2008 Kasım Anneleri

selam kızlar günaydın herkese valaa 3gün yok oluyorum bir çene b.r çene maşallah sizde neyse iyi yapmışsınız

geçmişi okumadım doğal olarak herkesler iyimi bakiiim biri bana özet geçiversin artık dershanemiz başlıyor yavaş yavaş asıl olarak ayın 24üne başlayacak ama bugünlerde de gelip gidiyoruz artık iki gündür aydın merkezde genel toplantımız zümre toplantılarımız falan vardı bugün nazillideyiz yıllık planla uraşacağım şimdi biraz ama buralardayım yazarım size de bugün güzel bir olay bekliyorum olunca hemen size de yazacağım benim adıma sevineceğinizi düşünüyorum ama sürpriz kesinleşmeden sölemem :umursamaz:

haa bu arada oğlumdaki son gelişmeleri atladım dimi

oğluşum artık ememkliyor teyzeleri yine de pek zevk aldığı sölenemez istediği yere gittiği için çok mutlu oluyor ama fırsatını bulur bulmaz kalkıyor hemen yürümeye çalışıyor oda olacak sanırım yakında

bu güzel haberdi kötü haberimiz ise dün ananesinde emeklerken kafasını kapı eşiğine çarpmış kaşı patlamşı yavrumun çok üzüldük ama yapacak bişey yok artık bunlara alışsak iyi olacak

bu arada bizde bay bay yapıyoruz biyere giderken bir de süperman taklidimiz var anlatmıştım onu sanırım
bizde seslerin taklidi çok fazla öksürüyorsun senin gibi öksürüyor, gülüyor senin gibi gülüyor tıpkı bir papağan

bu arada bende de kan gövdeyi götürüyor ölmek üzereyim kafamçokkarıştı

beyazcım yeni dershane maratonunuz hayırlı olsun cnm ve hoşgeldin :)
her zamanki gibi hasta olanlarımız da var iyi olanlarımızda.şu sıra en çok üstüne titrediğimiz zeynanın yiğit çünkü yavrum hastaneye yattı 2 gündü yanılmıyorsam,babannesinin iyi bakamadığından dolayı olduğunu düşünüyor zeynacığımız ve şu an mecburen yine babannede yiğitçik,inşallah bir daha hastalanmaz diyoruz.
yasminin anılda bir haftadır ishal,hastaneye götürd bugün henüz gelmedi bu yüzden haberimiz yok noolduyla ilgili
eylülcüm tatilden geldi melisin resimlerini koydu ve minnoşa nazar değdi,o akşam hemen yataktan düşmüş ççok geçmişler olsun diyorum.
denizannem ilke denize devam sütnü bıraktığı için inek sütü vermeye başladı.
bize anne kız hastaydık ilaçlarımız dün bitti ama hala öksürüyor kuzum.çocuğu üşüttük bi güzel,bide banada bulaştı.neyse Allah daha büyük hastalık vermesin.
emeklemenize de maşallah diyelim cnm kuzucuğun bidaha hiç bir yeri acımasın inşallah
mmf de hastaydı sanıırm ona da geçmiş olsun
ay atladığım varmı bilmiyom şimdi bunlar geliverdi aklıma
kimse kızmasın atladıysam opuyorumnanaktan

Kızlar tekrar merhaba.Hastaneden geldim.Ben hastaneye ulaştığımda eşim ve annesi muayene ettirmişler yavruyu.Doktor iyi demiş.ıshali sıcaklardan ve diş çıkarmasından olabilir, muhtemelen katı gıda yemiyordur demiş.200 gr vermiş 1 haftada.ıyi bakmışsınız, gelişimi gayet iyi demiş.Ama her ihtimale karşı kaka örneği aldılar.Yarın sonuç çıkacak.Kısacası şimdilik kilo kaybı hariç kötü bişi yok.

Hilalcim gözün aydın.Darısı deliksiz 4 saatlere, sabaha kadar uyumalara canım.Muhtemelen artık vücudunda aksi giden bişiler düzeldi ve yoluna giriyor.Çok sevindim.

Beyazmelek geçmiş olsun canım.Yavruşun kaşı açılmış.Hani futbolcularda falan olur ya.Koca adam olmuş seninki.

Bu arada benimki de Duru kız gibi alkışa gülüyor ama henüz yapmıyor.Emeklemiyor, kolarından tutup yürümek istiyor.Böyle şarkı söyler gibi bişiler mırıldanıyor.Aydede, çiçek, top, tiktak(saat) nerde diye sorunca onlara bakıyor.Öp deyince ağzını yapıştırıyor yanağımıza.Bizde bu kadar.

Saphiracım size de geçmiş olsun.Duru kızım ve sen hastalanmışsınız.Allah büyük dertler vermesin.

Zeynacım sen de çok üzülme canım.Bi çaresini buluruz.Kocayla tarışıp derdine dert katma be güzelim. Sakin kafayla bi düşünelim.Sen tecrübeli annesin.

Mmmf mikroskobik oğlan yemiyomuş.Hepimizin öyle canım ya.Evde kaşığı görünce ağzını sıkıyo benimki.Dün annemlere gittik.Kalabalıkta sokuşturdum ağzına.Benimki de kilo kaybediyo.Canları içinde olsun.Sen de çok üzülme.Diğeri nasıl kocaman olduysa bu da büyür.

yazdım denizannem )
yasmincim kuzunun iyi olmasına sevindim,bence tahlil sonucuda iyi çıkacak :)
kızlar maşallah bugün pek kalabalığız
hayır 2009 lar bize bir fark atmışki gözlerime inanamadım nasıl oluyor o acaba

safişim çok teşekkür ederim güzel özetin için yiğidimden haberim vardı diğerlerini yeni öğrendim hepinize geçmiş olsun diyorum böle böle büyüyecekler heralde

yasmincim kaka tahliliniz de iyi çıkar inşallah çok sevindim iyi olmasına kilo kaybı normal artık yaa inşallah düzenli gider bundan sonra

denizanası canım benim çok sağol Eymen daha iyi sanki kaşını patlatan odeğil gibi yine paldır küldür gitmeye devam ediyor. allaha şükür fazla kanama falan olmamış hemen durmuş kan dikişe gerek kalmammış şimdi de bakıyorum kabuk bağlamış gibi annem iyice temizlemiz bebanthen miydi öle bir krem varya ondan sürmüş oda iyi gelmiş yaa şişlik falan yoktu kızarıklık bile yoktu biz gittiğimizde sadece yarası belli o kadar

yasmincm aynen dediğin gibi ben de öle diyorum futbolcu oldu benim oğlum şimdiden dünkü kılığını görmeliydiniz kaşı açıkmış yara vaziyette ayağında da dizlikler aynı futbolculara benziyordu hakkaten zaten topu çok seviyor bakarsın cidden futbolcu olur

benim canavar bi yerde 5 saniyeden fazla kalamıyor maalsef.sürekli gezip dolaşıyo evde.karışrılabilecek başka yerler arıyo.bulduğu zaman da bana dönüp nasıl gülüyo anlatamam.yaramazlığa giderken dönüp dönüp bakıyo gelen varmı diye.eğer peşinden gidersen daha hızlı hızlı gidiyo yapacağını yapıyoo.:))) ah benim sıpam ahhh.salıncak aldım ona girişteki komşunun ordaki demirler astık.hem onun 17 aylık kızı ben benim oğlan sallanıyorlar.artık parkta sıra beklemek yok.ama yine de parka dolaşmaya gidiyolar gündüz.nereye diyoruz atta diyo yaa.el sallamayı beceremiyoss ama halabizden bu kadar şimdilik çok iş var ben kaçar öptüm sizleri

valla bizim doktorumuz bu süt konusunda çok katı yaw
inek sütüne de 10 ekimden önce başlıcanı hiç sanmıyorum
fatihede yaşgününden önce başlamamıştı ve klesinlikle demişti 10.5 aylıkken sormuştumda
biz de o ne derse onu yapıyos napalım

safiş tebrik ediyorum seni süper özet olmuş :lepi:

yasmincim doktorun iyi bulmasına sevindim canım inşallah tahlil sonucuda temiz çıkarda için rahat eder senin de

beyazmelekcim hoşgeldn canım .. eee hadi bakalım bu kadar tatilden sonra seninde maraton başlıyor ..
allah kolaylık versin tatlım sana da

kızlar ben size kızımın akşam saat 9 da yattığını, 4 saat deriksiz uyuduğunu ve gece sadece bikaçkez kalktığını söylemedim dimi...9,5 aydır ilk kezzzzz....Çok mutluyum çookkkkzemuszemus:teytey:

aman nazar değmesin cnmbenimkiside bu aralar hiç uyumuyo.bütün gece ayağımda salladım nerdeyse salak gibi oldumkafamçokkarıştı

:)) görmemişim canım

2009 lar daha hamile olduklarını öğrenmeden yazmaya başlamışlardı:)

canım ihtiyacınızda olmayınca başlamayın ttabi ama benim durum anlattığım gibi işte

bişii sorcam sizin bu dr ümraniye medicananın çaprazındamı yeri ? orada çok methedilen bir dr biliyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…