- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.701
şükür canım almışsın bikiniyi güle güle kullan.biz sana dedik bebişinde bişey yok diye boşuna telaşlandın şekerim.sen tatilinin tadını çıkar
walla olabilir benimki erkek ve hep göbeğimi tekmeliyo.buarada kılzar ebnim oğlan dün akşamdan beri coştu dün akşamdan beri durmadan tepik atıyo.artık karnımdan elimle de hissediyorum tekmelerini.çok güzel yaaaa
canım sorma benimde buna benzeyen kaynana problemim var.onun yüzünden ne hamileliğimden ne bebeğimden hiçbirşey anlamadım heergünüm zehir zıkkım geçiyo sayesinde.haftasonu eşimle tatile gidip kafamızı dinliycektik yine onlar yüzünden gidemiyoruz dün çok kötü kavga ettik çarpıp kapıyı gidiyodum nerdeyse her allahın günü bunlar yüzünden sinir krizi geçiriyorum bıktım walla bebeğime okadar zarar verdiler ki allahlarından bulsunlar
brooke cum allah korumuş sizi geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın.işlerin bitince gidin bi tatile kafanızı dinleyin sinirlerinizi gevşetin iyi gelir canım
kızlar bişey sorucam kuzenim hamile demiştim ya dün onlar ultrasona girmişler bebek 6+3 çıkmış ama kalbi atmıyomuş kesesi de çok büyükmüş kesenin kenarında biyerde duruyomuş.varmı aranızda kalbibi atışını geç gören normalmi sorun varmıdır?doktor bebek ya ölü yada daha küçük olduğundan görünmüyo demiş.inşallah bişeyi yoktur:a015:
Kızlar bende son günlerde göğ.uçlarında hafif bi uyuşma gibi oluyor.Hiç sizde de oldu mu bu ?
Acaba büyüdükleri için südyen sıkıyo ya ondan mı?Yoksa gebelikte olurmu bu?
kızlar mrb.yarın kpssye girecem.benim için dua edin nolur.çok stres yaptım:çok üzgünüm:.benim gibi sınava girecek arkadaş varsa şimdiden başarılar diliyorum.
Arkadaşlar benimde göğsümde sızlamalar oluyor zaten iyicede büyüdüler.Sütyenler acayip rahatsız ediyo eve gider gitmez çıkarıyom bende sütyeni laelaelaelaelae öyle gayet rahat oluyo tavsiye ederim yerimseniben ama bazende diyorum ya böyle daha çabuk sarkarlarsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?