- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.481
gel canım o da var ,kızlar benim ilgiden çok bir haftalık bir spa tatiline ihtiyacım var
baştan aşağı bakım ve masaj istiyorum ben
alsınlar beni bir haftalığına manikür-pedikür, saç kesim-röfle, masaj
ay derincim söylicem hep arada kaynıyo ,senin şu avatarındaki buğrişko kime afra tafra yapıyo bi sorarmısın ,onun o elini yerim ben ..
kızlar benim ilgiden çok bir haftalık bir spa tatiline ihtiyacım var
baştan aşağı bakım ve masaj istiyorum ben
alsınlar beni bir haftalığına manikür-pedikür, saç kesim-röfle, masaj
gel canım o da var ,
eylül tatil ve masaj köyü
günlük 200 tl ,konforlu 24 saat sıcak su ( ama tasla ben dökücem )
tv ,internet ,masaj ,sıpa ,it ,dana ne istersen var yavrum gel
Yasmincim en azından tırsmış o da bişey :)))
Biz ne diyoz bacım sen ne diyon yaaaaaaaaa.derdi olmayanlar belli oluyor kocadan yana.. söyleyiver kocana göndersin.Akşam yemek yaptımiçamaşır yıkadım serdim ödül olarak spa tatili istiyorum de bakalım ne ödül vercek sana:roflol::roflol::roflol:
Biz ne diyoz bacım sen ne diyon yaaaaaaaaa.derdi olmayanlar belli oluyor kocadan yana.. söyleyiver kocana göndersin.Akşam yemek yaptımiçamaşır yıkadım serdim ödül olarak spa tatili istiyorum de bakalım ne ödül vercek sana:roflol::roflol::roflol:
ahanda al işte ele bak ilerde oda karısını delirtecek biri olcak gibi geldi bana,ağaç yaşken eğilir şimdiden belli erkekliği:))
zaten ısırasım var şu çocuğu delirtiyo beni hee maşşaallahh
Remedios spa ya gidicen de sıpalanacan mı sanıyorsun sen. Ben spa otele gittim de beyefendi jakuzide yatarken ben kıza mama yedir, kızı uyut giydir et derken nefes bile alamadım. Bir de bana diyor ki tatile geldik tadını çıkarsana. Böyle kapadokyanın taşlarına doğru fırlatıp kaza süüs vericektim kendisine de yavruma acıdım babasız büyümesin diye
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Remedios spa ya gidicen de sıpalanacan mı sanıyorsun sen. Ben spa otele gittim de beyefendi jakuzide yatarken ben kıza mama yedir, kızı uyut giydir et derken nefes bile alamadım. Bir de bana diyor ki tatile geldik tadını çıkarsana. Böyle kapadokyanın taşlarına doğru fırlatıp kaza süüs vericektim kendisine de yavruma acıdım babasız büyümesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?