2008 Kasım Anneleri

Herkese merhabaaa...

Brooke, çok geçmiş olsun canım.. Sıkıntılar yaşamışsın ama çok şükür şu an her şey yolunda, güzel güzel dinlenip kısa zamanda atlatırsın umarım..

Juliannecim, kontrolün iyi geçtiğine çok sevindim, Allah hepimizim korusun..

Asortiecim, eminim sonuçlarınız iyi çıkacak merak etme.. Dualrımız seninle, bizi haberdar etmeyi de sakın unutma..

Kalimeroccum, sıkıntılarını anlıyorum, ama lütfen çok takmamaya çalış.. Allah eşinle ve çocuğunla mutluluğunuzu ve huzurunuz bozmasın..en önemlisi bu..

Herkese tek tek değinmeya çalıştım, umarım kimseyi unutmamışımdır :1hug:

kalimerocuk üzülme canım sen eşinle iyi ol berisi boş..
$enim eşimin ailesi de hep kendi çevrelerinden istiyordu ..ben eşimden önce ailesini tanıdım ..annesi bana sen benim gelinim ol çok hamaratsın derdi şakasına..oğluyla tanışıp gerçek gelini olacağımı duyunca kadın değişmişti...hakkımda orda burda konuşuluyordu..ben okumuş ,çalışan bir kızdım ve çok bilmiştim onlara göre..oğullarını parmağımda oynatırdım diye düşünüyorlardı..nişanlana na kadar idrak edemedi bir türlü birbirimizi sevdiğimizi..yüzüme gülerdi çok seviyomuş gibi görünürdü ama gerçeği biliyordum tabii..sonra kabullenmek zorunda kaldı ve şimdi benden iyisi yok..bir gelini daha var ben en kıymetliyim..şimdi küçük oğlunun kız arkadaşına taktı ..onun hakkında zamanında bana yaptığı gibi konuşuyor..kaynana işte klasik huylar...bu arada ben eşimle 6 yıl flört ettim 1 yıl nişan 2 yıl da evlilik yani 9 yıldır evli sayılırım hem eşimle hem ailesiyle...

Canım görünüş hoş ama, şu özellikleri acaba nasıl?
Katlandığı zaman ne kadar yer tutacak?
Tek elle kapatabilecekmisin(bebek kucağındayken)
Çift taraflı kullanılabiliyor mu? ( Aniden bi rüzgar çıksa ya da bebeğini görerek gitmek istesen kolunun yönünü dğiştirebiliyormusun?
Ağırlığı ne kadar? (Her zaman eşlerimiz yanımızda olmayacak,biz tek başımıza zorlanmayalım, hafif olmalı)

Şimdilik bu özellikler geldi aklıma.ben bunlara dikkat etmeye çalışıyorum.

bence hepsiburda.com dan da bi bak.Orda baya çeşit var canım.

Sen 3 tekerlekli istiyorsun sanırım.Ben hep 4 tekerlekli baktım,öyle istiyorum diye.Yoksa sana şıp diye Model adları yazabilirdim Not aldımda birazcık :)

selam kızlar,
julicim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim demek hem bu ara yaşadığımız kasık ağrıları hemde bebişlerin yeride normalmiş çok güzel.. sevindim kızınıda gördün için rahat etti tatile gitmeden..yeni bikinini güle güle giy tatilin tadını çıkar bizim yerimizede...:))

brooke canım, sanada geçmiş olsun gerçekten çok olaylı günler geçirmişin , bu arada Allah korumuş tamda senin tarfına çarpmışlar, şimdi senin bebişinin iyi olmasına sevindim.. yeni evinde güle güle otur canım...

minik kalimero canım, sen başka yerden gelsen ne olurmuş bazen hiç anlayamıyorum şu kayınvalideleri.. hem boşver takma annen yanındaymış ,eşin sana sonsuz destekçi onlarda bu duruma alışacaktır zamanla.. aslında böyle yaparak ekndileri kaybediyortlar sen değil canım... boşver önemli olan eşin bebişinle eşinle huzurlu, sağlıklı bir ömür diliyorum sana..

asorticim 3lü testin iyi çıkacaktır inşallah bende öyle düşünüyorum, bebek arabasıda güzel ama nedense ben 3 tekerlekli olanlar oyuncak gibi geliyor.. sanırım bebek arabasında hafif, kullanışlı ve korumalı olması en önemli unsurlar..

selam kızlar baya kaynatmışsınız yine
kısa kısa değinmek gerekirse;
elifsevdecim bence bebeğin kasıkta ya da göbekte oynamasının cinsiyetle çok lakası yok canım
benim oğlum olacak ve ben hareketlerini kasığımda hissediyorum

asorti canım inşallah kontrolün iyi geçer ve güzel haberlerle dönersin

elmalı turta canım nazardan korunmak için en güzel dualar ayetel kürsi felak ve nas sureleri
bunun yanında ihlas ve fatiha okunabilir ayrıca Kuranda çeşitli nazar ayetleri de var
bu duaları dilimizden eksik etmeyelim arkadaşlar

minik kalimero hemen hemen her ailede var benzer sorunlar bende başta çok üzüldüm ama artık hiçbir şey için kendimi yıpratmıyorum
ben saygımı koruduğum sürecede eşim doğruları farkedip yanımda oluyor
boşveeeer en güzeli kafanı bu konularla meşgul etmemek
sen bebeğini ve kendini düşün canım

darkcım bu arada bebek arabaları konusunda ihtisas yapmış gibisin ne güzel
ben henüz bu konuda hiç birşey bilmiyorum

Merhaba herkese kızlarrrrrrrrrrr!!..uzun zamandır yazamadım siteye maalesef..ama sizleri çok özledim...

Ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür..artık hareketlerini hissedebiliyorum bebeğimin..ve bu hayatımda yaşadığım en muhteşem duygu:asigim::asigim:...

Bu arada herkes alışverişe başlamış artık yavaş yavaş..ben henüz bişey almadım bebişime..ben ağustos sonuna kadar başlamayı düşünmüyorum alışverişe..ama alınanlara baktıkça da içim gitmiyor değil..

Sıcaklarla aranız nasıl bilmiyorum ama ben mahvoluyorum..eşimin başının etini yiyordum tatile gidelim diye o da sıcağa dayanamazsın diyordu..ama iki gündür ben de anladm dayanamayacağımı..

kızlar, ben epeyce araştırdıktan sonra bugün saçlarımı boyadım..
genelde bulunmuş kanıtlanmış bişey yokmuş zararları açısından, birde ilk 3 ayda yapmamak gerekiyormuş bebek gelişme devresinde olduğu için.. benim zaten 4,5 oldular bitkisel özlü bir boya ile boyadım marketden aldım, organik boya sınıfına giriyormu bilmem ama saçlarım iyi oldu..:))

Fatercim araba konusu öyle oldu ama ben bugün eşimle konuştum.Belki hemen almayız arabayı dedik.
Kasımda bebek arabasını kullanamayacağız zaten.Neden acele ediyoruz ki o zaman dedik.Tabi kafamda bi model var kısmet olursa onu alacağım.Pierre cardin Aliminyum Yılın Bebek Arabası Enigma 2020 istiyorum.

İlk hedefim Kraftın olabilir yada bakıcam yine.Oto/Taşıma koltuğu.Hastaneden bununla çıkarmak istiyorum bebeğimi.Port bebede alcam ama çoğunlukla taşıma koltuğunu kullanmayı düşünüyorum.
Port bebeyi çok soğuk havalarda bebek havayla hiç temas etmesin diye düşünüyorum.

fater ve çitos hoşgeldiniz,
çitoscum evet sıcaklar çok bunaltıyor evde zor dayanıyoruz dışarda bizler çin dahada zor olur.. benim ellerimden ayaklarımdan ateş fışkırıyor resmen evimde sıcak ama bilg. odam serin..

Çitoscum hoşgeldin canım.Bebeğin ve sen iyisin ne güzel.Bizlerd iyiyiz canım çok şükür.
Bencede en güzel şey onun içerde oynaması.
Bugünleri de gördük ya ne mutlu bize.Allah herkese nasip etsin.

Nazlıcım güle güle kullan,savur saçlarını :)))
Walla benim saçların işi biraz uzun.Röfle yaptırmıştım uzun süren kahve kullanımından sonra.Yaptırır yaptırmaz hamile kalınca boyatamadım da.
Boya olsa belki bitkisel felan bişeyler bende yapabilirdim.Ama röflede işlem uzun.O kadar boyayla temas etmek istemiyorum.

Bebeklerin kordonunda yapılan bi incelemeye göre içerisinde boya,deterjan vb gibi kalıntılar oluyormuş.
Bu yüzden korkuyorum olabilecek en az zararı vermek istiyorum ona.Hatta vermemek ama bu mümkün olmuyor.O yüzden deterjanla da temas etmiyorum hiç :)))) Yaşasın tembellik DD

canım olsun sen araştırıp bizimle paylaşınca bizim de kafamızda birşeyler beliriyor fikir ediniyoruz ne güzel
aslında hemen almamak mantıklı kışın nereye gidebiliriz ki arabayla
şöyle bahara doğru almak lazım herhalde

teşekkür ederim canım
dediğin gibi sıcaklarla ve bu hormonlarla işimiz zor:roflol:
bende 3 gündür klimayı açıp uyuyorum sabaha kadar
hasta olucam diyede korkuyorum ama başka türlüde elimde yasstık dolanıyorum sabaha kadar
bakalım temmuz ağustosta ne yapıcaz
Allah yardımcımız olsun

kızlar sıcaklar fena tabi ama benim ev serin valla..herkes beni düşünüyo kaynanam arıyo annem arıyo napıyosun sıcakta yazık diyolar ..ben halimden memnunum valla ..burası sahil kasabası olduğundan serin oluyo anlamıyolar...

darkcım evet günümün çoğu burada geçiyor bilg. odasında püfür püfür esiyor valla işim ve eşim yoksa hep bilg. başındayım..:)) sizlerin yanında yanimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…