2008 Kasım Anneleri

kız safiş valla gurme gibisin sen yakında kendi lokantanıda açarsın heee cokacimcoook
ayy inşallah kız zeyna çok istiyom kendi yerim olsun :Saruboceq:

Süper olmuş bu tarif yapmak lazımçEline sğlık
Püreyi nasıl yapıyosun?
kaşar bolca mı olcak farketmez mi?
Öbür tarife bakamadım.Fazla vaktim yok gece bakarım artık.ceren yatınca
çok lezzetli oluyor darkçım tavsiye ederim.3-4 patates (büyüklüğe göre değişir miktar) kabuğunu soyup doğruyorum,o şekilde haşlıyorum.sonra tereyağ,tuz ve sütle eziyorum,birazcıkta ocakta o şekilde karıştıra karıştıra pişiriyorum.hazırıda var prenin onuda alabilirsin cnm çok pratik oluyor.kaşarıda yine göz kararı,canın ne kadar isterse,yarım bardak,1 bardak ..öbür tarifte çok kolay bir süt tatlısı onuda tavsiye ederim.gerçi mutlaka nettede vardır bunlar
safişcim valla iftar menüsü senden bu sene.malzemeleri yazcam sende bana menü ve tariflerini yazcan haberin olsun.maşallah kız ne beceriklisin kocan çok şanslı valla
elimden geldiğince yardımcı olurum tabi tatlım buyrunnnnnnnnn Allah bana 2 yetenek vermiş biri güzel yemek yapmak biri de güzel şarkı söylemek.şarkı söyleme yeteneğim köreldi ama yemek yapmayı çok seviyorum ondan güzel oluyor yemeklerim galiba.çok da mütevaziyim yalnız :kedi: zeynanın dediği gibi kendi lokantamı açamazsam ev hanımı olarak ölücem galiba,başka hiç bir vasfım yok zira.buna da şükür,bunu da yapamayanlar var dimi cicim kaydirigubbakcemile5

safişim yemek yapmak bi sanat bunu küçümseme lütfenlmaz:inşallh kendi yerini açarsın şöylee güzel bi bahçesi olan yeşillik bi yr.bizde sana para kazandırmaya geliriz.hatta kasım anneleri buluşma günü yaparız ordakaydirigubbakcemile3

eylülcüm geçmiş olsun.aslında koymamak lazım ama insan paylaşmak istiyo işte..

yaaa bu arada çok merak ediyorum..oruç tutacakmısınız kızlar..ben emziriyorum hala..ama sayısı azaldı tabi..beni emzirmek deği de yemek yedirirken verdiğim çaba yoracak gibi geliyor..çok zor yiyoruz...
hoşgeldin canım güle güle oturun evinizde..
bakalım kısmetse bende oruç tutmayı istiyorum.denicem..çok zorlamazsa..

sapişcim inş.en kısa zamanda iyileşirsiniz.o ilk zamanlar ısırmalar oluyo:)
sonra ısırmıyolar.bizimki karnı doyunca memeyi bırakıp bi yüzüme bakıyo pis pis sırıtarak sonra hart diye ısırıyo.poposuna bi vuruyorum eşşek herif diye gülüyo bide..ondan sonra alıştım.öle sırıtınca daha vermiyom memeyi doymuş oyun iistiyo demek diye..bide düşün bizim 4 üstte 4 altta var maşallah..
ellerine sağlık tatlıda süper görünüyo ama ben bu aralar rejimdeyim.sadece bakakaldım:1shok:
gene babannesinde :çok üzgünüm: başka yok çarem :1no2:
ama ufak ufak yolunu yapıyorum benim adama istemediğime dair
ne olur dua edin alayım oğlumu ondan
canım bencede bi bakıcı tutmak için eşini ikna etmelisin.daha bilinçli birini.dediğin gibi yaşlı kadın bakamıyo napıcan işte..
elinize sağlık güle güle oturun..
julicim yaaa.
bencede ara sor kuzunu.ha küslüğüde çok uzatma.mesele ne bilmiyom ama napalım.onlarıda böle idare edicez.bende küsüp küsüp barışıyom.bu aralar bimi alınganız bilmem.kayınvalidem ikinizde çocuk gibi didişiyonuz diyo.çoğu zamanda sebep çocuğa sen bakamıyon,yanlış yapıyosun vs...müsait olunca ara öptüm..
konuşur dertleşiriz dedim ama müsait değildin..

dişleriniz hayırlı olsun cnm.ee biraz çıkana kadar sıkıntılı oluyo bu dönemler.diş kaşıyıcıyı dolaba koyup soğutup ver bide jel sürüyomusun?emziğe sürüp damağına sürersen rahatlar..tecrübeyle sabittir..yerimseniben

amma yazdım haaaa...
sabahtan beri gelememiştim.herkese cvb vermek istedim.
umarım atladığım olmadı..
bende oğalnın sütünü ısıtıp uyurken içireyim yatayım.
yeni bir yöneticimiz geldi bu sabah..iş yerinde bayağı sıkıntılı günler yaşadım son 2-3 aydır.umarım bundan sonra daha iyi olacak herşey.
sabah yoğun bir güne başlıcaz yine..
iyi geceler..mirmirmirmir

Son düzenleme:

çok sağol tatlım.şimdiden kolay gelsin sana

gzel yazmışın ama azocum güldürdün beni akşam akşam :)9 benimki yanıma geldi şimdi benimle ilgilen uykum geldi hadi diyo.yürüteçe koyduk ya tamam artık ev turundayız ehehe şimdilik öptüm sizi,duruma göre bakarım belki yine gelirim.gelemezsemde herkese iyi geceler tatlı rüyalar

iyi geceler cnm

Ben yürüteci eşim geldiğinde gönderdim.Zaten binmiyo kızım.

Azo ne güsel özet olmuş bende şu tatlıyı görmüş oldum sayende :))
ınş. iyi bir yöneticidir canım .ıdareden anlıyodur.

gunaydınnn

bu sabah oglum benden ayrılmak ıstemedı ve agladı
gonlunu yapmak ıcın oyalandım kucagımda sevdım pencereden baktırdım falan ama annem bahceye cıkarmak ıcın kapıya kadar getırsede hayır gıtmek ıstemıyor
sadece kucagımda kalmak ıstıyor
hatta annem hadı oglum gel dıye ellerını acıp cagırınca arkama saklanır gıbı kacıyor
cok uzuldum mahvettı sabah sabah benı
aglamıyordu ama mızırdanıyordu artık cıktım evden
aklım kaldı yavrumda

bılıyorum emın ellerde ve cok ıyı bakılıyor
ama sanırım bana duskunlukten yapıyor bunları yoksa annemı de cok sevıyor

Günaydın kızlar.Dün elektrikler kesikti.Akşam geldi.O yüzden giremedim siteye.Benimde moralim çok bozuk.Dün hastaneye götürecektim Anıl'ı.Randevu aldım ve eşime haber verdim.Kendisi evde.Valide hanımla götürün dedim.Sağlık ocağına götürmüşler.ıshalin bir hafta olması normal demiş doktor.Dün 6.gündü.Birde bana ishal geçecek gibi dedi eşim.O yüzden özel hastaneye götürmedi.Akşam eve gittim, çocuk ishal halen.Annemlere gittik, orada tartıştık doktora götürmediği için.Annemle de tartıştık.Çok evhamlısın dedi, damadının yanında yer aldı.Eve geldik, çocuk gece 2 ye kadar kıvrandı kucağımda.Gecenin bir yarısı yine kavga.Bugün 11.30 da randevu aldım.Kafam allak bullak.

Julicim üzülme bak yalnız değilsin.Kızlar geçmişi okuyamadım ama Zeynanın canı sıkkın sanırım.Kayınvalidesinden çocuğu almak istiyor galiba.Bakıyım bir geçmişe.

günaydın kızlar...
kalimero biraz daha büyüdüklerinde hiç ayrılmak istemeyecekler...Büyük kızım kreşe başlayana kadar (3,5 yaş) bizde hep aynı sıkıntıyı çektik ve benim kızlarımada annem bakıyor...Sabah o şekilde bırakmak insanın içini acıtıyor...Dediğin gibi emin ellerdeler ama yinede anne gibi olmuyor...

yasmin tekrar geçmiş olsun canım...
bu koçişler niye kafalarına göre hareket ederler anlamam..ıllaki bizim söylediklerimizin aksini yapacaklar...Neyse sende canını çok fazla sıkma..(Şimdi sen söylemesi kolay diyeceksin)

Yok canım öyle der miyim?Biliyorum ki canını sıkma demekten başka yapacak bişey yok.Sağol canım.

günaydın kızlarrr

yasmin sıkma kendini dert edeceğine baktın götürmüolar mı iş yerinden yarım gün izin al sen git götür doktora .. bu tarz şeylerde ihmale gelmez onların gönülleri olsun diye de kuzunu göz ardı etme canım. sonuçta sen annesin senin hislerin daha kuvvetli.

ay kızlar sizin için evden ayrılmak zordur öle bir durumda arkanıza yapışan ağlayan bir çocuk ..
çok şükür ben rahatım bu konuda bazen bana surat asıp tepki vermese de çoğu kez arkamdan el sallıyor kızım .. uğurluyor annesini şimdiden .. ee alışması lazım :))

günaydın kızlar
akşam misafirim vardı ve yiğidin huysuzluğu tavan yaptı misafir gelmeden azcık kocayada girişmiştim sinirlerimde bozuktu nasıl ağırladım ortalık toplayıp yattım bilmiyorum her yerim tuttulmuş ağrıdan
evet yasmin kaynana olcak kadından bebeğimi almaya çalışıyorum ama nası yapacağım bilmiyorum akşam o yüzden girdik birbirimize zaten artık çok geç diyo alamayız ne dicez falan diyo nasıl ağladım ağladım sinirimden ama ben bi yolunu bulcam bulmalıyım biliyorum çocuğum orda sağlıklı değil yaaa

nası süt bildiğimiz inek sütümü hani 1 yaşına kadar vermeyecektik nasıl verdi sizin doktor
bu durumda benimkine zaten asla vermez az geri ya sizden :çok üzgünüm: bi çocuğa bakamadık senağlama

Kalimerocum çok şanslısın.Annen bakıyormuş.Bizim de kayınvalideler bakıyor.Onlar da kanı canı gibi bakar ama kendi annen kadar anlayışlı, hoşgörülü olmuyorlar.Zorluk burda.Annen hem seni bebeğini canı gibi seviyor.Ama kaynana sadece bebeği çok seviyor ve devamlı bir rekabet içinde oğlundan dolayı.Zor bizim iş.Çok şanslısın.Üzülme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…