- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #36.701
hoşgeldin canım, kaç kilosunki sen resimlerinde hiçte öyle durmuyordun
evet asorti bencede şişman durmuyosun dikkat et alma bence ama iyisin yani resimlerden öyle gözüküyo
nazlıcım baya süt benim verdiğim devam sütlerini içmiyor benim sıpa, bende buradan öğrenmiştim pınarın bebek sütü var 6-12 aylık bebekler içinzeynacım geçmiş olsun Ahmet oğlana...
denizanası canım bebek sütü derken toz devam sütümü normal sütden bahsediyorsun hep diyorlar ya bir yaşdan önce süt vermeyin diye merak ettim..maşallah deniz beyde güzel içmiş...
dilekcim bizimkilerde hala kesintisiz uyumuyorlar tatilde ananede gece ikisiyle birden sabahı zor ediyordum... sonra alıştık bir keremin yanında bir kaanın yanında yatıyordum sabah oluyordu..
dün bende ev dağınık kaan durmaz bırakmaz mızırtı bende ağlayacaktım eşim işden erken geldi yetişti imdadıma...
benimkide geceleri mızırıyo su veriyorum ama bi süre sonra gene mızırdıyo acıkıyo sanırım toz devam maması veriyorum milupa 3 ama 2 çekip bırakıyor acaba bende mi alsam o sütlerden belki hem besler hemde o tok tutarnazlıcım baya süt benim verdiğim devam sütlerini içmiyor benim sıpa, bende buradan öğrenmiştim pınarın bebek sütü var 6-12 aylık bebekler için
yasmin sevmedim kayınvaildeniGünaydın kızlar.Tükanı ben açtım bugün.Benim günüm iyi başlamadı ama sizinki güzel olur umarım. Bebeği kaynanama götürdüm, eşim şehir dışında olduğu için.Günaydın dedim cevap bile vermedi. Konuşmuyoruz normalde.Nasıl bir kadın ya bu.
ben hiç yapamıyorum o bırakıp yatma işini ama koca çok güzel yapıyorgunaydınnnn
ben dune nıspeten 1 saat fazla uyudum bu gece
cunku tv ızleme derdıne dusmus kocama kızıp cocugu ona satarak ben uyuyorum cocugun karnı tok uyut deyıp yattım
ohh be ne rahattı ben uyutmadım gectım yatak odasına kapıyı kapatıp uyudum
baktım gece mızırdanınca da kocıs kalkıyor
hıc sesımı cıkarmadım ama ıcımde rahat degıldı tabıı
sagolsun her gece yardım eder cocuk konusunda ama 2 gundur bır tv derdıne dusmustu bende sınır olmustum kı acısını cıkardım
dun gece zeyna ıle ugrastım ama hıc hatırlamıyorum
cok dusunmustum durumunu etkılendım sanırım gece gundemdeydı ama ben hıc bırsey hatırlamıyorum
kolay gelsin cnmgünaydın kızlarrr...
işler çok yoğun..Şöyle bi bakıp kaçıyorum..Konuları kaç gündür hep geriden takip ediyorum...Neyse ben işimin başına dönüyorum.Herkese hayırlı günleerrr....
kız hayrolsun kızzzz inşaaallllhhh :Saruboceq: yalnız kaynvalidenin evi satıldı gördün galiba sen bu rüyayı ama ben ne arıyom orda bilmiyom tabi :roflol: hayırlısı olsun ev olayınızdagünaydınnnn
sıcak bunaltıcı bir geceden sonra ılık bi duşla güne başladım ve işimin başına geçtim hiç hevesim olmasada :bbo:
dün akşam eşimle birbirimize girmedik çünki akşam kaynanamlara mecburi yemek işlemine katıldık memleketten teyze oğlu gelmiş kocamın gittik
neyse kaynanamlar oturduğu evi satılığa çıkarmışlardı burdaki evi yapmak için işte neyse kayınpederim geldi ve ev satıldı dedi ve kaynanam bembeyaz oldu çünki bi umut satılmaz diyodu ordan ayrılmak istemediği için gözlerinden gizlice yaş akmaya başladığında ona olan bütün hıncım üzüntüye acımaya dönüştü çünki şu an oturduğu evde 30 senedir oturuyordu bi çok acısı tatlısı vardı ve seviyordu eskide olsa kırık dökük de olsa bende onu yumuşatıyorum işte olsun üzülme anne işin iyi tarafını düşün bütün çocuklarınla aynı yerde olcan yepyeni 190 mt ev her yer yeni falan filan tabi bunları sölerken gerçekten onumu yumuşatmak istedim yoksa daha mı canını acıtmak istedim bi ara düşündüm ama genede ben beni yerden yere vursada acıyorum ona ve üzemiyorum bile bile körü körüne
neysem sonra oturuyoz çay içiyoz yiğit kucağında sarılıyo kokluyo dediki bu benim tek ilacım tek ışığım şu an o da olmasa mahvolurum ben kendisi kalp hastası bide o an eşim gözüme baktı al bakalım bu kadından çocuğu acımadan nasıl alacaksın :çok üzgünüm: ben o kadar gaddar değilim ama oğlum var arada çok zor bi durumdayım dediki eşim konuşurum sık sık konuşurum kontrol ederiz bakar dahaiyi bakar falan dedi şu an birazcık yumaşamış gibiyim :uhm:
kalimerocum dünki konışmalardan dolayı beni görmüşsündür muhakak hayırlara gelsin inşallah
safiş kız bende rüyamda seni gördüm elinde büyük bi site broşürü var bakıyoruz 3'er katlı binalar hani taraftan alsam diyorsun bende diyorum hem merkezi olsun hem güneş alsın evin diyorum öle bakıyoruz kataloğa hayırdır inşallah
nazlımelek hoşgeldin canım benim dişleriniz hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün
ecemim sende hoşgeldin tatil kuşları teker teker dökülüyor ne güzel ama onca güzel tatillerden sonra evde 18 kişilik misafir insanı baya kasar hadi geçmiş olsun sana
zeynam uğur dündara haber verlim gelir kapatır valaa evi :roflol:keşke evin resmini çekme şansım olsa o zaman anlardın belki tamam kabul ediyorm ben zaten ortalıktaki salgın var onada bulaştı
neden şu an gelişimi 6-7 ay arası adam aylarn mikrobu yerleşmiş büyümüyo çocuk dedi bide bu salgın hepsini çıkardı ortaya
yoksa ben kdın iyi baksa temzi olsa neden gelip burda tam tersini idda edeyimki
sevmek farklı şey bakma farklı şey
sen çok yaşa emi :roflol:kız hayrolsun kızzzz inşaaallllhhh :Saruboceq: yalnız kaynvalidenin evi satıldı gördün galiba sen bu rüyayı ama ben ne arıyom orda bilmiyom tabi :roflol: hayırlısı olsun ev olayınızda
zeynam uğur dündara haber verlim gelir kapatır valaa evi :roflol:
şu kaynanalarımız ve eltilerimizden işittiğimiz inciler topiğine baktınızmı ağzım 1 karış açıldı okurken hem güldüm hem üüzlkdüm benim cevriye eltimi alırken beni aşağılamak için elinden geleni yapıcaktır eminim ama Allahtan güzel şeyuler diledim onun için kimsenin ahı kimsede kalmaz
dilokscum aynen bende tutamıyorum gendümü
mmmf bu arada sen iyi kilo verdin bacımm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?