- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.281
kalimerocum , ecemim ve beyazmeleğim çok saolun sizler dışında feryadımı duymadı kimse mafoldumben
şu anda sabahtan daha da kötüyüm , ay sonunda yani pazartesi günü aramızdan bazılarının işten çıkarılacağını öğrendim , gidip gelip tuvalette ağlıyorum , Allahım yavruma acı diyorum ama bilemiyorum herşeyin hayırlısı artık... herşey üst üste geldi yine , napıcam ben mafoldumben
andinacım zor dönemlerden geçiyorsun tatlım ama üzme lütfen kendini
hakkında hayırlısı olsun gidip ağlayıpta şimdiden kendini yıpratma tatlım
yanlış hatırlamıyorsam hamileyken de seni çıkarma gibi bir girişimde bulunmuşlardı ama başarılı olamamışlardı çok şükür.
inşallah şimdi de atlatırsın bu kriz anını .. amma zorluyorlar sizi tatlım ya
ayy andinacım çok üzüldüm yaa valla arkadaşım hayırlısı olsun rabbim bebeklerimizin rızkını veriyor bir şekilde hiç üzülme sen ben buna sonsuz inanıyorum ben senin üzüntün yavruna da geçer yazık kuzuma
senin eşin ne işinde çalışıyor şehir dışında
Lelalcim doğru hatırlıyosun hamileyim diye de işden çıkarmaya kalktılar o yüzden acele tayinimi çıkarmışlardı , şimdi de bölümü kapatıyolar bi kısmımızı dağıtacaklarımış bir kısımda işten çıkarılacak..nerden geldim ben buraya anlamıyorum , ne güzel çalışıyodum bankamda ne diye değiştirdim , o kadar kızıyorum ki kendime senağlama
canım eşim turizmci , otelde çalışıyo oda yazın çalışıyo kışın evde , bende işten çıkarsam tam kış üstü ikimiz de evde naparız , bide kriz var zaten hiçbi banka eleman almıyo , ben bankacılık dışında bişey yapamam gibime geliyo , evimiz kira , kredi borcumuz , anneme borcumuz , eşimin annesine bakıyoruz...offf ki ne offf
daraldım çok daraldım ben senağlama
canım eşim turizmci , otelde çalışıyo oda yazın çalışıyo kışın evde , bende işten çıkarsam tam kış üstü ikimiz de evde naparız , bide kriz var zaten hiçbi banka eleman almıyo , ben bankacılık dışında bişey yapamam gibime geliyo , evimiz kira , kredi borcumuz , anneme borcumuz , eşimin annesine bakıyoruz...offf ki ne offf
daraldım çok daraldım ben senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?