- 10 Ekim 2007
- 6.368
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.681
günaydın kızlar,
zeyna kızlar söylenek her şeyi yazmışlar allah yardımcın olsun diyebiliyorum sadece
ıcır geçmiş olsun canım
yasmin nasıl oldu bebişin azalma varmı ishalde
ya ben juliyi merak ettim önceki gün morali çok bozuktu, dünde girdi yamadı bişii inşallah morali düzelmiştir biraz
bende kahvaltıdan sonra balkonun camlarını sildim perdeleri akşama yıkayacam ama, eşim taksın:)) birazda ortalık toparlarım yeter bugünlerde kendimi hobilerime verdimde yine başka bişey yapmak istemiyor canım
Canım ishali geçmedi.Bekliyorum.Dün püre yedireyim dedim erkenden uyudu.8,30 da uyudu.Kaka tahlili sonucu alacam.Bakalım ne çıkacak.
selaam kızlar geçmişe hiiiç bakamadım çünkü en az 15 sayfa var
herkes iyidir inşallah biz sabahın 7 sinde başladık güne poff yaa uykum var
neyse olsun kuşlar sağlıklı olsunda o da yeter bizeee
bu arada dün pantolon alırken artıkın zayıflamam gerektiği kanısına vardım kızlar yaa
yoksa alıp başımı gidicem ben
SAĞOL CANIM GEÇTı ATLATTI ıNŞALLAH ALLAHIN ıZNıYLEzeynam ne oldu yakışıklı oğluşuna anladığım kadarıyla isal olmuş hastanede mi yattınız kıyamam ben ona şimdi nasıl iyi mi bari kendini üzme kaynanan hala problem anlaşılan ...ne diyeyimki canım allah yardımcın olsun inşallah her şey gönlünce olsun
sünnetide olmuş oğluşunun allah damatlığınıda göstersin annesi kocaman öpüyorum canım
a.s.ben zeynayı cok ıyı anlayabılıyorum
asıl sorunu kayınvalıdesıne olan tavrı degıl
yanı sırf kayınvalıde oldugu ıcın temız bakamıyor demıyor
sadece herseyden once cocugunu dusunuyor ve herkesın kendı sevgısı, duygularından once cocugu dusunmesını ıstıyor
babaanne evet cocugu cok sevebılır, hayata baglayan tek seyde bu cocuk olabılır
hatta sırf kayınvalıde ıcın eve kadın tutulur temızlık yaptırılı hersey tamam ama
zeynanın soyledıgı bu mıkrop zaten sırf tozlu yerlerden alınmıyor, su kabından, mama kasıgından ve kırlı elden vs.
buna eve gelen temızlıkcı ne yapabılır kı
bırde bu kadar sınırlerı geren durum esının ısrarla bazı seylerı gormezden gelmeye calısması sırf annesı ıcın
canım anlıyorum ama ne kadar guvenerek te teslım etsek hatta kendımız basında durup baksakta cocuklar allaha emanet buyuyor
sonucta cocuk su ıcerken bıle tehlıkeye dusebılıyor
ıcını ferah tut dıyebılıyorum su an ıcın
zaman herseyı cozecektır
EVET CANIM SAĞOLgünaydın kızlar,
zeyna kızlar söylenek her şeyi yazmışlar allah yardımcın olsun diyebiliyorum sadece
zeynam geçmiş olsun kuzuna.. arkadaşların dediği gibi nasılsa taşınacak bir şekilde ev temizlenecek yani.. çok haklısın iyi bakmak ayrı sevmek ayrı.. çocuklar şimdi her şeyi önce ağzından gerçiriyor sonra oynuyor.. her zaman müsaitler mikrop kapmaya ..
selaam kızlar geçmişe hiiiç bakamadım çünkü en az 15 sayfa var
herkes iyidir inşallah biz sabahın 7 sinde başladık güne poff yaa uykum var
neyse olsun kuşlar sağlıklı olsunda o da yeter bizeee
bu arada dün pantolon alırken artıkın zayıflamam gerektiği kanısına vardım kızlar yaa
yoksa alıp başımı gidicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?