2008 Kasım Anneleri

Saphira, lezzet uzmanımız ve bilen kişiler; ishal için pirinç lapası yapacamda acaba pirinç ve su hariç bişi katıyor muyuz?
amaan düşündüğün şeye kuru kahveye sıkıver limonu yedir öyle bişeyciği kalmaz :roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin cnm a.s.
hoşgeldin cnm a.s. dişlerinizi güle güle büyütün.ben daha diş buğdayı yapamadım.aslına bakarsanız etrafımda hiç kimse de bu konuda hevesli değil.babanne zaten yok,anneanne de pek oralı değil galiba,diş için hediye bişle alan olmadı kuzuma.napalım herkes aile bakımında şanslı olmuyor :çok üzgünüm:
denizannem çok güzel özetlemiş yasmincim geçmiş olsun tekrar

beyazcım o çok istediğin evini hatırladım cnm.kirası yüksek gelmişti galiba o zaman için ve eşin istememişti.doğru mu hatırlıyorum :uhm: Allah inşallah kendinize versin cnm öyle istediğin gibi,gönline göre bir ev.hayırlısı olsunalkisalkisalkis

tam cıkıyordum kı nazlımelegı gordum
hosgelmıs sefalar getırmıs
canım ıyıdır ınsa allah delıkanlılar

esım aradı oglusum benı almaya gelecekmıs
esımde kendısıne refakat edecekmıs oyle soyledı
ben senı goturmedım dıye oglun uzulmus senı alısverıs merkezıne goturecekmıs dedı
yıne gezme cıktı bana ne guzel ne guzel
beklıyorum yakısıklılarımı

ne güzel keşke benim kocam da gelebilse iş çıkışıma oğlumla mafoldumben

Şebnemcim 9.ayınız kutlu olsun sizinde.

Saphira sağol canım.Denizannemin tariflerini akşam uygulayım.Umarım beğenir.Ben kaçıyorum kızlar.ıyi akşamlar...

evet canım o evdi asıl yaz dönemi zor olacak diye tutmamıştık yaz dönemini bitirdik şükür ve hala ev kiralık bize nasip olacak heraldeama kesin görüşme pazartesi günü o güne kadar içim rahat değil

hoşgeldin ve kolay gelsin cnmzemuszemus

hoşgeldiniz cnma.s.dişleriniz hayırlı olsun tatlım güle güle büyütün:sm_cool:

cnm tutarsınız inşllh çok istiyosun sanırım.allah gönlüne göre verir inşallah

kız beyaz atlı melek :)) hayırlı olsun kıs yeni eviniz ,hayırlısıyla pazartesi görüşün de bitsin şu iş ..

bende bu evden önce bir eve bakmıştık ,kadın kendine yapmış hiç oturmamış lüxten de öte ultra lüx ,öyle evde insan yaşlanmaz çoook güzeldi ,tuttuk gibi bişeydi ,kadın evi tutana kadar kırk kere çağırdı konuşmak istiyomuş benimle ,yok camlar haftada bir silinecek ,güneşlikler açılmayacak ( laminantları beyazlarmış ) balkonlar hergün yıkanacak v.s v.s ..neyse dedik yaşlı kadın he he dedim geçtim ,eşim kontrat için gittiğnde yıllık %30 kira artışı dedi şok olduk ,vazgeçtik tabi ..kiracıyı çıkarıp şimdiki dökük evime taşındım ,idareten işte yeni ev yaptırıyoruz ,kısmetse seneye ordayız..

cagancukkum teşekkür ederim inşallah bakalım

eylül öyle tipler burda da var biri vardı evinde kalorifer falan bişey yok ama soba yakamazsınız diyordu klima ile ısınacakmışız yahu demiştim geçen sene benim bebeğim olacak soba gerekiyor yook yakamazsın he dedik bir de fiyatı söledi ki senin dediğin gibi lüks bişeyde değildi haa ama o öle sanıyordu bize müsade geliriz yine dedik tabiki gitmedik kaydirigubbakcemile3

ne o kimseler uğramamış yorgunluktan ölüyorum tam tamına 18 kişilik yemeğimi verdim çaylarını içirdim meyvelerini verdim ama ayaklarım kopuyor bebişim hep açtı onlarla ilgilenecem diye oğluşumu ihmal ettim şimdi gittiler biraz dolaşalım diyorlar çok sıcak olmuşta... ama 4 kişisi geri dönecek onlar yatılı akrabaların bu kadar yakın olması hiç iyi değil eşimin tarafı hep burda misafiri çok severim ama her zaman bizdeler bizim gitmemize fırsat bile vermiyorla çocuklada çok zor oluyorkıyamam oğluşum ağlaya ağlaya emekledi ortalıkta
bu arada oğluşum tutunarak kalkıyor ve tutunarak 4-5 addım yürüyor çok hareketli durduramıyorum banada aşırı düştü kucağımdan inmek istemiyor herhalde yaşına varmaz yürür ama bellide olmaz tabi bu işler
ŞEBNEMcim sizinde 9. ayınız kutlu olsun daha nice aylara yıllara inşallah

ve hoş geldin diyen tüm arkadaşları kocaman öpüyoruz oğluşumla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…