- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.501
Remedios spa ya gidicen de sıpalanacan mı sanıyorsun sen. Ben spa otele gittim de beyefendi jakuzide yatarken ben kıza mama yedir, kızı uyut giydir et derken nefes bile alamadım. Bir de bana diyor ki tatile geldik tadını çıkarsana. Böyle kapadokyanın taşlarına doğru fırlatıp kaza süüs vericektim kendisine de yavruma acıdım babasız büyümesin diye
Remedios spa ya gidicen de sıpalanacan mı sanıyorsun sen. Ben spa otele gittim de beyefendi jakuzide yatarken ben kıza mama yedir, kızı uyut giydir et derken nefes bile alamadım. Bir de bana diyor ki tatile geldik tadını çıkarsana. Böyle kapadokyanın taşlarına doğru fırlatıp kaza süüs vericektim kendisine de yavruma acıdım babasız büyümesin diye
sağol canım napalım geçim zor ..nen eylül taştan ekmeğini çıkarıyosun çok takdir ediyorum snei baravonaniknanik
Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
remedios, çitos, denizanasi, derinxby, eylül166, ICIR, LELAL, Minik Kalimero, nazlımelek, PirayeHira, sebnem-08, yasmin.28, zeyna
bir misafirimiz varmış
koçişlerden biri olmasın
Ya canım bu hesap işi bizde de var ama ben yapmıyorum artık. Sen şunu yaptın ama ben de bunu yaptım, ama ben de şunu yapıyorum aynı zamanda gibi. Geçen kızdım aman yeter bu ne ilkokul çoçcukları gibi hesap yapıyoruz dedim. Ben artık beklentilerimi sıfır düzeye indirdim yani. Çocuk kucağımda yere memesi düşüyor kız kucağımda gidiyorum onu yıkıyorum falan gene de ondan istemiyorum bişey. Ama işte çocuğu tek başına yapmadığımız için tek başına bakınca da insanın zoruna gidiyor.
Gerçi benim kocam da pek nazlı. Geçen hem çocuğa bakıp hem yemek yapmış, hem dre çamaşırları asıp, balkonu falan yıkamış. Yazık o gün bir de oruçluydu. Yemeği yedik bir başladı söylenmeye. Neymiş ben eline sağlık dememişim delikafadulden Bir yandan güldüm bir yandan da dalga geçtim. Tamam yarın sana elimde mücevher kutusu ve bir demet çiçekle gelicem karıcım diye :mymeka:
nasıl yaniiiii :1shok:.
hiçbiri 4-4 lük değil. zaten öle olsalardı erkek olmazlardı kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok::1shok::1shok:
bir misafirimiz varmış
koçişlerden biri olmasın
nasıl yaniiiii :1shok:
hanıbır soz vardır yanasıl yaniiiii :1shok:
Asıl ben :1shok: :1shok: :1shok:
Yarın okursunuz artık gazetede Juli çmaşır asarken yanlışlıkla düştü balkondan diye. Bilin ki o kaza değil :çok üzgünüm:
ne hızlısınız yaaa, okuyayım diye oturdum her aşağı inmemde daha iki sayfa görünüyor,
andina çok sevindim canım üzüldüğümüze değmedi allahtan
koca konusunda şanslılardan biriyimheralde yani zaman zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?