2008 Kasım Anneleri

höytttt ben geldim,sayfam acik kalmis misafirim vardi yeni gitti...

söyle bi baktimda gecmise,andidacim du bakalim yeni günler neler gösterir sizin icin,üzme kendini.

zeynacik cok gecmis olsun canim,naptinda bu kadar yiprattin sinirlerini sen ya?

pirosuma karabiberimede bol bol sifalar diliyorum,onlar yerine biz ateslenelim..

kimseyi unutmak istemiyorum kusura bakmasin unuttuklarim olurmu?

aksama misket köfte yapicam yaninada bulgur pilavi ama corbada kararsiz kaldim ne yapsam acaba????

eylul ve derıncım ben bu sanatı hakkıyla ıcra edemeyenlerdenım
cok sık yemek yapmam ama yaptıgım zamanda kokusuyla doyanlardanım
corba harıc genelde oglum ıcın yaptıgım corbaları yıyorum

calısıyor olmamın, annemle cok yakın olmamın, tek kız olarak sımartılmıs olmamın, kocamın cok guzel yemek yapma ve yeme sanatını ıcra edıyor olmasının, bır rahatsızlık sebebıyle et ve sogan kokusuna tahammulsuz olmamın, tembel olmamın vs vs vs vs hangısını ıstersenız secın benın alın boyle bır huy benımkısı

ayy remidoscum ben domatez corbasini hic icemem,görüntüsünü hep begenmisimdir ama icemiyorum onu puffffffffffffffff

dün mercimek yedik bugün taranami yapsam acaba..

Ay çilek hatırlıyor musun geçen ramazan ayını. koca göbeğinle fıldır fıldır iftarları dolaşıyordun. Kızım ne çabuk geçti günler daha dün gibi. Hadi süsleneyim ben deyip çıkıyordun.

slm kızlar nasılsınız 5 dakkikalığına kaçtım..hepinizi çok özledim..inş hepiniz iyisinizdir..haftaya görüşmek üzere ..eylülcüm çekiliş bitmediyse benide yaz güzel tamammı..öptüm hepinizi...

aman julim hatirlamamiyim hicccc yaaa,bu vakitler oldumu bende aliyordu basini bi süslenme..önümde kocaman göbek icinde deniz habire geziyordum.bu yil kimseye gitmiyorum kimseyide almiycam eve.benim cocugum zaten bana bisi yaptirmiyor yokyere yoramam kendimi.bir iki arkadasimizida disariya cikarticaz hepsi bu.

aman bak simdi eskiyi hatirladim bu arada bi yasta yaslandik bea..

eee eeeee demekten yoruldum yavvvv
karnım acıktı
susadım
canım sıkılıyo
yoruldum
daha yemekte yapmadım
yeşil mercimek
yoğurtlu makarna
salata
çorba yapsammı yapmasammı kararsızım zaten mercimek çorba gibi
not: biri beni iftara alsın şöööyylee güzel bi sofra hazırlayıp:)))

gülizcim yazıyorum canım ,

piraye gel bana ,bu hayalini gerçekleştirecek en gerçek kişiyim benn ..

çilek bende hatırladım şimdi geçen seneyi ahhh ahhh yaşlanıyoruz ..

çilekim emziriyorum cnm oruçluyumda ayrıca en başta süt bitiyomuş gibi geldi ama aynı, piroş iyi emerese sütte iyi
en gerçek kişim eylülüm isterim valla birlikte iftar yapmak ama hep ben geliyorum sana al kocanı siz gelin bi akşam iftara,yada bi h.sonu migrosta filan buluşup iftar yapalım

zorlada olsa biraz önce oğluşu doyurdum yine tam bitirmesede iyi yedi sayılır biraz rahatladım bu akşam iftara davetliyiz ilk defa geldiğimden beri dışarı çıkacağım çok yorgunum dinlenmeye öyle ihtiyacım varki çarşamba günüde yine yatılı misafirlerim var o zamana kadar dinlenebilsem bari...

uykum geldi karnım acıktı susadım sigara istedim çay istedim falan filan
beni kimse merak etmiyoooooo nerde bu karı demiyooooo
bu arada geçen seneyi bende hatırladım hatta dün bide çileğin ben süsleneyim diye çıkmasını hatun üşenmiyo yaa demiştim hahahah:))))))))))

mmmfcim merak etmeyiz olurmu ama oruç olunca e bide çocuklar fırsat buldukça dinleniyordur diyorum ne var ne yok nasılsın bakalım kimsecikler yok bi ara bayağı kalabalıktı şimdi kimsecikler yok

ben çıkıyorum akşama iftara davetliyiz anca hazırlanırım oğluşu hazırla mamasını ayarla giydir giyin oooo çok işim var artık bugün giremem yarın görüşürüz hepinizi öptüm bebişlere iyi bakın

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaslar...ne guzel bebıslerınızı almıssınız kucagınıza ...Allah bağışlasın.ınsallah bende eylul annesı olucam.ama eksık bıkac seyım kaldı.yenısını almaktansa sızden alabılırım bebısler buyumustur dıye dusundum.

emzırme yastıgı
bebek ıcın yan yatıs yastıgı
portbebe
kanguru

eger elınızde varsa ve kullanmıyorsanız bana ozelden mesaj atabılırsenız satın almayı dusunuyorum...sımdıden tesekkurler...

kisss süslenmek icin üsenilirmii mmfcikk....

bakiyorumda sizler simdi nefis masalarin basinda habire götürüyorsunuz yemekleri..

bizde daha iki saat var iftara,esim oruclu oldugu icin bekliyoruz bizde oglusumla onu.

süper bi sekerpare yaptim benim bu( tatlici tombak)halim ne olcaksa artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…