Andina inşallah bu dönemi de atlatacaksın canım. Biliyorsun benim de bir dönem işten çıkartılma korkum vardı ama çok şükür atlattık. ınşallah sen de iş şerinde kalacaksın. En azından şu kriz dönemini bulunduğumuz yerlerde atlatırsak kriz bitince gönlümüze göre iş bulmak da kolay olacak. Allah sağlık versin canım oldu ki işten çıkarsalar bile bir çözümü olur. Hayatta hiçbir şey çözümsüz kalmaz merak etme nolur bak üzme kendini artık.
Laviş hoşgeldin canım inşallah temiz temiz oturursun evinde.
Zeynacım sen de kendine gel artık silkelen. Bak gözünün içine bakan iki yavrun var. Sıkma canını keşke izin alabilsen biraz sakinleşsen.
Minik Kalimero bakalım nasıl geçecek iftarın. Benim de iftarda ağırlayacağım kişi sayısı 9 a çıktı. Bakalım ben ne halt yiyeceğim. Ya kalabalık misafiri sevmiyorum hiç nedense. Az olsun öz olsun, sohbet muhabbeti de güzel olsun. Kalabalıkta kızım da etkileniyor.
Hilal gerçekten güldüm kızına da. Ne yapsın Aysu cuk tutmuş tutmuş kakayı bakmış annesi bakamıyor ona yapıvermiş :)))