E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.401
beyazmelek teşekkür ederim canım, taşınmışsın hadi gözün aydın, dediğin gibi eşye evin içine girince yavaş yavaş yerleşir, güle güle oturun
nazlıya bir misafir gelmiş birkaç saat daha kalsaymış evi başalarına yıkarmış neredeyse öyle nazarı değmiş, başına gelmeyen kalmamış kızın
bu arada oradan çıktık gelirken bir tane anaokulu taşıma aracı çıktı karşımıza üzerinde çizgi film karakterleri var ana bir baktım bizim minik kalimeronun siyah civcivi onu gördüm aaa minik kalimeroooo diye bir nida patlattım eşim diyor ki ne miniği ya anlamadım ben bişey sen anlamazsın diyorum o benim arkadaşım civcivmi diyor aynen diyorum kaydirigubbakcemile3
eylul, denızanası, mmf, beyazmelek, saphıra,nazlımelek tsk ederız canlarım ıncımız ıcın
denızanası gecmıs olsun canım
demek mınık kalimeroyu gordun heee
esını dusundum de adam sasırmıs kalmıstır herhlade
yenı evınıze en kısa zamanda yerlesırsınız umarım
bende andınayı merak ettım ne yaptı acaba
çitoscum başın sağolsun canım ,allah geride kalanlaa sağlık versin ,
minik kuş dişiniz hayırlı olsun canım
beyazatlı melek hadi kuşum yerleş artık valla ben senden daha heyecanlıyım yeni eve, benim sanki :))
herkese günaydın ;
merhaba arkadaslar...ne guzel bebıslerınızı almıssınız kucagınıza ...Allah bağışlasın.ınsallah bende eylul annesı olucam.ama eksık bıkac seyım kaldı.yenısını almaktansa sızden alabılırım bebısler buyumustur dıye dusundum.
emzırme yastıgı
bebek ıcın yan yatıs yastıgı
portbebe
kanguru
eger elınızde varsa ve kullanmıyorsanız bana ozelden mesaj atabılırsenız satın almayı dusunuyorum...sımdıden tesekkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?