2008 Kasım Anneleri

o zaman sizinkiyle kertelim jeyyarjeyyar, bak ben bizi tarif edeyim şekirim, yuvarlak yüzlüyüm, kumralım, bek güzel saçlarım var, icik tombulum, kocişim çok yakışıklıdır, çenesinde küçücük bi gamzesi var (not: çenesinde gamzesi olan erkeklere eskiden beri hayranımdır:roflol:) allah özene bezene yaratmış sanki, e güzel bi anne+ yakışıklı bi baba = mecburen yakışıklı bi oğluş, hadi hadi naz yapmayın kertiverelim :roflol::roflol:

yok lütfen ısrar etme, oğlunuzu görmeden olmaz :sm_cool:
laf aramızda bizim babamız kolay kolay veremez kızını heralde.. tipik bir balık burcu olarak çok duygusal ve kıskançtır.. sevdiklerini paylaşamaz kimseyle.. hakikaetn işim zor olacak.. ne yapacağım bilmiyorum artık..

ama dünürünüz yani ben de balık burcuyum, bak yakışıklı diyorum, zekiiiiii diyorum, kızınızın elini soğuk sudan sıcak suya sokturmaız diyorummmm, naz yapmayın verin kızınızı beee, :roflol::roflol:

şaka bi yana yarın kızınız büyüyüp serpildiğinde ve gönlünü bi yakışıklıya kaptırdığında babanız gıkını bile çıkartamıycak, babam vakti zamanında höyt asarım keserim diyodu, eşimle tanıştık istemeye geldiler, ben istiorum dedim olay bitti, ne kadar kıskansalar da evlatlarının mutluluğunu düşünüyolar, onun için ses edemez, hadi hadi naz yapmayın veriverin kızı :roflol:

tabii canım yaa.. onlar istedikten sonra hiçbir şey yapamazsın.. inşallah hepimizin çocukları doğru dürüst insanlarla tanışıp evlenirler..

şuraya bak yaaa, daha bebişlerimiz dünyaya gelmeden onları evlendirdik bile.. anne-baba olmak böyle bir şey heralde :)

selamlar kızlar,
maşallah bebişleri kertmeye başlamışınız.. biz henüz öğrenemedik o yüzden kimseye talip olamadık yaaa...:))))))))
ata_taanem ibolya sorununu çözmüş güzelim..dün gözümden kaçmış sorun.. hem diyorsun 2 haftalıkken öğrendilerse daha çok erken kalp atışını görmek için.. benim bebişin birini 6 haftalıkken gördük titreyen bişey vardı kalbi demişti doktor ama küçük bebişin hiç bişeyi gözükmemişti 2 hafta sonra onunkide atıyordu.. seslerini ise 11 haftalıkken ense ölçümünde duymuştuk ilk kez... için rahat olsun bir sonraki gitmelerinde herşey normal çıkar inşallah..

düşünmesi bile çok eğlenceli ama dimi, düşünsene biz size kız istemeye geliyomuşuz, siz nazlanıyomuşsunuz, çocuklar birbirine aşık olmuşlar, ne roman yazdım ama iki dakikada :roflol::roflol:

şşşttt, seninki kızsa seninkiyle de kertebiliriz, bütün tekliflere açığız yani :roflol:

ibolyacım bakacaz işde inşallah hem kız hem erkek geliyordurda şölee hen kızlara talip olurum hemde acccıkkk naz yaparım kız evi olarak.. ama iki oğlan olabilirde o zaman kız anneleri köşe bucak kaçacaklar benden.. bunlar zaten anne karnında çok yaramazdı diyee..:))

anam noliyi kızlarımız elden gidiyo valla ..kusura bakmayın benim kızımı kimse alamaz..okuycak o okulu bitmedi daha aslında henüz başlamadı da ..sonra master yapcak iş kurcak,ana babasına bakcak biraz.40 yaşında verebilirim ancak..

merhaba kızlar nasılsınız bugün ben çok iyiyim
moralim yerinde sadece sıcaktanKötü Kazenuyuyamadım
eşimde sağolsun klimayı açtırmadı hasta olurum:mymeka:diye
beni gıcık etti kendi gayet güsel uyudu bu sıcakta yaaa deli etti beniklava:
şeytan dedi aç tvnin sesini sonuna kadar o da uyumasın sonra baktım
acıdım ah canım dedim akşama kadar çalışıyorr:asigim:
neyse araba konusunda yorum yapanlara teşekkür ederim
zaten karar veremediğim için size de danışmak istedim şimdilik o
bir kenarda dursun doğar doğmaz sokağa çıkacak halim yok zaten soğuk oluyoooCADIARZU

haaaaaaaa bu arada 3 lü testimiz temiz çıktı allahıma binlerce ke şükürler olsun:sm_cool:
herşey çok güsel dedi bu arada ayrıntılıya hangi haftada gireceğiz bilgi verebilecek biri var mı bana:uhm:
doktora dedim ki ben temmuzun 12 13 14 ü gibi tatile gideceğim dedim
bir sakıncası var mı dedim o da yok dedisırnaşık şeyhavuza girebilirmiyim dedim o da temiz olduğuna inandığın havuza
girebilersin dedi ama yine de aklımda soru işaretleri var girsem mi diee:uhm:
ama otelimizde çok güzel lares park antalya da temizdir heralde öyle bir otel
geçen sene de 2 gün kalmıştık çok güzeldi zaten kocişte sen bilirsin
dedi sanki gittikteŞenizneyse çok uzun yazdım yine çenem düştü çençen:1rolleyes:
hepinizi öpüyorum canlarım benim aa bu arad benim göğüslerimden bir damla şeklinde
bişey geliyor kıyafetim koyu renk olursa fark ediyorum evde sütyen takmadığım içinsiz de oldumu hiç ben fazla takmadım ama olabileceğini duymuştum
ayyy ayyy eşim olsaydı birde ben konuşmak istiyorum diye parmak kaldırırdıyerimseniben
[/B]

asorticim 3lü testin sonucu güzel çıkmış çok sevindim canım..
benim göğüslerden öyle bişey gelmedi ama dün darklada konuştuk krıncalanma var ara ara..
ayrıca dün çamaşır yıkadığım için bende takmadım sütyen öyle bişey olsa tişörtümden belli olurdu..
ama için rahat olsun ben de 20. hafta civarında süt gelebileceğini okumuştum bir yerde normaldir yani..
havuz konusunuda genelde pek tavsiye etmiyorlar deniz ona göre daha güvenliymiş ama çok eminsen temizliğine ve sakin bir havuzsa olabilir sanırım..

natıonal geographıc channel i açabilen açsın çok güsel şeyler gösteriyorlar
bebeğin anne karnında ki halini gösteriyorlar ve doğumuda sanırım

kadın ikiz normal doğum yaptı bunu yaaa:1shok:
diğerleri de biri 3 tane doğurdu sezeryan diğeride
4 üz oldu sezeryan ayyyy nasıl küçükler yaaakafamçokkarıştı

Bugün kimse yok heralde
bende biraz dizi izledim.Ya şu lost çılgınlığı beni de sardı kızlar.Biraz geç kaldım ama anca öğrendim KK da olduğunu.

Belki bende birazdan dışarı çıkarım.eşim söz verdi gezelim die ama hala gelmedi.

Asorticim bazen böyle kimse olmuyo,tek kalmak da kötü oluyo.
Bugünlerde performansımız zayıf galiba p

ewet darkcım ya bak dünden beri sadece sen yazmışsın neyse umarım herkes iyidir
hafta sonu olduğu için kimse girmiyor sanırım kocişleri evde yaŞeniz gerçi bizim ki de
evde ama o gazetelere göz atarken bende hemen buraya geldim
ama kimseyi bulamadım yine:dilcikar: bu arada azo doktora gidecekti sanırım ne yaptığını
yazmayı unutma azooo
darkcım lost a gelince kız kardeşim dvd sini getirtti taaa konyada ki arkadaşından
sezon dvd leri ben hariç herkesi sarmış sanırım herkes deli gibi lost izliyor:1shok:
deliyi yanlış anlamayın kızlaryerimsenibenbugün güzel bir pazar günü ama havaa çook sıcak
her zaman ki gibi 'yanıyorum dostlar şu sıralar efkarım var'kafamçokkarıştı
neyse bende:1closedeyes: cuma gününe ayrıntılı ultrasyon içiin gün aldımm

seninle bu konuda ittifak yapalımmı sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…