2008 Kasım Anneleri

denizannem geçmiş olsun canuummm
beyazım meleğim sizede hayırlı olsun canım yerleş artık kız ne bu çektiğin ssenin
nazlımelekcim yaa inan çokk üzüldüm zaten gelince üst üste gelirmiş
neyse bununla geçmiş olsun
miniğim dişiniz hayırlı olsun canımcımm darısı diğer dişlerine
Herkese günaydın ..keyifsizim bugün..anneannemi kaybettik.:çok üzgünüm:

canım başınız sağolsun bazen acı çekmelerini görmekse...

herkese günaydın bu aradaa güzeller

sido arkadaşım bunlar luzumsuz şeyler canım,çok gerekli değil yani ,bunlara vereceğim parayla bebişine başka şeyler al ..

sizi alkışlıyorum banlı hanımcım çok doğru bir laf ettiniz heeealkisalkisalkis
cidden çok gereksiz olduğunu düşünenlerdendimm ama sido da haklı bizde geçen
sene ne alsak o yayr mı ondanda alıyım şundan da aliim die dolanıyorduk saf gibinkaydirigubbakcemile3

merhabalar
MİNİK KALİMERO ilk inciniz hayırlı olsun canım

ÇİTOSCUM başınız sağolsun allah rahmet eylesin geride kalanlara uzun ömür vesin canım

YASMİNCİM geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin

DENİZİN ANASI sende inşallah en kısa zamanda toparlarsın denizimin düzelmesine sevindim annesi

BEYAZ MELEK sonunda taşınmışsın yerleşmek daha çabuk olu merak etme güzel günlerde otur yeni evinde...

ZEYNAM seninde daha iyi olmana çok sevindim canım
inşallah unuttuğum bir şey olmamıştır hepinizi öpüyorum bebişleride misler gigbi kokluyorum

benim oğlumu uyutursanız ben size daha fazlasını gösterir şımartırım bile

sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, repleyerekte etmeye çalışıyorum dolanıp duruyorum tüm başlıklarda, bazılarınıza sıra gelmemiş daha ama başaracam:))

günaydın ....

yaa salla salla nereye kadar...sabah uykumuzun 3..kısmındayız..dalmak üzere salınCağında..

BENıM DE ıFTAR SONRASINA MıSAFırim gelecek..hoşgeldine..tavuk göğsüyaptım..acaba yanına patates salatası mı yapsam havuç mu..

tunişi sallarken de müge anlıya takılıyorum..iyi bağlıyor kendine yaaa

hoşbulduk asortiim..
denizcim geçmiş olsun..
çitos allah rahmet eylesin anneanneiğine
b.melek taşındın galiba hayırlı olsun anım..huzurla oturr

kalimero gözün aydın hayatım..güle güle büyütün dişlerinizi

aklımda klamayan diğer annelere de gfünaydın

canım çok gerekli şeyler olmadığı konusunda arkadaşlara katılıyorum ben yan yatış yastığını kullandım bir süre ve kanguru kullandım diğerlerine ihtiyacım olmadı onları da belki ikinci olur diye kaldırdım ama bilmiyorum satacak olursam msj atarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…