2008 Kasım Anneleri

mmf face de resimlerinize baktımm çok şeker çıkmış mikroskobik kaydirigubbakcemile3
ayrıca bir de orada senin küçüklük resmin var ona baktım da aynı kopyan valla ..

ben geldım oglusumla oyanasarak emzırdım
cok ozlemıs benı ıcerı gırdım ayakkabıları cıkarmadan bacaklarıma dolanmaya basladı bıle
sevdım yedım bıtırdım emzırırken uyudu
ben cıktıktan sonra aglamamıs ama ben cok uzulmustum
annem dıslerı bu hafta cıkar dıyor huysuzlugu ondandır dıyor ama cok ozluyoruz bırbırımızı

yasmıncım kontorlunuzun ıyı gecmesıne sevındım canım
umarım testı de temız cıkar

beyazmelek hosgeldın canım
maratonun baslıyor artık her tatılın bır sonu var tabıı
ve kucuk beye gecmıs olsun

zeynam sakın olarak konus esınle bence
erkekler ınata pek gelmıyorlar ısı ınatlasmaya getırmeyın canım
sonucta ortada bır cocuk var ve herkes onun ıyılıgını ıstıyor

kızlar yaa bizim dr da süt konusunda çok katı ama ben onu dinlemeyip kahvaltısına koydum bugün biraz.şimdilik bişey yok ama alerji falan yapmaz umarım.eşim kızdı çünkü verdim diye dr niye gidiyoz o zaöam dedi.çok biliyo kendileri

bu arada dun aksam natılustakı lcw de oglusuma alısverıs yapmıstım
bugun carsı subesıne de baktım kendıme yenı bır elbıse aldım
fecı bır ındırım var etıketlerı gorunce gozlerıme ınanamadım
sezonun son ındırımıymıs ılgılenenlere duyrulur canlarım

selam kızlar
feci bir yorgunluk ardından sizlerle beraberim :))
,güya gelecek olan kadının işi çıkınca, ha deyice başka bulamadım ve annemi çağırdım ,o melise bakarken ben temizlik yaptım ,ramazan temizliği ..ama canım çıktı ,kadın perşembe geleyim dedi ,sinirlendim bi giriştim işlere bugün çıkabildim ..ama mis oldu ,kendi yaptığın daha içine siniyo sanki ..
bizim burda festival var ; dün piraye ile buluştuk çekirdek çitledik sokaklarda :)))
zeynaaa gölcüğe geliyorum galiba :))

evetcanım medicananın çaprazında da isim vermekte sakınca yoktur sanırsam murat drumuuzn adı
mmf face de resimlerinize baktımm çok şeker çıkmış mikroskobik kaydirigubbakcemile3
ayrıca bir de orada senin küçüklük resmin var ona baktım da aynı kopyan valla ..
evet bana göre bana benziyo ama tatilde millet behlülle atatürk arasında kaldı :))) hatta gittiğimiz çay bahçesinin işletmecisiyle çalışanı arasında ufak çaplı bi tartışma çıktı behlülde kimmiş aynı atatürk falan diye :))))
kendi yaptığın gibi olurmu hiç şekerim eline sağlık güle güle kirlet

anaaa ne zaman kız ramazandageldi ya neyse olsun iftarda bile buluşuruz olomadı sahura gelirsiniz

mmmf biliyorum o adamı bir anaokulu sahibi arkadaşım söylemiştide doğumdan 10 gün sonra bir kez götürmüştüm, iyi bir dr

aynı şeyi deniz içinde söylüyorlar atatürk gibi diyenler daha çok ama, zaten hemşeride sayılırlar, babamız yunanistan göçmenide

sizinkilerdemi yunanistan göçmenii bizdee:)) hemide Selanik İskeçedenn

safiş tebrik ediyorum seni süper özet olmuş
mersi cicim zemuszemus

:)) görmemişim canım

2009 lar daha hamile olduklarını öğrenmeden yazmaya başlamışlardı:)
yinede bizden çok sonra başladılar,bırak bizi geçmeyi bize yetişememeleri gerekirdi.tahminimce onlar daha kalabalık.bizde doğuran kaçtı kaydirigubbakcemile3 onlarda doğursun bi bakalım onlarıda görcez kaydirigubbakcemile3 bi de onlar MQ yu pek kullanmıyorlar galiba tek tek cvp yazıyorlar:dilcikar: o zamanda çok mesaj oluyo tabi
safiş bu arada dünkü tatlı tarifini yaptım.şu an dolapta bizi bekliiii.akşama yicezz inş..
afiyet şeker olsun canımm cokacimcoook

eylülcüm güle güle kirlet evini
darısı benim de başıma şöööleee bir girişsem eve
ama artık tatil sonrası bayram emizliği yaparım hiç yoramam kendimi şimdi :))

valla doğursunlar ondan sonra görürüm
doğum sonrası topiclerde çok fazla ilerleme yok gibi
anca uğruyor anneler ama bizde çok şükür kopma çok fazla olmadı
hatta doğum sonrası benim gibi katılım daha fazla sanki
yada ben sonradan geldim ya bana öyle geliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…