2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar
geçmişe bi bakayım dedim oğluşu uyutmuşken sabah yine doğru dürüst bir şey yemedi kahvaltısını yarım bıraktı neyse sağlıklı olsunlarda elbet bu dönemde geçecek

ANDİNACIM eşinle allah kavuştursun canım çok zor olsa gerek allah yardımcın olsun tabiki bebişinde çok özlüyordur kıyamam ben ona...

YASMİNCİM oğluşunada sanada geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelirsiniz bu aarada benim oğluşta çorabıyla oynamayı onu yemeyi ayagınıda yemeyi çok sever yaşlılığa gelince ben senden büyüğümdür herhalde yaş 36 oldu...

MİNİK KALİMEROCUM kıyamam oğluşuna çok geçmiş olsun aslında damla çok iyi gelir ama eğer kullanamıyorsanız 1 kaşık peditus ver oda hemen düzeltir canım uyuyamazki öyle..bu arada misafirde ağırlayacakmışsın şimdiden kolay gelsin canım aman benim gibi bebişini ihmal etme...

H. MİNE canım geçmiş olsun zeynep ceyline inşallah iyi gelir peditus annesi

LELLALCİM ulaşılması zor bir rekor kımışsın seni tebrik ediyorum canım:hooray:

DENİZİN ANASI sana ve oğluşunada geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelirsiniz canım

ŞEBNEMCİM arkadaşlar demiş gerçi ama zeytinyağı yada badem yağı ver bir kaç saat sonra yapar merak etme canım geçmiş olsun

ATATANEM diş en korktuğum şeydir şimdiden geçmiş olsun canım

REMEDİOS canım bilgilendirmen için çok teşekkür ederiz canım

ÇİLEKçim maşallah oğluşuna ama bence emiyorsa sen gece emzirmeye devam et ama her emzirmeden sonra biraz su içir o sütün şekerini alır canım

EYLÜLCÜM benim yerimede dinlen canım dün geceden sonra evin baştan aşağı temizlenmesi lazım ama yapabilecek hiç gücüm yok

inşallah kimseyi unutmamışımdır

kalimerocum , ecemim ve beyazmeleğim çok saolun sizler dışında feryadımı duymadı kimse mafoldumben
şu anda sabahtan daha da kötüyüm , ay sonunda yani pazartesi günü aramızdan bazılarının işten çıkarılacağını öğrendim , gidip gelip tuvalette ağlıyorum , Allahım yavruma acı diyorum ama bilemiyorum herşeyin hayırlısı artık... herşey üst üste geldi yine , napıcam ben mafoldumben

andinacım zor dönemlerden geçiyorsun tatlım ama üzme lütfen kendini
hakkında hayırlısı olsun gidip ağlayıpta şimdiden kendini yıpratma tatlım
yanlış hatırlamıyorsam hamileyken de seni çıkarma gibi bir girişimde bulunmuşlardı ama başarılı olamamışlardı çok şükür.
inşallah şimdi de atlatırsın bu kriz anını .. amma zorluyorlar sizi tatlım ya

günaydın herkese
sabah sahurda çokoyalandık memonun falan sütünü içirdim baktım eşim bi bardak daha çay içiyo bende bi sigara yaktım çenemiz düştü laf lafı açtı daha suyumu bile içemöeden müezzin ezana başladı
bizde acaipiz yaani sanki hiç okunmuucak susuz kaldık
yaw ben iftara misafir alamaya cesaret edemiyorum valla bunlarla biraz zor hazırlanırım

ayy andinacım çok üzüldüm yaa valla arkadaşım hayırlısı olsun rabbim bebeklerimizin rızkını veriyor bir şekilde hiç üzülme sen ben buna sonsuz inanıyorum ben senin üzüntün yavruna da geçer yazık kuzuma
senin eşin ne işinde çalışıyor şehir dışında

Lelalcim doğru hatırlıyosun hamileyim diye de işden çıkarmaya kalktılar o yüzden acele tayinimi çıkarmışlardı , şimdi de bölümü kapatıyolar bi kısmımızı dağıtacaklarımış bir kısımda işten çıkarılacak..nerden geldim ben buraya anlamıyorum , ne güzel çalışıyodum bankamda ne diye değiştirdim , o kadar kızıyorum ki kendime senağlama

canım eşim turizmci , otelde çalışıyo oda yazın çalışıyo kışın evde , bende işten çıkarsam tam kış üstü ikimiz de evde naparız , bide kriz var zaten hiçbi banka eleman almıyo , ben bankacılık dışında bişey yapamam gibime geliyo , evimiz kira , kredi borcumuz , anneme borcumuz , eşimin annesine bakıyoruz...offf ki ne offf
daraldım çok daraldım ben senağlama

eylülülm ben de çok seviyorum ev yerleştirmeyi yeni dekorasyonu ama işte taşıması korkutuyor beni

bu arada mmmf cim susuz kalmışın ama sigaraya öncelik veriyon bakıyom neyse artıkım bişey demeyelim

canım tekrar bankaya dönme şansın yok mu?

hımm peki şehir değiştiremezmisiniz mesela kış turizmi yapılan yerlede eşin iş bulsa senin alanın ne niye bankacılık dışında bişey yapamayasınki

andinacım kusura bakma hem bebiş hem ben hasta olunca maalesef pek bişii okuyamadım doğru düzgün allah yardımcım olsun canım, iş konusundada inşallah korktuğun gibi olmaz, dualarım seninle canım

denizimin anası , eylülüm saolun dualarınızı eksik etmeyin :Saruboceq:

beyazmelekcim ben yine bankada çalışıyorum ama geçen sene ocak ayında banka değiştirdim , eski bankamda çok rahattım sonra burdan teklif gelince hem işhem de ücreti daha cazip geldi kabule ettim ama buraya geçtiğimden beri aksilikler yakamı bırakmadı , ilk başta hamile kaldım diye işten çıkarmaya kalktılar ben avukatlara falan gidince o zaman tayin edelim dediler kalktık antalyadan istanbula geri taşındık ki zaten iş için ben antalyaya taşınmıştım neyse fazla uzatmıyım ama 7 yılım bitti bankada , uluslararsı iliş. mezunuyum üstüne masterım da var ama hiç kendi konumda çalışmadım , e beni de 30'umdan sonra sıfırdan başlatmazlar hiçbi yerde...bankalar da habire adam çıkarıyo kriz var diye napıcam bilmiyorum

Andinacım, aklına kötü şeyler getirme evrensel çekim yasası var biliyorsunyerimsenibenyerimseniben..

Sen şu an en kötüyü düşünüyorsun,büyük ihtimalle bunların hiçbiri olmayacak ve sen bugün üzüldüğüne hayıflanıp duracaksın..Eyülün de dediği gibi iyi düşün iyi olsun..a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…