- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.521
ayy inşallah kız zeyna çok istiyom kendi yerim olsun :Saruboceq:kız safiş valla gurme gibisin sen yakında kendi lokantanıda açarsın heee cokacimcoook
çok lezzetli oluyor darkçım tavsiye ederim.3-4 patates (büyüklüğe göre değişir miktar) kabuğunu soyup doğruyorum,o şekilde haşlıyorum.sonra tereyağ,tuz ve sütle eziyorum,birazcıkta ocakta o şekilde karıştıra karıştıra pişiriyorum.hazırıda var prenin onuda alabilirsin cnm çok pratik oluyor.kaşarıda yine göz kararı,canın ne kadar isterse,yarım bardak,1 bardak ..öbür tarifte çok kolay bir süt tatlısı onuda tavsiye ederim.gerçi mutlaka nettede vardır bunlarSüper olmuş bu tarif yapmak lazımçEline sğlık
Püreyi nasıl yapıyosun?
kaşar bolca mı olcak farketmez mi?
Öbür tarife bakamadım.Fazla vaktim yok gece bakarım artık.ceren yatınca
elimden geldiğince yardımcı olurum tabi tatlım buyrunnnnnnnnn Allah bana 2 yetenek vermiş biri güzel yemek yapmak biri de güzel şarkı söylemek.şarkı söyleme yeteneğim köreldi ama yemek yapmayı çok seviyorum ondan güzel oluyor yemeklerim galiba.çok da mütevaziyim yalnız :kedi: zeynanın dediği gibi kendi lokantamı açamazsam ev hanımı olarak ölücem galiba,başka hiç bir vasfım yok zira.buna da şükür,bunu da yapamayanlar var dimi cicim kaydirigubbakcemile5safişcim valla iftar menüsü senden bu sene.malzemeleri yazcam sende bana menü ve tariflerini yazcan haberin olsun.maşallah kız ne beceriklisinkocan çok şanslı valla
Geçmiş olsun Çsğana canım.
Lelal benimkide bana bi düşkün oldu ki sorma.
annem sen okula gidince ben napcam bunla diyor
sağol canım.diğer yerede gönderdim ama burdada yazayım.bende fot görmek istiyorum cnm
eylülcüm geçmiş olsun.aslında koymamak lazım ama insan paylaşmak istiyo işte..günaydın kızlar ,
dün melisin fotolarını koymuştum buraya ve face e ,ama kızıma nazar değdi ,gece yataktan düştü ..çok korktum ,gece sildim tüm resimleri ,ben inanırım nazara ..
bugün büyük temizlik var evde kadın saat 9 da gelirim dedi bu saat oldu gelmedi daha ,kıl oldumklava:..bekliyorum bakalım ,bugün pek buralarda olamam heralde ..
günaydın kızlar..eveett sonunda bağlandım..evime yerleştim (sayılır)
kıbrıtayım..bahçeli kocaman evimde oradan oraya koşturuyorum..çççk yorucu günler geçirdim...eşim burada çok mesai yapıyor pek yardımcı olamıyor ama keyifli bir yer..lojman..yeni komşular güzel..falan ....sık sık paylaşırım yine sizlerle..artık buralarda yım...ama tuna beni öyle yoruyor ki 3-4 gün oldu int. bağlayalı aca bugün yazıyorm...kafası nın çarpmadığı yer yok.
bir kaç güzel foto ekip 1-2- güne koyacağım ben de..
ayyy uyurken yazdım iyi oldu..herkesi çok zledim...hadi rastgele
hoşgeldin canım güle güle oturun evinizde..yaaa bu arada çok merak ediyorum..oruç tutacakmısınız kızlar..ben emziriyorum hala..ama sayısı azaldı tabi..beni emzirmek deği de yemek yedirirken verdiğim çaba yoracak gibi geliyor..çok zor yiyoruz...
herkese merhaba
ben de dün temizlik yaptım,çok büyük bir temizlik olmasa da yoruldum.hala iyileşemedim,bu ialç hiç bişi yapmadı bana,boşa içtim bir kutu ilacı
oki de hala öksürüyor,bugün tedavinin 7. ve son günü.halsizlik ateş gibi şeyler yok çok şükür ama hafif burun akıntısı ve öksürük var hala geçemedi bir trlüperşembeyew kadra geçmezse tekrar götrcem doktora ama inşallah geçer.bu seferde başka ilaca başlıcaz diye korkuyom.çok ilaç içti yavrum yaa off.neyse içinizi karartmayım.
alttan iki dişi çıktığından beri göğsümün ucunu ısırıp duruyo delikafadulden ben hii deyincede kahkahalarla gülüyo naniknanik
krikçim çok yakınmışız cnm ya.bende küçükyalıda oturuyorum.mithatpaşa cd. sinde.pegasos veterineri biliyorsundur sanırım ya da büyük ptt yi onun onun karşısında oturuyorum.
evet kk da bluşmalar oluyor ama benim samimiyetim yok diye bide bebekle zor olur diye hiç gitmedim.pikniğe filan gittiler.bizim kasın annelerinde ise çok az izmirli var onlarda çok az giriyor.bir ben çok sık burdayım.o yüzden burdan hiç kimseyle buluşma olmadı.istanbuldaki arkadaşllkar çok güzel görüşüyorlar,bayılıyorum valla,çok özeniyorum.olmadı bende taşıncam istanbula
bişeyi 40 kere söyleyince olurmuş :sm_cool:
sapişcim inş.en kısa zamanda iyileşirsiniz.o ilk zamanlar ısırmalar oluyo:)dün akşam prenses tatlısı yaptım.hemen tarifini yazayım.şimdi bi parça koydum kendime,sizinde canınız çekerse yapıverin çok basit zaten
2 tepeleme yemek kaşığı nişasta,2 tepeleme yemek kaşığı un,1 yumurta sarısı,1 su bardağı şeker,1 litre sütle güzelce karıştırılıp ocağa konur.muhallebi olana kadar karıştırılarak pişirilir.altı kapatılınca 1 yemek kaşığı tereyağ ve 1 pk. vanilya konulur mikserle çırpılır.ıslatılmış borcama dökülür.üstüne çikolata sos hazırlanır döklür.buzdolabında bekletilir.afiyet olsun şekerler.
canım bencede bi bakıcı tutmak için eşini ikna etmelisin.daha bilinçli birini.dediğin gibi yaşlı kadın bakamıyo napıcan işte..gene babannesinde :çok üzgünüm: başka yok çarem :1no2:
ama ufak ufak yolunu yapıyorum benim adama istemediğime dair
ne olur dua edin alayım oğlumu ondan
elinize sağlık güle güle oturun..slm kızlar.dün bütün gün temizlik vardı evde çağanı annanesine götürdüm bütün gün ordaydı bizde kadınla temizlik yaptık evde ama bittim.bugünde nette bi sorun vardı şimdi düzeldi daha yeni girebildim.çağan 12.30dan beri uyuyo.her an uyana bilir.ilk defa beşiğinde yatırdım sevdi galiba
julicim yaaa.Ya kızlar çok moralim bozuk. ıki gündür tatilden geldiğimizden beri eşimle konuşmuyoruz. Kıza da o bakıyor, ne yiyiyorn ne içiyor, uyudu mu kalktı mı bunları sormak için bile arayıp konuşamıyorum.(( Nasıl üzgünüm anlatamam. O yüzden gün boyu keyfim yoktu okuyup okuyup sizi sayfayı kapattım.
iyi geceler kızlarr.çok çok yorucu bi gün geçirdim.çok huysuzdu bugün çağan hiç durmadı.bişeyde yemedi mama içti sadece.üst köpek dişleri çıkmıştı 2 gün önce şimdide üst önleri çıkarıyo galiba patlamak üzere sanki.zorla uyuttum şimdi.ama dönüp duruyo kalkck galiba.bi geçmişe bakıp geleyim neler kaçırmışım
hoşgeldin canım güle güle oturun evinizde..
bakalım kısmetse bende oruç tutmayı istiyorum.denicem..çok zorlamazsa..
sapişcim inş.en kısa zamanda iyileşirsiniz.o ilk zamanlar ısırmalar oluyo:)
sonra ısırmıyolar.bizimki karnı doyunca memeyi bırakıp bi yüzüme bakıyo pis pis sırıtarak sonra hart diye ısırıyo.poposuna bi vuruyorum eşşek herif diye gülüyo bide..ondan sonra alıştım.öle sırıtınca daha vermiyom memeyi doymuş oyun iistiyo demek diye..bide düşün bizim 4 üstte 4 altta var maşallah..
ellerine sağlık tatlıda süper görünüyo ama ben bu aralar rejimdeyim.sadece bakakaldım:1shok:
canım bencede bi bakıcı tutmak için eşini ikna etmelisin.daha bilinçli birini.dediğin gibi yaşlı kadın bakamıyo napıcan işte..
elinize sağlık güle güle oturun..
julicim yaaa.
bencede ara sor kuzunu.ha küslüğüde çok uzatma.mesele ne bilmiyom ama napalım.onlarıda böle idare edicez.bende küsüp küsüp barışıyom.bu aralar bimi alınganız bilmem.kayınvalidem ikinizde çocuk gibi didişiyonuz diyo.çoğu zamanda sebep çocuğa sen bakamıyon,yanlış yapıyosun vs...müsait olunca ara öptüm..
konuşur dertleşiriz dedim ama müsait değildin..
dişleriniz hayırlı olsun cnm.ee biraz çıkana kadar sıkıntılı oluyo bu dönemler.diş kaşıyıcıyı dolaba koyup soğutup ver bide jel sürüyomusun?emziğe sürüp damağına sürersen rahatlar..tecrübeyle sabittir..yerimseniben
amma yazdım haaaa...
sabahtan beri gelememiştim.herkese cvb vermek istedim.
umarım atladığım olmadı..
bende oğalnın sütünü ısıtıp uyurken içireyim yatayım.
yeni bir yöneticimiz geldi bu sabah..iş yerinde bayağı sıkıntılı günler yaşadım son 2-3 aydır.umarım bundan sonra daha iyi olacak herşey.
sabah yoğun bir güne başlıcaz yine..
iyi geceler..mirmirmirmir
gzel yazmışın ama azocum güldürdün beni akşam akşam :)9 benimki yanıma geldi şimdi benimle ilgilen uykum geldi hadi diyo.yürüteçe koyduk ya tamam artık ev turundayız ehehe şimdilik öptüm sizi,duruma göre bakarım belki yine gelirim.gelemezsemde herkese iyi geceler tatlı rüyalar
yasmin tekrar geçmiş olsun canım...
bu koçişler niye kafalarına göre hareket ederler anlamam..İllaki bizim söylediklerimizin aksini yapacaklar...Neyse sende canını çok fazla sıkma..(Şimdi sen söylemesi kolay diyeceksin)
nası süt bildiğimiz inek sütümü hani 1 yaşına kadar vermeyecektik nasıl verdi sizin doktorjuli fıstığına kavuşmuştur bu saate ve umarım şimdiye kadar barışmışsınızdır canım, biz şimdiye kadar hiç konuşmayacak şekilde küsmedik o nedenle ne desem boş, ama barışmasananız bile banusu ile ilgili konuş yani, bu hem arayı yumuşatmayada yarar,
mmf senin işinde zor valla
seyracım ben mama verdim ama bilmiyorum valla, 2 aydır içmiyor benimki mama, dr da vermesende olur dedi vermiyorum valla, biz süte başladık bu arada 3 gündür geceleri süt içiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?