- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.541
yasmincim büyük oğlum annneannede küçüğüm babaannede küçüğü de anneanneye vermek çok isterdim ama annem rahatsız bakamıyor büyüğü yetiyor ona zaten daha aynı binada oturmuyoruz öle bi durum var ama ben henüz ikna olmadımZeynacım bencede al biran önce oğlunu.Kaç yaşında büyük oğlun.Anlatırsınız ona durumu.Senin için en iyisi bu, babaannen yoruluyo artık, büyüdüğünü falan söyleyin.Sorun anlatmaksa ona bişileri , bi yerden başlamak lazım.Alışır canım ya.Ergenlikten , deli çağından önce anlatmak lazımi halletmek lazım.O zaman bişileri anlatmak daha zor olur.Canım kayınvalidenle aynı binadasınız değil mi?
valla kalimerocum sanırım artık düşünmekten depresyona gireceğim kafayı sıyıracağımzeyna canım elbetekı oglusunun ıyı ortamda olmadıgını bılmek ınsanı strese sokar
ama eve bakıcı almanızın ımkanı varmı maddı acıdan
eger varsa bul ve bır tanıdıgım deyıp alırsın cocugu
sonucta kayınvalıdenın de ayıla bayıla baktıgını sanmıyorum oglusuna mecburıyet gıbı dusunuyorum nedense (nerden cıktıysa bu dusunce de anlamıs degılım)
valla kalimerocum sanırım artık düşünmekten depresyona gireceğim kafayı sıyıracağım
ama şöle bi plan içerisindeyim hafta sonu sünettimiz vardıya misafirlerin bir kısmı bugün gidiyo annem bu hafta bi dinlensin zaten oda çok hasta olmuştu hatırlarsan neyse yalvarcam yakarcam bir süre anneme bırakacağım ondan sonra bende 10 gün yıllık izin kullanacağım böle böle uzaklaştırırken ondan eşimide ikna edeceğim bakıcım bile hazır bugün eşim he dese bakıcı da dediğime bakma halamın kızı 41 yaşında uygun bişeyede bakacak ne olur bana dua edin her şey gönlüme göre hayırlısı ile gitsin
zeyna canım merak etme bır sure kendın evde kalınca esın ıkna olacaktır
uzulme artık
denızanası sımdıye kadar boyle hıc yapmazdı
cok uzuldum sabah drmadagın oldum ınsa allah gecıcı bır durumdur zıra calısan annenın cocugu oldugunu ıdrak etmesı gerekıyor
günaydın kızlar
zeynacım csnım benim yaa geçmişe bakamadım ama yiğidin hastalanması kayınvalidenin yüzündenmi oldu anlamadım ama çok üzüldüm yaa bu erkekleride anlamak zor benimkide dün anasını haklı buldu ay nefret ediyorum şu durumdan sonrada ben başlayınca bağrınmaya şaka yaptım dedi anaları üzülmesinde gerisi önemli diil valla
inşallah canım ya benimde denizi genellikle babası bırakıyordu babaanneye, ben bıraktığımda birkaç kez ağlamıştı , inşallah onlarda duru gibi arkamızdan el sallarlar:)
evet canım biz büyük ihtimalle onun yiğide özel ihtimam göstermemesinden olduğu kanısındayız ne desem boş anlamıyo beni dinlemiyor bileee tam tersi hareket ediyor ve arada olan çocuğa oluyor
az öncede eşimle mesajlaştık akşama büyük bi savaş bekliyor gibi bizi beni anlamıyor yada şöle diyim aslında anlıyorda anasına kıyamıyor iki arada bi dere de kaldı yavrumda bende ne yapacağım ne edeceğim bende şaşırdım allah yardımcım olsun hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?