- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.501
:kedi::kedi:safişş döktürmüşsün maşallah
tatlım üzüntünü paylaşıyorum ama sonuçta eşinden bahsediyoruz,kızınızı sormak için bile arayamıyorum diyorsun,bence arasan eşin bilgi vericektir mutlaka.sonra bu kadar üzgün olduğunu eşine söylesen hemencik barışırmışsınız gibime geliyor.tabi üzgünüm demek çok kolay olmuyor her zaman.ne diim canım ya,çok üzme kendini barışacaksınız elbet,emininm o da çok üzgündür :teselli:Ya kızlar çok moralim bozuk. İki gündür tatilden geldiğimizden beri eşimle konuşmuyoruz. Kıza da o bakıyor, ne yiyiyorn ne içiyor, uyudu mu kalktı mı bunları sormak için bile arayıp konuşamıyorum.(( Nasıl üzgünüm anlatamam. O yüzden gün boyu keyfim yoktu okuyup okuyup sizi sayfayı kapattım.
Ya kızlar çok moralim bozuk. İki gündür tatilden geldiğimizden beri eşimle konuşmuyoruz. Kıza da o bakıyor, ne yiyiyorn ne içiyor, uyudu mu kalktı mı bunları sormak için bile arayıp konuşamıyorum.(( Nasıl üzgünüm anlatamam. O yüzden gün boyu keyfim yoktu okuyup okuyup sizi sayfayı kapattım.
koca ile küslük zor helede kuzunla ilgili bilgi alamamak daha kötüYa kızlar çok moralim bozuk. İki gündür tatilden geldiğimizden beri eşimle konuşmuyoruz. Kıza da o bakıyor, ne yiyiyorn ne içiyor, uyudu mu kalktı mı bunları sormak için bile arayıp konuşamıyorum.(( Nasıl üzgünüm anlatamam. O yüzden gün boyu keyfim yoktu okuyup okuyup sizi sayfayı kapattım.
ayy anlatmıcan söleme söledin anlat merak ederim şahsen ben:bbo:AHYYYYYY bu erkekler çok fena yaa uyuzlar gıcıklar
bende cevriyeye gıcık oldum anlatmiim ama gıcık oldum gıcık
Ahhh ya kıyamamya nasıl unuttum kızlar yarından itibaren evimi temizlemeye başlıyorum 15 günüdr kayınvalidemdeydik rahatım yerimde ama insan evini arıyor öğlen eve gittiğimde boyaya başlamış ustalar eve bi çıktım aman allahım kociş havana diye bir renk seçmiş tam bi felaket kopkoyu ağlayacaktım sinirden hmen aaradım eve geldi usta demez mi bi kat daha boyansın daha koyu olacak diye öldüm sinirimden gitti ıhlamur çiçeği aldı çok açık bir renk üstüne tekrar bu renkten geçeceklerrr umarım güzel olurrr aslında ben kum bejini çok beğeniyordumm inş. o renge benzerrr kocişde bi mahçup olduki sormayın 5 dk da aldı geldi boyayııı:)))
güle güle kirlet canım.slm kızlar.dün bütün gün temizlik vardı evde çağanı annanesine götürdüm bütün gün ordaydı bizde kadınla temizlik yaptık evde ama bittim.bugünde nette bi sorun vardı şimdi düzeldi daha yeni girebildim.çağan 12.30dan beri uyuyo.her an uyana bilir.ilk defa beşiğinde yatırdım sevdi galiba
Süper olmuş bu tarif yapmak lazımçEline sğlıkdiloksçum eğer misafirin yemeğe gelecekse hemen gzel bir tarif yazayım sana şekerim.çok pratik.
kaç kişiyseniz ona göre kıymayla köfte hamuru yoğur.şekillendirmeden ,öylece yağlanmış borcama yay düzgün bir şekilde fırına ver.mümkün olduğunca kurutmadan pişir.benim tavsiyem üstüne alminyum folyo kapatman.
ayrı bir yerde patates püresi hazırla,pişen köftenin üstüne de püreyi yay,en üstede varsa kaşar rendesi serp,yoksa önemli değil.fırına bi daha ver biraz kızarsın.sonra kare kare keserek servis yap.yanına da pilav,makarna,salata,yoğurt,cacık,artık ne istersen.
afiyet olsun
Canım ara konuş artık.Kızın için konuşcanYa kızlar çok moralim bozuk. İki gündür tatilden geldiğimizden beri eşimle konuşmuyoruz. Kıza da o bakıyor, ne yiyiyorn ne içiyor, uyudu mu kalktı mı bunları sormak için bile arayıp konuşamıyorum.(( Nasıl üzgünüm anlatamam. O yüzden gün boyu keyfim yoktu okuyup okuyup sizi sayfayı kapattım.
Yine ne numaralar yaptı acaba cevriye :)AHYYYYYY bu erkekler çok fena yaa uyuzlar gıcıklar
bende cevriyeye gıcık oldum anlatmiim ama gıcık oldum gıcık
Canım ben bebelac kullanıyorum 3 numaraya 9. ay dolduktan sonra geçtikKızlar aptamil 3 e 8 ay dolduktan sonramı geçiliyor.Benim kızım 24 Ağustota 9 aylık olacak Aptamil 2 mi alsam 3 mü
Oo süte başlamışsınız.Hadi hayırlı olsun.juli fıstığına kavuşmuştur bu saate ve umarım şimdiye kadar barışmışsınızdır canım, biz şimdiye kadar hiç konuşmayacak şekilde küsmedik o nedenle ne desem boş, ama barışmasananız bile banusu ile ilgili konuş yani, bu hem arayı yumuşatmayada yarar,
mmf senin işinde zor valla
seyracım ben mama verdim ama bilmiyorum valla, 2 aydır içmiyor benimki mama, dr da vermesende olur dedi vermiyorum valla, biz süte başladık bu arada 3 gündür geceleri süt içiyor
çağancım allah kolaylık versin tatlım
biz 6 dişte kaldık üst köpekler çıkma ile çıkmama arasında ..çok şükür bugüne kadar diş çıkartırken bir huysuzluğu olmadı dilerim bundan sonrasında da böyle devam eder.
hayırlısı olsun tatlım inşallah fazla sıkıntı yaratmadan patlar dişi .
huysuzlukları gerçekten çok zor oluyor .
bizim cimcime özlemiş beni akşam akşam yapmadığını bırakmadı
kız haklı gelir gelmez yine yemek telaşesine giriştim doğru düzgün zaman ayıramadım .. sonradan çok kızdım kendime ne gereği var diye ama işte olmuyor yetişemiyorum
neyseki tatilimize az kaldı 1 hafta artık özlem gideriririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?