahım bunu herkeze yaşatsın 2 gün boyunca mutluluktan güldüm ağladım ama bu gerçekten tarifi imkansız bi mutluluk
resimler fotografçıda biz kendi makinamızla hiç uğraşmadık onun için fotolar için az bekleyeceğiz
kalimerocum kocaelinin neresine geldiniz acaba doğa ile başbaşa olmaya dediğin gibi tel nolarımız olsaydı cemiyetimizde ağırlamak isterdim sizi
bu süre içinde yanımda olan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim varlığnızı bilmek desteğinizi hissetmek çok güzel a.s.
direk geçmiş olsnlarla başladım sizede geçmiş olsun allah acil şifa versinİyi akşamlar kızlar....Keyifsizim 2 gündür anneannem yoğun bakımda ve durumu hiç iyi seğil.bi bakayım dedim belki kafam dağılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?