- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.641
saol canımmmm valla bugün 9 aylık olduk , zaman ne çabuk geçiyooo :CüvCüv:
amaan düşündüğün şeye kuru kahveye sıkıver limonu yedir öyle bişeyciği kalmaz :roflol::roflol::roflol:Saphira, lezzet uzmanımız ve bilen kişiler; ishal için pirinç lapası yapacamda acaba pirinç ve su hariç bişi katıyor muyuz?
hoşgeldin cnm a.s.MERHABA KIZLAR
tatilden döndük evdeyiz ama hemen ışığı görmüşler iki günden beri misafir ağırlıyorum akşamada yemekli yatılı misafirim var fırsat bulupta giremedim şimdi yemeklerimi pişirip bi bakayım dedim ama o kadar çok sayfa birikmişki o kadar zamanımın olduğunu sanmıyorum umarım her şey yolundadır yavaş yavaş okurum artık
sizlerle sohbeti özledim ama herhalde pazartesiye kadar pek giremem yatılı misafirlerim o zaman gidecek
neyse ben biraz okumaya çalışayım
hoşgeldin cnm a.s. dişlerinizi güle güle büyütün.ben daha diş buğdayı yapamadım.aslına bakarsanız etrafımda hiç kimse de bu konuda hevesli değil.babanne zaten yok,anneanne de pek oralı değil galiba,diş için hediye bişle alan olmadı kuzuma.napalım herkes aile bakımında şanslı olmuyor :çok üzgünüm:selamlar,
bizde dün akşam tatilimizi bitirdik artık evimdeyim..
kasım anneleri hepinizi özledim yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişler..
bugün yoğun bir temizliğe giriştim hem 2,5 ayın temizliği hem ramazan temizliği yorgunluk atarken anca bakabildim buralara...
tüm 9. aylar kutlu olsun..
bizde 10 ayımızdayız artık 2 aydan az kaldı yaşımıza..
tatilde bıdıkların gelişmelerini sıra geldikçe anlatırım..
daha akşama yemek yapılcak
herkesler iyimi çok bakamadım geçmişe..
tatile dişşiz gittik iki dişle geldik evimize..
diş buğdayıda ananemize kısmet oldu.. babannemiz çok istedi ama ananede çıkardık.. biraz uykusuz gecelerde geçirdim ama şimdi daha rahatlar yinede peşi sıra gelecek sanırım bu dişler..
denizannem çok güzel özetlemiş yasmincim geçmiş olsun tekrarbeyazmelek allah gönlüne göre versin canım, şimdiden güle güle otur diyeyim
ecemim hoşgeldina.s.
yasmin ben deniz ishalken patates ve pirinci beraber haşladım blendırdan geçirdim hiç yağ eklemeden azcık tuzla verdim, kızların dediği gibi şeftali ve muzda iyi geliyor
tam cıkıyordum kı nazlımelegı gordum
hosgelmıs sefalar getırmıs
canım ıyıdır ınsa allah delıkanlılar
esım aradı oglusum benı almaya gelecekmıs
esımde kendısıne refakat edecekmıs oyle soyledı
ben senı goturmedım dıye oglun uzulmus senı alısverıs merkezıne goturecekmıs dedı
yıne gezme cıktı bana ne guzel ne guzel
beklıyorum yakısıklılarımı
amaan düşündüğün şeye kuru kahveye sıkıver limonu yedir öyle bişeyciği kalmaz :roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin cnm a.s.
hoşgeldin cnm a.s. dişlerinizi güle güle büyütün.ben daha diş buğdayı yapamadım.aslına bakarsanız etrafımda hiç kimse de bu konuda hevesli değil.babanne zaten yok,anneanne de pek oralı değil galiba,diş için hediye bişle alan olmadı kuzuma.napalım herkes aile bakımında şanslı olmuyor :çok üzgünüm:
denizannem çok güzel özetlemiş yasmincim geçmiş olsun tekrar
beyazcım o çok istediğin evini hatırladım cnm.kirası yüksek gelmişti galiba o zaman için ve eşin istememişti.doğru mu hatırlıyorum :uhm: Allah inşallah kendinize versin cnm öyle istediğin gibi,gönline göre bir ev.hayırlısı olsunalkisalkisalkis
ne güzel keşke benim kocam da gelebilse iş çıkışıma oğlumla mafoldumben
MERHABA KIZLAR
tatilden döndük evdeyiz ama hemen ışığı görmüşler iki günden beri misafir ağırlıyorum akşamada yemekli yatılı misafirim var fırsat bulupta giremedim şimdi yemeklerimi pişirip bi bakayım dedim ama o kadar çok sayfa birikmişki o kadar zamanımın olduğunu sanmıyorum umarım her şey yolundadır yavaş yavaş okurum artık
sizlerle sohbeti özledim ama herhalde pazartesiye kadar pek giremem yatılı misafirlerim o zaman gidecek
neyse ben biraz okumaya çalışayım
selamlar,
bizde dün akşam tatilimizi bitirdik artık evimdeyim..
kasım anneleri hepinizi özledim yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişler..
bugün yoğun bir temizliğe giriştim hem 2,5 ayın temizliği hem ramazan temizliği yorgunluk atarken anca bakabildim buralara...
tüm 9. aylar kutlu olsun..
bizde 10 ayımızdayız artık 2 aydan az kaldı yaşımıza..
tatilde bıdıkların gelişmelerini sıra geldikçe anlatırım..
daha akşama yemek yapılcak
herkesler iyimi çok bakamadım geçmişe..
tatile dişşiz gittik iki dişle geldik evimize..
diş buğdayıda ananemize kısmet oldu.. babannemiz çok istedi ama ananede çıkardık.. biraz uykusuz gecelerde geçirdim ama şimdi daha rahatlar yinede peşi sıra gelecek sanırım bu dişler..
biz de bir öğle arasına gittik geldik ayy kızlar hava o kadar sıcakki anlatamam size eve gittim hemen duşa koştum oğlanda arkamdan geldi nasıl ağlıyor yavrum beni de al diye yanmış resmen onu da soktum duşa nasıl sevindi anlatamam zorla çıkardık sudan bir biberon suyu bitirdi resmen bir içişte
neyse tekrar geldik dershaneye madem temizlik konusu açıldı bende sabah bahsettiğim konuyu açayım size şimdi aslında hala kesinleşmedi pazartesiye kaldı gibi ama olacak inşallah %95
hani ben size aylar önce bir kiralık evden bahsetmiştim çok sevdim güzeldi dershaneye falan çok yakındı diye anlatmıştım bilenler bilir hıh işte orası hala kiralık vwe biz orayı tutuyoruz sanırım tutmasaydık bende temizliğe başlayacaktım ama sanırım ay sonunda oraya taşınacağız hihoyyyt iş yerimize 50metre falan şehrin tam merkezi önü meydana bakıyor açık yani ve kapanma ihtimali yok 20metre ötede çocuk parkı var apatmanın girişine perşembe günleri pazar kuruluyor şehrin tam içi yani ve kaloriferli 3oda BİR SALON 140METREKARE vardır balkonla beraber 7. kat terası var salon kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?