2008 Kasım Anneleri

pirayecim geçmiş olsun canım

hilal ilahi birde pis pis gülüyo haa :))

meliste bulaşık makinasını açık görmesin aman allah üstüne çıkıp oturuyo kaydirigubbakcemile3

ben geldımmmm
bıraz erken cıktım ufak tefek alacaklarım kalmıstı onları alarak kendı evıme gıttım
hazırlıklara basladım esımden yardım ıstedıklerımı hazırladım ve esıme bıraktım
toz alamadım ama aksam mısafırler gelene kadar hallederım ınsa allah
sımdılık garnıtur ıslerı tamam guvec fırına atılma pozısyonuna geldı corba ve pılavım kaldı
ayyy cok hamarat gordum kendımı ve esımı

sonra oglusuma gıttım anneme emzırırken uyudu yavrum yıne
sabah babasıyla yatmıslardı ben ıse geldıkten sonra 10'a kadar uyumuslar
kahvaltıdan sonra hıc uyumamıs benı emerken uyudu kuzum
tam bırseyler atıstırıken hemen uyandı emzırdım opup koklayıp geldım

bu arada mısafırım 4'ten 6'ya cıktı
benım ıcın bırsey farketmedı ama servıs kolay olur umarım

ben sanırım cok sık mısafır agırlamadıgımdan olsa gerek stres yapıyorum bu ıkram ıslerını nedense
neyse bakalım neler konusmussunuz

hılal maasallah senın kız hemen halletmıs ısını

andına uzulme canım
bence ısten cıkartılmak zorunda olduklarının arasında sen olmayacaksın
hem ıse guzel yonunden bak oyle olsa bıle belkı cok daha guzel ımkanların acılması ıcın bu sekılde gelısmesı gerekebılır olayların

zeynam gelmıs hosgelmıs
ınsa allah sımdı daha ıyısındır
buna benzer bır durum lohussalık donemımde benım basıma gelmıstı
cocugum cok hasta olmustu uzerıne kayınvalıdem ve gorumcem lohussalıgımı burnumdan getırmıstı
bırde donup baktım kı esım benım yanımda degıl destegını goremıyorum
acıllere kaldırılacak duruma geldım ama sonra kendıme gelıp dedım kı
hıc kımse ya da hıc bır olay benım kucuk kuzumdan kesınlıkle zerre kadar onemlı olamaz
ısıme ve yavruma sarıldım kendıme geldım
hatasının 3.gunu kocam kendıne geldı ama ben burnundan getırmeyı ıhmal etmedım tabıı
sende herseyın ustesınden geleceksın canım
cok kuvvetlı bır kadınsın

en doğrusunu yapmışsın kalimerocuğum
kuzularımız için güçlü olmalıyız

zeynam sen de güçlü ol
alabiliyorsan rapor ya da izin al bir kaç gün evde dinlen çocuklarınla ve ailenle vakit geçir kendine gelirsin
dinlenmek çok önemli bir gün bile olsa fark ettiriyor hele her zaman bulunulan ortamdan uzaklaşmak çok yarıyor insana

teşekkür ederim kızlar
yasmincim iyi şimdi piroş ateşini ölçtüm uyutmadan önce 35.9du neşeside gayet yerinde
hilal çok güldüm hee yaramaz artık yaramazlık yaptıklarını anlıyo bunlar:))
asortie benimkide dün girmeye çalışıyodu gardrobun içine son anda yakaladım vitrinlerin kapaklarını açıyo her taraf minik parmak izi dolu:)

o minik parmak izlerinden bizim evde de çok
bizde çekmece açmaya yeni başladık
komodinin bir çekmecesi çok dolu olduğu için açamadı
önce bir eliyle denedi sonra diğer eliyle
olmayınca dişleriyle açmaya çalıştı
öyle komiktiki

Andina inşallah bu dönemi de atlatacaksın canım. Biliyorsun benim de bir dönem işten çıkartılma korkum vardı ama çok şükür atlattık. ınşallah sen de iş şerinde kalacaksın. En azından şu kriz dönemini bulunduğumuz yerlerde atlatırsak kriz bitince gönlümüze göre iş bulmak da kolay olacak. Allah sağlık versin canım oldu ki işten çıkarsalar bile bir çözümü olur. Hayatta hiçbir şey çözümsüz kalmaz merak etme nolur bak üzme kendini artık.

Laviş hoşgeldin canım inşallah temiz temiz oturursun evinde.

Zeynacım sen de kendine gel artık silkelen. Bak gözünün içine bakan iki yavrun var. Sıkma canını keşke izin alabilsen biraz sakinleşsen.

Minik Kalimero bakalım nasıl geçecek iftarın. Benim de iftarda ağırlayacağım kişi sayısı 9 a çıktı. Bakalım ben ne halt yiyeceğim. Ya kalabalık misafiri sevmiyorum hiç nedense. Az olsun öz olsun, sohbet muhabbeti de güzel olsun. Kalabalıkta kızım da etkileniyor.

Hilal gerçekten güldüm kızına da. Ne yapsın Aysu cuk tutmuş tutmuş kakayı bakmış annesi bakamıyor ona yapıvermiş :)))

julı aksama ne yapacagım bılmıyorum
cok yoruldum ben daha sımdıden
gece ayakta olmamın etkısıde fazla tabıı

bende kalabalık mısafırı agırlayamıyorum
mısafırı cok severız bız aılecek ama kalabalık olunca mısafırınle ılgılenme fırsatın olmuyor maalesef
ıkramlar hızmet vs derken kalkıp gıdıyorlar

uykum geldı hem de cokkk

kalimerocuğum sana tavsiyem zaten oruçlu değilsin misafir gelmeden hem oğlunun karnını hem kendi karnını iyice doyur
ben misafir gelince hep aç kalıyorum onlarla ilgilenmekten hevesle yaptığım yemekleri bile afiyetle yiyemiyorum
ayrıca misafirin yanında bebek yedirmek zor oluyor dikkati dağılıyor yemek yemiyor artı sen de servis yapmaktan ve aynı zamanda bebeğinle ilgilenmekten yemeğe fırsat bulumayacaksın ve gecenin sonunda çok yorulacaksın

remedıos tsk ederım canım tavsıyen ıcın
zaten ben mısafırımde olsa once oglumla ılgılenmeye calısıyorum
hem duzenı bozulmasın hemde huysuzluk etmesın dıye
sonucta mısafırımde yabancı degıl esımın kuzenlerı

saat 7 oglumun corba saatı
yeyıp yarım saatlık uykusuna gecmesı gerekıyor ama bugun uyku duzenımız bıraz kaymıs durumda
esımde yanımda gelenlerde hep genc
cok sorun olmaz ınsa allah canım
bır de ben kendı yaptıgım yemegı yemem
cok uyuz bır huy bılıyorum ama yıyemıyorum ıste

nasıl yani kendi yaptığın yemeği neden yemiyon kıs minik
asıl ben kendi yaptığım yemeği yerim dana gibi ,bide sonunda ohhhh ellerime sağlık çok şiştim derim :lepi:

aaaaa bende kendi yemeğemee bayılırımm.niye yemiyosun ayol.sen pişirirken zaten doyan cinstensin galiba.fazla iştah ta yok sende galiba ( ama benn hiçbi zaman öyle olamadım.yemek yapmak ve yemek bi sanattırkaydirigubbakcemile3

şişştt neler oluyor burada :))
pirayecim geçmiş olsun tatlım piroşa aman yükselmesin bir daha
zeynacım sende dert etme tatlım ben bu zamana kadar iki defa depresyonun ucundan döndüm çok ince bir çizgi ve girdin mi çıkışın çok zor bilirim. o yüzden kendine en kısa zamanda çocukların ve ailen dışında biraz zaman ayır ve zevk aldığın birşeyle ilgilen. mesela bir dönem yanlış hatırlamıyorsam dans kursu falan diyordun. bak şimdi tam zamanı hem kafan dağılır hemde kendin için bişeyler yapmış olursun canım.

denizannem ne yaptı nasıl oldu acaba merak ettim onları da ..

kalimerocum ve julicim haydi kıızlar allah kolaylık versin
inşallah rahat rahat ağırlarsınız misafirlerinizi.

bu arada aysuya çok güldüm ya :)) bunların hepsi ayrı alemler

başka unuttuğum var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…