2008 Kasım Anneleri

yasmincim tırsmış gerçekten:) iyi demişsin ama susuncada daha çok yüz bulup konuşuyolar
derin bencede nazlı olmak lazımmış benimki pek nazlanır pek zaten ayda 1 kere yatak döşek hastalanır hastanede alırız soluğu baştan ayağa film çektirir
bi sinüzit çıktı sanki amansız hastalığa yakalandı yatak döşek yattı ben doğum yaptığımda yatakta 1 saat bile yatıp naz yapmadım anam yanlış doğmuş bu nazlı kelebekler

kızlar benim ilgiden çok bir haftalık bir spa tatiline ihtiyacım var

baştan aşağı bakım ve masaj istiyorum ben

alsınlar beni bir haftalığına manikür-pedikür, saç kesim-röfle, masaj
gel canım o da var ,
eylül tatil ve masaj köyü
günlük 200 tl ,konforlu 24 saat sıcak su ( ama tasla ben dökücem )
tv ,internet ,masaj ,sıpa ,it ,dana ne istersen var yavrum gel

ay derincim söylicem hep arada kaynıyo ,senin şu avatarındaki buğrişko kime afra tafra yapıyo bi sorarmısın ,onun o elini yerim ben ..

ya sorma nerden çıktı o el hareketi bilmiyorumm.Bişey gösterirken yada kamera fotograf makinesi görünce başlıyoo elini kaldırıp bu bu bu bu demeyee:)) sen ne ayaksın len der gibi acayip tatlı oluyo yaa delüüü bunlar ya.

baksana tipee:))

kızlar benim ilgiden çok bir haftalık bir spa tatiline ihtiyacım var

baştan aşağı bakım ve masaj istiyorum ben

alsınlar beni bir haftalığına manikür-pedikür, saç kesim-röfle, masaj

Biz ne diyoz bacım sen ne diyon yaaaaaaaaa.derdi olmayanlar belli oluyor kocadan yana.. söyleyiver kocana göndersin.Akşam yemek yaptımiçamaşır yıkadım serdim ödül olarak spa tatili istiyorum de bakalım ne ödül vercek sana:roflol::roflol::roflol:

sormayın hastalıklarıda beter.ya diyorum erkek olcaksın bide azcık hastalansın başlar vayyyyyyy başıım ahhh .ıçımm demeye:)) yok bilmem nee.geçen gün şu sezeryan ameliyetını gönderdim ona.şook geçirmiş hemen aradı.yaa bu nasıl bişey nasıl yaptık biz bunu aman allahım nasıl dayandın sakın seyretme diyo :)) korkmuş garibim.

ahanda al işte ele bak ilerde oda karısını delirtecek biri olcak gibi geldi bana,ağaç yaşken eğilir şimdiden belli erkekliği:))
zaten ısırasım var şu çocuğu delirtiyo beni hee maşşaallahh

bencede ne ödül veriri acaba hehehehehehehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

andinacım işin için çok sevindim Allahım kimseyi darda bırakmasın
sağol çilekcim daha iyiyim aciliyorum anca anca
şu koca mevzusuna hiç girmeyim sonra nazar değiyor adam gözüme batcak bişi yapıyo bu sıralar küçük bi tartışmayı bile kaldıracak gücüm yok
onun için maşallah subanallah diyim siz anlayın ama her konuda gece gündüz sokakta evde oruçlu oruçsuz :1hug:

ahanda al işte ele bak ilerde oda karısını delirtecek biri olcak gibi geldi bana,ağaç yaşken eğilir şimdiden belli erkekliği:))
zaten ısırasım var şu çocuğu delirtiyo beni hee maşşaallahh

yok olmasın yaa eğitcem ben çocuğumuu.nazlı yetiştirmiycem öyle nice erkek anaları gibi.yardım etsin canım karısınaa aaaa:umursamaz:

Remedios spa ya gidicen de sıpalanacan mı sanıyorsun sen. Ben spa otele gittim de beyefendi jakuzide yatarken ben kıza mama yedir, kızı uyut giydir et derken nefes bile alamadım. Bir de bana diyor ki tatile geldik tadını çıkarsana. Böyle kapadokyanın taşlarına doğru fırlatıp kaza süüs vericektim kendisine de yavruma acıdım babasız büyümesin diye

Yazık kız geçti artık o fasıl kıyma gecncecik adama..Kapadokyada tatil de hmmm pek bi romantik olur canım..Gün batımı,şarap,aşk:asigim::asigim:.Bayılırım kapadokyaya..

kızlar ben de kocadan yana aynı dertlerden mustaribim
hatta daha fazlası var
bebek doğdu özgürlüğüm elimden alındı olayı
baktım çare yok takmıyorum anacım
ondan istiyorum spa tatilini
yıpranan ruhumu dinlendirmek için

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay var ya oku oku bitiremedim ve çenem ağrıdı gülmekten
uzaktan biri beni görse neye gülüyor bu ekrana bakıp bakıp der

juli vavlla özellikle sen kopardın beni tebrik ediyorum seni ..
düşünsene sen adamı fırlatmışsın kapadokya da yeni bir oluşum başlamış kaydirigubbakcemile3

ay arada unutmadan andınacım çok mutlu oldum tatlım senın adına
içine su serpilmiştir çok şükür
bir de eşine kavuşsan senden mutlusu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…