2008 Kasım Anneleri

canım bende klima yok ama içeri odamın penceresi açık burasıda cerayan yapıyor içerisi kıl kıpırdamıyor burası perdeler dışarı uçuşuyor ama çok fazla olunca bende sadece kapısını kapatıp pencere açık şekilde oturyorum.. fazla serinlikte kalmamaya çalışıyorum.. hastalanmak istemem durupduruken....

darkcım bende uyşma şeklinde değilde hafif bir karıncalanma gibi oluyor bazen, kahverengi kısmı bayağı genişlemiş.. dışarı taşacak kıvamda benimkide.. yeni penye çamaşır aldım şimdilik idare ediyor...

Ya benimkide karıncalanma gibi işte uyuşma demişim :)

Demekki normal bir süreç bu da,tıpkı bebeğin kasıklarda oynadığı gibi :))

Ya ama nasıl hepimizinki aynı yerde oynuyodu da kimse birbirine sormaya cesaret edememiş :)) ben korkumdan eşime bile söyleyememiştim baya bi süre D

Julicim gözün aydın canım bebişinin ve senin sağlığınızın iyi olmasına çok sevindim canım.detaylı ultrasona mı girdin sen dün?
bende yarın sabah gidiyorum detaylı için..
alttan muayene etmediler dimi?
kaç kilo olmuşsun tarttımı doktor:1rolleyes:
cevap bekliyooooooom:dance:

canım ben 5.haftada gitmiştim.sadece gebelik kesesi görünüyodu.kalp atışlarını falan duyamadık.karnımda çok gazda olduğunu sölemişti doktorum.sonra 7.haftada gittik.ozaman gördük kalp atışlarını..inş. kuzenininkide öledir..

Kızlar bende son günlerde göğ.uçlarında hafif bi uyuşma gibi oluyor.Hiç sizde de oldu mu bu ?
Acaba büyüdükleri için südyen sıkıyo ya ondan mı?Yoksa gebelikte olurmu bu?

bende de oluyor o uyuşmamı karıncalanmamı işte her neyse
ama bununla birlikte sızlayarak acıyor bu günlerde uçları
her hafa yeni bir şey yaşıyoruz gerçektende
birde kızlar ben sabahları kalkınca ayaklarımın üzerine zor basıyorum
tabanlarım acıyo biraz alışınca daha iyi oluyor
sizde ayak durumları nasıl?

kızlar mrb.yarın kpssye girecem.benim için dua edin nolur.çok stres yaptım:çok üzgünüm:.benim gibi sınava girecek arkadaş varsa şimdiden başarılar diliyorum.

canım başarılar diliyorum sana
dualarım seninle olacak
seni çok iyi anlıyorum aynı yollardan bende geçtim
çok stresli olduğunu biliyorum ama sen elinden geleni yapacaksın orada
merak etme sınava başlayıp 5 dk. geçtimi streste kalmayacak
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım
sevgilera.s.

Arkadaşlar benimde göğsümde sızlamalar oluyor zaten iyicede büyüdüler.Sütyenler acayip rahatsız ediyo eve gider gitmez çıkarıyom bende sütyeni laelaelaelaelae öyle gayet rahat oluyo tavsiye ederim yerimseniben ama bazende diyorum ya böyle daha çabuk sarkarlarsa diye

canım bence sütyeni çıkarmak yerine bir beden büyüğünü al
çünkü ben çıkarmamak gerektiğini duymuştum
çıkarınca çatlak daha fazla oluşabiliyormuş

kpss ye girecek arkadaşımıza başaılar:teselli:

ata tanem benimde kesem normalden 10 kat daha büyüktü dr um düşük yapma ihtimali yüksek olur büyük kesede demişti.sizin dr ikiz falan olabilir demişti geçen galiba bende bile bile stres yaptırmıyım diye yazmadım o gün sana bende kaç ay korkarak gezdim sonra 7.haftanın sonunda kalp atışını duyduk.ne düşük yaptım ne başka bişey Allah korusun kuzenini bu drlarda cins biraz daha 5.haftada duydukları var 8.haftaya kadar duydukları var.kese büyük ikiz olabilir diyen var kesen büyük düşük yapacan diyen var boşverin herşey Allahtan ben içimi çok rahat tuttum kuzeninde öle yapsın

benim göğüslerimde şu an için büyümek dışında bir sorun yok çok şükür.. Sütyenle ilgili olarak ise, ben de özellikle bu dönemde çok büyüdüklerinden sonradan sarkmaması için sütyen takılması gerektiğini duymuştum ama ben de eğer akşam evde kimse yoksa çıkarıyorum vallahii. zaten bütün gün sıkılıyoruz iyice..

haleye gelince, o hep iş yerinden yazıyordu ve sanırım evde yok pc..en son iştem de çıkarılınca sanırım artık imkan bulamıyor yazmaya, ama gerçekten ben de çok merak ediyorum onu..

bu arada kpss.ye gircekler başarılar arkadaşlar..

kpssye girecek olanlara başarılar.. Allah yardımcınız olsun..
bende şimdi sağlık olcağına gittim geldim biraz yürüyüş yaptık eşimle demir hapım bitmişti onu yazdırdım yanınada elevet yazdı.. eve geldik ayaklar gerçekten çok kötü hemen suya soktum valla..
şişmeye başladılar yavaş yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…