2008 Kasım Anneleri

Ya kızlar çok moralim bozuk. ıki gündür tatilden geldiğimizden beri eşimle konuşmuyoruz. Kıza da o bakıyor, ne yiyiyorn ne içiyor, uyudu mu kalktı mı bunları sormak için bile arayıp konuşamıyorum. (( Nasıl üzgünüm anlatamam. O yüzden gün boyu keyfim yoktu okuyup okuyup sizi sayfayı kapattım.

safişş döktürmüşsün maşallah
:kedi::kedi:
tatlım üzüntünü paylaşıyorum ama sonuçta eşinden bahsediyoruz,kızınızı sormak için bile arayamıyorum diyorsun,bence arasan eşin bilgi vericektir mutlaka.sonra bu kadar üzgün olduğunu eşine söylesen hemencik barışırmışsınız gibime geliyor.tabi üzgünüm demek çok kolay olmuyor her zaman.ne diim canım ya,çok üzme kendini barışacaksınız elbet,emininm o da çok üzgündür :teselli:

AHYYYYYY bu erkekler çok fena yaa uyuzlar gıcıklar
bende cevriyeye gıcık oldum anlatmiim ama gıcık oldum gıcık

dilekçim hoşgeldin
seni ve tunayı çok özledik bundan sonra umarım daha sık görüşürüz
sen her daim tatil modundasın nasılsa

kız safiş valla gurme gibisin sen yakında kendi lokantanıda açarsın heee cokacimcoook

koca ile küslük zor helede kuzunla ilgili bilgi alamamak daha kötü
sen ona bi not yaz görebileceği bir yere gün içindeki yaptıklarını bi kağıda yazıp mutfak dolabına yapıştırsın sende akşamları oku
aman ya verdiğim fikre bak git barış diyeceğime fisfisfis
ayy anlatmıcan söleme söledin anlat merak ederim şahsen ben:bbo:

Ahhh ya kıyamam
kocanda üzülmüş yasık kız
İnşallah güzel bi renk çıkarhadi bakaılm hayırlı olsun
güle güle kirlet canım.

Daha beni evde temizlik bekliyo.

hemde kalorifer takılmış,BÜYÜK bi temizlikk bekliyo:gitme:

Süper olmuş bu tarif yapmak lazımçEline sğlık

Püreyi nasıl yapıyosun?
kaşar bolca mı olcak farketmez mi?

Öbür tarife bakamadım.Fazla vaktim yok gece bakarım artık.ceren yatınca

Canım ara konuş artık.Kızın için konuşcan

Yine ne numaralar yaptı acaba cevriye :)

Asortie bende çok sıkılıom yafffss
gezip tozmak dinlenmek istiom

kız nerden biliim ben en son 8 sene önce mama kullandık ben memoya hiç mama kullanmadım anne sütünü yeni bıraktı drumuz mamaya gerek yok su ve meyveden su ihtiyacını karşılar bakalım dedi bende baktım ihtiyaç hissetmedim tam diş çıkaracağının önceki günü çok iştajsızdı tam 3 no alayım dedim sonra vazgeçtim alıır malışır memeyi hiçalmaz
ama bence 3 no al bilinçsizcwe söylüyorum gerçi
kutularında yazar

julicim seni çok iyi anlıyorum tatlım yakın zamanda küslük yaşayan biri olarak :))
valla ara sor ama onun halini hatırını sormadan direkt kızın hakkında bilgileri sorabilirsin tatlım neticede senin kuzun o .. ama eve gidince kaldığın yerden küslüğe devam et :)) nasıl fikir ama
ben anneme de eşime de genelde bu taktiği uyguluyorum annem arada lafını sokuyor gerçi ama olsun haber almadan dayanamıyorum ne yapayım.

juli fıstığına kavuşmuştur bu saate ve umarım şimdiye kadar barışmışsınızdır canım, biz şimdiye kadar hiç konuşmayacak şekilde küsmedik o nedenle ne desem boş, ama barışmasananız bile banusu ile ilgili konuş yani, bu hem arayı yumuşatmayada yarar,

mmf senin işinde zor valla

seyracım ben mama verdim ama bilmiyorum valla, 2 aydır içmiyor benimki mama, dr da vermesende olur dedi vermiyorum valla, biz süte başladık bu arada 3 gündür geceleri süt içiyor

Kızlar aptamil 3 e 8 ay dolduktan sonramı geçiliyor.Benim kızım 24 Ağustota 9 aylık olacak Aptamil 2 mi alsam 3 mü
Canım ben bebelac kullanıyorum 3 numaraya 9. ay dolduktan sonra geçtik

Oo süte başlamışsınız.Hadi hayırlı olsun.

iyi geceler kızlarr.çok çok yorucu bi gün geçirdim.çok huysuzdu bugün çağan hiç durmadı.bişeyde yemedi mama içti sadece.üst köpek dişleri çıkmıştı 2 gün önce şimdide üst önleri çıkarıyo galiba patlamak üzere sanki.zorla uyuttum şimdi.ama dönüp duruyo kalkck galiba.bi geçmişe bakıp geleyim neler kaçırmışım

safişcim valla iftar menüsü senden bu sene.malzemeleri yazcam sende bana menü ve tariflerini yazcan haberin olsun.maşallah kız ne beceriklisin kocan çok şanslı valla

çağancım allah kolaylık versin tatlım
biz 6 dişte kaldık üst köpekler çıkma ile çıkmama arasında ..çok şükür bugüne kadar diş çıkartırken bir huysuzluğu olmadı dilerim bundan sonrasında da böyle devam eder.

inşallh cnm öyle olur.bizde düğer 4 ünde bi sorun yaşamadık ama bunlar biraz üzücek gibi

hayırlısı olsun tatlım inşallah fazla sıkıntı yaratmadan patlar dişi .
huysuzlukları gerçekten çok zor oluyor .

bizim cimcime özlemiş beni akşam akşam yapmadığını bırakmadı
kız haklı gelir gelmez yine yemek telaşesine giriştim doğru düzgün zaman ayıramadım .. sonradan çok kızdım kendime ne gereği var diye ama işte olmuyor yetişemiyorum
neyseki tatilimize az kaldı 1 hafta artık özlem gideriririz inşallah

huysuzluk yapıyodur dimi seni görünce.bende arada anneme bırakıyorum eve gelince canıma okuyo mız mız susmuyo hiç.ama alışsa iyi olur çalışmayı düşünüyorum busene.tayinim çokmadı yine ama vekil öğrt yapmak istiyorum.eee çağanda annanesinde olcak büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…