2008 Kasım Anneleri

Ay çok güldüm yaaa..Haklısın, aynen bizde de öyle..Bazen benim de aklımdan geçiyor kaza süsü olayı..Dün işten çık, kızı anneanneden al, eve git, bu arada iki günde toplam 8 saat uyumamışımdır, eşim bir iki kucağına aldı, sonra dedi ay bütün gün yandaki inşaatın sesinden kafam şişti, azıcık yukarı çıkayım kafamı dinleyeyim..Çıktı gitti kafa dinlemeye:)

süpersin juli:hooray:

valla kızlar üç aşağı beş yukarı bu adamların hemen hemen hepsi aynı türden ..
yani anlayacağın piroşum yalnız değilsin tatlım.
hiçbiri 4-4 lük değil. zaten öle olsalardı erkek olmazlardı kaydirigubbakcemile3

Senin o yıpranan ruhunu ancak anacın dinlendirir canım geç sen spa mıpa hayal bize artık.

Alkışlar kocama lütfen ben bişi hak etmedim. Beni bu hale o getirdi. Bu arada evet şarap içtik gün batımında ve kalkıp gün doğumunu izledik ama kızımla ben. Kızımın karnı acıkmıştı bir kalktım güneş doğuyor. Sevgilim kalk diyorum güneş doğuyor. hımmmm ben gördüm sen de bak dedi,, .ıçını döndü yattı.. Ya ne anlamı var ayrı ayrı güneş doğumunu seyrettikten sonra.

Piroşcum böyle rahatlayıp daha kavgasız geceler geçirmeye çalışıyoruz hayatım napalım :)) Sen de hoş gör bak hepsi öyle. Değişmemek gibi bir de kötü huyları var

nen eylül taştan ekmeğini çıkarıyosun çok takdir ediyorum snei baravonaniknanik
sağol canım napalım geçim zor ..

ay allah iyiliğini versin ,melis karnımda oturuyo ben gülüyom o sallanıyo ,oda başladı gülmeye oyun yapıyom sandı ...

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
remedios, çitos, denizanasi, derinxby, eylül166, ICIR, LELAL, Minik Kalimero, nazlımelek, PirayeHira, sebnem-08, yasmin.28, zeyna

bir misafirimiz varmış
koçişlerden biri olmasın

kopmus durumdayım yalnız
sınırlerımı alt ust eden amcamdan sonra super geldı valla
uffff ustumden yuk kalktı sandım valla sayende julıcım :teselli:

ev ısı konusunda maasallah dıyeyım sız anlayın ama
cocuk konusunda dun aksam ben ıkramlarla ılgılenırken o cocukla ılgılendı ya
beyefendı cok yorulmus cocuk onu cok yoruyormus
mısafır gıder gıtmez hemen verdı kucagıma annesı oglusunla ılgılenmen lazım senı ozlemıs dıye
ben cocugu yıkamak ıcın hazırlanırken o kanallarda dısıne gore fılm arıyordu ama benım banyodan tızzzz ama cok kuvvetlı ses tonumla banyoda bıtıverdı lmaz:

bazen bende haın planlar yapıyorum kendısı ıcın ama hıc ıcraat yok maalesef kötükedihüso

ne hızlısınız yaaa, okuyayım diye oturdum her aşağı inmemde daha iki sayfa görünüyor,

andina çok sevindim canım üzüldüğümüze değmedi allahtan

koca konusunda şanslılardan biriyim heralde yani zaman zaman

nasıl yaniiiii :1shok:
hanıbır soz vardır ya
tanrı erkeklerı kadınların ellerınde yogrulmaları ıcın yarattı dıye
ne kadar ugrasırsan ugras ınce rotusle bıle 4*4 olmuyorlar dıye

Asıl ben :1shok: :1shok: :1shok:

Yarın okursunuz artık gazetede Juli çmaşır asarken yanlışlıkla düştü balkondan diye. Bilin ki o kaza değil :çok üzgünüm:

merak etme zor oyunu bozar derler ya
oyle bırsey yapmaya kalksa yıne bır acık verırler durum tam tersıne donebılır

ya şanslıyım ama bazen hatırlatmam gerekiyor şunu bunu yap diye o zamanda kıymeti kalmıyor, bebekle çok ilgili, bazen gece her seferinde o kalkar, ama bazende ben iş yaparken bebek ortalıkta ağlar ama pc başından kalmaz öyle işte:) beni nereye yazacaksınız bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…