2008 Kasım Anneleri

zeynaım ahmet sünnet mi oldu..ohh geçmiş olsun canım..yiğit oldu mu.

yaa ben de cevaplara baktım ana sayfada 2009 lar 40 bin küsürlerde biz 30bin küsürlerdeyiz..geçmiler yani...

zeynacım geçmiş olsun Ahmet oğlana...

denizanası canım bebek sütü derken toz devam sütümü normal sütden bahsediyorsun hep diyorlar ya bir yaşdan önce süt vermeyin diye merak ettim..maşallah deniz beyde güzel içmiş...

dilekcim bizimkilerde hala kesintisiz uyumuyorlar tatilde ananede gece ikisiyle birden sabahı zor ediyordum... sonra alıştık bir keremin yanında bir kaanın yanında yatıyordum sabah oluyordu..
dün bende ev dağınık kaan durmaz bırakmaz mızırtı bende ağlayacaktım eşim işden erken geldi yetişti imdadıma...

dıloks um merhaba bana soru sormustun sen galıba dıyorumya unutkanlık var bende sımdı aklıma geldı
kardesım canım gırne unıde okuyor kız arkadası felan hep gıttı:sinifsinif: bız kaldıkk

nazlıcım baya süt benim verdiğim devam sütlerini içmiyor benim sıpa, bende buradan öğrenmiştim pınarın bebek sütü var 6-12 aylık bebekler için

asortikim valla kilon söleyince çok dursada hiç göstermiyorsun harbiden
nazlıcım baya süt benim verdiğim devam sütlerini içmiyor benim sıpa, bende buradan öğrenmiştim pınarın bebek sütü var 6-12 aylık bebekler için
benimkide geceleri mızırıyo su veriyorum ama bi süre sonra gene mızırdıyo acıkıyo sanırım toz devam maması veriyorum milupa 3 ama 2 çekip bırakıyor acaba bende mi alsam o sütlerden belki hem besler hemde o tok tutar
doktor kontrolü vardı yarın ben en iyisi sormadan almayım demi denizannem

yasmin sevmedim kayınvaildeni
ben hiç yapamıyorum o bırakıp yatma işini ama koca çok güzel yapıyor klava:
günaydın kızlarrr...
işler çok yoğun..Şöyle bi bakıp kaçıyorum..Konuları kaç gündür hep geriden takip ediyorum...Neyse ben işimin başına dönüyorum.Herkese hayırlı günleerrr....
kolay gelsin cnm
kız hayrolsun kızzzz inşaaallllhhh :Saruboceq: yalnız kaynvalidenin evi satıldı gördün galiba sen bu rüyayı ama ben ne arıyom orda bilmiyom tabi :roflol: hayırlısı olsun ev olayınızda
zeynam uğur dündara haber verlim gelir kapatır valaa evi :roflol:

ay özlemiş muhabbeti butrada...ama minnoşum uyandı birazdan çorbasını içecek ...uzun süre giremezsem içirmeye çalışıyorumdur..

ıcır gelirsen bana da beklerim .benim abimde burada okumuştu.

nazlı seninle kendimi kıyaslayamam bile..allah sana yardım etsin cnm..2 kat yoruluyorsun sen..

aso ya ben de buraya geldim iştahım açıldı..kır havası diyorlar..dizginlemeliyim kendimi

şu kaynanalarımız ve eltilerimizden işittiğimiz inciler topiğine baktınızmı ağzım 1 karış açıldı okurken hem güldüm hem üüzlkdüm benim cevriye eltimi alırken beni aşağılamak için elinden geleni yapıcaktır eminim ama Allahtan güzel şeyuler diledim onun için kimsenin ahı kimsede kalmaz

sen çok yaşa emi :roflol:

ben bilmiyom o topiği bi bakam helefisfisfis

zeynam ve diğer geceleri su veya meyve suyu veren arkadaşlarım.ben o durumu doktora sordum,alışkanlık yapma olayını filan.devam sütü vermeye devam et dedi.15 gün sonrada pınarın devam sütüne geçicez zaten.zeynacım geceleri süt yerine su içerse kilo alımı düşük olur tabi.devam sütü içiyorsa devam sütü,onu içmiyorsa keçi sütü,ya da inek sütü.mutlaka bu şelide besleyici bişey içmeli.ben içine bazen bebe bisküvisi filan koyuyorum.ya da muz.tahıllı kaşık mamalarında da olur.hem daha tok tutar hem daha besleyici olur.ama tabiki önce doktora sor gene

zeynacım bence dr sor ama yiğit niçin erken gibi geliyor, bak kaşık mamasını sulandırıp versen ben denize onu veriyordum akşam yemediyse içine bir iki bebe bisküviside atıyordum ama benimki hızlı kilo aldığı için vermiyorum artık sadece akşam hiç yemediyse sütünün içine 2 bisküvi atıyorum tok tutsun diye

selam kızlarr
zorlu bir günü geçirdik. dün apar topar çıktım ofisten ..
Duru ateşlenmiş annem hemen yakındaki doktora götürmüş doktor şöle bir bakmış enfeksiyon kapmış demiş bana doktora giderlerken haber verdiler tabi ben fırladım .. ateş 38,5 -39,9 arasında gidip geldi. bütün gece ateşini düşüremedik kendi doktorumuzla sürekli telefonla idare etmeye çalıştık..gece 2 de ateşi tekrar 39,9 çıkınca apar topar acile gittik. sabahta doktorumuza.kan testi gayta testi boğaz kültürü derken 2 saat müşade altında tuttu doktorumuz.boğazında enfeksiyon var geçen ay doktorumuz uyarmıştı ama oldu ne yazıkkı şuan ateşi biraz olsun kontrol altına alabildik çok şükür. ama kızım çok yorgun düştü yavrum. iştah yok gözler kayık. şimdi annemle onu eve bıraktım ve işe geçtim . sersem gibiyim resmen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…