- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.361
napalım işte ecemimcim ramazan oruç ufak ayrı büyük ayrı alem
sen napıyosun sende de 2 tane tutuyomusun oruç
canım geçmiş olsun buna nazar denmezde ne denir ne kadar yorulmuşsundur kadınada pes yani ...yatak odanda ne işi var en sevmediğim şey...selam kızlar,
ay buradan ayrı kalmak ne zormuş alışınca bizimkiler ne yapıyor bir bakayım moduna giriyorsun 18 den beri siteye girmek için uğraşıyorum
şifre yanlış diyor 5 kere yanlış girmişim.. aynı şifre oysaki o yüzden 15 dk engelliyorlar
sağolsun maytabım olaya el attı kazende yeni şifre gönderdi 15 dk geçincede oğlanları uyut yemeğimi ye buıralardayım girebildim sonunda....
maytabada dedim zaten dünden beri başıma gelmeyen kalmadı yahu..
dün misafirim vardı 2 kişi yemekleri önceden planladım eşim çocuklara bakacak kadın aradı geleyim eşinle bankaya gidelim maaş çekelim sonra bize fırında köfte yapsın demezmi ben bir dolu yemeği ayarlamışımm çocuklara eşim bakacakta yapacam bir sinirlendim nese dedim uyuttuk oğlanları geldi gittiler gelince baktım tatlımızı o almış onlar gelene kadar benim her lafımı ettiğinde oluyor hep dikkat ettim bardak kırdım yemeğe oturduk keremle mutfağa gitmiştik sen kocaman pekmez kavanozunu kaldır at yere her yer pekmez sakin ol dedim kendi kendime normalde çıldırırım..
yemek bitti hadi çayı bizde içelim nasılsa bizi bırakacaksınız demezmi hadi kırmayalım diye herşeyi mutfağı öyle bıraktık gitttik
giderken bişeyleri daha kırdım hatırlamıyorum.. ha banyodaki sabun tasıda devrildi bu arada..büyük küçük bütün sabunlar kokular yerde..
evden çıktık çayımızı içtik geldik ev soğan kokmuş sofra olduğu gibi kalmıştı çocukları uyuttuk ortalığı toparlıyorum pekmezli kilimi olduğu gibi makineye attım cam kırıklarını temizle derken
son ve en yaralıyıcı darbe geldi tam bulaşıkları makinaya dizdim bir kaçını elde yıkadım lavabo tıkandı pompayla açayım derken lavabo olduğu gibi in aşağıya..
şalterlerim devre dışı olmaktan son anda kurtuldu yani eşim geldi yardıma yerleri sildik lavaboyu balkona attık.. bu anlattıklarım en sinir bozucu olanlarıydı lafları saymıyorum..
gece sahurdada eğreti sofra hazırladım..
sabah gitti yapıştırıcı aldı da yapıştırdı bende oğlanlar uyuyunca sildim alttaki çanakla çömleği yıkadım tam oturdum bu seferde sitedye giremedim...
bilemiyorum ya kadının nazarı değdi yatak odama bile girdi yani düşünün..
yada bende bir terslik var..
ama burdayım ya sonunda şimdi çayımı yudumluyorum oğlanlar yeni kalktı oyun oynuyorlar....
ben geçmişe şöyle bir bakacağım..
aaaaa sıze bu arada en onemlı bomba haberı vermedım
oglusumun ılk dısı cıktı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
dıs bugdayını ramazanda yapsak ne olur yoksa bayramdan sonraya mı kalsa dıye dusunuyorum
altta ılk ıncımız kendını gosterdı ıkıncımız de yolda
doktoru demıstı zaten bırkac tane arka arkaya cıkaracak dıye
kalimero ilk inciniz hayırlı uğurlu olsun canım..Darısı başımıza inşallah...
nazlımelek bununla geçmiş olsun canım...
yasmiinnn ne oldu sanaaa..Hastamısın? Bak benim haberim olmadı..Çok geçmiş olsun canım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?