2008 Kasım Anneleri

Çitos başınız sağ olsun canım.Allah sizlere, geride kalanlara sağlık versin.Allah rahmet eylesin.

Zeyna, Hilal sağolun canlarım.Zeynacım relax relax.Olacak, herşey düzelecek canım.

tsk ederız teyzelerı korkuyorum yasından once cıkmayacak dıye ama cıktı sonunda

hılalcım foto elbette kı cekerım zaten pek heveslendım lelal yapınca
guzel bır hazırlık yapmam lazım sanırım bayramdan sonraya kalır

cıtoscum basın sagolsun canım

günaydın kızlar
kalimerocum ilk inciniz hayırlı olsun tatlım bundan sonrakıler bir süre çorap söküğü gibi gelecek patır patır patlayacaklar
diş buğdayı için benim fikrim bayram sonrasına bırakman yönünde .. şölee parti havasında bişeyler yaparsınız eğlenceli oluyor :)) tecrübe ile sabittir :)

çitoscum annanen için allah rahmet eylesin canım. siz geride kalanlara sabır ve sağlıklı uzun ömürler versin. beklediğiniz bir durumdu,daha fazla acı çekmesinden iyidir tatlım.

yasmin geçmiş olsun canım sana da .

zeynacım gecen yıl ben de hıc kımseyı almadım
ama her davete de katıldım :kedi:
hamıleyım dıye torpıllıydım
sen de kendıne bır torpıl yap sen tum davtelere katıl bu sene hhıc kasma canım kendını

yasmın gecmıs olsun canım
bıze dun sonradan katılan mısafırımızınde bebegı var ve grıp olmustu
ınsa allah ogluma gecmez ama doktora goturmusler salgın var dıkkat edın demıs
ve bunu bızım eve cocuklarıyla gelerek soyledıler

zeynacım sen nasıl oldun tatlım
daha iyisin ya ??

bu arada denizannem ile ilke deniz nasıl oldu acaba ??
dün yoklardı ana oğul hastaydı onlarda ..

hay allahım ya deli oluyorum böle insanlara
hem hasta çocuğu çıkar evden başka bebekli eve sok
sonrada kalk salgın varmış de
şimdi bu durumda salgının nasıl yayıldığı konusunda fikir sahibi olup olmadıkları akla geliyor

Herkese günaydın ..keyifsizim bugün..anneannemi kaybettik.:çok üzgünüm:
başın sağ olsun canım ölüm yaşlıyada gelse gencede gelse beklenen son da olsa acıdır ve hiç istenmez
evet canım bu sene de bu lüksümü kullanacağım yapabilecek durumda değilim şu sıralar ama son 15 gün ne olur bilemem

zeynacım sen nasıl oldun tatlım
daha iyisin ya ??
sağol canım iyiyim daha iyi olacağım ilk günki atağa göre çok çok iyiyim çünki

Minikçim ilk dişiniz hayırlı olsun arkası gelir artık.darısı bizim başımıza..

Lelal o nasıl bir ütü ancaım öyle gece bire kadar..iş yok herhalde bugün senin?nasıl kalkıyorsun sabah?

Canım grip oldum.Dün kafam gözüm patladı.Oruçluydum birde.Neyseki patron gönderdi. Bu sene kimde grip varsa aldım, hiç es geçmedim.Bazen hem alerji hem grip yüzünden yaşamak istemiyorum.

Geçmiş olsun canım..o nasıl laf öyle yaşamak istemiyorum filan.tek derdimiz bunlar olsun keşke hayatta.

günaydın kızlar, lelalcim geldim canım teşekkür ederim, benim hastalığım daha ilerledi, ilkeninki sanki biraz rahatladı yavrum,

çitos başın sağolsun canımallah sabır versin, demişya şair her ölüm erken ölümdür, bekleniyorda olsa acıtıyor

kalimero önce gözün aydın dişiniz haayırlı olsun ve geçmiş olsun canım

yasmin geçmiş olsun,

ve nazlımelek nasıl bir gözmüş o be ya( allah sabrını vermiş ama sanada

ismini saymadığım tüm anneleri ve bebeklerinede öpücük yolluyorum

günaydın kızlaaar
geçmişi okuyamadım ama bu sayfadan anladığım kadarıyla

çitoscum başınız sağolsun canım benim yaşlıymı heralde ama ölüm acıtıyor her zaman insanın içini

kalimerocum ilk inciniz çıkmış öle mi çok sevindim biz de hala tık yok darısı başımıza kuzunu öp bizim için bir de o salgın var deyip salgını yaymaya gelenlere ben de çok sinir oluyorum sölemeden edemeyeceğim

zeynam dün ben gittikten sonra geldin heralde geçmiş olsun güzelim öle depresyon falan yakışmaz sana hayır üstünde hoş durmaz diye diyorum o yüzden uzak olalım ondan, iftara da her ramazan çağırmak zorunda değiliz yaa boşver gitsin

andinacım geldimi bugün nasıl hissediyr kendini

kızlar dün sat 15.00te başladık ev taşımaya gece 01.30da bitti mahvolduk resmen yaa şuan o kadar yorgunum ki anlatamam bittik resmen daha bir dünya iş var aman ne yapayım evin içine girdi ya eşyalar yerleşir gider bir tek buzdolabım çizilmiş yaa üzüldüm ona artık boyatırız heralde yepyeni buzdolabını atamam. hala diğer evde ufak tefek eşyalar kaldı onlar taşınacak klimalar sökülecek bu ev yerleşecek ühüüü of daha çok iş var

gece ananemlerde kaldık oğlum orada uyumuş kalmış annemde kaldırmaya kıyamammış biz de orada yatıverdik gittim bir duş aldım tam yatıcam oğlan uyandı ama nasıl tavır yapıyor anlatamam ilk defa gece bıraktık ya ananesinde zaten bir ara uyanmış beni göremeyince çok ağlamış ananesini falan istememiş gece hep bn ilgilendiğim için neyse biraz emzirdim konuştum falan barıştık hemen gülmeye başladı yavrum boynuma sarılıyor resmen yaa saat 3e kadar uyumadı uymak istemiyor bizimle oynamak istiyor aramıza yatırdık bir babasına bakıyor bir bana nasıl özlemiş bebeğim yaa neyse zorla uyuttum arık 6da kalkı tekrar mamasını yedi yattım sabah bırakmak istemedi oysa diğer günlerde çok güzel bay bay yapar gönderirdi bizi biraz mızmızlandı bu sefer gene gelmeyeceğiz zannediyor heralde

bu arada oradan çıktık gelirken bir tane anaokulu taşıma aracı çıktı karşımıza üzerinde çizgi film karakterleri var ana bir baktım bizim minik kalimeronun siyah civcivi onu gördüm aaa minik kalimeroooo diye bir nida patlattım eşim diyor ki ne miniği ya anlamadım ben bişey sen anlamazsın diyorum o benim arkadaşım civcivmi diyor aynen diyorum kaydirigubbakcemile3

denizannem sana da geçmiş olsun canım benim geçemedi bir türlü

yasminciğimi unutmuşum heralde canım size de geçmiş olsun şimdi gördün denizanasının yazdıklarından

nazlımeleğin göz olayı nedir anlamadım ben

beyazmelek teşekkür ederim canım, taşınmışsın hadi gözün aydın, dediğin gibi eşye evin içine girince yavaş yavaş yerleşir, güle güle oturun

nazlıya bir misafir gelmiş birkaç saat daha kalsaymış evi başalarına yıkarmış neredeyse öyle nazarı değmiş, başına gelmeyen kalmamış kızın

beyazmelekcım haydı gözünüz aydın canım eşyalar gitmiş en azından
şimdi yavaş yavaş yerleştirirsiniz.
denizannem geçmiş olsun sana da tatlım ya
aman dikkat et kendine sonra deniz beye kim bakacak :)

günaydın canişler
kalimerocum dişiniz hayırlı olsun tebrik ederim cnm :))
çitoscum başınız sağolsun Allah rahmet eylesin cnm
denizannem geçmiş olsun kuşum ya,hastalıklardan kurtulamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…