2008 Kasım Anneleri

emzıren ve sut sagan arkadaslar bol bol ıncır yeyın farkı gorun derım

bence de sanımız yurusun tabıı de cocuk olduktan sonra goruruz dokulenlerı
onemlı olan cok konusmak degıl oz konusmaktır arkadslar

eylul gule gule kırlen (me) hep temız kalsın cok zor oluyor temızlemesı
bır temızlıkte benım eve lazım ama kadın naz yapıp duruyor yok su gun dolu yok ramazan olmaz dıye ne yapıcaz bılmem

eylül sen kurtuldun temizliği yapıp...
darısı başıma.:)) acilen benimde yapmam lazım..ızine ayrılmadan önce yapmıştık..Annem, görümcem ve ben..Bir ay olmadı daha...O camları kapıları perdeleri bi görseniz dersinizki altı aydır el sürülmemiş buralara..Çok fazla yağmur yağdı ondanmı..Bilmem artık neden..

Arkadaşlar, temizlik konusu açılmışken sorayım dedim..Ne zaman yapıyorsunuz temizliği? Nasıl yetiştiriyorsunuz? Benim kocam temizliğe kadın gelmesine karşı..Hiç yumuşama da yok şimdilik..Hele şimdi de çalışmaya başladım..Hiç zaman yok yaw..Siz ne zaman yapıyorsunuz, nasıl yetiştiriyorsunuz?
Akşam 10 gibi uyuyor benimkisi..7 gibi evde oluyoruz zaten..10'dan sonra halim kalmıyor..Hafta sonu da sabah 1 saat öğleden 1 saat civarı uyuyor..O arada da yemeği yoğurdu, çamaşırı ütüsü filan ancak yetişiyor..Nasıl olacak da olacak..

aynen şebnemcim kendin yapınca çok zor oluyo.Babası onu oyalar oynatırsa bende hafta sonu bişeyler yapabiliyorum ama öyle tam anlamıyla değil.hep parça parça fırsat buldukça.

şebnem teferruatlı temizlik yapacağım zaman bebeğe bakacak biri mutlaka oluyor..En son yaptığım temizlikte annem, görümcem ve ben temizlik yaptık görümcemin kızıda bebeğe baktı...Yoksa yapabilmek mümkün olmazdı..

sebnem ben cok duzenlı almıyorum ama ara ara yardımcı alıyorum
onun harıcınde annem cocuga kendı evınde baktıgından evımde pek bır yer dagılmıyor
aksamları uzerınden gecıyorum cumartesı pazar supur sıl toz al bıtıyor
tabıı esımde toz alma veya utu konusunda yardımcı oluyor
detaylı temızlık ıcın yardımcı gelıyor
bellı bır duzen oturdugundan bu sekılde ılerlıyor canım

Ben de parça parça yapmaya çalışıyorum ama her zaman kirli ev..Tam olmuyor hiç bir zaman..Ya toz alamamış oluyorum, ya mutfak dolaplarına bakıyorum üstü kir bağlamış..Üstüme üstüme geliyor ev bazen..

bende ayda 1 genel her yeri kaldırtıyorum kadın alıp onun dışında cumartesileri de kendim tembel işi üstten bi süpürüp silip toz alıyorum o kadar yoksa kadını beklesem çocuk hep yerlerde iyice mikrop kapar
benimkinin uyumasını beklemiyorum valla yapacaksam da atıyorum onu yürütece bayılıyo süpürgeye hele viledanın aşığı ben nereye o oraya bazen süpürgenin kordonuna dolaşıyo falan böle yapabildiğim kadar yapıyorum

şebnemcim merak ettiğim eşin neden kadına karşı sonuçta o da bi iş ve insanlar o yolla ev geçindiriyor
eğer güvenmiyorsa muhakkak tanıdık güvenilir kadınlar vardır çevrende

benim bebişe bizim evde baktığı için annem gündüzleri temizlikte yapıyo arada.akşam gidince bakıyorum ohh mis olmuş.canım sıkıldı yaptım diyo.Buğra bugun baya uyudu diyo falan.ben ona asla öyle bişey demem ama kendi yapıyo saolsun.Ben tatildeyken de dönmeye yakın evi pürpak etmiş kızım yorulmasın tatil dönüşü dedim diyo.)) ana işteee.allah razı olsun bin kereopuyorumnanaktan

kocan temizlesin canım evi o zaman sen niye uğraşıyorsun anlamadım ben

şu erkek milletini de anlamam , ona ne oluyo ki , valla ben kocamı hayatta karıştırtmam , param oldukça kadın alıyorum , o ay madden müsait değilsek kendim yapıyorum hafta sonu , bakıcı da hergün salonu siliyor mutlaka sonuçta çocuk emekliyo artık gamyoncuiremsu

eylülcüm bizde cumartesi o festivaldeydik hatta eylül olsa da onla da görüşsek dedik ama kısmet değilmiş , zaten gelişimiz pek bi olaylı oldu , yolda babamla kavga ettim pek bi sinirler tepedeydi bizde neyse artık bi dahakine görüşürüz.. piroş iyi mi? niye uğramıyo kaç gündür biliyo musun?

merhaba
bugun cok yogundum dogru duzgun yazdıklarınızı okuyamadım
umarım ıyısınızdır
temızlık konusuna gelınce halı yıkama mak. bozuk ahh bı yapılsa butun halılarım onla yıkancak ev tamamıyle cam kapı yapılcak ama eylulle nasıl olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar iyi dileklerinize teşekkür ederim.

Andina 9.ayınız kutlu olsun canım.

Kızlar bu arada temizlik deyince kocam karşı çıkmasına karşın ben de kadın çağıracağım.Kimseye rica minnet edemem.Birini tutupi onunla beraber yaparım.

bende her gün bişeyler yapmaya çalışıyorum.ama hepsi aynı anda olmuyor gerçekten parça parça yapıyorum.derin temizliğe giremiyorum.camlar ağlıyo artık perdeler de aynı şekilde.ona yetemiyom bunu yarım yapıyom derken en sonunda eşime patlıyorum.benim içinde büyük sorun yani.kadında tutamıyorum maddi açıdan.yani onun için para ayıramıyorum bir tülü.okinin masrafları bitmiyo maşallah.diyom ya hep ..k içinde badem kadın kaydirigubbakcemile3

biz de bir öğle arasına gittik geldik ayy kızlar hava o kadar sıcakki anlatamam size eve gittim hemen duşa koştum oğlanda arkamdan geldi nasıl ağlıyor yavrum beni de al diye yanmış resmen onu da soktum duşa nasıl sevindi anlatamam zorla çıkardık sudan bir biberon suyu bitirdi resmen bir içişte

neyse tekrar geldik dershaneye madem temizlik konusu açıldı bende sabah bahsettiğim konuyu açayım size şimdi aslında hala kesinleşmedi pazartesiye kaldı gibi ama olacak inşallah %95

hani ben size aylar önce bir kiralık evden bahsetmiştim çok sevdim güzeldi dershaneye falan çok yakındı diye anlatmıştım bilenler bilir hıh işte orası hala kiralık vwe biz orayı tutuyoruz sanırım tutmasaydık bende temizliğe başlayacaktım ama sanırım ay sonunda oraya taşınacağız hihoyyyt iş yerimize 50metre falan şehrin tam merkezi önü meydana bakıyor açık yani ve kapanma ihtimali yok 20metre ötede çocuk parkı var apatmanın girişine perşembe günleri pazar kuruluyor şehrin tam içi yani ve kaloriferli 3oda BİR SALON 140METREKARE vardır balkonla beraber 7. kat terası var salon kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…