2008 Kasım Anneleri

ayy hayatım ancak okuyabıldım hehee

benım kocıste oyle ısıne geldıgı gıbı davranır

canı ısterse yapar canı ıstemezse yoruldum der yatar
hepsı aynı bunların
ama hıc romantıklık yok onceden bıraz vardı artık kalmadı hıcbırsey

bu arada cıtoscum basın saolsunn

kızlar aynı kocadan bende de bi tane var.bütün bilgisayar başındasın diyo.acaba yemeği kim yapıp koyuyor önüne akşamları,temiz çamaşırını,tülü gömleğini kim veriyor eline.oyun oynamayı pek sevdiği ama bakmaya gelince hep yan çizdiği kızına kim bakıyor acaba aahh aaahh.sabah tarak almak için çekmeceği açar sonra kapatmaz bile,onu bile ben yaparım arkasından.kirli çamaşırları kirli sepetinin içine değil üstüne atar,kapağını kaldırmaya üşenir beyimiz.buzdolabından su içicek,o anda gözüne hangi şişe güzel görnürse onu alır,tüm şişeler yarım yarım,arkasından doldurmak bana düşer...bunlar bitmez böyle yazmakla anladınız siz onu :)

brek brek brek sebnem-08, estel ve ıcır aşağıdan gizli gizli izlemekle olmuyo katılın bakim muhabbete

yazdıklarınıza gülmekten katıllıyodum canım:))

o zaman yazayım bende bende sanırım şanslılar kısmındayım
ben ayaktayken eşim oturup keyif yapmaz asla..daha doğrusu yapamaz )

geceleride doğduğundan beri o odasından alır getirir..yemek yedirirken maymunluk yapar filan:)
yaseminin dediği gibi az göz mü korkutmak gerek nedir:)):smiley-cool:

Ya sizinkiler romantikmiş bi zamanlar.Benim ki hiç olmadı.Balayına gittik, adam gün boyu maç izledi.Afedersiniz ama kafasına vurmasak şimdi bebe mebe olmayacaktı.Ne bi animasyon , ne gezme. Plaja gidelim diyorum.Sen git , çok sıcak ben gelmeyim diyodu.Sırf maç izlemek için.

hayatım sen balayına gıtmıssın bız onada gıtmedık evlendım
kayınvaldemgıllen oturdum evımde ankarada
dogum yaptım bı hedıye bıle gormedım hedıyeyı bırak cıcek bıle almadı
kutuk geldı kutuk gıtcek

hahaa seninkide çok komikmiş canım :))

şu kirli sepeti kapağı fobisi bütün erkeklerde var sanırım içinden bişey çıkacak sanıyolar heralde..

benimkininde bi ara rahatına geliyodu ben ısrarla ve gayretle geri getirip yastığının üstüne koyuyodum ..iğğreeenç:))
şimdi kapağın altında bişey olmadığını öğrendi.kaydirigubbakcemile5

tam sizinle konuşurken kocam geldi basıldım looo
ama o misafir benim keltoş değildi :))işi varmış üstünü değişti gitti
ben gidiyom evi süpürcem muhabbette çok güzel ama yaa

malesef annelerinin öğretemediklerinide öğretmek bazen bize düşüyor canım..

bende bişey istemem eşimden denizanasının dediği gibi kıymeti kalmıyo bana görede..

ancak bazı şeyleride öğretmek lazım..

ben doğum yapmadan önce eşime demiştim aşkım bak sakın bensiz gidip bi hediye alma biliyosun beni ayrıntıcıyım dedim ve aynen bu surutla :bbo:eşim peki aşkım sen seç o zaman dedi:))
yani ona kalsa belkide almıycaktı..yada beklediğimizi düşünemiyor olabilirler bi takım şeyleri..

süper bı hastanede dogum yaptım herhalde dogum hedıyesıne onu saydı aklınca
kırlı coraplarını yatak odasının kapısının arkasına dogru cıkarıp atar
bende hıc kaldırmam
ogun baktım uc cıft corap kapının arkasında
kaldırmadım kendı almıs kırlılıerın ıcıne koymus
essekte degılım herhalde

bızımkıde dolabtan bısey alır acık kalır corap alır cekmece acık kalır
ben sınır olurum

yok hayatım agzımla kac kere hamısken dedım
hedıye ıstıyorum hemd ne ıstedıgımı bıle soyledım
nazar boncuklu kolye ıstıyorum dıye ama ıste kıme soyluyorsun

bende pek dertlıymısım benden baska yazan yok

Ben doğum hediyemi kaynanamla gidip aldım.Yapma gül, en ucuzlarından.Kaynanam oğlunun ne kadar kazma olduğunu bildiği için önlem aldı.Benim için hiçbir değeri yok.

Ay safiş sen çok yaşa bu kirli sepeti olayı beni de mahfediyor da şimdiye kadar hiç sesimi çıkarmadım. Ya kapagı var aç içine at dimi. Yook. bir de yarım şişe olayı bizim evde de aynı. Ben doldurmasam ağzını damacanaya dayayıp öyle su içecek o kadar yani

julicim valla sen bu konuda kitap çıkarsan bestseller olur..zira çok komik yazıyorsun:)))))
damacanayla içecek ha..inan gülmekten fena oldum:))

ahhaaa su kırlı sepetı nasıl unuttum
1,80 lık adam korkuyor ya ıcınden bırsey cıkarda benı yerse dıye
nedense bızım kocıste hep kırlı sepetının ıcıne degıl kapagına kırlılerını koyanlardan

bır de su ısten geldıkten sonra ustunden cıkardıgı kıyafetlerını askıya asmak yerıne yatak odasındakı kotugun uzerıne bırakmak yokmu cıldırıyorum
sonra bunun utusu bozulmus dıyor
sankı koltuk utu yapıyor

bızımkı eger soguk su duskunlugu olmasa doldurmayacak ta ıste kendı ısı ıcın
ılk zamanlar ben doldurup koyuyordum ama baktım benım uzerıme yıkıldı bu ıs
bende cok soguk su aramam
bıraktım bu ısı baktı kı soguk su yok sımdı hemen doldurur uzerını
kucuk cezalar bazen ıse yarıyor

benimkide atmıyor kirli sepetine arada bi esiyolar atuıyım diyo ondada yanlışlıkla klozetin içine atçakken yakalıyorum öyle yabancıki kendileri kirli sepetine:)
bide en sinir olduğum şeylerden biride soda içer ya kapağını ve açacağı tezgahın üstünde,şişeyide koltuğun üstünde bırakır
banyodan sonra havlusunu ve kulak çöplerinide koltuğun üstünde bırakır
tek işe yaradığı konu çöpleri atar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…