- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.661
Brooke, geçmiş olsun gerçekten ne kadar çok talihsizlik yaşamışsınız öyle. Neyse ki şu an her şey yolundaymış. Olan arabaya olsun boşver hiç üzülme, ya sana bir şey olsaydı....
Bebeğin yeri konusunda bence endişelenme. Ben de hem onun için hem de kasığımdaki sancı için dr. a gittim. Fakat dr. yeri dahil her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Telaş yapma... Çarşamba günü dr. un da sana aynılarını söyler...
Brooke geçmiş olsun canım,yeni evinde güle güle otur.
İnşallah bebeğin iyidir.Bizde öyle aşağıda hissettik.Neyseki benimki dün daha iyi bi yerde oynuyordu.İnşallah seninkide yerine çıkmıştır.
gunaydın kızlarrr
brooke gecmısler olsun sukur sende ve bebegınde bır sey yok
tum geceyı elımde yastıgımla uyumaya cabalayarak gecırdım ama bu kez sıcaktan degıl
dun aksam ısyerıme gelen gorumcem sınırlerımı yerınden oynatmayı basardıgı ıcın butun gece bana neden bu sekılde davrandıklarını dusunmekten uyuyamadım fisfisfis
esım haklı oldugumu ama sakın olmam gerektıgını soyluyor ama bu benı sakınlestırmıyor
canım cok sıkkın yaaa kafamçokkarıştı
Kızlaaaaaaar, ben geldim doktordan. Allaha şükür hiçbir şeyi yokmuş kızımın :)) Doktor tek bacağımı kaldırırken falan olmasından biraz endilendi. Özellikle sordu,bileklerin dışında bacakların şişiyor mu diye. Dedim ayak ve el şişiyor ama bacaklarım şişmiyor. Sanırım preeklamsi (doğru yazdım sanırım) den şüphelendi ama tansiyonum da düşük çıktı. Bebeğin kafası tam sancı oluyor dediğin yerde. Onun hareketini sancı gibi de hissediyor olabilirsin dedi. Daha da rahatlıyım diye kalp atışlarını dinletti. Bugün ilk kez, kalp atışlarını hem gördüm, hem dinledim hem de hissettim. Mucize... Detaylı yazdım çünkü ağrıları olan arkadaşlar vardı. Belki içleri rahatlar diye.
Dark bu arada bulunduğu yer, hafreketini hissettiğin yer gayet normal, nereden çıkardın aşağıda diye dedi doktor.
İyi ki gitmişim çünkü uçağa binebilir raporu verdi dr. Yoksa yoldan geri dönebilirdim yarın.
Fotoğraf konusunda haklısınız. Bu yazılar üye olmayanlar da görebiliyor. Kimin ne niyette olduğunu bilemeyiz... Bu arada bizim evin milli meselesi bikini aldım :) Siyah beyaz sade bişey. Ama bebeği rahatsız etmiyor. Dark etekli de denedim ama en iyi duran şey bikini oldu. Hatta deniz şortu bile denedim ama dediğim gibi şu an en iyisi oydu...
walla olabilir benimki erkek ve hep göbeğimi tekmeliyo.buarada kılzar ebnim oğlan dün akşamdan beri coştu dün akşamdan beri durmadan tepik atıyo.artık karnımdan elimle de hissediyorum tekmelerini.çok güzel yaaaaslm kizlar nasilsiniz bakem neyse ben konuma gecem erkek anneleri bebisler nerde oynuyor karninizda benim iki kizimda kasiklarimda hisediyodum sanki bu sefer göbegimin oralarda annem erek cocuklari göbekde oynar diyor dogrumu acaba yaaaa
gunaydın kızlarrr
brooke gecmısler olsun sukur sende ve bebegınde bır sey yok
tum geceyı elımde yastıgımla uyumaya cabalayarak gecırdım ama bu kez sıcaktan degıl
dun aksam ısyerıme gelen gorumcem sınırlerımı yerınden oynatmayı basardıgı ıcın butun gece bana neden bu sekılde davrandıklarını dusunmekten uyuyamadım fisfisfis
esım haklı oldugumu ama sakın olmam gerektıgını soyluyor ama bu benı sakınlestırmıyor
canım cok sıkkın yaaa kafamçokkarıştı
Hayırdır inşallah arkadaşaım seni iki canınla ne sebeple bu kadar sinirlendirdiler?aman çokda takma bebişini düşün aman :
esım karadenızlı ben ıstanbul dogumluyum ve yurt dısından geldım aılemın bır kısmı yurt dısında ve sureklı gıdıp gelıyoruz
en basından berı bızım evlılıgımızı onaylamıyordu aılesı kendı akrabalarından almak ıstedıklerı ıcın ve esım uzun sure bende ısrar edınce karsı koyamadılar
velhasıl 2 yılımız bıttı evlılıgımızde ve benım rahatsızlıgım sebebıyle (esımın aılesının haberı yok) cocuk dusunemıyorduk ama 2 yıldır benım kısır oldugumun dedıkodularını yaptılar hadı artık dogur dıye baskı uyguladılar allah bıze de nasıp ettı hamılelık haberımızı verdıgımızde de hıc umursamadılar
5 ayı bıtırıyoruz daha hıc kımsesı benı arayıp nasılsın bıle demedı
kısın abım yurt dısında kaza gecırdı amelıyat vs oldu ama ıyılesemedı 1 ay evvel turkıyeye geldı yıne amelıyat oldu ve su an evde yatıyor
hepsı de abımın durumunu bıldıklerı halde hıcbırısı gecmıs olsun bıle demedı ve aynı muhıtte oturuyoruz
dun faks cekmek ıcın gelmıs benım ısyerıme hatun eltımın annesının koyden gelıp amelıyat oldugu ıcın hafta sonu ona gecmıs olsuna gıtııklerını cok ıyı gectıgını ve eltımın hamılelıgının de cok az gunu kaldıgından bahsedıyor bana
yanı resmen adap bılmedıklerınden degıl bılerek yapmadıklarından bahsedıyor
cok uzuldum benım hıcbırseyım onları ılgılendırmıyor ınadına bır de benı delı etmek ıcın ugrasıyorlar :çok üzgünüm:
boşver canım ya onlar için biz "el" iz. yabancıyız. üstelik seninkiler bi de akraba evliliği yapmışlar. ne yapsan yıkamazsın bu tavırları. senin yaptığın tüm iyilikleri farketmezler, görevin sayarlar. ama en ufak bir isyan etsen yıllarca konuşulur. kendimizi üzmeye değmez sahiden ya.
canım bak bi de olumlu şeyleri görelim. bak ne güzel annen yanındaymış. en önemlisi eşin tüm bu olanların farkında. bunlar gerçekten çok önemli. benim annem maalesef hayatta değil ve de eşim ailesiyle bir sorun yaşasam aslan benden yana olmaz, onları anlamaya çalışmam gerektiğini söyler hep. bu açıdan şanslısın canım. eşin ve çocuğunla gülüp mutlu olacaksınız gerisi boş... düşünmemeye çalışmak lazım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?