2008 Kasım Anneleri

hepsi aynı o zaman bi b.sayar sevdasıdır aldı başını gidiyo yok bu akşam araba yarışı var katılabilirmiyim bide banda soruyo....
geçen h.sonu sahura kalktık neyse işye yedik yattık b.sayarın başında beyefendi piroşta o ara uayndı getirmiş bana çocuğu neymiş 2 dk da bir kalkmak zorunda kalıyomuş ben sallıycakmışım uyandırdı beni bunun için bide sonra ben haklıydım demiyomu çıldırttı beni
sevmeye gelince sever sadece sevmeyle onu bunu almakla olsa azcıkta ilgilenin yahu...
yasmincim aynı lafı benim ananemde söyler:)doğru valla

Ahh piroşum ahh.anaların hakkı bunda ödenmiyo herhall.benimki de aynı valla.üstelik bende çalışıyorum.gece 11 de zorla uyutuyorum çocuğu o zamana kadar bizimki koltukta uyuyup duruyoo.birde hemen uyuması yokmu beni deli eder.yastığa beş kala uyur:)) sonra beni gece Buğriş uyandıyor mamaaa diye 2 gibi, bi daha da yatamıyorum zaten .sahura kalkamıycam diye.çayı kahvaltıyı hazırlayıp beyzadeyi uyandıyorum.ya erken kalkta kendine gel biraz yiyemiyosun bak diye gidiyorum kaç kere biraz daha yatayım daha erken diyooo.ölürmüsün öldürürmüsün.sonra sahur bitiyo oğlan bi daha uyanıyo 5,5 ta bu sefer salla beni diyoo.bennn hiç uyumuyorum tabi bu arada.sabahta 8 de kalkıyoruz.zaten 6,5 ta yatmış oluyorumm ay deli olcam anlıycan.millette ne kocalar var diyorum bana çatmamış şans işte.

Ya canım bu hesap işi bizde de var ama ben yapmıyorum artık. Sen şunu yaptın ama ben de bunu yaptım, ama ben de şunu yapıyorum aynı zamanda gibi. Geçen kızdım aman yeter bu ne ilkokul çoçcukları gibi hesap yapıyoruz dedim. Ben artık beklentilerimi sıfır düzeye indirdim yani. Çocuk kucağımda yere memesi düşüyor kız kucağımda gidiyorum onu yıkıyorum falan gene de ondan istemiyorum bişey. Ama işte çocuğu tek başına yapmadığımız için tek başına bakınca da insanın zoruna gidiyor.

Gerçi benim kocam da pek nazlı. Geçen hem çocuğa bakıp hem yemek yapmış, hem dre çamaşırları asıp, balkonu falan yıkamış. Yazık o gün bir de oruçluydu. Yemeği yedik bir başladı söylenmeye. Neymiş ben eline sağlık dememişim delikafadulden Bir yandan güldüm bir yandan da dalga geçtim. Tamam yarın sana elimde mücevher kutusu ve bir demet çiçekle gelicem karıcım diye :mymeka:

ayy juli alemsinn:)) sırnaşık şey ama haline şükret sendeee ne kadar çok iş yapıyo adam baksanaa nankörr pisii senii naniknanik

birkaç satlik ayrılıktan sonra tekrar sahnelerdeyim dermişim:)))
andina hayırlı olsun işin canım çok sevindim..En kısa zamanda eşinede kavuşursun inşallah..
eş konusuna gelince çok şükürki benim eşim şimdilik bi problem çıkarmıyor..İlgilenmesi gerektiği zamanlarda fazlasıyla ilgileniyor ve bana yardımcı oluyor her konuda..İnşallah böyle devam eder..
başka ne vardı ııııııııııııı
hah ilgiye ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim..Bende fazlasıyla ilği var sizinle paylaşabilirim :dance:

ayyy aynı benim kocam bu anlattıklarınız,sadece oyun oynar kızıyla ,ama bakma mevzusuna gelince hiiçç oralı olmaz ..pirayecim dediğin gibi bütün gün bilgisayar başındasın diyo acaba bunca işi de bilgisayarmı yapıyo

MMMFCİM iftara şu an bir tek yayla çorbam var bide güveçte tavuklu mantarlı bi şeyler yapacam yanını ne yepsam hiç bilmiyorum çok uykusuz ve yorgunum oğluşu yeni uyutabildim biraz uyurda inşallah bende yemeklerimi yaparım tatlımda sütlacım var bi yemek daha lazım...

kızlarrrr departman değiştiriyorum , çalışmaya devam :lepi:

saolun dualarınız ve desteğiniz için , öpüyorum hepünüzüopuyorumnanaktan

çok sevindi canım gözün aydın allah kocişinede kavuştursun en kısa zamanda...

PİRAYECİM tüm erkekler öyle sabahın köründe kalktım ortalığı topladım kızımı ve oğluşu doyurdum gece zaten sahur hazırla onu kaldır daha yeni oğluşu uyuttum yemek yapılacak beyefendiyi soracak olursan bi kalktı gazete felan okudu şimdi yine yatıyor nasıl uykum var bende şu an sizleri okuyup dinleniyorum oğluş uyanıncada babasına verecem baksın bende yemeği yapacağım yemeği şimdi yaparsam oğluşu bana bırakacak ilgilenmeyecek ancak zor durumdaysam yardım eder misafir felan gelecekse bakar başka sevmeye kucağına alır anlayacağın hepsi öyle...

derin aynı benimkide öyle yaa yastığa kafası düşerken uyuyo ama ona sorarsan hiç uyuyamıyo demin aradığında diyo dün akşam çocuk hiç uyutmadı bizi yuh dedim içimden
juli seninki hamaratmış hee ama yaptıktan sonra şunu yaptım bunu yaptım deyincede bi kıymeti kalmaz bence yaa
benimkide yaparsa da söyler çocuğu ben uyuttum,onu yaptım bunu yaptım

Geçen gün benimkiyle tartıştık.Şimdi objektif olalım kızlar.Eşim işsizdi, yeni iş buldu.Evleneli 2 sene oldu.Hemen hemen her hafta pazara gider.Hem annesine hem bana alışveriş yapar.Ama her geldiğinde de vay efendim şu kadar kg yük taşıdım, ter çıktı şuramdan, iyi ki 2 kişiyiz bu kadar şey yetmiyo.Geçen güzel bi sofra hazırladım, pazardan gelişini bekliyorum.Geldi yine aynı laflar, surat bi karış.Birden bağırmaya başladım, yeter artık ben kazanmaya üşenmiyorum sen getirmeye üşeniyosun, sabah kadar tıkınıyosun ama lafını da sokuyosun.Bir daha bu lafları duyarsam aldıklarını balkondan atarım.Sonra tırstı, tamam falan diyo.Şimdi bu adama ne dersiniz siz?

aynıı aynıı kardeşim hepsi aynı demekki.:)) yapsada bi surat bi surat allahım yarabbim.herşey benim görevim kendi görevi neyse evde bilmiyorum.yaa ne kocalar tanıyorum benn.neler yapıyorlar nasıl yardım ediyorlar.nasıl beceriyo o kızlar bilmiyorum.hep diyorum nazlı olmam lazımmış her zaman hasta falan mızmız o zaman yaranacaktım galiba:)

Juli koparttın beniiiiii mücevher kutusu ve çiçek haaa süpermiş..

Erkeklerin yaptığı 1 iş kendi gözlerinde 5 iş oluyor..Benim eşim de aynı seninki gibi sürekli takdir bekler.Yapmıyorsun diye kızınca da takdir etmiyorsun ondan yapmıyorum artık der.Aman yapmasınlar bee allah bize sağlık versin.

yalnız değilmişim buna üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
eylülcüm işte söylüyolar ama düşünemiyolar herşey hazır önlerinde bütün gün b.sayar başında olan nasıl yapsın herşeyi,kaldıki b.sayar başında oturuyorsam bile herşeyi yetiştiriyorsam bişey söylemeye hakkı yok
erkek olmak çok kolay çocuğu yaparlar ama sadece severler,çocuğa bakmak benim görevimmiş onun para kazanması lazımmış

kızlar benim ilgiden çok bir haftalık bir spa tatiline ihtiyacım var

baştan aşağı bakım ve masaj istiyorum ben

alsınlar beni bir haftalığına manikür-pedikür, saç kesim-röfle, masaj

E bi zahmet pazarı da yapsın yani..Diyorum ya bunların yaptığı 1 iş 5 iş gibi gözüküyor gözlerine..En güzelini yapmışsın canım erkek milletini alttan alınca söyledikleri ya da yaptıkları şeyi hakları gibi görüyorlar.Boş ver şeytan azapta gerek.kötükedihüsokötükedihüso

Valla ben hiç mız mız olamam öyle.o bi hasta olsa oooooooo işimiz var..biz her hasta olduğunda kavga ederiz zaten ..lülülülülülü

he işte tek söylediği bu ben para getiriyorum bu eve ,diyorum ahh ahh benim çalıştığım dönemlerde ondan iki kat fazla maaş alıyodum ,sırf inat başlıcam işe bakalım o zaman ne yapıcaksın diyorum ,diyo tamam boşanalım kızı ben alırım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…