2008 Kasım Anneleri

kızlarrrr departman değiştiriyorum , çalışmaya devam :lepi:

saolun dualarınız ve desteğiniz için , öpüyorum hepünüzüopuyorumnanaktan

canııım valla kendi işimmiş gibi sevindim yaaa vallahi çok mutlu oldum gördün mü boşa sıkıntı ettin kendine inşallah kocişin de kısa zamanda döner de mutlu mutlu kavuşursunuz opuyorumnanaktan

slm kızlar
çoookk uykusuzum piraye gece uyumadı 3 gecedir böyle ama dün gece tavan yaptı
saat 3 e kadar uyumadı arada ağlıyo arada oynamak istiyo
ateşi filan yoktu diştendir diyorum ama bakalım
ayrıcada çok sinirliyim kocişe çocuk uyumadı zaten bıraktı benim başıma döndü arkasını yattı
bide biara uyanmış bitanem ışığı kapatırmısın diyo boğcaktım o an onu
sabah erken kalkçakmış,ben uyuyabilirmişim
hıı çok uyuyorum sanki sabah uyuyoda piraye
ilk aylarda çok yardım ediyodu şimdi hep benim başıma atıyo
sizinkilerde öylemi kızlar

kendi meseleme dalıp unutmuşum ya pardon
denizannem ve yasmin çok geçmiş olsun
çitosçum başınız sağolsun cnm allah sabır versin
minik kalimero oğlunun ilk incisi hayırlı olsun
andinacım çok sevindim cnm senin için üzüldüğüne deymedi bak

iftar davetlerine geri dönsek.:)denenmiş güzel değişik ana yemek tarifi lazım yaaww.

allah allah bugün benim aklıma yemek tarifi gelmiyor yahu nasıl iş bu beyin durdu artık heralde iflas etti kafam şuanda sadece evle meşgul şunu şuraya koyayım bunu buraya hesabı

bu arada derincim senin kuzu avatarda birilerine hesap mı soruyor yoksa bişey mi anlatıyor rest mi çekiyor tatlım yaa çok şeker

piroşum kocişler yapar öle arada sen sıma canını benimki de aynı uyanmaz bile gece ama şu ramazan girdiğinden beri çok iyi allah bozmasın sahura kalkıyor ya aynı saatte oğlum kalkıyor babası veriyor o yüzden mamasını onun dışında pek kalkmaz zaten uykusu çok derin ben uyandırıyorum bazen ihtiyaç duyunca onu bile çok zorlanıyor

ya kızlar buzdolabındaki çizikler için boyalar var ya onlardan alıp boyasak dolabı nasıl olur hiç kullanan var mı aranızda çok üzldüm ya yeni dolabım gitti :çok üzgünüm:

merhaba fistiklarrrrrrrr,gecmise söyle bir baktimdaaa amma ayzmisiniz yahu nasil tutayim onca seyi aklimda.

nazlicim basindan gecenlere üzüldüm canim,amma iyi gözü varmis misafirinin ..

citoscum basin sagolsun Allah genclerden uzak tutsun insl.

denizanam sana ve oglusunada cok gecmis olsun canim..

lelosummm ütü güzelim benim sonunda bitirmisinyaaaa bosverrr uzat ayaklarini artik.

zeynam iyimisin hayatim artik?

pirosumun neyi varki acaba?dün benim danada yapti huysuzluk ,ama bizimkisi uykusu geldiginde

yapiyor hemen o an yatagini istiyor.

minigim incinizi bende kutlarim ..

yasmincim sanada ck gecmis olsunn canim .

andidacim senin adina cok mutlu oldum.

Benim kızım da gece hep mızırdandı. Kaka yapamadı 2 gündür sanırım onun sıkıntısından diş de olabilir ya da büyüme atağı haftasıymış 42. hafta. Ondan da olabilir diyorum.

Piroşcum genelde benim eşim de öyle. Şu an o evde ben sabahın köründe yollara düşüyorum ama gece gene hep ben kalkıyorum. Dün ben mama yapmaya kalktım bir yandan kız ağlıyor bir yandan mamayı soğutmaya çalış derken hangisine gideceğimi şaşırdım. Şükür ki kalkıp biraz kızla ilgilenmeyi akıl etti. Ama hemen yattı sonra. Bir gece de kalkıp yahu nasıl yapılıyordu şu ben mama yapayım dediğini duymadım vallahi ya. Hiç olmazsa evdeyken bana yardımcı olsaydı ne olurdu ki.

Ben de dün akşamdan yaptım bugünün yemeklerini. Hep zeytinyağlı takıldım

Kıymalı şehriye çorbası
Zeytinyağlı dolma ve barbunya. Yanına salata da olur yeter. Zaten bizim evde oruçlu sadece eşyim var. Ama insan ramazan sofrasını hep bereketli kalabalık olsun istiyor.

Beyazmelekcim hayırlı olsun leni eviniz bu arada laf karıştı diyemedim sürekli.
Andina hadi yırttın canım çok esvindik hepimiz.

ben geldım karnım cok ac evde de yemeden geldım

andına ısın hayırlı olsun canım
cok sevındım ınsa allah esıne de kısa surede kavusursun

canım cok sıkıldı evde amcama ve aılesıne
anlamıyorum bu ınsanlar neden bırbırlerını cekemezde sureklı arkalarından konusurlar anlamam
sanırım meyve veren agac taslanıyor

Başsağlığı dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar.

Haydi gözünaydınnnnnn:lepi:

Offff hepsi mi aynı ya bunların.Benim eşim de bu ara sinir ediyor beni.Sabahları 8 dedi mi eczanede olması gerekiyormuş beyefendinin sanki kendi işi değil gibi bu nasıl bir sorumluluk duygusuysa artık..ben de 9 gibi işe geliyorum.gece çocuğa hep ben kalkarım.sabah azıcık idare et ben 8-8,30 a kadar uyuyum deyince kıyamet kopar vay efendim işe geç kalacakmış da filan filan.hamileyken filan bulaşık makinasını boşaltırdı,çamaşır sererdi.şimdi hiç birini yapmıyor bunların çok yoruluyorum çokkkkkkkkk..bir dokun bin ah işit gibi oldu ama idare et piroşumm..

Selam kızlar

Nazlı o nasıl bir şey öyle inanmıyorum ya. Bence sen pek görüşme o arkadaşınla. Bir de ne maaşı çekeceklermiş kocanla o kısmı pek anlamadım hayatım ben ya.
julicim arkadaşım olsa görüşmem canım ya.. eşimin teyzesi ve eşi bunlar.. adam iyide teyzesi hani hep diyorum ya kayınvalidem samsunda sesi çıkmaz bu kendini kaynanam zannediyor herşeye küsüyor bir cevriyede bende var yani.. emekli maaşlarını bankamatikten çekemiyorlar eşim çekiyor denk geldiğinde..
çocuğu yok eşimi çocuğu gibi görüyor ama sözde...
evlendiğimden beri yıldızımız barışmadı beni kendi bulmadığı için..

andinacım senin adına çok sevindim hayırlısı olsun..
piroşum merak etme benimkide öyle ilk zamanlar iyiydi şimdide yardımcı ama artık bilg. daha öncelikli gibi bu aralar... bende arada esip gürlüyorum..

kızlar akşam yine yalnızım iftara yemek yok kendimede özenmem basit bişeyler yapacağım bakalım..

Andina canım çok sevindim.Bişi belli olmadan sıktın canını.Bak boşuna sıkıldın.Umarım istediğin gibi bir işin olur.

Pirayecim benimki de aynı.Geçen gün sabah evden çıkacam, oğlum uyandı.Dedim ki ben çıkmak üzereyim hadi kalk bebiş uyandı.Bana diyo ki biraz daha oyalayamaz mısın?Aynen canım, hiiiç farketmiyo.Rahmetli ananem derdi ki koca iyi bişi olsaydı adı gonca olurdu.Bir de 'kocanın koca koca lafları olur':)) Nasıl ama?Özlü sözlerden birkaçı.

Beyaz melekcim belki servisi atar boya.Sordun mu?

Çilekcim ve geçmiş olsun dileyenler teşekkür edrim ve hakkınızı helal edin(

biraz önce servis gelmiş eve ama eşim sormayı unutmuş ben sorayım bari doğru diyorsun canım

çilekçim yine diş gelcek ondan yapıyodur diyorum ama bilmiyorum tabi başka hiç bişeyi yok çünkü ateş filan
julicim seninki enazından gündüzleri bakıyor benimki bakamzdı sadece oyun oynamayı seviyo kızıyla arada kızıyorum çorbasını içerken oyalasın diye işte o kadar
ama ona göre çok yardım ediyo bana
h.sonları bazen sabahları piroş uyanınca alıyo oynuyolar ama sonra hep lafını yapıyo al kızı işim var dediğimde bende biraz b.sayar başında oturıyım sen bütün gün b.sayar başındasın diyo(ben tüm gün b.sayar başında olsam acaba akşamaları önünde yemek olurmu,pantolonları gömlekleri ütülü olurmu,ya da çocuğa kim bakar bunları düşünmüyo) sabah baktımya sen uyurken diyo,
sürekli bi hesap peşindeyiz bu ara sen bukadar uyudun ben bukadar baktım çocuğa....
çok kızgınım buara ona küs kalmayı beceremiyorum ona
kızına hiç kıyamaz düşsün kafasını biyere çarpsın ağlycak gibi olur
dün akşam başını çarpmıştı şimdi arıyo iyimi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…