2008 Kasım Anneleri

sağol lelalcim ay ne bileyim ilerliyor valla, ben öyle sık hasta olan biri değilim ama eşimde ilkeye bulaştırma dedi gitti sabah nasıl olacaksa

günaydın kızlar
çitoscum başınız sağolsun canım
denizannem geçmiş olsun canım
beyazmelekim güle güle otur canım
napıyosunuz canolar valla ıuykum var tükkanı ben kapadım gece 5de yattım sonra 9da artık memo isyan bayraklarını dikmişti havaya

hadi yaaa oluyor öyleleri eve sokmamak lazım dicem ama o da mümkün değil

bu arada hepinize teşekkürler kızlara.s.

günaydın kızlar,
sağolun geceyi iyi atlattım diyeyim inanın her geldiğinde ufak tefek yine kırılırdıda bu seferki biraz sınırı aştı...
banada derdi işde öğlen yemekte seni konuştuk diye bende o saatlerde bişey kırmış olurdum... gerçekten başka kimsede yaşamıyorum bunu ..

neyse sizlere gelirsek kalimerocum ilk inciniz hayırlı olsun..

yasmin geçmiş olsun canım sanada..

çitoscuğum başınız sağolsun
allah rahmet eylesin

denizanası ilke biraz daha iyiyimiş sende çabuk atlatırsın inşallah..

beyazmelekcim güle güle otur canım..

ve tüm kasım annnelerine sevgiler...

oğluşlarımın yumurtası kaynadı gideyim kahvaltılarını yaptırayım ben...

çitoscum başın sağolsun canım ,allah geride kalanlaa sağlık versin ,

minik kuş dişiniz hayırlı olsun canım

beyazatlı melek hadi kuşum yerleş artık valla ben senden daha heyecanlıyım yeni eve, benim sanki :))

herkese günaydın ;

eylul, denızanası, mmf, beyazmelek, saphıra,nazlımelek tsk ederız canlarım ıncımız ıcın

denızanası gecmıs olsun canım

demek mınık kalimeroyu gordun heee
esını dusundum de adam sasırmıs kalmıstır herhlade
yenı evınıze en kısa zamanda yerlesırsınız umarım

bende andınayı merak ettım ne yaptı acaba

sorma canım yaa şakın şaşkın baktı kaldı adam benim yüzüme

canımcım ben de çok heyecanlıyım ama bakma daha bir haftaya ancak biter heralde sürekli izin alamam ee akşamdan akşama ne kadar olursa

merhaba arkadaslar...ne guzel bebıslerınızı almıssınız kucagınıza ...Allah bağışlasın.ınsallah bende eylul annesı olucam.ama eksık bıkac seyım kaldı.yenısını almaktansa sızden alabılırım bebısler buyumustur dıye dusundum.

emzırme yastıgı
bebek ıcın yan yatıs yastıgı
portbebe
kanguru

eger elınızde varsa ve kullanmıyorsanız bana ozelden mesaj atabılırsenız satın almayı dusunuyorum...sımdıden tesekkurler...

Selam kızlar

Çitoscum başın sağolsun, mekanı cennet olsun anneanneciğinin canım. Allah sabır versin size de..

Nazlı o nasıl bir şey öyle inanmıyorum ya. Bence sen pek görüşme o arkadaşınla. Bir de ne maaşı çekeceklermiş kocanla o kısmı pek anlamadım hayatım ben ya.

Denizanası ve yasmin çok geçmiş omlsun kızlar size. Yasmin bi daha duymıyım şaka bile olsa öyle laflar aşkoool.

Minik Kalimero inciniz hayırlı olsun canım. Bizim de 4. diş geldi üst ortalar çıkmaya başladı. Çok sevindim köpek diş gelecek kızım vampir olacak sanıyordum :)

Canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine..Ben bunların hiç birini almadım aa pardon yan yatış yastığını aldım bir tek.ama bunlar elzem şeyler değil çok da tasalanma.olmasa da olur cinsinden yani.

Evet ben de çitosla aynı fikirdeyim. Yan yatış yastığı yerine minik bir yastıkla arkasını destekliyordum. Yine aynı görevi görüyordu. Kanguru zaten kış bebeği olduğu için çok kullanamıyorsun. Portbebe yerine zaten ana kucağını kullanıyorsun. Belki sadece hastane çıkışında kullanabilirsin ona da gerek yok çok küçükler kucağında çıkarırsın. Emzirme yastığı ben de bir arkadaşımdran almıştım ama hiç kullanışlı gelmedi bana. Onun yerine evdeki yastıklarla kendime bir şekil yapıyordum. ıstediğin şekli verebiliyorsun. yani hiçbiri aman aman gerekli değil canım. Tabii ille olsun diyorsan sen bilirsin.

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
julianne, Asortie, beyazmelek, çitos, derinxby, ecemim2001, hilal1975, mmmf27+, remedios, yasmin.28
Nasıl kalabalıklaştık yahuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…