- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.581
evetcanım medicananın çaprazında da isim vermekte sakınca yoktur sanırsam murat drumuuzn adı:)) görmemişim canım
2009 lar daha hamile olduklarını öğrenmeden yazmaya başlamışlardı:)
canım ihtiyacınızda olmayınca başlamayın ttabi ama benim durum anlattığım gibi işte
bişii sorcam sizin bu dr ümraniye medicananın çaprazındamı yeri ? orada çok methedilen bir dr biliyorumda
evet bana göre bana benziyo ama tatilde millet behlülle atatürk arasında kaldı :))) hatta gittiğimiz çay bahçesinin işletmecisiyle çalışanı arasında ufak çaplı bi tartışma çıktı behlülde kimmiş aynı atatürk falan diye :))))mmf face de resimlerinize baktımm çok şeker çıkmış mikroskobik kaydirigubbakcemile3
ayrıca bir de orada senin küçüklük resmin var ona baktım da aynı kopyan valla ..
kendi yaptığın gibi olurmu hiç şekerim eline sağlık güle güle kirletselam kızlar
feci bir yorgunluk ardından sizlerle beraberim :))
,güya gelecek olan kadının işi çıkınca, ha deyice başka bulamadım ve annemi çağırdım ,o melise bakarken ben temizlik yaptım ,ramazan temizliği ..ama canım çıktı ,kadın perşembe geleyim dedi ,sinirlendim bi giriştim işlere bugün çıkabildim ..ama mis oldu ,kendi yaptığın daha içine siniyo sanki ..
bizim burda festival var ; dün piraye ile buluştuk çekirdek çitledik sokaklarda :)))
zeynaaa gölcüğe geliyorum galiba :))
anaaa ne zaman kız ramazandageldi ya neyse olsun iftarda bile buluşuruz olomadı sahura gelirsinizselam kızlar
feci bir yorgunluk ardından sizlerle beraberim :))
,güya gelecek olan kadının işi çıkınca, ha deyice başka bulamadım ve annemi çağırdım ,o melise bakarken ben temizlik yaptım ,ramazan temizliği ..ama canım çıktı ,kadın perşembe geleyim dedi ,sinirlendim bi giriştim işlere bugün çıkabildim ..ama mis oldu ,kendi yaptığın daha içine siniyo sanki ..
bizim burda festival var ; dün piraye ile buluştuk çekirdek çitledik sokaklarda :)))
zeynaaa gölcüğe geliyorum galiba :))
mmmf biliyorum o adamı bir anaokulu sahibi arkadaşım söylemiştide doğumdan 10 gün sonra bir kez götürmüştüm, iyi bir dr
aynı şeyi deniz içinde söylüyorlar atatürk gibi diyenler daha çok ama, zaten hemşeride sayılırlar, babamız yunanistan göçmenide
sen nereye götürüyorsun canım denizi
mersi cicim zemuszemussafiş tebrik ediyorum seni süper özet olmuş
yinede bizden çok sonra başladılar,bırak bizi geçmeyi bize yetişememeleri gerekirdi.tahminimce onlar daha kalabalık.bizde doğuran kaçtı kaydirigubbakcemile3 onlarda doğursun bi bakalım onlarıda görcez kaydirigubbakcemile3 bi de onlar MQ yu pek kullanmıyorlar galiba tek tek cvp yazıyorlar:dilcikar: o zamanda çok mesaj oluyo tabi:)) görmemişim canım
2009 lar daha hamile olduklarını öğrenmeden yazmaya başlamışlardı:)
afiyet şeker olsun canımm cokacimcoooksafiş bu arada dünkü tatlı tarifini yaptım.şu an dolapta bizi bekliiii.akşama yicezz inş..
sizinkilerdemi yunanistan göçmenii bizdee:)) hemide Selanik İskeçedenn
bizde kullanmayalım şanımız yürüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?