2008 Kasım Anneleri

polipe ve azo
canlarım çok teşekkür ederim cevapladığınız için inşallah sizin dediğiniz gibidir bebek küçüktür de ondan kalp atışı yoktur yoksa kuzenim çok yıkılıcak allah inşallah bu üzüntüyü ona yaşatmaz

günaydın herkeseeeeeeeee, şekerim ilk haftalarda kalp atışlarının duyulmaması çok normal, ben 6. haftada bebeğmimin kalp atışlarını duyamamıştım,sorun yoktur inşallah, kısmetse rabbim verir zaten, üzmeyin canınızıa.s.

canım kalp atışını duymama değil olay kalbi atmıyomuş yani ekranda atan bir kalp görmemişler zaten 8. haftada falan duyuluyo sesi.peki 6. haftada attığını görmüşmüydünüz kalbinin bebişinin?

canım ben doktorumu değiştirdim,ilk doktorumun hemşiresi bana 6. haftada duyulabildiini ancak duyamazsak da korkmamam gerektiğini ileriki zamanlarda mutlaka duyabileceğimizi söyledi, sizin durumunuzu tam olarak anlamaım ben, kalbi gördünüz de sesini mi duyamadınız yoksa hiçbişey göremediniz mi

ya şöyle 6. haftada gittiğinde kalp atışını zaten duyamazsın bendede öyle olmuştu mesela ama ekranda pıtır pıtır atan bir kalp görmüştüm sadece sesini duyamamıştım.ama kuzenimde kalbinin attığını görmemişler hiç hareket yokmuş.dr ya ölü yada çok ufak daha atmaya başlamamış kalbi demiş.haftaya birdaha ultrasona giricek.anlatabildimmi tatlım yani kalbi görememişlerde sesini zaten duyamamışlar.sen attığını görmüşmüydün?

hayır canım ben hiçbişey göremedim, sadece doktorum bişey gösterdi, bebeğin kesesi dedi, bırak kalbini görmeyi biz bebeğin kendini bile görememiştik, sıkmayın ya canınızı, belli olmaz ki bu işler, psikoloji çok önemli bilyosun, güzel düşünün ki güzel olsun, hayırlısı olsun inşallah

ay rahatladım walla canım inşallah bu da öyledir zaten onlar bebk daha 2 haftalıkken öğrendiler hamile olduğunu çok erkendi yani ultrasona da erken girdiği için henüz kalbi atmaya başlamamış olabilir.inşallah allah bebişini korur çok sağol canım moralim düzeldi

ne demek şekerim aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz, aklıma ne geldi bak, belki geç gebelik olduysa ondan da olabilir, hani adetine yakın hamile kalıveriyolar ya, eğer öyleyse bebişçik minnacıktır daha, nasıl göstersin kendini yazık, siz de çok acele ediyosunuz canım, azcık büyüsün bakalım, o zaman dakikada bilmem kaçyüz kere atıyo da şok oluyon a.s

haklısın canım bak bu aklıma hiç gelmemişti gerçi aşılamayla oldu onunki ama belli olmaz bu işler.bence de bebk çok ufak ondan daha kalbi oluşmadı dolayısıyle de atmıyor.ay walla içim aydınlandı birden mutlu oldum çok allah ne muradın varsa versin ibolyacım

ay ne demek şekerim, hepimizin başında, bizim de pat diye olmadı bebeğimiz, tedavi gördük bir çok ilaç kullandım, 3 defa aşılama yaptırdık, ay bu ay hamilemiyim yok değilmişim diye diye hayal kırıklıkları yaşadık, doktor her aşılamadan sonra ilişkiye girceksiniz sonradan gelişen yumurtalar olabilir diyodu , öncesinde bi düşük yaşadım bebişim gelişmemiş, onu kaybettik, araştıra araştıra profesör gibi oldum vallaha, benim ilk gittiğim doktor profesördü, öyle sorular soruyodumki kadın köşeye sıkışıyodu, ık mık yapıyodu kadın :roflol::roflol:

hoşgeldin hisemcim, nassın bakem

Günaydın..

Atacım, sen İbolya ile çözmüşsün sorunu zaten ama ben de yazayım dedim..

Biz ilk 5+3 iken gittik, sadece keseyi gördük.. Daha sonra 8+3 ken gittiğimizde kalp atışlarını duyduk.. Diğer taraftan İbolya'ınsöyledikleri de çok mantıklı.. Bence hiçbir sorun yok.. Umarım onlar da en kısa zamanda görürler ve anlarlar bunu..

hoşgeldin hisemcim, nassın bakem

saol canım hoşbuldukk.. İyiyiz Allah'a şükür.. Güzel bir haber aldım, daha da iyi oldum.. Eşimin kuzeni doğum yaptı sabah.. Epidural sezeryan ile ve tam 2.800 gr.lik bir kızımız var ve anne de bebek de iyi çok şükür.. Allah hepimize bu günleri göstersin inşallah..

Sen nasılsın?

ay sağolun canlarım şimdi artık çok iyiyim kuzenime de söylediklerinizi anlatayım da içi rahatlasın kızcağızın çok üzülüyodu hadi öptüm hepinizi kocccaammmaaannnn

iyiyim bende çok şükür, ay ay ay çok sevindim, allah uzun ömürlü etsin inşallah, güzel günlerde güzelliklerle büyütsünler, hhıı bu arada benim oğluşum var, kertelimmi jeyyar,

iyiyim bende çok şükür, ay ay ay çok sevindim, allah uzun ömürlü etsin inşallah, güzel günlerde güzelliklerle büyütsünler, hhıı bu arada benim oğluşum var, kertelimmi jeyyar,

vallahi ben orasına karışmam, annesi babası bilir..

biz de bebğimizin kız olduğunu öğrebdiğimizde, eşim oğlu olan tüm arkadaşlarını ve akrabalarını arayıp başlık parasını hazırlayın demişti.. ama tabii damat adaylarının yakışıklı olamsı da çok önemli.. Allah'ım yaa, bebeklerimizin büyüyüp de evlendikleirni de görebilecek miyiz acaba? Düşündükçe bile bir tuhaf oluyor insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…