- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.741
vallahi ben orasına karışmam, annesi babası bilir..
biz de bebğimizin kız olduğunu öğrebdiğimizde, eşim oğlu olan tüm arkadaşlarını ve akrabalarını arayıp başlık parasını hazırlayın demişti.. ama tabii damat adaylarının yakışıklı olamsı da çok önemli.. Allah'ım yaa, bebeklerimizin büyüyüp de evlendikleirni de görebilecek miyiz acaba? Düşündükçe bile bir tuhaf oluyor insan..
o zaman sizinkiyle kertelim jeyyarjeyyar, bak ben bizi tarif edeyim şekirim, yuvarlak yüzlüyüm, kumralım, bek güzel saçlarım var, icik tombulum, kocişim çok yakışıklıdır, çenesinde küçücük bi gamzesi var (not: çenesinde gamzesi olan erkeklere eskiden beri hayranımdır:roflol:) allah özene bezene yaratmış sanki, e güzel bi anne+ yakışıklı bi baba = mecburen yakışıklı bi oğluş, hadi hadi naz yapmayın kertiverelim :roflol::roflol:
yok lütfen ısrar etme, oğlunuzu görmeden olmaz :sm_cool:
laf aramızda bizim babamız kolay kolay veremez kızını heralde.. tipik bir balık burcu olarak çok duygusal ve kıskançtır.. sevdiklerini paylaşamaz kimseyle.. hakikaetn işim zor olacak.. ne yapacağım bilmiyorum artık..
şaka bi yana yarın kızınız büyüyüp serpildiğinde ve gönlünü bi yakışıklıya kaptırdığında babanız gıkını bile çıkartamıycak, babam vakti zamanında höyt asarım keserim diyodu, eşimle tanıştık istemeye geldiler, ben istiorum dedim olay bitti, ne kadar kıskansalar da evlatlarının mutluluğunu düşünüyolar, onun için ses edemez, hadi hadi naz yapmayın veriverin kızı :roflol:
tabii canım yaa.. onlar istedikten sonra hiçbir şey yapamazsın.. inşallah hepimizin çocukları doğru dürüst insanlarla tanışıp evlenirler..
şuraya bak yaaa, daha bebişlerimiz dünyaya gelmeden onları evlendirdik bile.. anne-baba olmak böyle bir şey heralde :)
selamlar kızlar,
maşallah bebişleri kertmeye başlamışınız.. biz henüz öğrenemedik o yüzden kimseye talip olamadık yaaa...:))))))))
ata_taanem ibolya sorununu çözmüş güzelim..dün gözümden kaçmış sorun.. hem diyorsun 2 haftalıkken öğrendilerse daha çok erken kalp atışını görmek için.. benim bebişin birini 6 haftalıkken gördük titreyen bişey vardı kalbi demişti doktor ama küçük bebişin hiç bişeyi gözükmemişti 2 hafta sonra onunkide atıyordu.. seslerini ise 11 haftalıkken ense ölçümünde duymuştuk ilk kez... için rahat olsun bir sonraki gitmelerinde herşey normal çıkar inşallah..
ibolyacım bakacaz işde inşallah hem kız hem erkek geliyordurda şölee hen kızlara talip olurum hemde acccıkkk naz yaparım kız evi olarak.. ama iki oğlan olabilirde o zaman kız anneleri köşe bucak kaçacaklar benden.. bunlar zaten anne karnında çok yaramazdı diyee..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?