2008 Kasım Anneleri

ben zeynayı cok ıyı anlayabılıyorum
asıl sorunu kayınvalıdesıne olan tavrı degıl
yanı sırf kayınvalıde oldugu ıcın temız bakamıyor demıyor
sadece herseyden once cocugunu dusunuyor ve herkesın kendı sevgısı, duygularından once cocugu dusunmesını ıstıyor
babaanne evet cocugu cok sevebılır, hayata baglayan tek seyde bu cocuk olabılır
hatta sırf kayınvalıde ıcın eve kadın tutulur temızlık yaptırılı hersey tamam ama
zeynanın soyledıgı bu mıkrop zaten sırf tozlu yerlerden alınmıyor, su kabından, mama kasıgından ve kırlı elden vs.
buna eve gelen temızlıkcı ne yapabılır kı
bırde bu kadar sınırlerı geren durum esının ısrarla bazı seylerı gormezden gelmeye calısması sırf annesı ıcın

canım anlıyorum ama ne kadar guvenerek te teslım etsek hatta kendımız basında durup baksakta cocuklar allaha emanet buyuyor
sonucta cocuk su ıcerken bıle tehlıkeye dusebılıyor
ıcını ferah tut dıyebılıyorum su an ıcın
zaman herseyı cozecektır

Valla Kalimerocum herşeyden mikrop kapabilir ama olasılıkları en aza indirmek gerekir.Eğer bir bakıcı tutarsa zamanlar bakıcı idareyi alır ve valide hanımın hoşunada gider.Yaşlı kadın ne de olsa.Kolayına gelir.

merhaba kızlar
savaştan çıkmış gibiyim kahvaltılarını yaptırdım misafirlerin ışarı çıktılar bende bi bakayım dedim dün gece gerçekten çok yorulmuşum hala her yerim ağırıyor oğluşta hiç uyumadı ne oldu anlamıyorum iki üç kez kalksada emer tekrar yatardı şimdi hep mız mız dişleri çıkıyor yine ondan herhalde bide çok sıcak sabah namazıyla ayaktaydık he yerde misafir yatıyor mutfakta debelendik durduk kahvaltıyı hazırladım oğluşu doyurdum uğraştık işte...

zeynam ne oldu yakışıklı oğluşuna anladığım kadarıyla isal olmuş hastanede mi yattınız kıyamam ben ona şimdi nasıl iyi mi bari kendini üzme kaynanan hala problem anlaşılan ...ne diyeyimki canım allah yardımcın olsun inşallah her şey gönlünce olsun
sünnetide olmuş oğluşunun allah damatlığınıda göstersin annesi kocaman öpüyorum canım

günaydın kızlar,

zeyna kızlar söylenek her şeyi yazmışlar allah yardımcın olsun diyebiliyorum sadece

ıcır geçmiş olsun canım

yasmin nasıl oldu bebişin azalma varmı ishalde

ya ben juliyi merak ettim önceki gün morali çok bozuktu, dünde girdi yamadı bişii inşallah morali düzelmiştir biraz

bende kahvaltıdan sonra balkonun camlarını sildim perdeleri akşama yıkayacam ama, eşim taksın:)) birazda ortalık toparlarım yeter bugünlerde kendimi hobilerime verdimde yine başka bişey yapmak istemiyor canım

ecemim helal olsun canım ya 18 kişi ha, büyük kadınsın valla

bu arada baktınmı bilmiyorum oyuncakla ilgili topici buldum

kalimero neler yaptınız bakalım dün akşam, nerelere gittiniz:) alışveriş yapabildinmi

selamlar,
bizde güne Kaan beyin mızırtılarıyla başladık.. Kerem şşimdilerde daha uslu nazlı yanında odada olduğum sürece bişeylerle oyalanabiliyor ama Kaan sürekli mızırtı halinde sebebide yok altı temiz karnı tok oyuncaklar önünde diş mızırtısı sanırım ama beni çok yoruyor.. sbah uyutana kadar ikisini canım çıktı valla.. kerem hemen uyududa Kaan'ı zor uyuttum.. sonra daha açılmamış çantalar vardı onları aç çamaşır at tozları al daha yeni kahvaltı ediyorum... şimdi uyanırlar zaten..
yine eski düzenimizi oturtana kadar biraz zorlanacağım..(

zeynam geçmiş olsun kuzuna.. arkadaşların dediği gibi nasılsa taşınacak bir şekilde ev temizlenecek yani.. çok haklısın iyi bakmak ayrı sevmek ayrı.. çocuklar şimdi her şeyi önce ağzından gerçiriyor sonra oynuyor.. her zaman müsaitler mikrop kapmaya ..
ecemim ben orayı kaçırmışım hem tatilden gel sonrada 18 kişi ağıra çocukla çoooook zor, kolay gelsin canım.. benim Kaan gibi kalabalığı sevmedi çocuk sanırım. kıyamam ben onun ağlamasına..

selaam kızlar geçmişe hiiiç bakamadım çünkü en az 15 sayfa var
herkes iyidir inşallah biz sabahın 7 sinde başladık güne poff yaa uykum var
neyse olsun kuşlar sağlıklı olsunda o da yeter bizeee
bu arada dün pantolon alırken artıkın zayıflamam gerektiği kanısına vardım kızlar yaa
yoksa alıp başımı gidicem ben

Canım ishali geçmedi.Bekliyorum.Dün püre yedireyim dedim erkenden uyudu.8,30 da uyudu.Kaka tahlili sonucu alacam.Bakalım ne çıkacak.

hoşgeldin canım, kaç kilosunki sen resimlerinde hiçte öyle durmuyordun

SAĞOL CANIM GEÇTı ATLATTI ıNŞALLAH ALLAHIN ıZNıYLE
EVET AHMEDıMDE SÜNNET OLDU ıYı OLDU DÜĞÜNÜMÜZÜDE YAPTIK RESıMLER ÇIKMADI ÇIKSIN PAYLAŞACAĞIM

a.s.
günaydın kızlar,

zeyna kızlar söylenek her şeyi yazmışlar allah yardımcın olsun diyebiliyorum sadece
EVET CANIM SAĞOL

SAĞOL TATLIM GEÇECEK BUGÜNLERDE

KAÇ OLMUŞSUUN GIIII

AY AZÖNCE Bı GıRıP 2009'LLARA BAKTIM NASIL KONUŞMALAR ONLAR GEÇENLERDE BıRı GELıP BıZE TÜRKÇE DERSı VERMEYE KALKMIŞTI BıZ ONLARIN YANINDA BAYA BAYA EFENDıYıZ YAZDIKLARINI BıLE ÇÖZMEK ÇOK ZOR
HOŞ ONLAR ANLAŞIYORLAR YA SORUN YOKKK
VE Bı AKŞAMDA TAM 18 SAYFA YAZMIŞLAR TAı BıZı GEÇERLER BıZ Bı AKŞAMDA 1 SAYFA ZOR EDıYOZ delikafadulden

Son düzenleme:
merhaba herkese...offf 1-2 sayfa geçmişe bakayım dedim de hep sıkıntı var yaa..ne diyeyim kızlar sıkmayın canınızı desem bir işe yarar mı bilmiyorum..

koa gee döndü deli danalar gibi..anlamıyorum 9,5 aylık olduk hala gee kesintisiz uyumadık..ne yapaağımı bilmiyorum..be de 4-5 gündür sütümnün yetmediğini düşünerek uykuya dalarken mama veriyorum.allahtan itiraz etmiyor..160-200 atası içiyor..1,5-2 saat sonra uyanıyor..artık ne zaman dalarsa..dön dön dön.amuda kalkıyor emekliyor yatağa yapışıyor..bu gece yalnızdım da vallahi sallarken ağladım...

neyse sabah oldu unuttum geceyiii..

denizim sen hangi sütü veriyorsun ve ne kadar..ben de 1-2 kere muhallabisine koydum sorun olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…