- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.521
brek brek brek sebnem-08, estel ve ıcır aşağıdan gizli gizli izlemekle olmuyo katılın bakim muhabbete
kızlar aynı kocadan bende de bi tane var.bütün bilgisayar başındasın diyo.acaba yemeği kim yapıp koyuyor önüne akşamları,temiz çamaşırını,tülü gömleğini kim veriyor eline.oyun oynamayı pek sevdiği ama bakmaya gelince hep yan çizdiği kızına kim bakıyor acaba aahh aaahh.sabah tarak almak için çekmeceği açar sonra kapatmaz bile,onu bile ben yaparım arkasından.kirli çamaşırları kirli sepetinin içine değil üstüne atar,kapağını kaldırmaya üşenir beyimiz.buzdolabından su içicek,o anda gözüne hangi şişe güzel görnürse onu alır,tüm şişeler yarım yarım,arkasından doldurmak bana düşer...bunlar bitmez böyle yazmakla anladınız siz onu :)
şu kirli sepeti kapağı fobisi bütün erkeklerde var sanırım içinden bişey çıkacak sanıyolar heralde..
hayatım sen balayına gıtmıssın bız onada gıtmedık evlendım
kayınvaldemgıllen oturdum evımde ankarada
dogum yaptım bı hedıye bıle gormedım hedıyeyı bırak cıcek bıle almadı
kutuk geldı kutuk gıtcek
[
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ahanda benimki de aynı işte böle
ısrarla o kapak kalkmıyor
malesef annelerinin öğretemediklerinide öğretmek bazen bize düşüyor canım..
bende bişey istemem eşimden denizanasının dediği gibi kıymeti kalmıyo bana görede..
ancak bazı şeyleride öğretmek lazım..
ben doğum yapmadan önce eşime demiştim aşkım bak sakın bensiz gidip bi hediye alma biliyosun beni ayrıntıcıyım dedim ve aynen bu surutla :bbo:eşim peki aşkım sen seç o zaman dedi:))
yani ona kalsa belkide almıycaktı..yada beklediğimizi düşünemiyor olabilirler bi takım şeyleri..
Ay safiş sen çok yaşa bu kirli sepeti olayı beni de mahfediyor da şimdiye kadar hiç sesimi çıkarmadım. Ya kapagı var aç içine at dimi. Yook. bir de yarım şişe olayı bizim evde de aynı. Ben doldurmasam ağzını damacanaya dayayıp öyle su içecek o kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?