- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.661
sağol saphıracım, aman boşver olsada olur olmasada diş buğdayı bizimkide düğün telaşına geldi ama yinede şanslılardı bıdıklar...hoşgeldin cnm a.s. dişlerinizi güle güle büyütün.ben daha diş buğdayı yapamadım.aslına bakarsanız etrafımda hiç kimse de bu konuda hevesli değil.babanne zaten yok,anneanne de pek oralı değil galiba,diş için hediye bişle alan olmadı kuzuma.napalım herkes aile bakımında şanslı olmuyor :çok üzgünüm:
teşekkür ederimmm canım benim.. delikanlılar iyi daha kuduruk oldular şımardılar geldiler...:))tam cıkıyordum kı nazlımelegı gordum
hosgelmıs sefalar getırmıs
canım ıyıdır ınsa allah delıkanlılar
esım aradı oglusum benı almaya gelecekmıs
esımde kendısıne refakat edecekmıs oyle soyledı
ben senı goturmedım dıye oglun uzulmus senı alısverıs merkezıne goturecekmıs dedı
yıne gezme cıktı bana ne guzel ne guzel
beklıyorum yakısıklılarımı
hoşgeldiniz cnma.s.dişleriniz hayırlı olsun tatlım güle güle büyütün:sm_cool:
nazlımelek ve ecemim hoşgeldinizzzzopuyorumnanaktan
kızlar çok sağolun hoşbuldum a.s. ecemim canım sende hoşgelmişin....nazlımlek hoşgeldn yavrum napıyo bıdıklar bakalıom
maytabım mevzuyu bilmiyom ama boşver ya cevriylerin huyunu ne yapsan değiştiremezsin öyle gelmiş öyle gidecekler.. sen kendi bildiğinden şaşma tatlımmmmm öylede böylede yaranamıyonn bunlara.....ya varya şu cevriye ve yalakalarından nefret ediyorum insan diil bunlar yaa dünkü mevzu bugüne uzadı
ayy ecemim bebişe üzüldüm gelenlere de çok sinir oldum aynı zamanda.insan demez mi arkadaş bu bebe ne istiyoo sen ona bak yedir biz ne yapılacaksa yapalım falan diyeee aaaa hayret bişey.sürü gibi gelmeyi biliyolar ama yazık değilmi garibime.mmmf ne oldu kızz merak ettim cevriye karısıylakaydirigubbakcemile3 yasminnn sen de takma şu kadını artık demesi kolay tabi de allahından bulsun havale et zaten "O" bilir işiniiopuyorumnanaktan
keşke evin resmini çekme şansım olsa o zaman anlardın belki tamam kabul ediyorm ben zaten ortalıktaki salgın var onada bulaştızeyna ya kaynanan o kadar pis mi allah aşkınaa.bence senin bu doktor biraz olayı abarttı gibime geliyo.senin oğlana resmen ortalıkta olan salgın bulaşmış.ben çok duyoyorum etraftan bu ishal ve kusma olayını.hemde gayet temiz bakılıyo çocuklara. CADIARZU o kadar da değildir yaa.nice pis insanlar var ne biliyimm
keşke evin resmini çekme şansım olsa o zaman anlardın belki tamam kabul ediyorm ben zaten ortalıktaki salgın var onada bulaştı
neden şu an gelişimi 6-7 ay arası adam aylarn mikrobu yerleşmiş büyümüyo çocuk dedi bide bu salgın hepsini çıkardı ortaya
yoksa ben kdın iyi baksa temzi olsa neden gelip burda tam tersini idda edeyimki
sevmek farklı şey bakma farklı şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?