2008 Kasım Anneleri

selam kızlar,
ay buradan ayrı kalmak ne zormuş alışınca bizimkiler ne yapıyor bir bakayım moduna giriyorsun 18 den beri siteye girmek için uğraşıyorum
şifre yanlış diyor 5 kere yanlış girmişim.. aynı şifre oysaki o yüzden 15 dk engelliyorlar
sağolsun maytabım olaya el attı kazende yeni şifre gönderdi 15 dk geçincede oğlanları uyut yemeğimi ye buıralardayım girebildim sonunda....

maytabada dedim zaten dünden beri başıma gelmeyen kalmadı yahu..
dün misafirim vardı 2 kişi yemekleri önceden planladım eşim çocuklara bakacak kadın aradı geleyim eşinle bankaya gidelim maaş çekelim sonra bize fırında köfte yapsın demezmi ben bir dolu yemeği ayarlamışımm çocuklara eşim bakacakta yapacam bir sinirlendim nese dedim uyuttuk oğlanları geldi gittiler gelince baktım tatlımızı o almış onlar gelene kadar benim her lafımı ettiğinde oluyor hep dikkat ettim bardak kırdım yemeğe oturduk keremle mutfağa gitmiştik sen kocaman pekmez kavanozunu kaldır at yere her yer pekmez sakin ol dedim kendi kendime normalde çıldırırım..
yemek bitti hadi çayı bizde içelim nasılsa bizi bırakacaksınız demezmi hadi kırmayalım diye herşeyi mutfağı öyle bıraktık gitttik
giderken bişeyleri daha kırdım hatırlamıyorum.. ha banyodaki sabun tasıda devrildi bu arada..büyük küçük bütün sabunlar kokular yerde..
evden çıktık çayımızı içtik geldik ev soğan kokmuş sofra olduğu gibi kalmıştı çocukları uyuttuk ortalığı toparlıyorum pekmezli kilimi olduğu gibi makineye attım cam kırıklarını temizle derken
son ve en yaralıyıcı darbe geldi tam bulaşıkları makinaya dizdim bir kaçını elde yıkadım lavabo tıkandı pompayla açayım derken lavabo olduğu gibi in aşağıya..
şalterlerim devre dışı olmaktan son anda kurtuldu yani eşim geldi yardıma yerleri sildik lavaboyu balkona attık.. bu anlattıklarım en sinir bozucu olanlarıydı lafları saymıyorum..
gece sahurdada eğreti sofra hazırladım..
sabah gitti yapıştırıcı aldı da yapıştırdı bende oğlanlar uyuyunca sildim alttaki çanakla çömleği yıkadım tam oturdum bu seferde sitedye giremedim...
bilemiyorum ya kadının nazarı değdi yatak odama bile girdi yani düşünün..
yada bende bir terslik var..
ama burdayım ya sonunda şimdi çayımı yudumluyorum oğlanlar yeni kalktı oyun oynuyorlar....

ben geçmişe şöyle bir bakacağım..

napalım işte ecemimcim ramazan oruç ufak ayrı büyük ayrı alem
sen napıyosun sende de 2 tane tutuyomusun oruç

canım çıktıktan sonra gördüm yazını bende tutuyorum oruç canım çok zorlanıyorum ama tutmayınca içim rahat etmezdi ama akşama doğru bende pil bitmiş oluyor uykuyu çok arıyorum gece geç yatıyorum sahurada kalkıyoruz ardından oğluş erkenden kalkıyor çok zorlandığım oluyor ama ramazanı seviyorum ayrı bir huzur veriyor insana rahatlatıyor

canım geçmiş olsun buna nazar denmezde ne denir ne kadar yorulmuşsundur kadınada pes yani ...yatak odanda ne işi var en sevmediğim şey...

bizde iftara gittik geldik yemekler güzeldi sofrayı kaldırdık çayımızı içtikten sonra baktım oğluşun uykusu gelmek üzere açta eşime kalkalım dedim kalktık çünkü huzuru iyice kaçtı biraz rahat etsin istedim geldik allaha şükür yemeğini yedi yine bitirmedi ama hiç yememesinden iyidir uyuttum kalabalıkta huzuru kaçıyor ama benimde misafirim eksik olmuyor biraz dinlenecem sonra görüşürüz öptüm

kızlar bebişleri ve kendileri hasta olan annelere çok geçmiş olsun..
andinacım inşallah herşey düzelirde seni etkilemeden atlatırsın bu olayı..
lelalcim maşallah hızına..
beyazmelekcim kolay gelsin kazasız belasın taşınmanı diliyorum..
denizinansı sende denizoğlanda hastaymışınız ayrıyeten geçmiş olsun canım benim..:))
zeynam sanada geçmiş olsun çabuk atlatırsın inş. sıkıntılarını..
ecemim teşekkür ederim canım..
unuttuklarımı öpüyorum..
hepinize iyi geceler..
yarın görüşürüz..

nazlıcım başına gelmeyen kalmamış tatlım yaa
ben olsaydım çıldırırdım kesin kaydirigubbakcemile3

yaklasık 2 saattir Duru hanımın kıyafetlerini ütülüyorum allahım ya amma biriktirmişim
güya bugün valizleri hazırlayayım da ortadan çıksın demiştim ama sadece hanfendinin kıyafetlerini ütüleyip bir kısmını valizine koydum .. daha bizimkiler ütülenecek pek severim ya ütüyü o yüzden dağ gibi olmuş .. artık pilim bitti ..

bugün safişi göremedim sanki ben
gececi dark ta yok
huu kızlar nerelerdesiniz :)

herkese günaydın..
dün saat üçten sonraki konuşmalarınıza baktım inanırmısınız cevap yazmaya geldim herşeyi unuttum..
ay ben çokmu yaşlandım acaba..
yoksa kafammı çok yorgunda hiçbirşeyi algılayamıyorum..
bak sabah sabah kafaya takacak bişey daha buldum((

gunaydınnnn

bılegımın ve yuregımın hakkıyla dunkı ıftar davetımın altından hakkıyla kalkmıs bulunuyorum
her ne kadar 4'ten 6'ya sonra da 8'e cıksada mısafırım hepsı bır arada cıkmıs oldu
eve gırmemle aradan 10 dk gecmeden mısafırlerım geldı
tabıı ben onları 6 kısı beklerken baktım kapıdan hala devam edıyor gelenler sasırdım tabıı
allahtan oglen gıttıgımde ıslerımın buyuk cogunlugunu toplamıstım ve kocıste benden once bırseyler hazırlamıstı ama yıne de bıraz vaktım olsun ısterdım tabıı
neyse hersey cok guzeldı buyuk ve kalabalık bır masa olduk esım cok sevındı
cunku hepsı de yegenlerıydı gıttıkten sonra uzuldu "ben kalabalık sofraları sevıyorum" dıye

neyse oglum yıne huysuzdu
ıftar oncesınde corba ıcırmeye calıstık ama yemedı
ben emzırdım sakınlessın dıye uyuttum yemek bıter bıtmez uyandı
sonra kalabalıgı ve sıcagı sevmedı baktım atesı var bır fıtıl attık
mısafırler gıttıkten sonra da banyo yaptırınca uyudu bu gece daha rahattı nefes alması

belkı yarına veya cumartesı gunune yıne mısafırım gelecek
onumuzdekı gunlerde mısafır ıslerını halledıp bayram temızlıgıne gırısmeyı dusunuyorum
tabıı kadın bulabılırsem herkes oruc tutuyoruz dıye cok gelmıyorlar

Günaydın kızlar.Dün işyerinden erken çıktım.Patronum hasta olduğumu görünce izin verdi.Eve gittim uzandım biraz ama banamısın demiyor bu hastalık.Gidiciyim galiba.Umarım oğluma geçmez.Akşam çok keyifliydi.Alkışlayınca, müzik duyunca oturduğu yerde popoyu oynatıynların gülmesi kadar güzel ne var hayatta?Sizlerde ne var ne yok?

Nazlımelek çok kötü bir akşam geçirmişsin.O kadın nasıl biriymiş öyle?ıyi dayanmışsın.Ben olsam şalterler atmıştı.

hılalcım o unutkanlıklar uykusuzluktan olabılır dıye dusunuyorum
uykumuzu alamayınca konsatre bozuklugu olabılıyor canım
uzulme daha gencsın

nazlımelek gecmıs olsun dıyeyım canım
sanırım nazara geldınız ne kadınmı bee mısafırınde
hıc sevmem emırvakı ısı de sureklı emrıvakı konusmalarıyla senı cıldırtması normal canım

mmf senı merak edıyor ve soruyoruz ya canım

aaaaa sıze bu arada en onemlı bomba haberı vermedım
oglusumun ılk dısı cıktı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
dıs bugdayını ramazanda yapsak ne olur yoksa bayramdan sonraya mı kalsa dıye dusunuyorum
altta ılk ıncımız kendını gosterdı ıkıncımız de yolda
doktoru demıstı zaten bırkac tane arka arkaya cıkaracak dıye

Hayırlı olsun canım.Darısı diğerlerine bakalım.

kalimero ilk inciniz hayırlı uğurlu olsun canım..Darısı başımıza inşallah...
nazlımelek bununla geçmiş olsun canım...
yasmiinnn ne oldu sanaaa..Hastamısın? Bak benim haberim olmadı..Çok geçmiş olsun canım(

günaydınnn
aman neler neler olmuş yawww en çokda nazlımeleğe üzüldüm yavrum o kadın nası bi kadındır koy kapı önüne vur tekmeyi kıçına gitsin evine ulen misafirsen misafirliğini bil
kalimerocum hadi geçmiş olsun atlattın misafiri
ben bu sene alamayacağım sanırım kendimi hiç o kadar kuvvetli ve hamarat hissetmiyorum
başka ne vardı valla okudum ama akşam okudum hiç aklımda değil fisfisfis
he bu arada yasmincim geçmiş olsun dikkat et kendine
ben daha bi temkinli olmaya çalışıyorum şahsen relaxxxx yani relaxxxx

Canım grip oldum.Dün kafam gözüm patladı.Oruçluydum birde.Neyseki patron gönderdi. Bu sene kimde grip varsa aldım, hiç es geçmedim.Bazen hem alerji hem grip yüzünden yaşamak istemiyorum.

günaydın kızlar

kalimero ilk inciniz hayırlı olsun

nazlı melek geçmiş olsun negatif enerjili insanları hiç sevmiyorum ve uzak durmaya çalışıyorum

yasmin geçmiş olsun

hilal unutkanlık yorgunluktan oluyor bende de oluyor ara sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…