2008 Kasım Anneleri

andina allah bi kapıyı kapatırken diğerini açar canım..
şimdiden kendine zülm etme..Kimse ne senin nede bebeğinin rızkını keser...
dualarım seninle canım...

ecemim beni unutmuşsun canımmm...
3 saattir falan yoktum yeni geldimmm..
o uzun listede insan banada bi merhaba derdi..
çok kırıldım çoookkkkk Çok üzgünüm çoook senağlama

selam kızlar yaaa çok uykum var grubuna bende katılıyım baree yaa
bu kız çok yaramaz bişey oldu yaa evde açılmadık yer girrilmedik delik bırakmadı vallaa

slmlarr
hasta bebişlerimize ve annelerimize çok geçmiş olsun
dün piroşunda ateşi çıktı biraz 38.1 di dolven verdim geçti çıkmaz inş.yine ama iştahı gitti yine kuzunun tam çok güzel yerken gitti yine(
andinacım cnm benim üzülme lütfen hemen kötü şeyler düşünme,herkesin sıkıntılı günleri olur ama bu sıkıntılı günlerin ardından hep güzel günler gelir
eşini özlemenide anlıyorum benimkide şehir dışına gidince o bir kaç hafta geçmezdi bana napçaksın cnm çocuğunuz için çalışıyosunuz hem sen eylülde gitmiycekmiydin kocanın yanına

sağol çitoscum
sinirlerim zayıflamış dep. başındaymışım
ama daha iyi gibiyim sanırım yani

Şşşt şşt sakin ol sinirlerine hakim ol...naniknanik..

Eee canım sen de bu aralr çok yoruldun.ev taşıma,oğlanın hastalığı,sünnet derken bitap düşmüşsündür..dikkat et kendine..Ne depresyonu salla gitsin..:asigim:

zeynacım çok geçmiş olsun cnm
asortie sorma cnm eylülün aynından 1 tanede bende var her deliğe giriyo tv sehpasına tırmanmaya çalışıyo benim kızacağımı biliyo hemen dönüp seni seniii yapıyo bana:))

zeyna çok geçmiş olsun canım..Söylemesi kolay diyeceksin fakat biraz rahat olmaya çalış..
piraye çok geçmiş olsun..Kıyamam ben kuzuma..
lavinya hoşgeldin canım..Bizde seni çok özledik..

:1hug: canım üzme canını ne kadar olumlu düşünürsen her şey o kadar güzel olur dualarımız seninle

Ecemim beni unutmuşsun:çok üzgünüm::a015:

ecemim beni unutmuşsun canımmm...
3 saattir falan yoktum yeni geldimmm..
o uzun listede insan banada bi merhaba derdi..
çok kırıldım çoookkkkk Çok üzgünüm çoook senağlama

çitoscum hilalcim inan gözümden kaçmıştır kırılmayın sizi kocaman öpüyorum

sağol çitoscum
sinirlerim zayıflamış dep. başındaymışım
ama daha iyi gibiyim sanırım yani

zeynam nasıl oldun canım şöyle çık dolaş biraz alışveriş yap herşeye iyi gelir vallahi

selam kızlarrr
yorgun savaşçıdan merhabaaa((
3 günsür gecelere kadar evi temizledik teyzemle ama bitti sonundaaaa
hepinizi çok özledim ben yaaaaaaaaaaaaa:)))

kolay gelsin canım

cicişşleeerrr nasılsınız bakalım
bugün gene kalabalğız,ayy ne güzel aynı eski günlerdeki gibi
atacım senide aramızda sık görüyoruz maşallah diyelimde bozulmasın

Andinacım canını sıkma.Belki çıkmayacaksın işten.Hem arkadaşlarda dediler bir kapı kapanır öbürü açılır.Üzülme canım ya.Valla biz de boş oturuyoruz.Hayırlısı ne yapalım.

Zeynacım hoşgeldin.Bugün daha iyisin.Kasma kendini canım.Salla gitsin.

Piraye size de geçmiş olsun.Piroş nasıl şimdi?

Lavinya sen de hoşgeldin.Güle güle otur canım.

Geçmiş olsun canım kısçene..Ne çok hasta bebeğimiz var bu ara ya..

dün akşam başıma gelen olayı anlatayımda gülülem biraz..
annemler evde yoklardı..Eşim, ben ve aysu vardık..Aysu hanımın badisi kirlenmiş onu değiştireyim altını da değiştirip uyutacaktım..Kızımı bi güzel soyuttum..Aaaa baktım alt değiştirme çantasında bezi kalmamış.Diger odadan bezini almaya gittim tabi aysu hanımda arkamdan geliyor..Odanın kapısının oraya kadar gelmiş ve kanepeden tutunup kalkmış..Tam aysuyu alıp giydirecekken telefon çaldı..Bu seferde telefonu almak için aysuyu geri bıraktım..Eşimde diğer telden konuşunca ben kapattım ve aysuya döndüm...Aaaaaaaaaaaaa aman allahım aysu ne yapmış..kakaaaa..Bana bakıp bakıp yeminle pis pis gülüyor..Allahtan halının üzerine değilde parkeye yapmış..Annemlerin gelmesinede çok az bi zaman kalmış..Bu arada annem ve babam oldukça titizler..Aman allahım aysuyu nasıl temizledim, kaka yaptığı yeri nasıl temizledim bilmiyorum resmen jet hızıyla..Ay çok kötüydü..Tabi sonra kızım sen ne yaptın diyorum..Resmen gülüyor bana..Buda unutulmayacak anılar kısmına eklenmiş bir anııı..

yaa piroş aynen yaa geçen gardrobun içine girmiş sesi çıkmıyoo açık bırakmış babamız
arıyorum arıyorum çocuk yok
çıkamayınca ağlamaya başladıda öyle buldum ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…